CBD
Може ли 2023 г. да надмине всичките ви очаквания? По-долу ще разгледаме основните планетарни събития през годината и ще разберем как Вселената насърчава растежа и ви подготвя за успех!
 
Мъдрият Сатурн задава вибрациите и докато пътува с непокорния Водолей между януари и началото на март, ви насърчава да се освободите от ограниченията и да преодолеете ограниченията. Когато Сатурн прекара остатъка от годината в състрадателните Риби, целта е прошка, разбиране и окончателно изцеление.
 
Малкият Плутон прави голям скок в революционния Водолей в края на март, създавайки сценарии за промяна на живота. Това е един от най-очакваните транзити на нашето десетилетие, така че бъдете нащрек за големи промени, които ще повлияят на нещата по безпрецедентен начин както на лично, така и на световно ниво!
 
Революционният Уран, водачът на новаторския Водолей, по ирония на съдбата е придружаван от консервативния, практичен Телец отново през цялата година. Той също така насърчава бягството от ограниченията, особено от финансовите. Изследвайте новаторски инвестиционни стратегии, но го правете с мисъл за дългосрочен план.
 
Тъй като експанзивният Юпитер прекарва времето си в директен, спонтанен Овен между януари и средата на май, животът ви връхлита доста бързо, а късметът е пряк резултат от това, че не премисляте прекалено много нещата. Оттам нататък стабилният Телец се превръща в търпелив домакин на Юпитер, което напълно променя общата енергия. Намалете темпото и изчакайте съдбата да си свърши работата, защото през втората половина на годината всички добри неща идват при тези, които чакат.
 

Огнени знаци: Овен, Лъв и Стрелец

Водени от вълнение, вашите знаци процъфтяват, когато щастливият Юпитер прекарва време с огнения кардинален огнен знак Овен. Сега няма нужда да се въздържате. Използвайте увереността на този транзит, за да повярвате в себе си и да създадете свои собствени възможности! По време на новолунието и слънчевото затъмнение, също в мощен Овен, в края на април ще бъдете в настроение да поемате потенциално опасни рискове и няма да има нужда да се вслушвате в разума. За съжаление на вас, огнените знаци, понякога се налага да се учите по трудния начин.
 
 
CBD

Земни знаци: Телец, Дева и Козирог

Вие сте много логични и тази година е изпълнена с много земна енергия, която да ви държи здраво стъпили на земята. Благодарение на това, че Уран отново си партнира с разумния гуру на парите Телец, вие сте в състояние да запазите спокойствие сред всеки финансов хаос. Юпитер също прекарва известно време в стабилния Телец, като ви изпраща на реалистично търсене на нещата, които желаете най-много. С трансформиращия Плутон, придружен от сериозния Козирог, физическата ви реалност е готова за радикална трансформация. И четирите ретроградни цикъла на Меркурий преминават през логични земни знаци тази година, така че справянето с тях ще бъде малко по-малко хаотично. Уф.
 
 
CBD

Въздушни знаци: Близнаци, Везни и Водолей

Известни като най-добрите комуникатори на зодиака, вашето любопитство и жажда за знания ви карат да бъдете огромни търсачи на информация през тази година. Уран, управителят на Водолей, обича да насърчава бунта и революционните действия, но ви призовава да подхождате разумно и търпеливо към възможностите за учене, тъй като отново си партнира със стабилния земен знак Телец. Ако жадувате за големи сътресения, ще се насладите на дългоочакваното преминаване на Плутон от стабилния Козирог към революционния Водолей. Въпреки че престоят му е кратък, той е силен удар, който няма да забравите скоро!
CBD

Водни знаци: Рак, Скорпион и Риби

Интуитивният Нептун продължава партньорството си с Риби – чувствителния воден знак, който управлява, така че можете да очаквате интуицията ви да бъде изненадващо точна. Сънищата ви също ще бъдат ярки и ще символизират събитията в реалния живот, така че обърнете внимание на тези ценни подсказки от подсъзнанието си. Силно волевият Сатурн също прекарва време с нежните Риби, като ви изпраща в търсене на спокойствие и уединение, опитвайки се да правите всичко по свой начин. А едно от двете впечатляващи лунни затъмнения през годината ще бъде в мистериозния Скорпион, докато Луната е пълна в началото на май, като ще добави вълнение и интрига в живота ви и ще ви изпрати в търсене на по-дълбок смисъл чрез трансформация под тази интензивна лунна енергия.
 
CBD

Заключение

Това е само намек за това, което предстои, но то вече става доста сочно, нали?! Сега, когато знаете малко за това, което Вселената е планирала през следващата година, готови ли сте да станете малко по-лични?! Не пропускайте да разгледате безплатната годишна прогноза за вашия знак, за да получите допълнителна космическа информация за това как да бъдете най-добрият възможен човек през 2023 г.!
 
 
CBD

Препоръчани за Вас

За късмет, сподели с приятел: