Риби

Хороскоп на Риби

Изготвен на: 18.07.2024

Вие често ще се оказвате в център от внимание, ще имате силно влияние върху околните, може да предизвиквате бурни дебати или промени, които се отразяват върху вас, но и близкото ви обкръжение. В повечето случаи действате смело, решително и волево, така че действително може да превъртите колелото на съдбата, това ще е напълно във ваша полза, може да преодолеете предизвикателство в лицето на конкретни личности от обкръжението ви или това е нещо друго като неразрешен въпрос от миналото, но каквото и да е- днес имате шанс да го превъртите във ваша полза, внимавайте само да не се преминат определени граници, така че да се постигне обратен от очаквания резултат.

Година на преодоляване на трудностите

Родените в Риби ще имат добра година с начало, свежо като маргаритки. Знаете как винаги се получава при вас, но този път трябва да накарате другите да разберат какви са вашите възможности. Показвайки ви истинската страна на нещата, планетата Марс ще бъде вашият спасител през новата 2023 година. Въпреки това ще бъде по-добре, ако седнете за известно време и разберете правилната посока за изпълнение на нещата, особено в работата. Във финансово отношение хороскопът за 2023 г. на Риби предсказва, че родените ще се радват на благоприятни резултати. Те ще се чувстват проспериращи, а освен това притокът на пари ще бъде по-голям, отколкото през предходните години. Освен това, когато Сатурн ще бъде в действие, родените със зодиакален знак Риби може да видят забавяне на нещата, особено в кариерата. Това ще бъде добър момент да направите ретроспекция на това как трябва да изглеждат нещата в живота ви в бъдеще и да планирате съответно.
 
През втората половина на новата 2023 г. мъжете и жените със зодия Риби може да видят, че фокусът се измества върху здравето им. Когато управляващата ви планета Юпитер ще бъде в действие, благосъстоянието ви ще се подобри. Така че, ако сте се впуснали в продължително боледуване, бъдете спокойни, тъй като скоро времето ще бъде във ваша полза. Но внимавайте, когато Раху направи своя ход около края на 2023 г., във връзка с взаимоотношенията може да се почувствате откъснати. Е, наред с това родените трябва да се успокоят, тъй като хороскопът за 2023 г. за Риби показва вероятност от трудности и предизвикателства в любовния ви живот. В края на краищата, това е най-вече това, върху което се фокусирате! Въпреки това не се притеснявайте, тъй като при толкова много неща, които протичат нагоре-надолу, Венера и Меркурий ще бъдат на ваша страна и ще ви помагат изцяло. Трудности може да има от време на време и в други области на живота ви, тъй като Кету ще покаже своите карти. Вие сте боец, както винаги, а какво ви очаква през годината, нека видим!

Любовен хороскоп Риби 2023 г.

Очаквайте началото да бъде от вашия род, момчета! Любовният хороскоп за Риби през тази година казва, че двойките ще бъдат все така влюбени и ще прекарват време един с друг. Дори и да имате натоварен график, планетарните транзити през 2023 г. ще бъдат във ваша полза и ще ви помогнат по отношение на същия. През първото тримесечие на 2023 г. можете да планирате някои пътувания, за да изградите по-добри връзки и да поправите нещата с вашия специален човек. Ако напоследък сте имали въпроси и проблеми, годишният любовен хороскоп предсказва, че хората ще видят, че нещата се подобряват около самото начало. Напред мъжете и жените Риби, които току-що са започнали да се срещат, може да се почувстват малко изоставени. Но не се притеснявайте, тъй като скоро нещата ще се подобрят за вас.
 
В любовния хороскоп на Рибите за 2023 г. е предсказанието за самотните родени. Ако желаете да намерите някого, за когото да се ожените; е, скоро ще имате късмет. Средните месеци на годината ще бъдат вашето време. Трябва обаче да не бързате, тъй като има някои възможности нещата между вас двамата да се развият по друг начин. Караниците са просто възможност между родените, които планират да издигнат нещата на следващото ниво. Причината за същото ще бъдат разногласия. Възможно е също така да имате проблеми с получаването на разрешение от родителите си за вашата връзка. Вероятността това да се случи ще бъде около третото тримесечие на новата 2023 г.
 
Освен това любовният хороскоп за 2023 г. за зодиакалния знак Риби казва, че ако имате планове да започнете нещо ново с партньора си, първата половина на годината ще бъде чудесна. Въпреки това избягвайте да влагате твърде много пари в нещата – самостоятелно или заедно, тъй като вероятността да се сблъскате със загуба може да е голяма. Хората, които очакват помирение с партньорите си, ще имат късмет. Или вие, или те ще бъдете достатъчно смели, за да направите крачка и да се опитате да поставите нещата в ред завинаги. От друга страна, за някои родени, които напоследък се чувстват откъснати от любовта, може да настъпят трудни и емоционални времена.
 
Хората със зодиакален знак Риби за новата 2023 г. трябва да помнят, че макар и ситуациите да са трудни за разрешаване, вие наистина имате това! Не само планетарните транзити през 2023 г. ще ви подкрепят, но и близките ви хора ще бъдат в полза на това. Приятелите ви ще бъдат от голяма полза. Тези, които се занимават с раздяла, пристегнете коланите, приятели, тъй като любовният хороскоп за 2023 г. за Риби предсказва, че някой от близките ви приятели или познат човек ще действа като ваш Купидон и ще ви запознае с човек, който може да бъде евентуален партньор за вас в следващите времена.
 

Финансов хороскоп Риби 2023

Натискът да печелите е нещо, което едва ли приемате, но със сигурност трябва да получавате пари, за да имате препитание. Финансовият хороскоп за зодиакалния знак Риби казва, че може да се нуждаете от напътствия, за да държите нещата в ред по отношение на финансите. Но знаци за липса на жертви или проблеми, свързани с парите, ще има при родените. С движението на планетата Марс ще разберете как парите могат да ви бъдат полезни в дългосрочен план. Наоколо ще има хора, които ще ви запознаят с концепцията за спестяване и инвестиране. С действието на планетата Юпитер около второто тримесечие на годината в торбата ви ще има добри печалби.
 
Освен това планетата Сатурн може да създаде някои проблеми с хора, занимаващи се с правни въпроси, свързани със земя. Около четвъртото тримесечие обаче може да чуете добри новини в тази област. По-нататък финансовият хороскоп за Риби за 2023 г. казва, че третото тримесечие на годината ще бъде благоприятно за хората, които искат да изберат дългосрочни инвестиции. По този начин ще видите някои изключителни резултати. Също така някои от старите ви спестявания ще се окажат полезни и ще подпомогнат богатството ви. Закупуването на имот около последното тримесечие ще бъде чудесно за мъжете и жените Риби. Жените, които купуват бижута, трябва да го направят през второто тримесечие на новата 2023 година.
 
Като актив той ще бъде чудесен ход и ще ви помогне в трудни моменти. От друга страна, не забравяйте да не харчите прекалено много пари, тъй като това може да доведе до неприятности по пътя ви. Хората също така трябва да се грижат за разходите си в някои области, тъй като заради здравето може да загубите много пари. Финансовият хороскоп за 2023 г. за зодиакалния знак Риби също така казва, че възможностите ви за кариера ще бъдат много полезни в сектора на парите ви. Въпреки това трябва да бъдете наистина внимателни в това, което избирате. Занимаващите се с бизнес родени Риби ще разширят своите начинания. Същото ще помогне за натрупването на пари. Възрастните хора, които имат част от срочните си депозити, трябва да се съсредоточат върху прехвърлянето им във взаимни фондове и SIP.
 
Около последното тримесечие хората, които сключват сделки в чужбина, ще имат късмет. Ще спечелят трезва сума пари. Пътуванията с бизнес цели също ще са чудесни за вашия паричен сектор, тъй като планетарните транзити през 2023 г. ще ви подтикнат да направите някои солидни ходове. Някои от вас обаче ще трябва да направят пауза и да преразгледат ходовете си относно управлението на парите. Всъщност ще е чудесно да потърсите помощ от хора, които вече знаят тези неща. И накрая, във финансовия хороскоп за 2023 г. на Риби има нещо за родените, които искат да вложат пари в някакъв нов бизнес или място. Според нашите астролози от Sanovnika, няма да е добра идея да го правите. Затова избягвайте подобен ход до последното тримесечие на новата 2023 г.
 

Хороскоп за кариера на Риби за 2023 г.

Притеснявате се от голямата промяна на работата? Е, поемете дълбоко въздух и се подгответе за някои предизвикателства, които ще дойдат с това решение. Според хороскопа на Риби за 2023 г. професионалистите ще трябва да направят крачка назад и да обмислят избора си за напускане или смяна на професионалното място, поне през първата половина на годината. Планетите ще са благосклонни към вас, но само след като разберете, че прибързването засега не е вариант. Нещо повече, кариерният хороскоп за 2023 г. за Риби ви предлага да се подготвите добре и да анализирате нуждата на часа. Ако някъде ви липсва нещо, разберете това. Вместо да търсите вратички и да бягате, всъщност станете и направете нещо добро!
 
За известно време, около средата на месеца на новата 2023 г., кариерата може да стане второстепенна за бизнес приятелите с този зодиакален знак. Вероятно, защото ще се радвате на успех и плодотворни резултати. Въпреки това хороскопът за кариера на Риби за 2023 г. казва, че би било лоша идея да оставите нещата без надзор. Съществуват известни шансове да бъдете измамени или да се сблъскате с нежелани резултати. Затова бъдете сигурни в действията си. Също така, ако имате бизнес в партньорство или връзки с бизнеса си в чужбина, се подгответе за някои предизвикателства като забавяне на инвестиции или сделки.
 
Учениците със зодиакален знак Риби ще имат благоприятно време. Превъзхождайки повечето от изпитите си, до края на 2023 г. ще имате в ръцете си ярък доклад. Подготовката за висше образование и желанието за мечтаното висше училище ще вървят по план. Единственият момент, който трябва да запомните, е да избягвате разсейването. Не забравяйте каква е целта ви и вземете предвид насоките, които ви предлагат вашите доброжелатели. Ако от известно време се подготвяте за конкурсни изпити, 2023 г. ще бъде ваша. Използвайте времето по най-добрия начин и се подгответе за нея. Ако ви предстои изпит през първата половина на годината, добре, че резултатите ще бъдат на ваша страна.
 
Повишения и повишения ще има за хората, които са работили усърдно през всичките тези години. С правилна стратегия втората половина на новата 2023 г. ще бъде такава, каквато искате. Пътуванията ще бъдат чудесно нещо за професионалното ви развитие. Общуването с правилните хора ще бъде нещото, което ще управлява лодката ви. Нещо повече, по-възрастните ви ще ви похвалят за някои проекти, с които сте се занимавали. През втората половина на 2023 г. хората, които започват професионалната си кариера, ще си намерят работа. Въпреки това ще трябва да се сблъскате с пречки и забавяния, но правилната работа върху уменията ще ви помогне да се справите с подходящата работа или с работата на вашите мечти.
 

Семеен хороскоп Риби 2023 г.

Добрите неща се случват на онези, които са готови да положат правилните усилия. Същият ще е случаят и с вас, когато се занимавате със семейството си. С по-младите ще ви е трудно да се справите. Ако имате братя и сестри, бъдете готови за някои спорове и проблеми. Ще има определени разногласия с вас, които планират нещо друго за семейния ви бизнес, докато други, му дават съвсем различна насока. За да разрешите същия проблем, нашите астролози от Sanovnika биха ви предложили да се успокоите добре и да обсъдите проблемите, тъй като според семейния хороскоп на Риби за 2023 г., ако ги оставите да се бавят, нещата ще се влошат.
 
Някои от хората в семейството ви могат да очакват щастливи новини в професионално отношение. Вероятността това да се случи ще бъде през втората половина на новата 2023 г. Това може да е нова работа, повишение в съществуващата или смяна на работата с по-добра. Всичко това ще подпомогне цялостното финансово състояние на семейството ви. Ако вие и семейството ви се сблъсквате с някакви финансови проблеми като заеми или ниски финанси, бъдете готови за добри новини, тъй като проблемът скоро ще се разреши. Възрастните хора или възрастните хора ще бъдат облекчени от дългогодишните си здравословни проблеми. И ако не се избавят напълно от тях, то поне ще видят напредък в лечението.
 
Двойките със зодиакален знак Риби могат да очакват посрещане на нов живот в семейството си. Жените, които очакват дете, трябва да се грижат за здравето си, тъй като около третото тримесечие в живота им може да има няколко възхода и падения. Децата може да ви създават трудности и да имат промени в настроението. Това ще ви държи заети за известно време. Освен това може да ви се стоварят на главата и някои домашни задължения. Третото тримесечие на годината ще премине предимно в поправяне на работата в дома ви. Веднага щом се освободите, може да има някакво неочаквано пътуване за вас или за някого от семейството ви. То ще бъде полезно и ще внесе радост в дома ви.
 
Напред, според семейния хороскоп за 2023 г. за Риби, семейният ви мир може да се окаже подложен на проблеми около края на годината. Възможно е вие и баща ви да имате разногласия относно някои ваши финансови решения. С майка ви може да има някои здравословни проблеми. Те обаче няма да продължат дълго и около последното тримесечие тя ще се почувства по-добре. Като се има предвид, че планетите могат да създадат проблеми и пречки в хороскопа ви, бъдете готови някои неща в личния ви живот да вземат див обрат. Хората в семейството ви може да не са съгласни с плановете ви. Но това ще продължи само през първата половина на годината. Така че не се притеснявайте много.
 

Риби Здраве Хороскоп 2023

Изправени сте пред проблеми със здравето? Не се притеснявайте, тъй като първата половина на новата 2023 година ще ви донесе чудесни новини. Лечението, на което сте се подложили, най-накрая ще покаже своите резултати. Ще се почувствате удовлетворени от това, че нещата вървят с каквото и да е темпо, и това ще ви помогне да се отпуснете и да се насладите за известно време. Нещата обаче може да се променят за родените в Риби, които са си направили планове за тренировки. Възможно е да почувствате недостиг на енергия от всичко, което сте правили. Така че би било чудесно да проверите всички свои списъци и да ги съобразите със силните страни на тялото си.
 
Тренировъчните цели са добри като новогодишни решения. Но здравният хороскоп на Риби за 2023 г. казва, че пречките няма да ви оставят настрана и в това отношение. Ще има множество разсейващи фактори, които ще искат да се откажете от здравословната цел. Така че, от вас зависи да се придържате плътно към нея и да посрещнете всички неща, които ще се изпречат на пътя ви. Освен това хороскопът казва, че ако напоследък сте се увличали по пиенето или нездравословното хранене, би било добре да ги избягвате около средата на месеца на годината. Възрастните мъже и жени със зодиакален знак Риби трябва да се грижат за себе си през втората половина на годината, тъй като може да се сблъскат с някои проблеми, свързани с болки в тялото, които могат да останат за известно време.
 
Децата с този зодиакален знак могат да се сблъскат с проблеми с очите, ако се занимават прекалено много с технологии. Избягването им за известно време ще бъде от полза за тях. Освен това ще им помогне да се занимават с повече физически дейности, отколкото да седят на закрито. Ще видите, че концентрацията ви се подобрява, нещата ще се подреждат по-добре и по по-добър начин ще се посветите на обучението си. При него има незначителни възможности, че поради твърде много работа жените може да страдат от проблеми с ниската енергия и да се държат капризно. Поради това е препоръчително да се откъснете добре от ежедневието си и да прекарате известно време насаме извън мястото, където живеете.
 
През тази година инцидентите може да са проблем за вас. Здравният хороскоп за 2023 г. за знака Риби казва, че някои от вас ще бъдат склонни към твърде много инциденти. Ето защо би било добре родените да бъдат по-внимателни на пътя и да шофират безопасно. Освен това около края на 2023 г. професионалните родени трябва да забавят темпото за известно време и да си вземат почивка, за да се заредят с енергия. Около третото тримесечие с промяната на позициите на някои планети може да се появят грипоподобни проблеми. Затова, хора, грижете се добре за себе си. Също така избягвайте външна храна и се подгответе добре за сезонните промени.
 

 

Хороскоп за брак на Риби за 2023 г.

За да вземете решение за това голямо нещо в живота си, ви е отнело известно време. И хороскопът казва, че това е мъдра стъпка, която сте предприели. Според хороскопа за брак на Риби за 2023 г., някои от вас ще видят някои положителни резултати по отношение на брака си през първата половина на годината. Въпреки това ще има множество пречки, които може да затруднят нещата за вас. Но да губите надежда няма да е правилно, тъй като според хороскопа планетите са във ваша полза. Трябва само да имате нагласа никога да не се отказвате. Уверете се, че твърдо стоите на страната на партньора си и се погрижете това да се случи.
 
Напред хороскопът за брак на Риби за 2023 г. предсказва, че ако сте изправени пред проблеми с намирането на подходящ партньор. Така че, пристегнете се, тъй като около средата на месеца ще ви очакват някои добри предложения за брак. Те не само ще се окажат партньорът, който искате, но и ще ви накарат да се почувствате по-добре. Все пак не забравяйте да не бързате, тъй като бързането може да направи нещата груби и неприятни. Съществува известна вероятност това да прекъсне връзката ви с тях. Но не се притеснявайте, ако нещата се развият по друг начин, тъй като хороскопът за брак за 2023 г. казва, че скоро ще намерите по-добри хора в живота.
 
За женените мъже и жени хороскопът за брак на Риби за 2023 г. казва, че ще чуете добри новини – както в професионален, така и в личен план. Възможно е да има големи шансове да започнете ново начинание с партньора си. Но шансовете за успех през тази година ще са много малки. В личния си живот вие и съпругът ви можете да очаквате посрещане на нов живот. Около втората половина на новата 2023 г. може да има някои разногласия между вас и партньора ви по отношение на някои семейни въпроси. В такива моменти за вас би било чудесно да запазите спокойствие и да решите нещата по разумен начин.
 
И накрая, за хората, които се занимават с проблеми като развод или се сблъскват с токсична връзка, времето може да изглежда трудно през първата половина на годината. Втората половина обаче ще бъде благоприятна за вас. Ако се занимавате с правни въпроси, родените в Риби ще изпитат облекчение, тъй като нещата ще бъдат в тяхна полза. Що се отнася до излизането от травмата, това може да ви отнеме известно време. Но около края на 2023 г. ще я преодолеете и ще намерите някой по-добър. Скоро ще започнете по-добър живот с някого, а връзката ще продължи по-дълго и по-добре.
 

Астрологични средства за Риби през 2023 г.

По-долу са представени някои полезни и ефективни съвети и средства, силно препоръчани от астролозите за зодиакалния знак Риби, които хората могат да следват, за да успеят през 2023 г. и да се отърват от всички несгоди или трудни моменти, които могат да се изпречат на пътя им:
  • Поклонете се на Шани янтра, за да премахнете влиянието на планетата и да свършите нещата бързо.
  • Можете също така да пеете мантрата Гаятри или Ганеш, за да се отървете от нервността и проблемите, свързани с благополучието ви. 
  • Освен това, за да поддържате финансите, можете да носите скъпоценен камък. За същото можете да разговаряте с астролог в Sanovnika и да разрешите проблема. 
  • Предлагането на храна на бедни и нуждаещи се хора в събота също ще бъде полезно за родените в Риби през 2023 г. в професионално отношение. 
  • Предлагането на вода на Слънцето всеки ден ще бъде полезно за вас, ако, се сблъсквате с ужасни проблеми в професията си или планирате да смените работата си. 
  • За да подобрите нещата в личния си живот или да оправите отношенията си с по-младите в семейството, приемете благословии от по-възрастните хора в дома си. Също така, като средство за защита, можете да им предложите сладкиши.

Често задавани въпроси

Ще бъдат ли Рибите един от зодиакалните знаци, които ще имат късмет през 2023 г.?
 
Да, мъжете и жените от зодия Риби ще имат късмет през новата 2023 година. Заедно с нея Телецът, Ракът, Девата, Скорпионът и Козирогът ще прекарат чудесно време, наслаждавайки се на плодотворни резултати в повечето области на живота си.
 
Ще намерят ли Рибите добри финансови възможности през 2023 г.?
 
Хората от зодия Риби от време на време ще търсят добри възможности по отношение на финансите. Ще имате постоянен приток на пари. Въпреки това ще трябва да се грижите за разходите си, тъй като ситуациите може да се изкривят за известно време. 
 
Кои са щастливите цветове за Рибите през 2023 г.?
 
Според хороскопа за Риби през 2023 г. може да се справите със сантиментални и чувствителни ситуации. В такива моменти изборът на лилави и сини нюанси ще бъде чудесен. Можете също така да включите цветове като кафяво и тъмносиньо и светли нюанси като бяло и прасковено. Такива цветове ще внесат трезвост и спокойствие в живота ви. 
 
Кои месеци ще бъдат късметлийски за здравето на Рибите през 2023 г.?
 
Около средата на месеците ще има някои големи трансформации в живота на родените в Риби. Поради тази причина родените могат да очакват благоприятни резултати около септември и октомври.
 
Ще се оженят ли Рибите през 2023 г.?
 
Съществуват големи шансове Рибите да се оженят. Ако имате някого в живота си или ваши близки търсят някого за вас, през 2023 г. със сигурност ще чуете сватбени камбани.
 
 
 

Тук ще разберете кои хора са съвместими на база на техните зодии. Ако желаете, може да направите безплатен индивидуален онлайн тест за Вас и Вашия партньор

Онлайн Тест - Кликни ТУК

Риби – Овен

Това е връзка, нарушена най-вече от липсата на доверие и способността на двете страни да се отворят пред партньора си. Овенът се управлява от Марс, планетата, която управлява първата ни чакра, отговорна за способността ни да поставяме добри граници. Рибите се управляват от Нептун, отговарящ за цялата ни аура и пропускливостта ни за външни стимули. Тъй като и двамата са отговорни за нашата граница с външния свят, е трудно да се каже кой партньор трябва да се промени и да им даде възможност да се сближат. Единственият им шанс за щастлив край е, ако партньорът Овен се гмурне а партньорът им Риби се събуди.

Риби – Телец

Това е връзка, основана на любов и пълна с нея, докато трае. И двамата жадуват за романтика и красота в живота си и ще направят всичко необходимо, за да поддържат красотата между тях. Телецът ще даде на партньора си Риби шанс да се свърже с реалния свят, като им покаже как да заземят своята креативност, докато Рибите ще издигнат Телеца и ще ги направят малко по-мек и по-гъвкав. Изглежда, че имат мисия да ги убедят, че истинската любов съществува. Когато връзката им приключи, и двамата ще го разберат моментално и много често разговорът за раздяла би бил излишен. Ако се наслаждават на доверието си и подхранват красотата на любовта, която споделят, връзката им може да продължи и да бъде вдъхновяваща като сбъдната мечта.

Риби – Близнаци

Близнаци и Риби са квадратни знаци, които често нямат толкова много общо. И двамата обикновено са достатъчно позитивни, за да имат повърхностни приятни отношения и да вървят добре заедно на големи социални събирания. И двамата биха могли да забравят да се обадят, когато са се съгласили, и двамата могат да променят мнението си за две секунди, но просто не споделят едни и същи цели. Като силно умствен и силно емоционален знак, липсата на разбиране може да бъде нараняваща за Рибите, а понякога и за двамата. Ако все пак се влюбят и започнат романтична връзка, има вероятност да не продължат много дълго. Въпреки това, има красота в творческата страна на тази връзка и ако Близнаците решат наистина да слушат Рибите, те биха могли да им помогнат да използват таланта си по конструктивен начин. В повечето ситуации Рибите просто ще източат енергията от партньора си Близнаци, особено ако се озоват в своя крехък, нуждаещ се режим, който някои други знаци биха могли да разберат много по-добре от Близнаци. Ако искат да успеят в постоянството си да бъдат заедно, трябва да работят заедно и да общуват много. Най-важното и за двамата в тази връзка е да посегнат към емоционалните си ядра и да се отдадат на истинската интимност, иначе никога няма да успеят да общуват.

Риби – Рак

Като два водни знака, Рак и Риби се свързват чрез емоции, обикновено веднага щом погледнат един друг. Това е една от типичните комбинации на зодии за любов от пръв поглед. Основното им предизвикателство е скрито в променливата природа на знака Риби , не защото е там, а защото може да се страхуват да го покажат. Най-големият им проблем се крие във факта, че дават приоритет на различни видове любов в живота си. Ако няма страст и чувствена, сексуална любов, Рибите рядко ще бъдат доволни от любовта, която получават от семейството си, а Ракът ще намери живот без семейно гнездо за много депресиращ. Трябва да се направи добър баланс между вълнение и стабилност и те биха могли да бъдат една от най-прекрасните двойки на зодиака – вдъхновени от Рак и Риби с усещане за дом.

Риби – Лъв

Лъв и Риби изглежда са поставени на тази Земя, за да разпространяват напълно различни видове любов. Проблемът не е в тяхната стихия или тяхното качество, колкото в връзката им чрез падането на Нептун, управителят на Риби. Ако се привличат един към друг, те ще бъдат подложени на риск от голяма вреда на своите вярвания, вътрешната им вяра и обикновено се поддават на взаимно неуважение поради простото неразбиране. Красотата на връзката им може да се развие чрез приказния подход на Риби, ако изградят героичния образ на своя партньор Лъв до степен, в която другите различия между тях избледняват.

Риби – Дева

Дева и Риби представляват оста на екзалтацията и падението както на Венера, така и на Меркурий. Това ги прави партньори с най-големите предизвикателства и най-големия потенциал за любов в целия зодиак. Те трябва да намерят фин баланс между рационалност и емоции, всеки поотделно и заедно чрез връзката си. В много случаи това не е двойка, която ще продължи много дълго, тъй като тяхното променливо качество ги прави достатъчно променливи, за да пренебрегнат цялата връзка бързо, ако не са доволни. Те трябва да осъзнаят, че съвършенството, което търсят, може да не бъде представено във формата, която очакват. Ако останат заедно достатъчно дълго, за да разберат ползите от контакта си, те може да открият, че любовта помежду им е единствената истинска любов, която могат да намерят през този живот.

Риби – Везни

Везни и Риби имат точка на среща в красотата на Венера. Все пак те го възприемат по два различни начина и често няма да се уважават достатъчно, за да открият красотата на Венера един в друг. Те биха могли да имат реални проблеми с приспособяването към скоростта на партньора си, а променливото качество на Рибите често няма да им помогне да се отворят по-бързо, за да изградят връзка с темпото, което отговаря на техния партньор Везни. И Везните, и Рибите могат безкористно да се интересуват от удовлетворението на партньора си и това трябва да им помогне да останат от добрата страна на връзката си, каквото и да се случва между тях. Ако преодолеят неуважението и нереалистичните очаквания от личностите на другия, може да открият, че споделят истинска любов.

Риби – Скорпион

Когато Скорпион и Риби се съберат, тази връзка вероятно ще им даде нови прозрения за емоционалните възможности. И двамата лесно ще се увлекат в образа на приказна любов и този образ може да ги държи заедно за много дълго време, дори и двамата да не са толкова щастливи. Като два водни знака, те ще разчитат на емоционалните си преценки и ще разберат това един за друг, създавайки истинска интимност. Предизвикателството тук е природата на Скорпиона да не обсебва и задушава своя променлив партньор, а Рибите да спрат да бягат от негативните емоции. 

Риби – Стрелец

Това е връзка на две сродни души, която често не трае много дълго. Отначало за тях ще бъде предизвикателство да напуснат платоничната зона и да започнат да изграждат физическа връзка. След като се сближат един с друг, процесът им на учене ще започне и двамата партньори ще бъдат очаровани един от друг, мислейки, че връзката им никога не може да приключи. Те лесно ще се идеализират един друг, ще мислят за връзката си като за перфектната любов, но това увлечение няма да продължи дълго поради променливия им характер. Факт е, че връзката им представлява момент от времето, когато и двамата са заслужили да се усмихват. Докато трае и са щастливи, ще го ценят и двамата.

Риби – Козирог

Връзката между Козирог и Риби разказва история за възможностите за вдъхновение. Ако някой като Козирог може да бъде въвлечен в луда любовна история, вълнуваща и непредсказуема, това трябва да бъде направено от Риби. В замяна Козирогът ще предложи на партньора си Риби стабилност, спокойствие и малко почивка от обичайните им емоционални торнадо. Има добър начин, по който Козирогът може да помогне на Рибите да бъдат по-реалистични и практични, като същевременно се чувстват по-весели и оптимистични. Все пак има предизвикателства в техния контакт, представени главно чрез любовта им към Юпитер. Може да им е трудно да съгласуват различните си подходи към религията, вярата и различните си системи от вярвания. За да се преодолее това, най-добре е и двамата да се запитат – работи ли тяхната система от вярвания? А този на партньора им също ли работи? Ако разберат отговорите на тези въпроси, може да намерят достатъчно уважение, за да останат заедно.

Риби – Водолей

Както всички съседни знаци, Водолей и Риби не е задължително да имат най-добро разбиране за личностите на другия. Знакът Водолей обаче издига Нептун, управителя на Риби, и това им дава силна връзка през планетата на цялата магия. Не е лесно да се създаде приказната версия на този контакт, но след като намерят емоционалния баланс и единствената, основна истина един за друг, те няма да имат проблем да поддържат приказката си жива, ден след ден.

Риби – Риби

Двама партньори Риби ще имат проблеми с доверието един на друг. Променливият им характер ще променя връзката им през цялото време и само ако споделят достатъчно любов, те може да успеят да се справят с промените и да останат заедно. В повечето случаи те няма да се влюбят, поради вътрешната си нужда да вдъхновяват партньора си и да му помагат да израсне. Те нямат нужда от това един от друг, защото вече се вдъхновяват. Когато между тях се случи романтична любов, те може да имат истинска приказна история, тази с еднорози, дъги и вечна любов.

За късмет, сподели с приятел: