Риби

Хороскоп на Риби

Изготвен на: 02.12.2022

денят не протича по предварителен график, може да ви се налага да наваксвате с дела от миналото, които са изостанали, но трябва да бъдат свършени. Може да се стремите да балансирате между текущи задължения, които няма как да избегнете и допълнителни такива… Въпреки всичко денят е високо ефективен, действително може да се справите с много задачи и да направите пробив в избрано от вас направление. Все пак е полезно да се пазите от известно раздразнение, което по един естествен начин ще се отрази на вашите отношения. Днес може да изкажете думи или да чуете такива, които да преобразят важни за вас връзки и партньорски отношения, нека това да се превърне в повод да укрепите отношенията си, а не обратното. Денят предразполага към повишени харчове, ако всичко е добре планирано, значи е наред, но все пак е препоръчително да се пазите от спонтанни действия, за които после може да съжалявате

През 2022 г. ще продължи тенденцията към положителни промени, нови възможности и приключения. Тази година се води късметлийска за вас, което значи, че наистина може да се отворят врати, отвеждащи към нови пътища и по-широки хоризонти. Ще имате подкрепа в начинанията и ще получите възможности за изява и развитие във важна за вас област. За да се възползвате от подкрепата на Вселената, е добре да се настроите на режим за приключения. Това означава да сте по-дейни, да грабвате новите възможности, които ви се предоставят, и да не си търсите оправдания само и само да останете там, където сте. Пътувайте повече – включително в чужбина; учете нови неща, дори запишете ново образование, ако усещате, че нещо ви тегли натам. Общувайте с повече хора – съдбата работи с агенти и посредници, за да ви даде това, от което имате нужда. Ако сте в сложна и неблагоприятна ситуация, през тази година ще имате шанса да спасите сами себе си, но за целта е нужно да свалите розовите очила, да видите истината и да сложите край на жертвите, които правите. За съжаление, при някои от вас има риск да се случи обратното: да видите спасителя и благодетеля в нечие лице, да тръгнете с големи очаквания и после да се разочаровате. Помнете: през 2022 г. имате чудесни предпоставки да подобрите положението си, но за целта трябва да си повярвате и да промените нещо. За много от вас тази година ще запали или ще разгори искрата на духовно пробуждане.

Кариера и финанси

2022 г. е особено благоприятна за онези от вас, които се занимават с творчески дейности, а също и за заетите в т.нар. помагащи професии, които са се посветили на мисията да лекуват и да дават подкрепа – лечители, психолози, социални работници. Дори да не работите в тези сфери обаче, вие може да изпитате истинско удовлетворение от работата си, ако имате вдъхновение и влагате любов и творчество в това, което правите. Ако обаче работите по задължения и само за пари, нищо чудно през тази година неудовлетворението ви да се засили и да нямате желание да правите каквото и да било. Може да сте объркани, да не знаете накъде да поемете, но това е нормално – дайте си време, мъглата ще се разсее. През януари по-добре си осигурете малко почивка. Ако не сте свършили дадени задачи или не сте спазили поет ангажимент, може да имате известни проблеми – това важи за цялата зима. Коректни ли сте обаче, през пролетта и лятото ще жънете успехи, които ще имат и финансово отражение. Март е месецът за нови проекти за вас – гледайте напред и действайте. През април мислете много внимателно преди да приемете някакво предложение – може да се окаже наистина много добро, но има и риск и да се подведете по опаковката и да не забележите важна подробност. През май ще бъдете особено дейни и по-предприемчиви. Летните месеци са благоприятни за финансите ви – ако работите за себе си, може да получите допълнителни приходи. През есента ще има период на затишие, в който ще можете да си позволите по-голяма почивка, но през октомври лека-полека вдъхновението ще ви обзема отново, а с него ще дойде и желанието за работа. През ноември и декември по възможност не подписвайте важни договори.

Любов и взаимоотношения

През 2022 г. има вероятност да изпитате известно разочарование, защото ще видите човека до вас в различна светлина. При някои източникът на разочарованието ще се крие в големите им очаквания и реално няма да има кой знае какъв реален проблем. При други обаче може да се окаже, че наистина са живели в голяма заблуда по отношение на определен човек и тази заблуда сега ще излезе наяве – най-вероятно през април-май. Особено уязвими в това отношение са родените в периода 09–16.03., които наистина може да си отворят очите за някаква истина. За останалите представители на знака като цяло годината е добра в любовен план. Април е благодатен месец за нова любов, но ако се случи, отново бъдете пестеливи с надеждите и очакванията – има вероятност да преувеличавате малко някои качества на човека, който ви е очаровал.

Здраве

През 2022 г. може да усещате липса на енергия и да имате по-голяма нужда от почивка, ако сте родени в периода 09-16.03. Направете нещо, за да подсилите имунитета си – чрез прием на добавки и витамини, и не се насилвайте да постигате резултати, на които сте били способни в предишни периоди, но сега не ви достигат сили и нямате нужната концентрация. Ще бъдете по-разсеяни, така че внимавайте като пресичате улицата и проверявайте дали сте изключили електроуредите вкъщи и на работното си място преди да излезете. Ако се занимавате с медитации, правете и упражнения за заземяване, защото в противен случай има риск да получите замаяност и да ви е трудно да изпълнявате рутинните си задачи.

Тук ще разберете кои хора са съвместими на база на техните зодии. Ако желаете, може да направите безплатен индивидуален онлайн тест за Вас и Вашия партньор

Онлайн Тест - Кликни ТУК

Риби – Овен

Това е връзка, нарушена най-вече от липсата на доверие и способността на двете страни да се отворят пред партньора си. Овенът се управлява от Марс, планетата, която управлява първата ни чакра, отговорна за способността ни да поставяме добри граници. Рибите се управляват от Нептун, отговарящ за цялата ни аура и пропускливостта ни за външни стимули. Тъй като и двамата са отговорни за нашата граница с външния свят, е трудно да се каже кой партньор трябва да се промени и да им даде възможност да се сближат. Единственият им шанс за щастлив край е, ако партньорът Овен се гмурне а партньорът им Риби се събуди.

Риби – Телец

Това е връзка, основана на любов и пълна с нея, докато трае. И двамата жадуват за романтика и красота в живота си и ще направят всичко необходимо, за да поддържат красотата между тях. Телецът ще даде на партньора си Риби шанс да се свърже с реалния свят, като им покаже как да заземят своята креативност, докато Рибите ще издигнат Телеца и ще ги направят малко по-мек и по-гъвкав. Изглежда, че имат мисия да ги убедят, че истинската любов съществува. Когато връзката им приключи, и двамата ще го разберат моментално и много често разговорът за раздяла би бил излишен. Ако се наслаждават на доверието си и подхранват красотата на любовта, която споделят, връзката им може да продължи и да бъде вдъхновяваща като сбъдната мечта.

Риби – Близнаци

Близнаци и Риби са квадратни знаци, които често нямат толкова много общо. И двамата обикновено са достатъчно позитивни, за да имат повърхностни приятни отношения и да вървят добре заедно на големи социални събирания. И двамата биха могли да забравят да се обадят, когато са се съгласили, и двамата могат да променят мнението си за две секунди, но просто не споделят едни и същи цели. Като силно умствен и силно емоционален знак, липсата на разбиране може да бъде нараняваща за Рибите, а понякога и за двамата. Ако все пак се влюбят и започнат романтична връзка, има вероятност да не продължат много дълго. Въпреки това, има красота в творческата страна на тази връзка и ако Близнаците решат наистина да слушат Рибите, те биха могли да им помогнат да използват таланта си по конструктивен начин. В повечето ситуации Рибите просто ще източат енергията от партньора си Близнаци, особено ако се озоват в своя крехък, нуждаещ се режим, който някои други знаци биха могли да разберат много по-добре от Близнаци. Ако искат да успеят в постоянството си да бъдат заедно, трябва да работят заедно и да общуват много. Най-важното и за двамата в тази връзка е да посегнат към емоционалните си ядра и да се отдадат на истинската интимност, иначе никога няма да успеят да общуват.

Риби – Рак

Като два водни знака, Рак и Риби се свързват чрез емоции, обикновено веднага щом погледнат един друг. Това е една от типичните комбинации на зодии за любов от пръв поглед. Основното им предизвикателство е скрито в променливата природа на знака Риби , не защото е там, а защото може да се страхуват да го покажат. Най-големият им проблем се крие във факта, че дават приоритет на различни видове любов в живота си. Ако няма страст и чувствена, сексуална любов, Рибите рядко ще бъдат доволни от любовта, която получават от семейството си, а Ракът ще намери живот без семейно гнездо за много депресиращ. Трябва да се направи добър баланс между вълнение и стабилност и те биха могли да бъдат една от най-прекрасните двойки на зодиака – вдъхновени от Рак и Риби с усещане за дом.

Риби – Лъв

Лъв и Риби изглежда са поставени на тази Земя, за да разпространяват напълно различни видове любов. Проблемът не е в тяхната стихия или тяхното качество, колкото в връзката им чрез падането на Нептун, управителят на Риби. Ако се привличат един към друг, те ще бъдат подложени на риск от голяма вреда на своите вярвания, вътрешната им вяра и обикновено се поддават на взаимно неуважение поради простото неразбиране. Красотата на връзката им може да се развие чрез приказния подход на Риби, ако изградят героичния образ на своя партньор Лъв до степен, в която другите различия между тях избледняват.

Риби – Дева

Дева и Риби представляват оста на екзалтацията и падението както на Венера, така и на Меркурий. Това ги прави партньори с най-големите предизвикателства и най-големия потенциал за любов в целия зодиак. Те трябва да намерят фин баланс между рационалност и емоции, всеки поотделно и заедно чрез връзката си. В много случаи това не е двойка, която ще продължи много дълго, тъй като тяхното променливо качество ги прави достатъчно променливи, за да пренебрегнат цялата връзка бързо, ако не са доволни. Те трябва да осъзнаят, че съвършенството, което търсят, може да не бъде представено във формата, която очакват. Ако останат заедно достатъчно дълго, за да разберат ползите от контакта си, те може да открият, че любовта помежду им е единствената истинска любов, която могат да намерят през този живот.

Риби – Везни

Везни и Риби имат точка на среща в красотата на Венера. Все пак те го възприемат по два различни начина и често няма да се уважават достатъчно, за да открият красотата на Венера един в друг. Те биха могли да имат реални проблеми с приспособяването към скоростта на партньора си, а променливото качество на Рибите често няма да им помогне да се отворят по-бързо, за да изградят връзка с темпото, което отговаря на техния партньор Везни. И Везните, и Рибите могат безкористно да се интересуват от удовлетворението на партньора си и това трябва да им помогне да останат от добрата страна на връзката си, каквото и да се случва между тях. Ако преодолеят неуважението и нереалистичните очаквания от личностите на другия, може да открият, че споделят истинска любов.

Риби – Скорпион

Когато Скорпион и Риби се съберат, тази връзка вероятно ще им даде нови прозрения за емоционалните възможности. И двамата лесно ще се увлекат в образа на приказна любов и този образ може да ги държи заедно за много дълго време, дори и двамата да не са толкова щастливи. Като два водни знака, те ще разчитат на емоционалните си преценки и ще разберат това един за друг, създавайки истинска интимност. Предизвикателството тук е природата на Скорпиона да не обсебва и задушава своя променлив партньор, а Рибите да спрат да бягат от негативните емоции. 

Риби – Стрелец

Това е връзка на две сродни души, която често не трае много дълго. Отначало за тях ще бъде предизвикателство да напуснат платоничната зона и да започнат да изграждат физическа връзка. След като се сближат един с друг, процесът им на учене ще започне и двамата партньори ще бъдат очаровани един от друг, мислейки, че връзката им никога не може да приключи. Те лесно ще се идеализират един друг, ще мислят за връзката си като за перфектната любов, но това увлечение няма да продължи дълго поради променливия им характер. Факт е, че връзката им представлява момент от времето, когато и двамата са заслужили да се усмихват. Докато трае и са щастливи, ще го ценят и двамата.

Риби – Козирог

Връзката между Козирог и Риби разказва история за възможностите за вдъхновение. Ако някой като Козирог може да бъде въвлечен в луда любовна история, вълнуваща и непредсказуема, това трябва да бъде направено от Риби. В замяна Козирогът ще предложи на партньора си Риби стабилност, спокойствие и малко почивка от обичайните им емоционални торнадо. Има добър начин, по който Козирогът може да помогне на Рибите да бъдат по-реалистични и практични, като същевременно се чувстват по-весели и оптимистични. Все пак има предизвикателства в техния контакт, представени главно чрез любовта им към Юпитер. Може да им е трудно да съгласуват различните си подходи към религията, вярата и различните си системи от вярвания. За да се преодолее това, най-добре е и двамата да се запитат – работи ли тяхната система от вярвания? А този на партньора им също ли работи? Ако разберат отговорите на тези въпроси, може да намерят достатъчно уважение, за да останат заедно.

Риби – Водолей

Както всички съседни знаци, Водолей и Риби не е задължително да имат най-добро разбиране за личностите на другия. Знакът Водолей обаче издига Нептун, управителя на Риби, и това им дава силна връзка през планетата на цялата магия. Не е лесно да се създаде приказната версия на този контакт, но след като намерят емоционалния баланс и единствената, основна истина един за друг, те няма да имат проблем да поддържат приказката си жива, ден след ден.

Риби – Риби

Двама партньори Риби ще имат проблеми с доверието един на друг. Променливият им характер ще променя връзката им през цялото време и само ако споделят достатъчно любов, те може да успеят да се справят с промените и да останат заедно. В повечето случаи те няма да се влюбят, поради вътрешната си нужда да вдъхновяват партньора си и да му помагат да израсне. Те нямат нужда от това един от друг, защото вече се вдъхновяват. Когато между тях се случи романтична любов, те може да имат истинска приказна история, тази с еднорози, дъги и вечна любов.

За късмет, сподели с приятел: