Коя зодия е най-добра в леглото?

Какво е сексуална годност? Означава ли да имаш хубаво тяло, здраво и твърдо тяло, изработено във фитнеса или това означава да можеш да съблазниш почти всеки, който пожелаеш? Хороскопът ви понякога може да бъде добър показател.
 
Човекът, който е в сексуална форма, е този, който е прекарал доста време в работа както върху здравето си, така и върху сексуалното си отношение. Макар че един човек може да се смята за страхотен в леглото, ако гледа на любовника си отвисоко като на човек, който е роден, за да му служи – и то не по забавен, фетишистки начин – тогава той е болен, що се отнася до сексуалната му годност. По принцип, ако можете да правите секс и да не плачете след това, значи сте в доста добра форма. От друга страна, ако можете да правите секс и да му се наслаждавате с цялата си сила, тогава сте в още по-добра форма.
 
Същественото при сексуалното здраве и физическата форма е, че не става въпрос толкова за това да изглеждате добре в леглото, колкото за това да се наслаждавате на целия акт и да се чувствате добре, че доставяте удоволствие на друг. Някои хора се притесняват да доставят удоволствие на друг човек. Този вид алчност и егоизъм е признак на сексуална слабост, на липса на физическа форма.
 
Ако хората съществуват само за вас, за да се възбудите, тогава вие също сте пример за сексуална непригодност. Сексуалната годност означава да си свършите работата, да я направите както трябва, да искате да я направите както трябва и партньорът ви да си тръгне (с треперещи колене) напълно удовлетворен. За този, който е сексуално годен, това е човек, който допуска щастие и радост в живота си. Астрологията може да ни даде представа за зодиакалните знаци, които са най-добри в леглото, подредени от най-добрите към най-лошите.
 

1. Везни

(23 септември – 22 октомври)
 
Вероятно най-подходящите в сексуално отношение, просто защото тези хора искат да задоволяват и са напълно съгласни да работят с вас върху всичко, което ще ви достави удоволствие.
 
Везните не искат да се карат (макар че могат), но те също са интензивно сексуални хора и в името на това да бъдат любезни и справедливи, ще ви дадат най-добрия секс в живота ви.
 

2. Овен

(21 март – 19 април)
 
Овенът иска да бъде звездата и иска да си тръгнете с мисълта за него. Поради това суетата им ги отвежда на пътешествие към самоусъвършенстване и макар че “егото” има своите недостатъци, то работи и за сексуалната годност.
 
Овните любовници ще ви задоволят, защото им харесва да знаят, че са най-добрите, които някога сте имали.
 

3. Телец

(20 април – 20 май)
 
Сексуалната форма е това, за което става въпрос при Телеца, тъй като те са много сериозни по отношение на здравето си като цяло. Безстрашни като любовници, те са и внимателни, докато са смели.
 
Ако има нещо, което ви харесва, говорете, защото те слушат и също така са много, много склонни.
 
 

4. Стрелец

(22 ноември – 21 декември)
 
Естествено атлетичен, любовникът Стрелец ще бъде първият, който ще възпее щастливия, здравословен сексуален живот. Сексът е важен за този знак, но също така и самочувствието и увереността в себе си.
 
Тъй като са уверени в себе си, те искат и вие да се чувствате сигурни и ще се погрижат за вас, ако се чувствате потиснати.

5. Скорпион

(23 октомври – 21 ноември)
 
Известен като най-сексуалния от знаците, Скорпионът приема секса много сериозно, дори и да е игрив и да обича да се забавлява.
 
Сексът не е просто нещо, което се планира предварително; те са спонтанни и диви, но също така са внимателни и съвестни.

6. Лъв

(23 юли – 22 август)
 
Лъвът може да ви помогне по начин, който не сте очаквали, а в спалнята може да се окаже, че е най-любящият от всички знаци.
 
Те знаят значението на любовта между двойките и тяхната сексуална пригодност се проявява в това, че са не само добри в леглото, но и грижовни и уважават желанията на своите любовници.

7. Водолей

(20 януари – 18 февруари)
 
Смели и дръзки, Водолеите са истински авантюристи в спалнята.
 
Въпреки това, те са склонни да стават малко безразсъдни, когато става въпрос за любов и секс, което ги прави малко по-малко подходящи от другите знаци.

8. Риби

(19 февруари – 20 март)
 
Малко по-неприспособими от Водолея, Рибите малко забравят, когато става въпрос за възприемчивост към идеите на другия, особено по време на секс.
 
Макар да е забавен в леглото, този знак е склонен да се дуе малко повече, отколкото всъщност би искал да бъде част от него, а сексуалната им физическа подготовка изглежда липсва дотолкова, доколкото са мързеливи любовници.

9. Козирог

(22 декември – 19 януари)
 
Сексуалният фитнес не е на първо място в списъка на любовниците Козирог. Този човек много се наслаждава на секса, но също така не е готов за багажа, който понякога върви заедно със секса.
 
Те ще излязат от пътя си за вас и ще ви доставят голямо удоволствие, но не очаквайте от тях да действат или да бъдат цялостни.

10. Близнаци

(21 май – 20 юни)
 
Не че Близнаците са лоши в леглото, а че просто не сте толкова важни за тях, за да ви дадат нещо повече от това, което решат в момента.
 
Близнаците са склонни да бъдат егоистични и безгрижни по време на секс, а това определено би ги определило като по-малко подходящи.

11. Рак

(21 юни – 22 юли)
 
Ракът е един от най-лошите зодиакални знаци в леглото. Почти. Този зодиакален знак е създал някои много небрежни хора.
 
Макар че може да изглеждат добре или да имат страхотни тела, както може би вече знаете, ще забележите, че светлината не е включена, и докато сте в леглото с тях, онзи оцъклен поглед в очите им? Това не е удовлетворение; това е скука.

12. Дева

(23 август – 22 септември)
 
Сексуалната пригодност не се отнася за Девата. Секси, да. Секс на ум, да. Но във форма като любовници? Не.
 
Девата е абсолютно най-лошият зодиакален знак в леглото. 
 
Работата е следната: те просто не искат да правят секс. Секси мислите и фантазиите са най-добрите моменти на Девите, но пренесете ли ги в сферата на реалното физическо, по-добре ще е да правите любов със списание.
За късмет, сподели с приятел: