Везни

Хороскоп на Везни

Изготвен на: 15.06.2024

На този етап и днес- вие може да сте под влияние на някакви равносметки, миналото ще ви застига по някакъв начин, това отново ще касае вашите чувства, връзки и т.н.. Може да ви връхлетят спомени, мина ли възможности да се върнат към вас, но не е изключено и някакви чувства, преживявания, и завинаги да останат зад гърба ви. Днес може да преживеете своеобразен катарзис във вашите отношения, нека промените да бъдат според желанията и не забравяйте, че влияете на тенденциите над средното ниво. Днес може да чуете новини или да проведете разговори, които да оставят дълбок отпечатък в сърцето ви. Пазете се от конфликти, които могат да ви нанесат щети, буквално и в по-широк смисъл.

Година на оптимизъм и възможности

Приятели! Вече се справяте чудесно. И ето, че Новата 2023 година казва, че времето ще бъде чудесно за вас. Оптимизмът, късметът и възможностите ще са около вас. Хороскопът за Везни 2023 г. показва добро време за хората от второто тримесечие на годината. Юпитер ще транзитира в зодиакалния знак Овен, изграждайки ви и показвайки плодотворна година в професионален план. Но, момчета! Не бъдете толкова щастливи, защото за да запазите баланса между работата и семейството, трябва да преминете през множество неща. Сатурн ще ви подложи на изпитание още от самото начало на 2023 г. С планетата в нейния управляващ дом – Водолей, можете да очаквате забавяния в работата и задачите си и мини проблеми с финансите си. Но, както казахме, годината ще бъде изпълнена с възможности за вас. Така че, родените със зодиакалния знак Везни не трябва да губят надежда и да продължават да се занимават с това, в което са най-добри- Да бъдат очарователни и интелектуални.
 
През втората половина на 2023 г. вашата година ще бъде в правилните ръце. Тъй като планетата Марс излиза от ретрограден режим още през първото тримесечие, а управляващата ви планета Венера остава в действие до третото тримесечие, вие ще просперирате в личния си живот. Хороскопът за 2023 г. за Везни на Sanovnika напред прогнозира, че движението на планетата Раху в зодиакалния знак Риби през последното тримесечие на годината ще бъде мощен тласък за вас в определени области на живота ви. Ще се чувствате ентусиазирани и удовлетворени, но, от друга страна, когато управляващата ви планета ще изгори за определен период, ситуациите в личния ви живот може да поемат по друг път и да ви накарат да се притеснявате излишно за неща, които са временни и несъществени в този момент. Така че, Везни, предстои ви неравен път, но с много хубави неща накрая.
 

Любовен хороскоп за Везни за 2023 г.

За мъжете и жените Везни новата 2023 г. ще бъде положителна и щастлива. Ще се радвате на чудесно прекарване на времето с партньора си. Около първото тримесечие хората, които искат да започнат нещо ново с партньора си, ще могат да го направят. Родените ще получат възможности да се насладят на хубаво и спокойно време с партньорите си. Любовният хороскоп за 2023 г. за Везни също така казва, че хората, които искат да планират душевно пътуване с партньора си или да отидат на почивка, трябва да го направят, тъй като планетарните движения казват, че това ще бъде чудесно за връзката ви с него. Хората, които са имали някакви проблеми с партньорите си. Е, годината е тук, за да каже, че проблемите от всякакъв вид ще се разрешат през първата половина на новата 2023 г.
 
Самотници! Годината е изпълнена с възможности и шансове! Да, дори и в личния живот, самотните родени под знака на Везни ще имат достатъчно късмет да имат някой специален човек около третото тримесечие на 2023 г., с благословията на планетата Раху и Венера заедно във вашия хороскоп. И не само това, някои от вас може дори да имат възможността да срещнат своя “партньор в живота”. Възможности, подобни на помирението, също ще има. Но за да се случи същото, с благословията на планетите, трябва да сте оптимисти и по отношение на себе си. Около края на годината нещата може да се разклатят малко. Възможно е да има проблеми с промяната на настроението при вас. Затова се погрижете за това, че всичко това е временно и ще отмине с времето.
 
Планетата Юпитер ще ви дари с благословия. Въпреки това, когато Сатурн и Юпитер действат заедно в хороскопа, има вероятност в емоционален план да има някои възходи и падения. Тези колебания може да създадат силно въздействие върху връзката ви в дългосрочен план. Но хороскопът на Везни за 2023 г. за любовта ви предлага да обсъждате търпеливо всички въпроси на връзката ви. Също така избягвайте агресивния характер, който винаги проявявате. Освен това това би било мъдър ход при нужда от време. Кету може да повлияе на ума ви, както и на важните ви решения. Така че бъдете истински Везни и покажете своята решителност и непринуденост по най-добрия възможен начин.
 
Меркурий ще бъде в битка с планетата Марс от крайното начало на новата 2023 г. При толкова много събития в хороскопа ви трябва да разберете факта, че въпреки че сте изчислителни, когато илюстрирате това, което искате да предадете, времето не е подходящо за същото. Особено за родените, които желаят да поправят нещо с близките си и да създадат по-добра любовна връзка с тях по-късно през годината, любовният хороскоп за 2023 г. на Везни казва, че трябва да бъдете изключително внимателни с думите и действията си.
 

Финансов хороскоп на Везни за 2023 г.

Време е за малко танци, Везни! Във финансово отношение ще имате стабилна година. Още от самото начало, когато планетата Марс стане директна, ще видите икономически растеж и развитие. Можете да дадете това с широка усмивка, тъй като ще има и финансов растеж. Независимо дали става въпрос за инвестиции, свързани с недвижими имоти, или за някакви активи като злато, закупуване на накити и т.н., местните жители ще видят как към тях се насочват печалби и богатство. С чудесния аспект на Юпитер и Сатурн в хороскопа ви ще видите и подобряване на финансовото си състояние. Според финансовия хороскоп на Везни за 2023 г. някои от вас ще бъдат в по-добро положение. Въздишка на облекчение ще има за хората, които са били подложени на натиск от страна на заеми или кредитиране.
 
Предстои, когато планетата Раху влезе в действие заедно с Кету, да възникнат някои конфликти в главата ви. От друга страна обаче, други планети ще ви спасят през следващите месеци! Третото тримесечие може да бъде тежко за вас в парично отношение. Но очевидно вие сте хора с мъдър разум и някои правилни решения ще ви измъкнат от всички неприятности и усложнения. Инвестициите трябва да са последният вариант, който трябва да изберете през този период, тъй като те няма да са толкова плодотворни, колкото изглеждат. Въпреки това, погасяването на част от падежиралите ви FD за лични или бизнес цели ще бъде благоприятно. Можете да изпълните някои от краткосрочните си инвестиционни планове около началото на първото тримесечие. Но хороскопът на Везните за тази година показва, че и при тях може да има риск.
 
Винаги сте били балансирано същество! Но планетарните транзити през първото тримесечие – особено установяването на планетата Сатурн в нейния управляващ знак – ще подложат на изпитание вашите действия и планове. Колко силни сте в спестяванията или харчите пчелички? Е, такива въпроси ще се изправят пред вас от време на време. Спестяването от самото начало ще бъде изключителна идея от финансова гледна точка. По-късно, около третото тримесечие, спестяванията ви ще ви помогнат да останете стабилни. Освен това те ще ви предпазят от несгоди и проблеми. С намерението да инвестирате трябва да знаете и къде да го направите. Затова потърсете съвет, когато е необходимо, тъй като Венера в състояние на покой може да ви затрудни да се справите с финансовата ситуация за известно време.
 
Какво има в чантата? Ами това сте вие и вашите големи планове за печелене на пари. Годината ви спестява цяло тримесечие по отношение на същото. Около края на месеците родените със зодиакалния знак Везни ще се усъвършенстват и ще намерят нови и многобройни начини да печелят пари. Възможностите са доста големи, че в дома ви ще има повече от един човек, който печели, което ще допринесе за добрите ви времена и финансовото ви признание. Освен това във финансовия хороскоп за 2023 г. за Везни се казва, че фазата ще ви подкрепи, ако искате да вложите пари за инвестиции или търговия. Направете го около края!
 

Хороскоп за кариера на Везни за 2023 г.

За вас търпението е ключът, а опортюнизмът е пътят към успеха. Хороскопът за кариера на Везни за 2023 г. казва, че въпреки че Сатурн ще ви изпитва на всяка крачка от самото начало, ще имате благоприятна година по отношение на професията, образованието и бизнеса. Професионалистите, които желаят да си починат от текущите си задачи и работа, ще видят резултати в своя полза след малко борба. Очевидно е, че пътят ще бъде изпълнен с премеждия и канавки. Въпреки това всички решения и планове, които имате за себе си, ще увеличат вероятността да постигнете големи висоти и успехи в дългосрочен план. Възможно е да има известна възможност за повишаване на квалификацията на местните жители. Така че приемете това оптимистично и се подгответе за подобрение.
 
Предстои, в кариерния хороскоп за 2023 г. за зодиакалния знак Везни, планетата Меркурий ще играе основна роля. Въздействайки не само върху уменията ви за общуване, но и върху способностите ви за вземане на решения, може да ви въвлече в малки обърквания и проблеми. Всички тези неща ще се отразят на представянето ви на работното място, особено за хората, които търсят работа или започват кариерата си. Същото ще се отрази и на учениците с този зодиакален знак. Може да се почувствате малко неуправляеми и лишени от нужната енергия и следа. При него стремящите се към държавна работа ще трябва да положат допълнителни усилия, за да видят желаните резултати. Веднага щом влиянието на планетата Меркурий намалее, хората ще видят нещата по различен начин и ще обърнат всички шансове в своя полза.
 
Бизнесмените може да се нуждаят от нещо повече от планиране и инвестиране на пари. Ако сте човек, който се занимава със семеен бизнес, моментът е подходящ да покажете най-добрите си умения и техники. Най-накрая е годината, в която можете да използвате опортюнистичните си подходи и да дадете най-доброто от себе си! Хороскопът за кариера на Везни за 2023 г. предвижда, че планетата Юпитер ще ви благослови с голямо остроумие и воля. Уверете се, че използвате това време по най-добрия начин. Затова около второто тримесечие родените под знака на Везни трябва да планират най-доброто около бизнеса и начинанията си. Същото се отнася и за хората, които имат планове да се занимават самостоятелно и да станат предприемачи. Да, чухте го правилно! Фазата е късметлийска и благоприятна за онези, които искат да се заровят в бизнеса – нов или стар, семеен или несемеен, самостоятелен или в сътрудничество.
 
Вече споменахме, че пътят ще бъде неравен за вас. Вярно ли е? Е, последното тримесечие може да ви накара да се почувствате така. С движението на Раху и Кету в действие всички работещи мъже и жени със знака на Везни може да потърсят отново малко трудно справяне с нещата. Няма да има твърде много проблеми. Въпреки това трябва да сте нащрек около всеки и всички, защото хороскопът ви показва, че хората, с които работите, може да ви повлекат надолу, което от своя страна може да се отрази на цялостното ви представяне и репутацията ви на работното място. Нашите астролози от Sanovnika в такъв случай биха ви посъветвали да се погрижите за себе си, вместо да се фокусирате върху това, което другите мислят за вас, и за нула време и това ще премине.
 

Везни Семеен хороскоп 2023

Трябва да е изтощително да се справяте с толкова много неща едновременно, нали? Неравният път, изпълнен с ями и падания, няма да ви напусне и в семейните дела. Според семейния хороскоп на Везни за 2023 г. първата половина ще бъде малко трудна за вас и семейството ви. Планетата Марс ще приключи ретроградната си фаза в началото на годината и ще ви помогне да посрещнете всички житейски неприятности и проблеми безстрашно и твърдо. Домашните проблеми ще са повече по отношение на родителите ви. Някои от вас може да влязат в разногласия с тях, а мнозина може да се сблъскат с възходи и спадове в здравето си. Но ако погледнем по-общо, в семейството няма да има сериозни жертви.
 
През втората половина на тази година в живота ви ще настъпят мир и хармония. Това ще се дължи на планетите Сатурн и Юпитер, които се разбират помежду си. Разсейвайки всички проблеми и неприятности от семейния ви свят, те ще ви помогнат да водите живот в хармония с членовете на семейството си. Ако е имало някакъв продължителен проблем или напрежение, очаквайте те да приключат през този период. Въпреки това родените под зодиакалния знак Везни трябва да помнят да не задържат проблемите за себе си, тъй като има голяма вероятност те да излязат по много лош начин пред близките им и да ги наранят силно.
 
За някои в семейния хороскоп за 2023 г. за зодиакалния знак Везни ще има добри новини под формата на смяна на града или държавата. Ще получите дома, който сте чакали с нетърпение, или ще получите възможност да се установите на друго място поради професионални причини. Събитието ще донесе щастие в дома ви, но може да създаде напрежение между вас и братята и сестрите ви. Също така в домашния ви живот може да възникнат някои проблеми, ако сте женени, и да влезете в спорове с тях. Причината за това може да са финансови проблеми в къщата. От друга страна обаче, планетарните транзити през 2023 г. и доброжелателите ви ще ви помогнат и съпругът ви ще излезе от това.
 
Освен това в семейния хороскоп на Везните през 2023 г. има нещо за децата. Е, те са готови да поднесат на родителите си някои изключителни новини. Така че, родители, радвайте се и бъдете щастливи! Последното тримесечие обаче може да донесе някои възходи и падения в здравето на членовете на семейството. Проблеми, подобни на безпокойство, може да има при децата или хората на млада възраст в дома. Възможно е да се стигне и до кавги с братя и сестри, тъй като Раху и Кету заедно оказват неочаквано влияние върху настроенията и емоциите ви. Също така планетата Сатурн може да причини някои забавяния в домашните задължения, което може да създаде проблеми в дългосрочен план.
 

Везни Здравен хороскоп 2023

Раху и Кету ще действат като предупреждения за местните жители. Хороскопът за здраве на Везни за 2023 г. казва, че хората, които вече са болни, трябва да полагат допълнителни грижи за себе си. Те трябва да останат позитивни и да вярват в терапиите и медицинските практики. Също така е необходимо да премахнете психическия блок, който имате – “Здравето ми няма да се подобри”, тъй като планетата Юпитер ще се грижи за вас и ще ви предпазва от всякакви наранявания или жертви. Така около втората четвърт на новата 2023 г. родените под зодиакалния знак Везни ще се отърват от всички продължителни здравословни проблеми като болки в тялото, психическо изтощение, тревожност и др. Също така здравите хора ще видят себе си в по-добро състояние и кондиция, което ще ги подтикне към постижения и в други области на живота им.
 
В хороскопа за здравето на зодиакалния знак Везни през 2023 г. се наблюдава влиянието на планетата Сатурн, която ще ви помогне да поддържате балансиран и здравословен живот. От друга страна обаче, трябва да се уверите, че нищо не нарушава здравословната ви рутина и навици, тъй като планетата ще ви изпитва на всяка крачка през тази година. Затова избягвайте нездравословното хранене и редовно практикувайте йога и/или медитация. Това ще ви предпази от песимизъм и ще ви тласне към здраве в дългосрочен план. Старите родени, които имат продължителни заболявания, може да развият страх от изолация. Затова трябва да сте сигурни, че ангажирате времето си с оптимистични неща и се фокусирате по-малко върху болестта.
 
С действието на Сатурн и Юпитер в хороскопа ви мислите и енергията ви ще придобият положителен характер. Здравният хороскоп за 2023 г. на Везни предсказва, че ще се представите по-добре както в личния, така и в професионалния си живот. Нагласата “не мога да се справя” отдавна ще е изчезнала. В същото време около третото тримесечие планетата Венера също ще бъде полезна. Тя ще ви тласне към нови граници и няма да позволите на нищо да ви притеснява или да влияе на решенията и ентусиазма ви. С изгарянето на планетата може да възникнат някои рискове за здравето ви. Но това няма да ви повлияе много. Така че не се притеснявайте и дайте най-доброто от себе си.
 
Физически може да се почувствате изтощени около края на годината. Възможно е да се появят и проблеми, свързани с храносмилателната и нервната система. Вероятността това да се случи е голяма при хората, които много се стресират или не следят какво консумират ежедневно. Стресът също може да създаде проблеми с имунитета ви. От гледна точка на здравето последните няколко месеца може да се сторят тежки на хората с този зодиакален знак. Но здравният хороскоп за 2023 г. на Sanovnika казва, че духът ви няма да бъде понижен поради някаква причина, а почивките от време на време ще подпомогнат благосъстоянието ви в дългосрочен план
.

Везни Брачен хороскоп 2023

За мъжете и жените със зодиакален знак Везни Новата 2023 година ще действа като огледало. Ще разберете какъв е вашият принос или този на партньора ви за този брак. Съпругът/съпругата ви ще ви подкрепи около втората четвърт на годината. Родените, които искат да започнат нещо ново с партньора си, трябва да го планират около този период. Планетата Юпитер ще бъде в подкрепа на това и ще направи така, че и двамата да успеете в плановете и действията си. Професионално ориентираните семейни двойки може да не са в състояние да прекарват време един с друг. Въпреки това съвместимостта помежду им ще бъде похвална.
 
Занапред, според хороскопа за брак на Везни за 2023 г., омъжените жени, които се опитват да заченат бебе, ще бъдат успешни. Възможността това да се случи обаче ще бъде около края на третото тримесечие. С аспекта на планетата Юпитер върху планетата Сатурн ще има късмет за същото. Затова се развеселете, тъй като през втората половина на 2023 г. ви очакват добри времена. Предстои, в хороскопа, родените, които са затънали в семейна работа, да си отдъхнат. Това ще подобри отношенията им с партньора, ще ги сближи и ще заздрави връзката им. Всъщност, ако сте чакали да обсъдите някои проблеми с тях, планетарните транзити през 2023 г. ще ви дадат възможности да го направите.
 
Самотните, които са чакали да се оженят, ще успеят тази година. Да, чухте ни правилно! Сватбените камбани са това, което някои от родените под знака на Везни ще чуят през тази година. Особено за хората, които желаят да сключат брак по любов, 2023 г. ще ви подкрепи напълно. Около третото тримесечие родените, чиито родители не са били готови да одобрят връзката им, ще видят решения в своя полза. Също така хороскопът за брак на Везни за 2023 г. предвижда, че някои самотни мъже и жени може да намерят подходящ партньор за себе си. Така че родените със зодиакален знак Везни, които търсят уреден брак, ще търсят успех през втората половина на 2023 г.
 
Има нещо за хората, които са затънали в правни въпроси, свързани с брака им. Брачният хороскоп за знака Везни казва, че трудното ви справяне с нещата най-накрая е приключило. Тази година ще бъде за вас. Ако сте подали молба за развод, резултатите ще бъдат ползотворни и във ваша полза. За да се случи същото обаче, трябва да изчакате до последното тримесечие на 2023 г. Планетите Раху и Кету може да ви заблудят и да повлияят на емоциите и действията ви около края на второто тримесечие, което може да създаде някои смущения в брачния ви живот. Ето защо по това време запазете спокойствие и обсъждайте нещата с внимание.
 

Астрологични средства за Везни през 2023 г.

По-долу са представени някои полезни и ефективни съвети и средства за защита, силно препоръчани от астролозите за зодиакалния знак Везни, които хората могат да следват, за да успеят през 2023 г. и да се отърват от всички несгоди или трудни моменти, които могат да се изпречат на пътя им:
 
  • Направете абхишек със сусамово масло в продължение на 21 съботи в продължение.
  • Търсете благословията на родителите си и на всички възрастни хора всеки ден, без да пропускате. 
  • Опитайте се да избягвате червени на цвят дрехи и други неща. Вместо това избирайте бели/зелени нюанси, които да носите или да имате в живота, ще бъде добре за вас през Новата 2023 година. 
  • Дарете безан ладду или банани на религиозен храм или благотворителна организация. 
  • Предложете гирлянда Тулси на Баладжи в събота. 
  • Предлагайте вода на Слънцето всеки ден сутрин.

Често задавани въпроси

Ще се оженят ли Везните през 2023 г.?
 
Да, мъжете и жените Везни имат доста голям шанс да сключат брак през новата 2023 г. Планетата Венера ще ви подкрепи в това, а след сключването на брака вие и партньорът ви ще прекарате чудесно и хармонично време заедно. 
 
Ще получат ли Везните желаната от тях работа през 2023 г.?
 
2023 г. е изпълнена с възможности за родените под знака на Везни. Те не само ще видят растеж и успех, но и ще получат един или повече шансове да развият своите умения и способности. Това, от своя страна, със сигурност ще ви донесе желаните резултати и работа до края на годината. 
 
Кои дни ще бъдат щастливи за родените под знака на Везни през 2023 г.?
 
Ако сте човек със зодиакален знак Везни, трябва да изпълнявате повечето от задачите и работата си в неделя и понеделник. Това ще ви донесе желаните резултати и успех в живота.
 
Кои ще са цветовете, носещи нещастие, за Везните през 2023 г.?
 
Мъжете и жените Везни трябва да избягват нюанси като червено, кафяво и черно. Те могат да предизвикат негативни вибрации в живота на родените.
 

Тук ще разберете кои хора са съвместими на база на техните зодии. Ако желаете, може да направите безплатен индивидуален онлайн тест за Вас и Вашия партньор

Онлайн Тест - Кликни ТУК

Везни – Овен

Колкото и да е трудно да се помирят тези две зодии, не забравяйте, че това е първична опозиция, която представлява партньорите чрез значение. Овен и Везни са двойката на зодиака, както и всички други противоположни знаци, тъй като те са един за друг седми дом, дом на взаимоотношенията. Още повече, да признаем факта, че Везните са знакът на взаимоотношенията като цяло. Всеки проблем, който може да имат един с друг, е нещо, върху което трябва да се работи, защото показва какъв е личният им проблем с всяка връзка. Когато са лудо привлечени един от друг и се влюбят, няма почти нищо, което би могло да ги раздели, независимо от различията. Не бихме ли искали всички да намерим средата с любимия човек? Те трябва да работят върху връзката си, това е факт.

Везни – Телец

Внимавайте Везни, защото Телецът е тук, за да събуди вътрешните ви страхове и да ги извади на повърхността! Телците също трябва да бъдат внимателни, тъй като нуждата им да чувстват вина може да разцъфне с Везни. Тази връзка е урок, който и двамата никога няма да забравят, особено ако успеят да изградят достатъчно разбирателство и нежност помежду си. Единственият начин, по който някога биха могли да бъдат щастливи, е да приемат това, с което не искат да се справят са собствените им вътрешни страхове. Ако направят това, можете да си представите как би била пълна тяхната връзка.

Везни – Близнаци

Партньорите Близнаци и Везни не винаги са идеална двойка, въпреки че техните знаци се подкрепят взаимно. Ако партньорът Везни има проблеми да бъде сам и да прави нещата сам, това не е нещо, което Близнаците лесно ще разберат. Поради липсата на лични граници, представителите на Везни често оставят партньорите си Близнаци да водят пътя, докато цялата им енергия не изчезне, чувстват, че трябва само да легнат и да изключат мозъка си. Ако искат да работят върху връзката си и да бъдат щастливи, Везните трябва да уважават партньора си Близнаци достатъчно, за да им позволят да бъдат техен учител, любовник и приятел. В замяна на това Близнаците ще трябва да се грижат за партньора си Везни, като зачитат техните граници и нуждата им от заедност.

Рак – Везни

Вероятно най-голямото ограничение в отношенията между Рак и Везни е в нещата, които искат от партньора си. Ракът иска някой отговорен, който да ги хване за ръка, ако е необходимо и да допълни емоционалната им същност с практичност. Везните искат някой, който е пълен с живот, енергичен, силен и пълен с инициатива, който да следва техните идеи. Те наистина могат да се разочароват един друг, ако някакви очаквания са зададени погрешно в началото на връзката им. Най-добрият начин за тях да изградят любов, която е трайна, е двамата партньори да запазят независимостта си, каквото и да се случи. Ако се съсредоточат върху любовта и се тревожат за земните неща, всеки поотделно, Ракът може да „направи компромис“ с илюзорната любов, а Везните да се съгласят да имат семейство.

Везни – Лъв

Ако искате да обобщите връзката между Лъв и Везни, трябва да разберете, че връзката им включва красивите и предизвикателни достойнства на Сатурн и Слънцето. Те имат какво да научат един от друг и основната цел на връзката им е да достигнат до точката на споделено уважение и отговорност в перфектен баланс на силите. Понякога ще им е трудно да преодолеят нуждата от съревнование, опитвайки се да определят кой е по-добър, по-умен или по-способен човек. Дори и да не го направят, връзката им ще бъде нещо, на което да се наслаждават и да показват публично.

Везни – Дева

Дева и Везни могат да образуват много удовлетворяваща интелектуална връзка, стига да уважават чувствата на другия. Като цяло тази връзка понякога може да работи и тези партньори могат да синхронизират темпото си, да избират подходящи дейности и да изградят задоволителен сексуален живот с достатъчно търпение и грижа. Те обаче биха могли да имат дълбок проблем с емоционалното разбиране и нещото, което най-трудно ще помирят, е тяхното крехко его. Девата, желаеща да угоди, лесно ще поеме отговорностите и решенията, които Везните трябва да поемат. Това ще доведе до чувство за малоценност във Везни и загуба на уважение към партньора Дева. Ако този проблем остане неразрешен, връзката им може да приключи поради неуважение, за което и двамата не са знаели в началото.

Везни – Везни

Знакът Везни е знак за взаимоотношения и те често имат мисия да научат другите да общуват един с друг. Когато две Везни започнат да се срещат, може да им е трудно да намерят цел на контакта си, тъй като изглежда и двамата споделят мисия и цел, които са свързани с други хора. Ако намерят място за среща, комбинирайки дейностите си и придържайки се към споделените си ценности, те ще имат тенденция да се превърнат в идеално балансирана двойка. Единственото нещо, което липсва и на двамата, което е много трудно за развиване, е чувството за взаимно уважение без пасивна преценка или очаквания. И двамата са податливи на този проблем със заобикалящата ги среда и когато са заедно, тези проблеми лесно ще се размножават. Ако се оставят един на друг да бъдат това, което са, може да станат вдъхновение за всички нас.

Везни – Скорпион

Връзката на Везни и Скорпион в никакъв случай не е лесна и лека. И двамата партньори ще трябва да се изправят пред тъмните си страни чрез тази връзка и въпреки че това може да доведе до невероятен и интензивен сексуален живот и емоции, които никой друг не може да разбере, това може да доведе и двамата до депресивна дупка, която няма да лесно се измъкнете. Единственият начин тази двойка да издържи в удовлетворяваща и нежна връзка е и двамата партньори да изградят силен индивидуален, независим живот или ще бъдат всмукани във водовъртежа от кармични емоции и натрапчиви, негативни очаквания.

Везни – Стрелец

Връзката на Везни и Стрелец в повечето случаи е благотворна връзка, която позволява на тези партньори да развият своите емоционални, вътрешни светове и да изградят живота си без отрицателни влияния. Между тях обаче има архетипна битка, тъй като Сатурн екзалтира във Везни и всъщност не го е грижа за сина си Юпитер, владетелят на Стрелец. Това лесно би могло да доведе до борба за надмощие и битка за достигане на управляващата позиция сред тях. Това идва като продължение на натъртеното Слънце на Везни и Стрелец ще се впише идеално в нуждата да отдаде всяко чувство на гордост от някакви детски убеждения. Единственият начин да бъдат щастливи заедно е да се уважават напълно и да се оставят да правят това, което им е предназначено. Везните трябва да се придържат към връзката и любовта си, управлявани от Венера

Везни – Козирог

Ако искаме да изберем най-добрата дума, за да опишем връзката между Везни и партньор Козирог, ще трябва да кажем – трудно. Това не означава, че няма да се насладят на неприятностите да бъдат заедно или да останат във връзка за много дълго време, но това със сигурност не е връзка, в която биха участвали много други знаци. Най-голямото им предизвикателство е липсата на уважение към емоционалната стойност, което обикновено се инициира от Козирог, но лесно се продължава от Везни. Ако намерят начин да споделят, покажат и разберат емоциите на другия, всичко останало ще им изглежда като парче торта.

Везни – Водолей

Има силно разбирателство между Везни и партньор Водолей поради споделения им елемент на въздуха. Все пак може да бъде доста трудно за техните проблемни слънца да се разбират и често ще имат трудности да се приспособят към характера на другия и да намерят дълбоко уважение един към друг. Най-добрият лек за всеки проблем в отношенията им обикновено е във времето, но с нуждата на Водолея от спонтанност, те често няма да издържат достатъчно време, за да поправят това, което се счупи. Каквато и да е историята им, те ще имат много вълнуващи неща, които да преживеят заедно и ако се влюбят, би било жалко за двойка като тази, да не опитат връзката си, колкото и да може да свърши.

Везни – Риби

Везни и Риби имат точка на среща в красотата на Венера. Все пак те го възприемат по два различни начина и често няма да се уважават достатъчно, за да открият красотата на Венера един в друг. Те биха могли да имат реални проблеми с приспособяването към скоростта на партньора си, а променливото качество на Рибите често няма да им помогне да се отворят по-бързо, за да изградят връзка с темпото, което отговаря на техния партньор Везни. И Везните, и Рибите могат безкористно да се интересуват от удовлетворението на партньора си и това трябва да им помогне да останат от добрата страна на връзката си, каквото и да се случва между тях. Ако преодолеят неуважението и нереалистичните очаквания от личностите на другия, може да открият, че споделят истинска любов.

За късмет, сподели с приятел: