Везни

Хороскоп на Везни

Изготвен на: 29.11.2022

днес можете да зададете едно голямо ново начало на вашите отношения.Това може да се случи като съзнателно действате в тази посока и усилията ви ще имат своето значение и отражение и не само засега , а за по-дълъг период от време… Това Новолуние може да изчисти някои недоразумения от миналото, да ви върне стар партньор, минали и извоювани позиции и т.н.. Част от шансовете сами ще застават на пътя ви- и под формата на интересни предложения, известия и съответни възможности… Общуването днес е усилено и е проводник на множество шансове.

През 2022 г. ще берете плодовете на труда и усилията, които сте полагали през предходните години. Ще получите заслужени награди, ще постигате сравнително лесно целите и желанията си. Това ще ви даде по-добро самочувствие и по-голяма увереност в себе си. На околните може да се струва, че при вас нещата стават с лекота, но истината е, че успехите ви не са паднали от небето – те са резултат както от наличие на необходимите качества, така и от усърдието и постоянството ви през годините назад. Не се отпускайте обаче – сега е моментът да затвърдите постигнатото и да надградите. Годината е благоприятна да създадете нещо, което да е лично ваше и е плод на вашите качества, знания, умения и опит. Може да е собствен бизнес или някакъв самостоятелен творчески проект, който до този момент е бил само идея. От май нататък ще имате голяма подкрепа за реализацията на свои проекти и мечти, но е необходимо и вие да сте по-активни. Ако сте малко по-смели и целеустремени, ще имате късмет в начинанията и ще получавате необходимата ви подкрепа. Ентусиазмът, който ви обзема, когато мислите за нещо, е вашият показател, че сте на прав път. Годината може да е малко по-предизвикателна за родените в периода 18-23.10. При вас са възможни скрити битки за надмощие с хора, които оказват влияние върху вас и живота ви, а също така и по-голяма доза драма в личните и семейните отношения. Нищо чудно на моменти да сте подложени на по-голямо напрежение, да сте унили или да ви обземат емоции, които трудно ще овладявате.

Кариера и финанси

В работен план 2022 г. ще бъде успешна. Някои от вас ще се утвърдят на мястото, където са, а други може да заемат нови позиции, които са по-удовлетворяващи. Ако се справите със задачите и отговорностите – за което има много добри шансове, стига да работите и да не се скатавате – ще получите заслужено признание и ще бъдете оценени, включително финансово. През януари и февруари не предприемайте действия, които може да доведат до финансови загуби – включително големи покупки. Възможно е да имате някои притеснения за пари, но те скоро ще се разсеят. В работата уважавайте хората, с които работите, и спазвайте поетите ангажименти – така няма да имате проблеми. Възможно е да преразгледате цените на стоки или услуги, които предлагате. Март е чудесен месец за вас в работен план – може да започнете нова дейност или да получите неочаквана възможност за развитие. През май успехите ви ще зависят от уменията ви да работите съвместно с други хора и да преговаряте, но не са изключени и трудности в комуникацията. През юни ще имате успех по финансови въпроси. През юли е във ваша полза да сте малко по-смели в начинанията – сложете край на колебанията и действайте. През септември е добре да довършите всичко онова, което сте изоставили през лятото, за да можете после да направите крачка напред. Октомври е много благоприятен месец за вас –  и за работни начинания, и финансово. Свършете най-важните дела тогава, защото от началото на ноември до края на годината планетните влияния ще забавят осъществяването на намеренията ви – особено ако са свързани с пътувания, информация, образование и търговия.

Любов и взаимоотношения

През 2022 г. ще имате възможност да скрепите отношенията с човека до вас, ако сте обвързани. Дори да сте имали някакви противоречия, сега ще можете да ги изгладите и дори да запалите нова искра във връзката. Това важи най-вече за периода от май до декември. В началото на годината може да излязат наяве някои неудовлетворени потребности – ваши или на любимия човек, което ще създаде напрежение между вас и дори спорове. Не се притеснявайте – с търпение и общуване ще намерите решение и път един към друг. Ако нямате партньор, през 2022 г. имате добри шансове за нова връзка, но това е по-вероятно да се случи от март нататък. Май и октомври са благодатни месеци за любовния ви живот. Ако сте родени в периода 18-23.10. обаче, нищо чудно обстановката у дома да е по-напечена на моменти. Бъдете внимателни – ще имате склонност към необоснована ревност и преувеличаване на проблемите. Не е задължително напрежението да е в отношенията с партньор – може да е и с родител например.

Здраве

През 2022 г. няма особени рискове за здравето ви. Нагласата ви да водите балансиран начин на живот ще ви спести излишен стрес и ще създаде вътрешна хармония, която ще се прояви и на физическо ниво. При някои представители на знака все пак е възможно да излязат наяве здравословни проблеми, които не са били диагностицирани преди или просто не им е било обръщано внимание.

Тук ще разберете кои хора са съвместими на база на техните зодии. Ако желаете, може да направите безплатен индивидуален онлайн тест за Вас и Вашия партньор

Онлайн Тест - Кликни ТУК

Везни – Овен

Колкото и да е трудно да се помирят тези две зодии, не забравяйте, че това е първична опозиция, която представлява партньорите чрез значение. Овен и Везни са двойката на зодиака, както и всички други противоположни знаци, тъй като те са един за друг седми дом, дом на взаимоотношенията. Още повече, да признаем факта, че Везните са знакът на взаимоотношенията като цяло. Всеки проблем, който може да имат един с друг, е нещо, върху което трябва да се работи, защото показва какъв е личният им проблем с всяка връзка. Когато са лудо привлечени един от друг и се влюбят, няма почти нищо, което би могло да ги раздели, независимо от различията. Не бихме ли искали всички да намерим средата с любимия човек? Те трябва да работят върху връзката си, това е факт.

Везни – Телец

Внимавайте Везни, защото Телецът е тук, за да събуди вътрешните ви страхове и да ги извади на повърхността! Телците също трябва да бъдат внимателни, тъй като нуждата им да чувстват вина може да разцъфне с Везни. Тази връзка е урок, който и двамата никога няма да забравят, особено ако успеят да изградят достатъчно разбирателство и нежност помежду си. Единственият начин, по който някога биха могли да бъдат щастливи, е да приемат това, с което не искат да се справят са собствените им вътрешни страхове. Ако направят това, можете да си представите как би била пълна тяхната връзка.

Везни – Близнаци

Партньорите Близнаци и Везни не винаги са идеална двойка, въпреки че техните знаци се подкрепят взаимно. Ако партньорът Везни има проблеми да бъде сам и да прави нещата сам, това не е нещо, което Близнаците лесно ще разберат. Поради липсата на лични граници, представителите на Везни често оставят партньорите си Близнаци да водят пътя, докато цялата им енергия не изчезне, чувстват, че трябва само да легнат и да изключат мозъка си. Ако искат да работят върху връзката си и да бъдат щастливи, Везните трябва да уважават партньора си Близнаци достатъчно, за да им позволят да бъдат техен учител, любовник и приятел. В замяна на това Близнаците ще трябва да се грижат за партньора си Везни, като зачитат техните граници и нуждата им от заедност.

Рак – Везни

Вероятно най-голямото ограничение в отношенията между Рак и Везни е в нещата, които искат от партньора си. Ракът иска някой отговорен, който да ги хване за ръка, ако е необходимо и да допълни емоционалната им същност с практичност. Везните искат някой, който е пълен с живот, енергичен, силен и пълен с инициатива, който да следва техните идеи. Те наистина могат да се разочароват един друг, ако някакви очаквания са зададени погрешно в началото на връзката им. Най-добрият начин за тях да изградят любов, която е трайна, е двамата партньори да запазят независимостта си, каквото и да се случи. Ако се съсредоточат върху любовта и се тревожат за земните неща, всеки поотделно, Ракът може да „направи компромис“ с илюзорната любов, а Везните да се съгласят да имат семейство.

Везни – Лъв

Ако искате да обобщите връзката между Лъв и Везни, трябва да разберете, че връзката им включва красивите и предизвикателни достойнства на Сатурн и Слънцето. Те имат какво да научат един от друг и основната цел на връзката им е да достигнат до точката на споделено уважение и отговорност в перфектен баланс на силите. Понякога ще им е трудно да преодолеят нуждата от съревнование, опитвайки се да определят кой е по-добър, по-умен или по-способен човек. Дори и да не го направят, връзката им ще бъде нещо, на което да се наслаждават и да показват публично.

Везни – Дева

Дева и Везни могат да образуват много удовлетворяваща интелектуална връзка, стига да уважават чувствата на другия. Като цяло тази връзка понякога може да работи и тези партньори могат да синхронизират темпото си, да избират подходящи дейности и да изградят задоволителен сексуален живот с достатъчно търпение и грижа. Те обаче биха могли да имат дълбок проблем с емоционалното разбиране и нещото, което най-трудно ще помирят, е тяхното крехко его. Девата, желаеща да угоди, лесно ще поеме отговорностите и решенията, които Везните трябва да поемат. Това ще доведе до чувство за малоценност във Везни и загуба на уважение към партньора Дева. Ако този проблем остане неразрешен, връзката им може да приключи поради неуважение, за което и двамата не са знаели в началото.

Везни – Везни

Знакът Везни е знак за взаимоотношения и те често имат мисия да научат другите да общуват един с друг. Когато две Везни започнат да се срещат, може да им е трудно да намерят цел на контакта си, тъй като изглежда и двамата споделят мисия и цел, които са свързани с други хора. Ако намерят място за среща, комбинирайки дейностите си и придържайки се към споделените си ценности, те ще имат тенденция да се превърнат в идеално балансирана двойка. Единственото нещо, което липсва и на двамата, което е много трудно за развиване, е чувството за взаимно уважение без пасивна преценка или очаквания. И двамата са податливи на този проблем със заобикалящата ги среда и когато са заедно, тези проблеми лесно ще се размножават. Ако се оставят един на друг да бъдат това, което са, може да станат вдъхновение за всички нас.

Везни – Скорпион

Връзката на Везни и Скорпион в никакъв случай не е лесна и лека. И двамата партньори ще трябва да се изправят пред тъмните си страни чрез тази връзка и въпреки че това може да доведе до невероятен и интензивен сексуален живот и емоции, които никой друг не може да разбере, това може да доведе и двамата до депресивна дупка, която няма да лесно се измъкнете. Единственият начин тази двойка да издържи в удовлетворяваща и нежна връзка е и двамата партньори да изградят силен индивидуален, независим живот или ще бъдат всмукани във водовъртежа от кармични емоции и натрапчиви, негативни очаквания.

Везни – Стрелец

Връзката на Везни и Стрелец в повечето случаи е благотворна връзка, която позволява на тези партньори да развият своите емоционални, вътрешни светове и да изградят живота си без отрицателни влияния. Между тях обаче има архетипна битка, тъй като Сатурн екзалтира във Везни и всъщност не го е грижа за сина си Юпитер, владетелят на Стрелец. Това лесно би могло да доведе до борба за надмощие и битка за достигане на управляващата позиция сред тях. Това идва като продължение на натъртеното Слънце на Везни и Стрелец ще се впише идеално в нуждата да отдаде всяко чувство на гордост от някакви детски убеждения. Единственият начин да бъдат щастливи заедно е да се уважават напълно и да се оставят да правят това, което им е предназначено. Везните трябва да се придържат към връзката и любовта си, управлявани от Венера

Везни – Козирог

Ако искаме да изберем най-добрата дума, за да опишем връзката между Везни и партньор Козирог, ще трябва да кажем – трудно. Това не означава, че няма да се насладят на неприятностите да бъдат заедно или да останат във връзка за много дълго време, но това със сигурност не е връзка, в която биха участвали много други знаци. Най-голямото им предизвикателство е липсата на уважение към емоционалната стойност, което обикновено се инициира от Козирог, но лесно се продължава от Везни. Ако намерят начин да споделят, покажат и разберат емоциите на другия, всичко останало ще им изглежда като парче торта.

Везни – Водолей

Има силно разбирателство между Везни и партньор Водолей поради споделения им елемент на въздуха. Все пак може да бъде доста трудно за техните проблемни слънца да се разбират и често ще имат трудности да се приспособят към характера на другия и да намерят дълбоко уважение един към друг. Най-добрият лек за всеки проблем в отношенията им обикновено е във времето, но с нуждата на Водолея от спонтанност, те често няма да издържат достатъчно време, за да поправят това, което се счупи. Каквато и да е историята им, те ще имат много вълнуващи неща, които да преживеят заедно и ако се влюбят, би било жалко за двойка като тази, да не опитат връзката си, колкото и да може да свърши.

Везни – Риби

Везни и Риби имат точка на среща в красотата на Венера. Все пак те го възприемат по два различни начина и често няма да се уважават достатъчно, за да открият красотата на Венера един в друг. Те биха могли да имат реални проблеми с приспособяването към скоростта на партньора си, а променливото качество на Рибите често няма да им помогне да се отворят по-бързо, за да изградят връзка с темпото, което отговаря на техния партньор Везни. И Везните, и Рибите могат безкористно да се интересуват от удовлетворението на партньора си и това трябва да им помогне да останат от добрата страна на връзката си, каквото и да се случва между тях. Ако преодолеят неуважението и нереалистичните очаквания от личностите на другия, може да открият, че споделят истинска любов.

За късмет, сподели с приятел: