На кои зодии не трябва да вярвате?

Хората казват, че най-добрите взаимоотношения се градят на доверие и е важно да сте сигурни, че вашите ценности съвпадат с тези на партньора ви. Последователност, състрадание и надеждност са само няколко качества, които допринасят за изграждането на връзка, в която можете да разчитате един на друг. Когато става въпрос за честност или за това, че някой държи на думата си, астрологията всъщност може да изиграе важна роля за това кой в крайна сметка е най-добрият (и най-лошият) довереник. Разберете кои са шестте най-малко надеждни зодиакални знака – от малко измамни до най-нелоялни.
 

Водолей

Въпреки че Водолеите са известни като един от най-честните зодиакални знаци, това не ги прави непременно надеждни. Водолеите са нестандартно мислещи хора, които са надарени да мечтаят мащабно, но може да им липсва последователност при изпълнението на малките детайли. Те са склонни да бъдат по-скоро аналитични, отколкото емоционални, и е малко вероятно някога да разберете какво всъщност изпитва един Водолей. Като неподвижен въздушен знак в зодиака, те са склонни да бъдат упорити и малко егоистични. Това често може да попречи на способността им да бъдат верни приятели или да ги накара да поставят другите пред себе си.

Дева

Девите са известни със своя земен стил на общуване. За разлика от други знаци, Девите не се интересуват от това да мамят другите или да посягат на хората, за да се издигнат. Те предпочитат да работят усилено за късмета си в живота. Това прави Девите много надеждни приятели за тези от техния близък кръг. Въпреки това те не допускат просто така всеки в своя балон и ако се окажете в противоречие с бивш най-добър приятел Дева, дръжте едното си око отворено. Девите се управляват от Меркурий – планетата на общуването – което означава, че те са майстори на наблюдението и финия нюанс. Те не само знаят как да запазят злобата си като никой друг, но и умеят да манипулират информацията, за да се представят в по-добра светлина.

Риби

Сладки, мечтателни и замислени, Рибите са един от най-лесните зодиакални знаци, с които се разбирате. Трудно е да се намери някой, който да не ги обича. Въпреки това променливата им енергия ги прави по-малко конфронтационни от другите знаци. Вместо да работят върху неудобните моменти в партньорството, Рибите са склонни да се крият от хора, които ги предизвикват твърде много. Това се превръща в особено проблематично поради начина, по който този знак угажда на хората. Макар че те мразят да разочароват хората, това не означава непременно, че са добри в проследяването на събитията. Трудно им е да удържат на думата си. Колкото и да е приятно да бъдеш с Риби в непринудена обстановка, те са твърде ненадеждни за важни неща.

Овен

Като първи знак на зодиака, Овенът има естествената амбиция да успее. Те са движени от вътрешен огън да бъдат най-добрите и най-умните във всичко, което правят. Известни са и с конкурентната си личност и нищо и никой не може да им попречи да постигнат целите си. И докато Овните са щедри към приятелите си, те могат да бъдат безмилостни към враговете си. Ако застанете между един Овен и нещото, което той иска най-много, ръкавиците определено се свалят.

Близнаци

Близнаците са един от най-общителните зодиакални знаци, което ги прави много популярни сред връстниците им. Надарени със способността да се вписват във всяка социална ситуация, Близнаците нямат проблеми да общуват с хора от различни сфери на живота. Всъщност те предпочитат новостите във връзките и приятелствата си. Като знак на “близнаците” Близнаците често са определяни като мнителни. Те са известни с това, че променят мненията и настроенията си на косъм, което затруднява да разберем какво наистина мислят. Така че, ако искате да разчитате на Близнаци за нещо важно, уверете се, че имате резервен план за всеки случай.

Стрелец

Стрелците са едни от най-отворените и праволинейни знаци на зодиака. Склонността им често да сменят професиите, приятелските групи и дори пощенските кодове им дава уникална перспектива за живота. Малко вероятно е да се почувствате заговорени или съдени от Стрелец. Въпреки това те могат да бъдат малко безразсъдни, когато става въпрос за живота. Склонни са да се бъркат в чужди работи и не са известни с умението си да пазят тайни. Така че, въпреки че винаги можете да разчитате на тях да ви дадат отличен съвет или обективно мнение, може би е по-добре да споделите мръсното си бельо с друг приятел. Няма гаранция, че всичко, което кажете на Стрелец, ще остане между вас.
За късмет, сподели с приятел: