Водолей

Хороскоп на Водолей

Изготвен на: 21.04.2024

през първата част от деня може да сте все още по-разсеяни, да не ви е лесно да се организирате, да намерите път и посока в един по-широк смисъл, защото това е превключващ момент за мнозина. През втората част от деня- позитивните оценки и настроения постепенно ще растат, както и вярата в собствените ви сили и енергия, възможности да въздействате на събитията и да ги канализирате в избрано от вас направление. На практика днес и през втората част от деня- вие всичко ще постигате с по-голяма лекота, ще оказвате значимо влияние на околните, може да намерите време за развлечения с любими хора или пък да проведете важни, емоционални разговори, които показват- кои от честолюбивите ви планове могат да се осъществят. Както казах вече- днес всичко ви се отдава с по-голяма лекота, инициативността ви е значима, така че ще направите пробив в избрано от вас направление, резултатите в значима степен зависят от вас самите и все ще се намери някой или нещо, което да порадва сърцето ви и да повдигне духа ви. Ако нещо ви е изглеждало драматично до скоро, постепенно това усещане ще се замени с други и по-позитивни оценки.

Година на търсене на решения

Сигурно сте чували, че проблемите ви правят по-силни. Така че през новата 2023 г. с всяко препятствие, което се изпречи на пътя, родените под зодиакалния знак Водолей ще стават по-силни. Възможно е успехът да не ви споходи бързо или пък да се сблъскате с някои финансови затруднения. Каквото и да се случи, с благословията на планетата Юпитер през втората четвърт на годината и на Венера през първата половина мъжете и жените Водолеи с радост ще изживеят живота си в удовлетворение. Освен това, според хороскопа за 2023 г. за зодиакалния знак Водолей, трябва да останете подготвени, тъй като с Раху през последното тримесечие на 2023 г. ще дойдат още много трудности. Влияейки на здравето ви, планетата ще бъде неприятна и ще влияе много на нещата. Но не се притеснявайте, тъй като Юпитер ще бъде там, за да ви спаси от бъркотията, която може да настъпи.
 
Звучаща като много неща, които трябва да направите, Новата 2023 г. ще ви подготви за нещата, които могат да се усложнят през следващите времена. Когато Кету изисква цялото ви внимание върху личния ви живот, планетата Марс ще ви помогне да направите нещата по-добри. Но не забравяйте мотото на годината, тъй като ще има изпитания за вас почти на всяка крачка. Предстоящият хороскоп за Водолей 2023 г. предсказва, че ще имате късмет в любовта и ще търсите благословията на Слънцето и Марс в брачните си връзки. Въпреки това, някои трудности може да има за родените, които търсят подходяща половинка през тази година, тъй като Сатурн вероятно ще забави нещата в живота ви. Със сигурност планетарните транзити през 2023 г. искат да покажете най-добрата си версия – в професионален, финансов и личен план. И така, ще успеете ли да го направите? Ще успеете ли? Ще разберете ли какво искат времето и хората около вас? Нека разберем това в хороскопа за 2023 г. на Водолей в Sanovnika.
 

Любовен хороскоп на Водолей за 2023 г.

Продължавайки с шансовете за намиране на подходящ партньор, самотните родени във Водолей ще се сблъскат със забавяния. Особено около второто тримесечие на годината може да изпитате много промени в настроението заради всички възходи и падения в личния ви живот. Независимо дали ще намерите някого за себе си или за приятелите и семейството си, ще видите тежък късмет в торбата си. Въпреки това не се притеснявайте, тъй като най-вероятно скоро картите ще бъдат във ваша полза. Но дотогава, според любовния хороскоп за 2023 г. за Водолей, трябва да направите необходимото и да запазите спокойствието си по най-добрия възможен начин.
 
За двойките, любовният хороскоп на Водолей за 2023 г. казва, че можете да очаквате проблеми през по-голямата част от годината. Понякога ще спорите за различни неща, а понякога може да се окаже, че партньорът ви е обезпокоен от някой ваш навик. Най-важната практика, която планетите искат от вас, е да запазите спокойствие и здрав разум. Предстои хората, които очакват помирение, да имат късмет през втората половина на 2023 г. Но трябва да проявите най-доброто и да останете позитивни. През средните месеци на годината двойките може да станат свидетели и на включването на трети човек във връзката им. За мъжете и жените Водолеи ще бъде мъдър и по-добър ход да се погрижат за партньорите си в най-лошите времена, за да се спасят от най-лошото.
 
Освен това в хороскопа за двойките Водолей има предсказание, според което някои от вас могат да очакват голямо професионално привличане в живота си, което от своя страна може да отслаби нещата във вашия край. Но, от друга страна, в любовния хороскоп за 2023 г. за зодиакалния знак Водолей се казва, че ако започнете нов бизнес с партньора си, това ще говори във ваша полза. Също така има вероятност да се сближите с партньора си и да създадете по-добра връзка с него. При това ще има взаимно разбиране. Така че работете правилно.
 
Както споменахме, годината е съсредоточена върху вас, намирането на решение на проблемите и точно това трябва да направите. Според нашите астролози от Sanovnika, трябва да направите мъдри ходове и да измислите начини да балансирате нещата си в работата и човека, който ви е подкрепял във всичко – вашия партньор! През последното тримесечие нещата ще вземат неочаквани обрати. Ако задържите по-дълго нещата и ги поправите правилно, със сигурност ще преминете трудната фаза и ще живеете в по-добра връзка занапред. Освен това трудностите ще ви накарат да се освободите от всички съмнения, които имате по отношение на връзката си.
 
CBD

Водолей Финансов хороскоп за 2023 г.

Каквото иска правилното състояние на духа, то го иска! По отношение на финансите си трябва първо да прочистите главата си и едва след това да включите парите във всичко. Въпреки че нещата ви показват пътя към проблемите, трябва да се придържате към тактичните си начини и да бъдете позитивни. Последното тримесечие на 2023 г. ще бъде подходящото време за инвестиране на пари. Ако притежавате планове да започнете нещо в търговията, уверете се, че не бързате, тъй като това може да ви подведе или да ви покаже загуба. Също така ще бъде разумно да приемате съвети от хора, за които смятате, че са по-добри от вас в това отношение.
 
Високите залози ще разтърсят финансите ви през новата 2023 година. Кратките и криптирани договорености в паричните въпроси ще бъдат идеални за вас през цялата година. Около средата на месеца мъжете и жените Водолеи могат да очакват внезапен приток на пари. Това може да се дължи на висящи имоти или други правни поземлени въпроси, свързани със семейството, които ще се решат през този период. Занапред, според финансовия хороскоп за Водолей за 2023 г., ще направите прогресивни стъпки с помощта на някой от близките си хора в бизнеса, което от своя страна ще помогне на богатството ви. Въпреки това трябва да се пазите от подмятания на хора, които могат да ви отклонят от целите и плановете ви.
 
Родните жители, които искат да направят големи парични инвестиции, трябва да го направят през втората половина на новата 2023 г. Тъй като планетите променят позициите си една след друга, финансовото ви положение ще се подобри. Съществуват големи възможности родените, които упорито са се опитвали да печелят от отдавна загубени активи, също да потърсят успех и да се възползват от него в дългосрочен план. Също така планетарните транзити предполагат, че някои от родените в зодиакалния знак Скорпион ще печелят и от лични връзки. Така че, ако сте дали пари назаем на хора от близките ви връзки, втората половина на годината ще бъде чудесно време да си върнете парите, дори и да смятате, че това не е правилно.
 
Ако притежавате стари срочни депозити или други парични средства в банката, повторното им инвестиране би било чудесна идея! Да, това крие известни рискове, но планетарният транзит през 2023 г. е на ваша страна около края и ще ви помогне в същото. Най-добрият начин, по който можете да използвате парите, е да закупите имот или активи като бижута. Също така, според финансовия хороскоп за 2023 г. на Водолей, хората, които са подложени на проблеми със заеми, ще видят благоприятни резултати. Същото ще се случи и през второто тримесечие на 2023 г. С благословията на планетите ще се отървете от проблемите със заемите.
 
С всички неща, които се движат тук и там, ще ви бъде трудно да управлявате нещата така, както сте планирали в началото на годината. Но финансовият хороскоп за 2023 г. предсказва, че намирането на решения ще бъде все така необходимо. В същото време, доходите на домакинството на вас и членовете на вашето семейство ще бъдат полезни. Стресът може да се увеличи, докато управлявате бюджета от време на време. Правни проблеми могат да възникнат при родените, които искат да купят някаква земя или имот през първата половина на новата 2023 г. От друга страна, закупуването на превозно средство ще бъде отлична идея и ще ви помогне в трудни моменти.
 
CBD

Хороскоп за кариера на Водолей 2023 г.

Що се отнася до кариерата, вие не обичате да правите компромиси с нея. Хороскопът на Водолея за 2023 г. обаче казва друго. Възможно е да се сблъскате с проблеми в професионалния си живот. Ако работите в частния сектор, бъдете готови за много работа без признаци за резултати в скоро време. Упоритата ви работа ще подобри репутацията ви някъде около третото тримесечие на 2023 г. Освен това хороскопът казва, че ако се подготвяте за смяна на работата или се подготвяте усилено, за да получите повишение, нещата ще се развият според плана ви. Но бъдете готови с решение, тъй като от време на време на пътя ви ще се появяват пречки.
 
Освен това в хороскопа за кариера на Водолея 2023 г. е предсказанието за родените в бизнеса. Ще се представите добре. Съществуват възможности да започнете ново начинание, което ще бъде успешно в партньорство. Що се отнася до вече съществуващите, може би ще се затрудните малко, но с малко помощ от околните ще намерите правилното решение. Хората притежават предприятия, свързани с пътувания, които ще се представят отлично. Всички пътувания ще бъдат успешни и ще говорят във ваша полза. Но същото няма да е възможно за текстилния, тъй като може да се сблъскате с малки възходи и падения. Възможно е да няма сериозни проблеми, въпреки че ще трябва да се наблюдавате.
 
За учениците Водолей в кариерния хороскоп за 2023 г. има някои добри новини, придружени от някои лоши. Първата половина на годината може да не се развие във ваша полза. Възможно е да срещнете проблеми с фокусирането върху обучението си. Но постепенно, с времето, ще намерите изход от това. Плодотворните резултати ще бъдат в торбата ви, но с още малко усилия. Предстоящият кариерен хороскоп за 2023 г. за зодиакалния знак Водолей предвещава, че плановете ви за по-нататъшно обучение ще се осъществят скоро. Ако имате проблем с парите по отношение на същото, не се притеснявайте, тъй като нещата ще се подобрят около края на годината.
 
И накрая, родените, които търсят своята врата, за да стъпят в професионалния свят, внимавайте! На всяка крачка ще ви очакват изпитания. Ще трябва не само да се погрижите за уменията си, но и да поработите върху всички онези слаби страни, които другите са споменавали за вас. Определено ще имате нужда от личностно обновление. То ще ви помогне да успеете и да заемете желаната работа в близко бъдеще. Също така, ако искате да предложите някои идеи в работното си пространство, уверете се, че сте много сигурни, преди да ги изречете на глас, тъй като хороскопът ви подсказва, че това може да ви създаде проблеми.
 
CBD

Семейният хороскоп на Водолея за 2023 г.

Имате къща, която трябва да управлявате, и семейство, за което трябва да се грижите, дори и това да не е ваша работа. Вярно ли е? Е, хороскопът ви казва друго. През тази година трябва да се съсредоточите върху своя живот преди техния, тъй като те ще бъдат самостоятелни и сами ще разбират необходимостта от ситуацията. Според семейния хороскоп на Водолей за 2023 г. по-младите от вас братя и сестри ще се справят отлично в професионален план. От друга страна, по-възрастните от вас най-вероятно ще ви съобщят някои новини, свързани с личния им живот. Може би някакво ново попълнение в живота им. Скоро ще има радостни моменти заради същото.
 
Родителите ви ще бъдат заети с някакви социални срещи. Бащата, особено, ще създаде нови съюзи с хора за разширяване на бизнеса. Тези събирания ще бъдат полезни за вас и семейството ви и ще ви помогнат финансово. Има големи шансове да донесат и признание за вас и семейството ви. По отношение на някои решения обаче може да възникнат разногласия с баща ви. Възможно е той и вие да не сте съгласни с някои условия поради традиционни и съвременни идеологии. Най-добре би било във ваша полза да си починете и да обсъдите, вместо да се карате за всяка дреболия.
 
При управлението на финансите в къщата ви ще се появяват понякога трудности. Въпреки това, с напътствията на майка си, ще разрешите множество проблеми. Възможно е да възникне напрежение по отношение на някои въпроси, свързани с имуществото. Но шансовете за разрешаването им ще бъдат около последното тримесечие на 2023 г. Ако искате да започнете нещо ново, ще имате подкрепата на семейството и приятелите си. За да ги убедите обаче, ще са необходими много уверения. Някои роднини може да бъдат проблемни за известно време около третото тримесечие на 2023 г. Но за да ги държите настрана от семейните си дела, трябва да действате разумно.
 
Децата в семейството ще ви донесат добри новини. Ще има постижения, признание и някаква голяма крачка, която ще придвижи семейството към щастието. В професионален план някои от тях ще си намерят чудесна работа – като мечтаната. В личен план те биха могли да поднесат на семейството радостна новина като щастлива печалба за почивка. Като цяло, семейният хороскоп за Водолей за 2023 г. казва, че семейството ви ще преживее добри времена през втората половина на годината. Емоционалната ви връзка също ще се подобри с цялото време, което ще прекарвате с тях през тази година.
 
CBD

Водолей Здраве Хороскоп 2023

Здравето ще бъде приоритет, който трябва да направите. Трябва да разберете, че само когато благосъстоянието ви е добро, ще мислите разумно и ще си причинявате по-малко неприятности. Очаквайте някои болести, първата половина на новата 2023 г. може да бъде неприятна за родените. Децата може да прекарат грип или сезонно заболяване. Възможно е дори да се сблъскате с някои стари наранявания, които да ви споходят. Като решение обаче всичко, от което се нуждаете, е правилното лечение в подходящия момент. Така че не отлагайте това. Освен това, според здравния хороскоп на Водолей за 2023 г., слушайте всичко, което ви се препоръчва, тъй като и най-малкото разсейване може да ви причини проблеми по-късно.
 
Хората, които вече се подлагат на някакво лечение, ще видят прогресивни резултати. В началото може да изглежда, че нещата не са такива, каквито искате. Но, това е само обикновен тест за това колко много вярвате в положителните резултати. Така че, според астролозите от Sanovnika, останете оптимисти. Освен това, за да подпомогнете същото, ще ви помогнат и медитацията и йогата. Редовното им изпълнение ще ви помогне да станете по-добри по-рано от всякога. Ако се занимавате с психологически проблеми, правенето на дихателни упражнения ще ви бъде от полза. Изказването на сърцето ви пред близки хора също ще свърши нужната работа.
 
Възрастните родени със зодиакален знак Водолей ще трябва да се погрижат и за себе си, тъй като с промяната на положението на планетите може да имат оплаквания от ставите и храносмилателната си система. Също така, ако сте алергични към нещо, отдалечете се от него, особено около втората половина на новата 2023 г., тъй като ситуацията може да се влоши. Родените, които са твърде заети в професионалния си живот, трябва да се отърват от преумората, тъй като тя най-вероятно ще им причини главоболие, стрес и тревожност. Да си вземете почивка от всички основни неща е това, което ви препоръчва здравният хороскоп за 2023 г. на Водолей.
 
Жените, които очакват дете, трябва да полагат допълнителни грижи за себе си. Те трябва да се хранят и да спят навреме и да бъдат предпазливи около стръмни места. Вероятност за инциденти може да има около средата на месеците на новата 2023 година. Затова хороскопът на Sanovnika ви предлага да сте далеч от места, които са склонни към инциденти, да се уверите, че сте бдителни на пътя и да не правите прибързани разходки. Прекалените физически упражнения също ще ви доведат до проблеми. Родените, които са фокусирани върху диетата, ще имат късмет, тъй като ще получат желаните резултати. Но се пазете от навяхванията и разтеженията, които могат да дойдат с това.
 
CBD

Хороскоп за брак на Водолей за 2023 г.

Поради същата причина може да възникнат разногласия между вас и съпруга ви. Възможно е да има и караници и разгорещени спорове. В такива ситуации нашите астролози от Sanovnika ви предлагат да запазите спокойствие и, както винаги, да намерите средно решение на всичко това. Друга причина, поради която на семейните двойки може да им е трудно да се справят с нещата, е свързана с нови планове. Това може да накара вас или съпруга ви да се заловите за работа. Намерете време да обсъдите нещата и да изберете възможния избор. Напред хороскопът казва, че хората, които са били в токсичен брак или са се сблъсквали с проблемни ситуации, ще почувстват облекчение. Правните процедури ще бъдат във ваша полза през втората половина на 2023 г.
 
Освен това хората, които очакват нов живот в къщата си, трябва да се погрижат за душевното си спокойствие, тъй като то може да бъде нарушено от всички проблеми и сценарии, които се случват насам-натам. Проблеми могат да възникнат и заради напрежението в работата. Същото може да създаде пропаст между тях. С времето и малко разбиране обаче ситуациите ще се решат към по-добро. И накрая, според брачния хороскоп за 2023 г. на Водолей, родените ще бъдат по-добри в социалните взаимодействия. Повече ще бъдете екстроверти и действително ще правите крачки към намирането на подходящ партньор, с когото да сключите брак.
 
Хората, които отлагат брака, също трябва да спрат да се притесняват, тъй като годината е и тяхна! Хороскопът казва, че притесненията ви ще се изчерпят и скоро ще намерите някой подходящ за брак. Всъщност има вероятност около края на 2023 г. да завържете брачния възел или да го обявите за официален чрез годеж. За женените двойки последното тримесечие ще бъде благоприятно. Ще има романтика, любов, разбиране, съпричастност и какво ли още не! Така че бъдете подготвени и се възползвайте максимално от това време. Уредете проблемите и позволете на любовта между вас да разцъфне.
 
CBD

Астрологични средства за Водолей през 2023 г.

По-долу са изброени някои полезни и ефективни съвети и средства за защита, силно препоръчани от астролозите за зодиакалния знак Водолей, които хората могат да следват, за да успеят през 2023 г. и да се отърват от всички несгоди или трудни моменти, които могат да се изпречат на пътя им:
 
  • Избягвайте да консумирате студена храна през нощта. Това ще ви помогне да контролирате темперамента си и проблемите в личния си живот. 
  • Друго лекарство за родените под знака на Водолей през 2023 г. е да поднасяте кокосов орех на Господ Шива в събота, без да пропускате, за да излезете от неприятностите в живота си.
  • В сряда предлагайте трева на кравите, за да избегнете проблеми в брака си през 2023 г.
  • Четете редовно Хануман Халиса, за да търсите благоприятни резултати в професионалния живот през новата 2023 година.
  • Според хороскопа на Водолея за 2023 г. трябва да посетите храма на Хануман и да се помолите за благополучие и просперитет, за да имате добри резултати във финансите си. 
  • За да контролирате импулсивното си поведение, молете се пред Мангал Янтра. 
  • Предлагането на вода на Сурия Дева рано сутрин също ще бъде от голяма полза, особено ако се занимавате с проблеми в кариерата през 2023 г.

Често задавани въпроси

Кои зодиакални знаци ще са съвместими с Водолея през 2023 г.?
 
За мъжете и жените Водолеи най-съвместимите зодиакални знаци ще бъдат Близнаци и Стрелец. Също така би било добре да поддържате приятелство или приятелска връзка с Везни и Скорпион.
 
Ще има ли Водолей късмет в любовта през 2023 г.?
 
За родените под знака на Водолей ще има смесени възможности в любовта. Двойките ще получат желаните резултати, но с известно закъснение. Същото важи и за самотните, които ще намерят любовта или ще имат перспектива да сключат брак.
 
Кой ще бъде щастливият цвят за родените под знака на Водолей през 2023 г.?
 
Жълтото ще бъде вашият цвят през 2023 г. Носенето му или включването му по какъвто и да е начин ще бъде чудесно за родените.
 
През 2023 г. кои зодиакални знаци ще са най-несъвместими с Водолея? 
 
Най-несъвместимите знаци с Водолей през 2023 г. ще бъдат Дева и Риби. Също така трябва да поддържате дистанция от зодиакалния знак Телец. 
 
Какъв ще бъде семейният живот на мъжете и жените Водолеи през 2023 г.?
 
В семейно отношение родените ще прекарат приятно. Нещата ще вървят сравнително добре. Въпреки това от време на време може да се появяват някои възходи и падения.

Тук ще разберете кои хора са съвместими на база на техните зодии. Ако желаете, може да направите безплатен индивидуален онлайн тест за Вас и Вашия партньор

Онлайн Тест - Кликни ТУК

Водолей – Овен

Това е двойка, на която липсва нежност. Те не са двама зверове, които оставят връзката им да избледнее веднага щом страстта им избледнее, но отдалеченият изпитателен поглед на Водолея може да извади емоцията от нея. Партньорът Овен трябва да бъде отпуснат пред половинката си, за да може да се стопи и да покаже истинската си, топла емоционална природа. В тази връзка те биха имали партньор, който основно поддържа тяхната първична, инстинктивна природа. Въпреки че е хубаво да се мисли, че смисълът на всяка връзка е партньорите да се приемат един друг такива, каквито са, в този случай това би отнело всеки шанс на Овен да израсне чрез заедност и да научи за емоционалната си природа. Това е нещо, с което те никога няма да бъдат доволни.  И все пак всяка връзка с Водолей може да ни изненада толкова, колкото би могъл всеки отделен Водолей. С тях като партньор винаги има място за изненадващ сценарий, който оставя всичко на свободната воля. В случай, че решат да споделят живота си заедно, те трябва да имат стая за скандали, която могат да посещават от време на време. Това вероятно ще свърши работа. И относно тази липса на емоции, те биха могли просто да вложат много физическа нежност за начало и да оставят нещата да тръгнат оттам.

Водолей – Телец

Телец и Водолей са хора от два различни свята. Все пак има странна прилика и връзка между техните владетели и макар и много предизвикателна, това е връзка, в която и двамата партньори могат да се влюбват един в друг, отново и отново, всеки ден. Те се управляват от Венера и Уран, като и двете планети се въртят в посока, противоположна на посоката на другите планети. Те са двама изгнаници, различни и открояващи се, които заедно разбират, че Изтокът може да бъде там, където е Западът, и обратно. Те разбират разнообразието, промяната на посоката и вълнението на любовта. Те обаче рядко ще стигнат до точката да се разберат поради прекомерната си нужда от мир (Телец) и вълнение (Водолей). Каква странна двойка са тези знаци. С такава очевидна възможност за електрическа любов.

Водолей – Близнаци

Близнаците се нуждаят от партньор, който не ги отегчава и не ги кара да се чувстват потиснати. Когато погледнете нещата по този начин, можете да кажете, че няма по-добъро съвпадение за тях от приказния Водолей. Водолеят се нуждае от някой, който да разбере техните грандиозни идеи и да обсъди всяка една с тях, както и някой, който не ги кара да се чувстват възпрепятствани. Кой би могъл да направи това по-добре от Близнаци? Въпреки това, те биха могли да се окажат във връзка, в която няма достатъчно емоции и състрадание, и това със сигурност ще изплува веднага щом се случи първото смущаващо нещо в живота на един от тези партньори. Те трябва да работят върху емоционалната си база и невербалното си разбиране, ако искат връзката им да продължи.

Водолей – Рак

Можем да кажем, че Рак и Водолей не са обичайната ви щастлива двойка в повечето случаи. Връзката им може да бъде твърде стресираща за партньора Рак и липсата на интимност най-вероятно ще ги разкъса. Въпреки това, връзката между тях всъщност може да бъде прекрасна, когато бъде открита, и те биха могли да отворят толкова интересни нови перспективи един за друг, ако това се случи. И двамата искат да научат нови неща и биха могли да пътуват далеч, ако се създаде силна база у дома, така че Ракът да остане спокоен. За да може тази двойка да се движи в положителна посока, Водолеят трябва да разбере колко необичаен е партньорът им и да се опита да бъде вкъщи, докато се забавлява. Ракът ще трябва да поеме основния набор от отговорности, за да задържат идеята за дома си като база, от която могат да се движат, където пожелаят. В крайна сметка Ракът може да открие невероятна радост от свободата, а Водолеят може да развие близост. Ако тези партньори могат да мълчат заедно, отпивайки от сутрешното си кафе, това в повечето случаи е първата стъпка към успеха.

Водолей – Лъв

Обединените знаци Лъв и Водолей представляват върховната креативност, известни научни открития, първия човек в самолет и първия човек на Луната. Представете си какво биха могли да направят тези партньори заедно, ако се оставят един на друг да водят пътя, когато територията на тяхното управление е пред тях. И двамата трябва да се научат да се откажат от представата, която имат за себе си и един за друг, или няма да заседнат много в ненужната си битка с егото. Топли и студени, сърдечни и умни, ядрена гравитация и вакуум в космоса, не може да бъде лесно да се поправят различията им или да се създаде стабилна, любяща връзка. Най-доброто, което могат да направят, е да намерят кауза, която ще подкрепят заедно. Това ще им даде фокус върху външния свят и ще им позволи да задълбочат вътрешния емоционален свят на връзката си, докато се борят извън нея.

Водолей – Дева

Девата може да представлява всичко, от което Водолеят бяга – практична, загрижена за здравето и земните неща, надолу към Земята, маниак за чистене. Представете си колко невероятно безотговорен, хаотичен и нереалистичен им изглежда Водолеят. Най-силната им точка на среща е в тяхната рационалност и комуникация и това може да се използва за преодоляване на много проблеми, до които водят различията им. За съжаление, в повечето случаи те няма да имат достатъчно химия, за да започнат връзка, камо ли да останат в сексуално удовлетворяваща. за много дълго. Ако се вземат на сериозно, те могат да създадат невероятни неща заедно, когато техните велики умове се сливат.

Водолей – Везни

Има силно разбирателство между Везни и партньор Водолей поради споделения им елемент на въздуха. Все пак може да бъде доста трудно за техните проблемни слънца да се разбират и често ще имат трудности да се приспособят към характера на другия и да намерят дълбоко уважение един към друг. Най-добрият лек за всеки проблем в отношенията им обикновено е във времето, но с нуждата на Водолея от спонтанност, те често няма да издържат достатъчно време, за да поправят това, което се счупи. Каквато и да е историята им, те ще имат много вълнуващи неща, които да преживеят заедно и ако се влюбят, би било жалко за двойка като тази, да не опитат връзката си, колкото и да може да свърши.

Водолей – Скорпион

Някой може да каже, че това е кармична връзка, че тези партньори са били врагове в един от предишните си животи и че могат да се бият, докато един от тях не падне мъртъв. Това обаче би било малко крайно. Истината е, че Скорпионът е знакът на екзалтацията на Уран и като такъв обожава Водолей по някакъв начин. В повечето случаи партньорът Скорпион ще показва обсебването си, но това всъщност може да се почувства добре за Водолея. Когато погледнем знака Водолей , ще видим, че той издига Нептун, управител на воден знак Риби, и всички наши предположения за липсата на емоционалност ще се удавят в тяхната върховна любов. Факт е, че и двамата в известен смисъл са изгнаници и бунтовници. Докато Скорпионът представлява всичките ни емоции, с които не искаме да се справяме, Водолеят представлява начина на мислене, за който повечето от нас не са готови. Най-добре е да гледате на тях като на предвестници на промяната, защото точно това ще внесат в живота на другия.

Водолей – Стрелец

Връзката между Стрелец и партньор Водолей може да изглежда като приятелство от един и същи пол за други хора и каквото и да мислят за това, това е типът връзка, който може да се нуждае и на двамата. Те ще се съберат, когато дойде време и двамата да преминат през промяна в живота си или да напуснат партньор, с когото се чувстват ограничени. Тяхната връзка често е лъскав фар за всички около тях, защото дава приоритет на бъдещето и носи надежда за по-добро време. Основното предизвикателство на Стрелец и Водолей се крие в тяхната рационална природа. Въпреки че умовете им ще имат прекрасна връзка, те могат да имат проблеми с достигането на истинска интимност и близост. И двамата трябва да забавят темпото и да се запитат как се чувстват, преди да се окажат в безсърдечна връзка, в която намират утеха, докато бягат от света.

Водолей – Козирог

Козирог и Водолей може да не се намерят един друг за толкова интересни в началото. И двете зодии традиционно се управляват от Сатурн, но ролите им в зодиака са напълно различни. Най-предизвикателната им точка в една връзка е емоционалният им контакт. Ако искат да останат заедно, партньорът Козирог ще трябва да се отдели от земята, само за малко, а Водолеят ще трябва да се приближи малко по-близо до Земята. Те трябва да се срещнат по средата, тъй като Козирогът ще може да помогне на Водолея да материализира своите идеи, а Водолеят да може да помогне на Козирог да направи необходимата промяна в живота си и да се обърне към нещо ново.

Водолей – Водолей

Може да е странно да си представим Водолей, влюбен в друг Водолей. Когато изучавате астрология, едно от първите неща, които ще научите е, че Водолеят е знакът на разводи, раздяла и освобождаване от режими и взаимоотношения. Като знак, който носи противопоставяне в себе си, често не е лесно да бъдете с всеки знак от зодиака, но това е точно нещо, което и двамата биха могли да разберат един в друг. Ако наистина се уважават един друг, има голям шанс да се научат да разбират и други неща в живота на другия. Колкото и налудничаво да звучи, тези двама партньори имат голям шанс да останат заедно, защото ще се познават по-добре от всеки друг. Те обаче рядко са толкова привлечени един от друг и дори когато са, им е много трудно да създадат дълбока емоционална връзка.

Риби – Водолей

Както всички съседни знаци, Водолей и Риби не е задължително да имат най-добро разбиране за личностите на другия. Знакът Водолей обаче издига Нептун, управителя на Риби, и това им дава силна връзка през планетата на цялата магия. Не е лесно да се създаде приказната версия на този контакт, но след като намерят емоционалния баланс и единствената, основна истина един за друг, те няма да имат проблем да поддържат приказката си жива, ден след ден.

За късмет, сподели с приятел: