Водолей

Хороскоп на Водолей

Изготвен на: 02.12.2022

през първата част от деня все още може да бъдете под силното влияние на определена личност. Може да използвате този период, за да си изясните по сложни или спорни въпроси с важни за вас хора. През втората част от деня и вечерта пред вас спонтанно могат да се разкриват алтернативи на развитие, особено, ако търсите такива, които да разтоварят най-близката ви среда на съществуване от напрежение, за да може да хармонизирате и по-добрите съответни отношения, които влияят на емоционалния фон около вас. Намират се начини да въздействате на въпроси, които са се натрупали във времето назад, но не са намерили отговор и решение. Подходящо време да търсите подкрепа и съответно да я получите, също- да се справите със семейни и битови казуси, ако това ви интересува. Разяснителни разговори са доста вероятни и в повечето случаи позитивни.

2022 г. ще бъде една от важните години за вас. Имате шанс да постигнете наистина трайни и големи успехи, но първо ще трябва да се докажете. Постиженията няма да дойдат лесно и бързо. На всяка крачка ще срещате изпитание, ще трябва да полагате усилия и да покажете, че имате нужните качества да се справите. Ако наистина ги имате, с труд и постоянство ще постигнете целта. Ако обаче не е дошъл моментът за нещо, нямате нужните способности или просто не сте си заслужили успеха, животът недвусмислено ще ви го покаже и е по-добре да го приемете. Онези от вас, които през изминалите години са работили усърдно в правилната посока, ще получат заслужена награда. Това не значи, че трудности няма да има – ще има, но вие ще ги преодолявате и стъпка по стъпка ще вървите напред към крайната цел. Ако тепърва наливате основите на нещо ново, пак няма да е особено лесно, но положите ли усилия, ще изградите солидна основа, върху която през следващите години ще надграждате. Втората половина на годината ще бъде особено динамична за вас – ще разширите обхвата на хората, с които общувате и си взаимодействате, ще имате повече срещи и разговори, а някои от вас ще пътуват повече. Периодът е изключително благодатен за тези от вас, които се занимават с писане, обучение, комуникации и търговия. Подходящо е също да си направите сайт или да поставите начало на нова група или общност – само в последните два месеца на годината не е удачно да го правите. Онези от вас, които са натрупали познания и опит в някаква област, ще търсят начини да ги споделят, което отново ще доведе до по-активно взаимодействие с повече хора. За родените в периода 29.01. – 08.02. годината ще бъде на големи промени, но и на нестабилност – трудно ще предвиждате каквото и да било.

Кариера и финанси

2022 г. може да е много успешна за вас в професионален план – ще жънете заслужени успехи, ще бъдете признати като авторитет в своята област, а ако започнете нов бизнес или проект, ще можете да налеете здрави основи. Условията да се случи всичко това са две – да имате качествата за онова, към което се стремите, и да положите усилия, за да стигнете там. Във финансово отношение годината е добра – може да имате повече приходи от предходни години, които е хубаво да вложите в нещо ценно и трайно. Януари е месецът, в който е добре да свършите отложени задачи и да уредите стари задължения – изчистете каквото можете, за да сте спокойни по-нататък през годината. През февруари и март гледайте само напред – имате зелена светлина за нови начинания. Ще имате много енергия за работа, която е добре да оползотворите. Ще получите и допълнителни приходи, които ще ви дадат известно спокойствие. През април обаче бъдете внимателни – има риск да се подведете, да направите ненужен разход или да вземете решение, което ще се отрази неблагопритно на материалното ви състояние. През май и юни ключът за успех е екипната работа и добрата комуникация с хората около вас. Търсете начини да презентирате и рекламирате себе си и това, което правите. През следващите месеци просто вървете уверено по избрания път – ще имате късмет и подкрепа. От края на октомври е добре да забавите темпото и да работите основно по текущите задачи – новите проекти оставете за новата година.

Любов и взаимоотношения

Любовта едва ли ще бъде основна тема за вас през 2022 г. – вниманието ви е по-скоро върху работа, бизнес и обучение. При някои от вас обаче ще има промени и в тази област. Ако във връзката ви има очаквания, които няма как да се осъществят, прекалени изисквания и ограничения, може да не издържите и да решите, че сте си по-добре без тази връзка. Ключът за разбирателство в любовната област е да имате приятелски отношения с човека до вас, тоест да можете да общувате помежду си. Ако е така, всичко ще бъде наред; ако не – възможни са конфликти и избиване на скрито напрежение – най-вече в първата половина на годината, но също и към края ? – през октомври-ноември. Възможни са и изненади в любовта – нетипично поведение от страна на партньора ви, а също така и най-неочаквана среща с човек, който да внесе разнообразие в живота ви.

Здраве

През 2022 г. се старайте да се движите повече, защото са възможни някои проблеми с двигателната система. Правете упражнения за гъвкавост – като тези от йога и пилатес например, и приемайте хранителни добавки за кости и стави, ако имате проблеми в тази област. Възможно е също да се наблюдават нарушения със съня, които вероятно са временни и са резултат от идеите, които гъмжат в главата ви, и случващите се промени. Нервната състема на някои от вас също ще бъде по-натоварена, затова не прекалявайте с комуникациите и работата с електронни устройства – давайте почивка на ума си.

Тук ще разберете кои хора са съвместими на база на техните зодии. Ако желаете, може да направите безплатен индивидуален онлайн тест за Вас и Вашия партньор

Онлайн Тест - Кликни ТУК

Водолей – Овен

Това е двойка, на която липсва нежност. Те не са двама зверове, които оставят връзката им да избледнее веднага щом страстта им избледнее, но отдалеченият изпитателен поглед на Водолея може да извади емоцията от нея. Партньорът Овен трябва да бъде отпуснат пред половинката си, за да може да се стопи и да покаже истинската си, топла емоционална природа. В тази връзка те биха имали партньор, който основно поддържа тяхната първична, инстинктивна природа. Въпреки че е хубаво да се мисли, че смисълът на всяка връзка е партньорите да се приемат един друг такива, каквито са, в този случай това би отнело всеки шанс на Овен да израсне чрез заедност и да научи за емоционалната си природа. Това е нещо, с което те никога няма да бъдат доволни.  И все пак всяка връзка с Водолей може да ни изненада толкова, колкото би могъл всеки отделен Водолей. С тях като партньор винаги има място за изненадващ сценарий, който оставя всичко на свободната воля. В случай, че решат да споделят живота си заедно, те трябва да имат стая за скандали, която могат да посещават от време на време. Това вероятно ще свърши работа. И относно тази липса на емоции, те биха могли просто да вложат много физическа нежност за начало и да оставят нещата да тръгнат оттам.

Водолей – Телец

Телец и Водолей са хора от два различни свята. Все пак има странна прилика и връзка между техните владетели и макар и много предизвикателна, това е връзка, в която и двамата партньори могат да се влюбват един в друг, отново и отново, всеки ден. Те се управляват от Венера и Уран, като и двете планети се въртят в посока, противоположна на посоката на другите планети. Те са двама изгнаници, различни и открояващи се, които заедно разбират, че Изтокът може да бъде там, където е Западът, и обратно. Те разбират разнообразието, промяната на посоката и вълнението на любовта. Те обаче рядко ще стигнат до точката да се разберат поради прекомерната си нужда от мир (Телец) и вълнение (Водолей). Каква странна двойка са тези знаци. С такава очевидна възможност за електрическа любов.

Водолей – Близнаци

Близнаците се нуждаят от партньор, който не ги отегчава и не ги кара да се чувстват потиснати. Когато погледнете нещата по този начин, можете да кажете, че няма по-добъро съвпадение за тях от приказния Водолей. Водолеят се нуждае от някой, който да разбере техните грандиозни идеи и да обсъди всяка една с тях, както и някой, който не ги кара да се чувстват възпрепятствани. Кой би могъл да направи това по-добре от Близнаци? Въпреки това, те биха могли да се окажат във връзка, в която няма достатъчно емоции и състрадание, и това със сигурност ще изплува веднага щом се случи първото смущаващо нещо в живота на един от тези партньори. Те трябва да работят върху емоционалната си база и невербалното си разбиране, ако искат връзката им да продължи.

Водолей – Рак

Можем да кажем, че Рак и Водолей не са обичайната ви щастлива двойка в повечето случаи. Връзката им може да бъде твърде стресираща за партньора Рак и липсата на интимност най-вероятно ще ги разкъса. Въпреки това, връзката между тях всъщност може да бъде прекрасна, когато бъде открита, и те биха могли да отворят толкова интересни нови перспективи един за друг, ако това се случи. И двамата искат да научат нови неща и биха могли да пътуват далеч, ако се създаде силна база у дома, така че Ракът да остане спокоен. За да може тази двойка да се движи в положителна посока, Водолеят трябва да разбере колко необичаен е партньорът им и да се опита да бъде вкъщи, докато се забавлява. Ракът ще трябва да поеме основния набор от отговорности, за да задържат идеята за дома си като база, от която могат да се движат, където пожелаят. В крайна сметка Ракът може да открие невероятна радост от свободата, а Водолеят може да развие близост. Ако тези партньори могат да мълчат заедно, отпивайки от сутрешното си кафе, това в повечето случаи е първата стъпка към успеха.

Водолей – Лъв

Обединените знаци Лъв и Водолей представляват върховната креативност, известни научни открития, първия човек в самолет и първия човек на Луната. Представете си какво биха могли да направят тези партньори заедно, ако се оставят един на друг да водят пътя, когато територията на тяхното управление е пред тях. И двамата трябва да се научат да се откажат от представата, която имат за себе си и един за друг, или няма да заседнат много в ненужната си битка с егото. Топли и студени, сърдечни и умни, ядрена гравитация и вакуум в космоса, не може да бъде лесно да се поправят различията им или да се създаде стабилна, любяща връзка. Най-доброто, което могат да направят, е да намерят кауза, която ще подкрепят заедно. Това ще им даде фокус върху външния свят и ще им позволи да задълбочат вътрешния емоционален свят на връзката си, докато се борят извън нея.

Водолей – Дева

Девата може да представлява всичко, от което Водолеят бяга – практична, загрижена за здравето и земните неща, надолу към Земята, маниак за чистене. Представете си колко невероятно безотговорен, хаотичен и нереалистичен им изглежда Водолеят. Най-силната им точка на среща е в тяхната рационалност и комуникация и това може да се използва за преодоляване на много проблеми, до които водят различията им. За съжаление, в повечето случаи те няма да имат достатъчно химия, за да започнат връзка, камо ли да останат в сексуално удовлетворяваща. за много дълго. Ако се вземат на сериозно, те могат да създадат невероятни неща заедно, когато техните велики умове се сливат.

Водолей – Везни

Има силно разбирателство между Везни и партньор Водолей поради споделения им елемент на въздуха. Все пак може да бъде доста трудно за техните проблемни слънца да се разбират и често ще имат трудности да се приспособят към характера на другия и да намерят дълбоко уважение един към друг. Най-добрият лек за всеки проблем в отношенията им обикновено е във времето, но с нуждата на Водолея от спонтанност, те често няма да издържат достатъчно време, за да поправят това, което се счупи. Каквато и да е историята им, те ще имат много вълнуващи неща, които да преживеят заедно и ако се влюбят, би било жалко за двойка като тази, да не опитат връзката си, колкото и да може да свърши.

Водолей – Скорпион

Някой може да каже, че това е кармична връзка, че тези партньори са били врагове в един от предишните си животи и че могат да се бият, докато един от тях не падне мъртъв. Това обаче би било малко крайно. Истината е, че Скорпионът е знакът на екзалтацията на Уран и като такъв обожава Водолей по някакъв начин. В повечето случаи партньорът Скорпион ще показва обсебването си, но това всъщност може да се почувства добре за Водолея. Когато погледнем знака Водолей , ще видим, че той издига Нептун, управител на воден знак Риби, и всички наши предположения за липсата на емоционалност ще се удавят в тяхната върховна любов. Факт е, че и двамата в известен смисъл са изгнаници и бунтовници. Докато Скорпионът представлява всичките ни емоции, с които не искаме да се справяме, Водолеят представлява начина на мислене, за който повечето от нас не са готови. Най-добре е да гледате на тях като на предвестници на промяната, защото точно това ще внесат в живота на другия.

Водолей – Стрелец

Връзката между Стрелец и партньор Водолей може да изглежда като приятелство от един и същи пол за други хора и каквото и да мислят за това, това е типът връзка, който може да се нуждае и на двамата. Те ще се съберат, когато дойде време и двамата да преминат през промяна в живота си или да напуснат партньор, с когото се чувстват ограничени. Тяхната връзка често е лъскав фар за всички около тях, защото дава приоритет на бъдещето и носи надежда за по-добро време. Основното предизвикателство на Стрелец и Водолей се крие в тяхната рационална природа. Въпреки че умовете им ще имат прекрасна връзка, те могат да имат проблеми с достигането на истинска интимност и близост. И двамата трябва да забавят темпото и да се запитат как се чувстват, преди да се окажат в безсърдечна връзка, в която намират утеха, докато бягат от света.

Водолей – Козирог

Козирог и Водолей може да не се намерят един друг за толкова интересни в началото. И двете зодии традиционно се управляват от Сатурн, но ролите им в зодиака са напълно различни. Най-предизвикателната им точка в една връзка е емоционалният им контакт. Ако искат да останат заедно, партньорът Козирог ще трябва да се отдели от земята, само за малко, а Водолеят ще трябва да се приближи малко по-близо до Земята. Те трябва да се срещнат по средата, тъй като Козирогът ще може да помогне на Водолея да материализира своите идеи, а Водолеят да може да помогне на Козирог да направи необходимата промяна в живота си и да се обърне към нещо ново.

Водолей – Водолей

Може да е странно да си представим Водолей, влюбен в друг Водолей. Когато изучавате астрология, едно от първите неща, които ще научите е, че Водолеят е знакът на разводи, раздяла и освобождаване от режими и взаимоотношения. Като знак, който носи противопоставяне в себе си, често не е лесно да бъдете с всеки знак от зодиака, но това е точно нещо, което и двамата биха могли да разберат един в друг. Ако наистина се уважават един друг, има голям шанс да се научат да разбират и други неща в живота на другия. Колкото и налудничаво да звучи, тези двама партньори имат голям шанс да останат заедно, защото ще се познават по-добре от всеки друг. Те обаче рядко са толкова привлечени един от друг и дори когато са, им е много трудно да създадат дълбока емоционална връзка.

Риби – Водолей

Както всички съседни знаци, Водолей и Риби не е задължително да имат най-добро разбиране за личностите на другия. Знакът Водолей обаче издига Нептун, управителя на Риби, и това им дава силна връзка през планетата на цялата магия. Не е лесно да се създаде приказната версия на този контакт, но след като намерят емоционалния баланс и единствената, основна истина един за друг, те няма да имат проблем да поддържат приказката си жива, ден след ден.

За късмет, сподели с приятел: