Коя зодия изневерява най-много?

CBD
Опознаването на един човек е начинание, което изисква време. А понякога, дори и след като сте познавали партньора си цял живот, той може да направи нещо, което да ви хване неподготвени. Астрологията е вид гадаене, което предсказва личността на даден човек чрез изучаване на положението на звездите по време на неговото раждане. Макар че е трудно да се предвиди направо кой е способен да изневери, списъкът на зодиакалните знаци, които според астрологията е най-вероятно да изневерят (в низходящ ред по вероятност), може да ви даде добра представа.
 
Разбира се, това, което представлява изневяра, е различно за различните хора. Докато някои хора поставят границата на сексуалното общуване, за други погалването по бузата или безобидният флирт могат да се окажат пречка за връзката им. Въпреки че не можете да защитите връзката си от изневяра само въз основа на зодията, познаването на зодиакалните знаци, които са най-склонни към изневяра, определено може да ви помогне да вземате по-информирани решения при избора на партньор или при управлението на връзката.
 
Обикновено хората, родени под определени зодиакални знаци, имат по-голяма склонност към изневяра, а други са склонни да бъдат по-честни относно страха си от обвързване във връзка. Има и трети вид: зодиакалните знаци, които най-вероятно са серийни измамници, които знаят как тактично да прикриват следите си. Всеки слънчев знак има различна индивидуалност, така че не е изненадващо, че начинът, по който всеки зодиакален знак изневерява в една връзка, е също толкова характерен. Нека разберем коя зодия, който е най-вероятно да изневерява във връзката си, и защо:
 
CBD

1. Близнаци (21 май – 21 юни)

Защо изневеряват: Лесно се отегчават във връзката
 
Зодиакалният знак, който е най-вероятно да разбие сърцето ви, е Близнаци. Този общителен слънчев знак е много забавен. Тъй като е знак близнак, този много адаптивен въздушен знак е изпълнен с енергия и едновременно с това с мистерия. Близнаците са способни да ви говорят на различни теми едновременно и ще ви проглушат ушите по всяка една от тях.
 
Когато се срещате с Близнаци, ще бъдете обичани и забавлявани и няма да изпитате и миг скука в тяхната компания. Дотук те определено не звучат като зодията, която е най-склонна да изневерява, нали? Но обратната страна е, че ако не сте в състояние да съответствате на тяхната енергия и да им обръщате достатъчно внимание, тогава те ще намерят някой, който ще го направи.
 
Непредсказуемата им природа е част от техния чар. Импулсивната природа с интелигентност е това, което привлича хората към тях. Недостатъкът ? е, че лесно се отегчават и ако намерят някой, който ги заинтригува дори най-малко, тогава са склонни да се разколебаят. И това е причината Близнаците да се смятат за зодиакалния знак, който е най-склонен да изневерява.
 
 
CBD

2. Везни (23 септември – 22 октомври)

Защо изневеряват: Не могат да вземат решение и се придържат към избора си
 
Хората често смятат, че Везните са сладки, нежни, мили и красиви хора, и не се заблуждавайте, те са всичко това и дори повече. Везните ще запалят ароматни свещи в къщата и ще ви поглезят. Те ще бъдат първите, които ще прекъснат спора, и също така обичат да участват в здравословни дискусии. Този знак се управлява от планетата Венера и търси красотата и мира навсякъде и във всичко.
 
За съжаление те попадат и в класацията на най-неверните женски зодиакални знаци. Мъжете и жените, родени под този знак, са склонни да се отклоняват във връзките си и също така се причисляват към зодиакалните знаци, които са потайни. Какво ги прави зодиакалният знак, който е най-склонен да изневерява? Неспособността им да вземат решение и да се придържат към него. Любители на всичко красиво, Везните могат да се подхлъзнат, когато срещнат друго красиво същество, и оттам започват проблемите им.
 
Бихте си помислили, че този въздушен знак, чийто символ са везните, е естествено добър в постигането на баланс. Работата е там, че те прекарват толкова много време в балансиране и вземане на решение (за храна, дрехи или за вас), че дотогава са нанесени много щети. Някои от тях са непоправими. Ако можете да изчакате, докато те разберат нещата, тогава повече сила за вас. Но понякога просто боли прекалено много.
 
 
CBD

3. Овен (21 март – 19 април)

Защо изневеряват: Овните са импулсивни и конкурентни
 
Като огнен знак, Овенът е въплъщение на стихията. Бързо разгневяващ се и също толкова бързо охлаждащ се, този огнен знак е страстен и конкурентен по отношение на всичко. Така че, ако им хрумне да ви ухажват, нямате никакъв шанс. Това ще бъде вихрен романс и вие ще бъдете пометени от краката си, убеждавайки ви, че вашият мъж Овен е влюбен във вас.
 
Проблемът на всичко, което изпепелява, е, че след определен момент то ще избухне. Благодарение на същите тези черти те се очертават и като топ избор за най-неверния мъж от зодиакален знак. Тенденцията може и да не е толкова силно изразена при жените, родени под този знак, но все пак е по-силна, отколкото при повечето други жени.
 
Умът на Овена е неспокоен и има нужда да бъде постоянно предизвикван и оценяван. Те са изключително импулсивни и имат нагласата на дявола да се грижи. Ако сте се чудили кой зодиакален знак е най-склонен да изневери на партньора си, внимавайте с Овена. Ако сте във връзка с Овен или откриете, че се влюбвате в него, подгответе се да му дадете цялата любов, внимание и забавления, които можете да предложите, и още малко, и тогава може би, само може би, ще имате неговата лоялност.
 
 
CBD

4. Риби (19 февруари – 20 март)

Защо изневеряват: Рибите са импулсивни и емоционални
 
Когато си мислите за зодиакалните знаци, които са най-склонни да изневеряват, е възможно нежната и любяща природа на Рибите да ви заблуди. Въпреки че има куп причини да обичате Риби, собствената им гибел идва от техния бягство от отговорност и импулсивна природа.
 
Подобно на Близнаците и Везните, символът на Рибите е две риби в противоположна посока, което е символ на двойствеността и поради тази причина те са зодиакалният знак, който е най-вероятно да изневери. Рибите винаги са склонни да търсят неща, които са напълно противоположни на това, което имат в настоящата си връзка. За тях тревата винаги е по-зелена от другата страна и именно този мисловен процес ги кара да се отклоняват.
Рибите са един от най-милите слънчеви знаци в зодиака. Те са много нежни, съпричастни и романтични и обикновено не искат да наранят никого. Затова е изненадващо, че се нареждат сред най-неверните жени или мъже от зодиакалните знаци. Но ако са дори и малко нещастни във връзката си, човек може да ги ухажва със стихове, цветя и романтични жестове. Сърцето им винаги управлява главата.
 
Макар че не биха се сметнали за зодиакалните знаци, които изневеряват най-много във връзката, истината е, че просто не могат да устоят да избягат от всякакви трудни проблеми (чети, проблемна връзка) и да избягат във всичко, което им предлага утеха (чети, любовник).
 
 
CBD

5. Козирог (22 декември – 19 януари)

Защо изневеряват: Те са много практични
 
Докато при Рибите източникът на проблема е сърцето, при Козирога това е главата. Тъй като е земен знак, Козирогът се смята за стабилен и надежден. Това са и качествата, които те търсят във връзката си. Козирогът има нужда от подкрепа, щастие и стабилност във връзката си.
 
Връзките им могат да вървят гладко, стига да намерят човек, който да им даде повече подкрепа и стабилност, и това е причината, поради която обикновено не се смятат за едни от най-неверните зодиакални знаци. Въпреки това това е зодиакален знак, който е по-вероятно да разбие сърцето ви, когато е намерил някой по-обещаващ от вас. Студено, но вярно!
 
 
CBD

6. Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Защо изневеряват: Когато някой не разбира скитничеството им
 
Стрелецът е брилянтен, забавен, лоялен и единствен по рода си слънчев знак. Те са състрадателни, но никога не бива да ги бъркате с това, че са откачалки. Бързо разпознават емоционалните манипулации и назовават извършителя. Стрелецът също така не е толкова лесен за определяне.
 
Този огнен знак се противопоставя на обвързването докрай. Яростно независими, те не понасят, когато някой се придържа към тях. Стрелецът може да се впише в класацията на най-неверния мъж от зодиакален знак, когато почувства, че връзката му става твърде ограничаваща. Той може дори да стигне дотам да предложи отворена връзка, ако чувства, че го притискат да се обвърже, преди да е готов.
 
Тъй като може да чувстват, че партньорите им не са в състояние да ги разберат, те имат потенциала да се превърнат в зодиакалните знаци, които са потайни и са склонни да изневеряват на партньорите си.
 
 
CBD

7. Лъв (23 юли – 22 август)

Защо изневеряват: Не се чувстват достатъчно желани
 
Има причина символът на Лъва да е лъв. Този огнен знак, чиято управляваща планета е Слънцето, излъчва увереност и сила. Когато Лъвът влезе в стая, всички погледи се насочват към него. Тъй като е неподвижен знак, Лъвът рядко някога е сред зодиакалните знаци, които е най-вероятно да бъдат серийни измамници. Те са лоялни и също така ценят лоялността. Стига да им дадете цялата си любов, Лъвът ще ви бъде верен.
 
Въпреки че обикновено не се смятат за един от знаците, които е най-вероятно да ви изневерят, нещата могат да се променят драстично, когато Лъвът се чувства необичан в една връзка. Човек, роден под този знак, не може да споделя светлината на прожекторите. Те очакват, не, те изискват пълно внимание и любов. Всичко, което е недостатъчно, ще накърни егото им. В такива ситуации те ще търсят това внимание извън връзката, което ги превръща в зодиакалния знак с най-голяма вероятност да изневерят.
 
 
CBD

8. Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Защо изневеряват: За да ви отмъстят за изневярата
 
Скорпионът може да изглежда много мистериозен и емоционално дистанциран. Но това не е вярно. Скорпионите могат да бъдат едни от най-лоялните знаци. Под студената им външност се крие изключително емоционална страна. Хората, родени под този знак, ще ви обичат и ще ви подкрепят с всяко свое дихание. Може да се появите с труп на прага им и те няма да помръднат, преди да започнат да ви помагат да го погребете. Като се има предвид всичко това, Скорпионът не е традиционният отговор, когато някой попита кой зодиакален знак изневерява най-много. Нещата обаче могат да вземат драматичен обрат, ако разберат, че сте им изневерили.
 
Адът не се гневи така, както измаменият Скорпион. Този воден знак умее да държи на обидата. Те ще изневерят, само за да си отмъстят на партньорите си, които им изневеряват. Всъщност те ще се превърнат в самото определение за зодиакален знак, който е най-склонен да изневерява. Прошката не идва лесно при Скорпиона. Така че, ако сте развалили вярата си с човек, принадлежащ към един от най-опасните слънчеви знаци, тогава по-добре започнете да копаете собствения си гроб.
 
 
CBD

9. Дева (23 август – 22 септември)

Защо изневеряват: Те искат съвършенство
 
Девите са мили и нежни и презират да нараняват хората. Когато сте във връзка, хората, родени под този знак, не само ще ви подкрепят, но и ще ви помогнат да израснете в по-добра версия на себе си. Практични и приземени по природа, те ще ви кажат честно какво мислят и чувстват.
 
Но тяхната личност има и обратна страна. Девите могат да бъдат перфекционисти и ако имат партньор, който не отговаря на техните стандарти за съвършенство, има вероятност да продължат напред и да намерят някой, който отговаря на тях. Ако се чудите кой зодиакален знак е най-вероятно да изневери на партньора си, то бъдете сигурни, че това не е Дева. Те по-скоро ще ви изоставят и ще се преместят на по-добри пасища, отколкото да ви изневерят.
 
 
CBD

10. Водолей (20 януари – 18 февруари)

Защо изневеряват: Те са намерили връзка
 
Водолеите изглеждат емоционално дистанцирани и флиртуващи на много хора, истината е, че те са един от най-лоялните знаци в зодиака. Естествено топъл и приятелски настроен, този въздушен знак е истински хуманист и ненавижда идеята за изневяра. Изневярата не им се отразява добре. Като се има предвид, че Водолеят е фиксиран знак, не е изненадващо, че те далеч не са от зодиите, които са най-склонни да изневеряват.
 
Въпреки това хората, родени под този знак, се смятат за много интелигентни и като цяло се чувстват неразбрани. Така че, когато срещнат човек, за когото смятат, че наистина ги разбира, те могат напълно да забравят за настоящия си статут на връзка и да се потопят в момента. Този въздухар няма да изпадне във физическа изневяра, но може да придърпа човека за кратко време, докато не проучи и разбере напълно връзката, и дори може да се отдаде на микроизневяра.
 
 
CBD

11. Рак (22 юни – 22 юли)

Защо изневеряват: Само когато са наранени
 
Кой зодиакален знак е най-склонен да изневерява на партньорите си? Ако сте се срещали с Рак, тогава знаете, че те не могат да бъдат причислени към този списък. Раците са лоялни, грижовни и любезни до безобразие. Знаете, че сте уцелили зодиакалния джакпот, когато влезете във връзка с този воден знак. Ще бъдете обичани безусловно, а зодиакалните знаци, които изневеряват най-много в една връзка, ще бъдат най-малките ви притеснения.
 
За съжаление, както повечето хубави неща, хората, които обичат безусловно, могат да бъдат приети за даденост. Ако връзката ви е на косъм, партньорът Рак ще се опита да направи всичко възможно, за да я поправи и да я накара да проработи. Но ако усилията са едностранчиви и вие продължавате да се отнасяте зле с него, този рак ще щракне с нокти и ще продължи напред, без да ви спести нито една мисъл.
 
 
CBD

12. Телец (20 април – 20 май)

Защо изневеряват: Намерили са някой, който е готов да се похарчи повече за тях
 
Телецът е фиксиран знак и не е зодиакалният знак, който е най-вероятно да разбие сърцето ви. Телецът е създание на комфорта. Те имат скъп вкус и обичат живота на високо ниво, като се наслаждават на всички удоволствия, които светът може да предложи, като добра храна, хубави дрехи, скъпи копринени чаршафи и, разбира се, секс. Е, кой не обича?
 
Стига този практичен и заземен земен знак да получава достатъчно комфорт, бъдете сигурни, че няма да се отклони. Въпреки това във връзка, в която липсват тези неща, не можете да очаквате Телецът да се задържи дълго. Човек, роден под този знак, е изцяло отдаден на светските удоволствия и понякога, само понякога, хедонистичните му наклонности стават по-добри от него.
 

Заключение

Сега, когато знаете кой зодиакален знак изневерява най-много, може би ще можете да вземате по-добри решения в романтичните си търсения. Все пак имайте предвид, че всяка връзка има своите възходи и падения и понякога неравностите стават прекалено много, за да може човек да ги преодолее. Никой не иска да бъде в токсична връзка или във връзка, в която е малтретиран. Макар че излизането от неработеща връзка е нормално, изневярата никога не е решение. Макар че начинът, по който всеки зодиакален знак изневерява във връзката, може да е различен, има една обща черта: независимо от знака, под който са родени, хората изневеряват, когато по някакъв начин са нещастни в настоящите си отношения.
 
CBD
За късмет, сподели с приятел: