Най-подходящата професия за всяка зодия

автобиография и зодия
CBD

Вашата зодия е чудесно начало, когато обмисляте какво може да бъде вашето призвание. Независимо дали току-що навлизате на пазара на труда, или обмисляте промяна на кариерата, помислете дали да не използвате астрологичния си знак, за да откриете подходящия за вас професионален път. Помислете за личностните черти, свързани с вашия зодиакален знак, и за други знаци? Вие най-добре познавате себе си, а понякога не винаги се вписваме в калъпа.

Търсещите работа, които разбират собствените си индивидуалности и индивидуалностите на другите, могат да увеличат силните си страни и да подобрят слабите за да имат по-удовлетворяващ и успешен професионален живот.

Овен Овен

С една дума: съревнование. Това ви кара да си поставяте цели (или да преследвате чужди) и да ги постигате.Освен това по природа сте смели и уверени в себе си, така че можете да хладнокръвие, когато другите наоколо губят своето. Работите най-добре под напрежение, с високи залози, когато ви очаква голяма награда. Овните обичат да се издигат до върха на кариерната стълбица. Освен това имате много топло сърце и вроден инстинкт да защитавате неудачниците или да подкрепяте тези, които се борят.

Подходящи роли за Овните: Спорт (във всякаква длъжност – от играч до физиотерапевт), промоутър, продавач, войник, управител на хедж фонд, изследовател, участник в риалити шоу, медицинска сестра, социален работник, учител, инструктор по физическо възпитание или треньор.

Интересно: 10 признака, че сте Овен

Съвместимост на Овен с други Зодии

Телец Телец

Вие се чувствате най-добре в материалния, физическия свят, тъй като преди всичко обичате да се чувствате сигурни, защитени и удобно. Наслаждавате се на лукса и качеството, разбирате стойността на хубавите неща в живота, а парите са ключът към всичко това за вас. По природа сте проницателни, внимателни и най-важното – упорити. Никога не се отказвате и ще извървите допълнителната метър, когато другите остават на заден план. Упоритата работа винаги побеждава таланта, когато талантът не работи усилено.

Подходящи роли за Телец: банкер, финансов съветник, бизнес ментор, собственик на ресторант, готвач, консултант по хотелиерство, интериорен дизайнер, учител, модел, моден дизайнер, архитект.

Интересно: 10 признака, че сте Телец

Съвместимост на Телец с други Зодии

Близнаци Близнаци

Разнообразието е ключът към това вашият активен ум да работи на пълни обороти и вие да разгърнете пълния си потенциал. Ето защо може да сте в най-добра форма, когато имате повече от една работа. Освен това сте природно творчески настроени и не се притеснявате от празен лист хартия, думите и идеите преминават лесно през вас. Насладете се на творчеството си и напишете/направете нещо, което светът желае.

Подходящи роли за Близнаци: Писане (във всякакъв вид, напр. сценарии, PR, реклама, романи, предложения за финансиране, блогове, ревюта, мръсни вицове, мемове и т.н.), политика, журналистика, фризьорство и разкрасяване, екскурзовод, учител, телевизионна продукция, иновации.

Интересно: 10 признака, че сте Близнаци

Съвместимост на Близнаци с други Зодии

Рак Рак

Вие сте пълен емпат, така че можете да четете другите около вас изключително лесно. Това е предимство във всяка сфера на живота. Можете да подадете точния тон, както е необходимо, да се справите с изсушаването на сълзите на размахан колега, да предложите с ясна логика на шефа си как можете да свършите работата си по-добре. Работата, която изисква изграждане на индивидуални отношения и разбиране, е съобразена с вашите умения. Освен това сте изключително изобретателни и творчески настроени и сте най-щастливи, когато давате воля на тези си таланти.

Подходящи роли за Рака: Съветник, лайф коуч, психотерапевт, екстрасенс, астролог, организатор, активист, лекар, хотелиер, художник, актьор, драматург, поет и странно всичко, което е свързано с водата или е близо до нея, т.е. моряк, работник на круизен кораб, плувец.

Интересно: 10 признака, че сте Рак

Съвместимост на Рак с други Зодии

CBD

Лъв Лъв

Всички Лъвове имат големи идеи, мечти и амбиции, когато става въпрос за кариера, а освен това всички Лъвове са родени лидери. Вие отивате на различни места. Шоубизнесът ви привлича като пламък, както и всичко, което е свързано със състезателен елемент, светлина и амбиция. Наградите, аплодисментите и признанието ви карат да се усмихвате и сте щастливи в светлината на прожекторите. Единственият проблем, с който винаги се сблъсквате в работата, е липсата на време. Правите се търсени, а след това се мъчите да изпълните всички ангажименти и молби, които хората отправят към вас. Но вие не бихте го направили по друг начин.

Подходящи роли за Лъва: Спорт, политика, финансови услуги, всичко, което има “шеф” в заглавието, фризьорство, физиотерапия, козметик, влогър, инфлуенсър.

Интересно: 10 признака, че сте Лъв

Съвместимост на Лъв с други Зодии

Дева Дева

Вие сте перфекционист, изключително организиран, практичен и естествен анализатор, така че управлението на времето, активите, хората или парите е нещо, в което наистина можете да се впуснете. Вие сте от хората, които ще поемат мръсната работа, която другите предпочитат да не вършат, а и се справяте отлично с нея. Колкото по-сложна, интензивна и проблематична е дадена задача, толкова по-добре се чувствате при решаването й. От цялата зодия вие сте може би перфектният служител, защото се придържате към толкова високи стандарти и ще направите това, което трябва да се направи, каквото и да е то.

Подходящи роли за Дева: счетоводител, администратор, фармацевт, инженер, лекар, зъболекар, хирург, коректор, редактор, инспектор, данъчен инспектор, управител на имоти, секретар, разследващ журналист, критик, учител.

Интересно: 10 признака, че сте Дева

Съвместимост на Дева с други Зодии

Везни Везни

Балансът е ключова дума за вас, търсите хармония и ред навсякъде, където има объркване и хаос, и имате интелекта и окото да го постигнете. Това ви насочва към няколко различни професионални направления, например правото и правосъдието, естетиката и изкуствата, финансовите услуги и счетоводството. Притежавате естествено вътрешно махало, което държи нещата под контрол. Единственото трудно нещо е прословутото ви отлагане – мразите да се отказвате от възможности, дори в полза на нещо прекрасно. В роля, която изисква много трудни решения, можете да се колебаете и да се чувствате претоварени.

Подходящи роли за Везни: адвокат, съдия, социален работник, пробационен служител, рехабилитатор, моден дизайнер, цветар, интериорен дизайнер, фризьор, банкер, финансов съветник, художник, музикант, поет.

Интересно: 10 признака, че сте Везни

Съвместимост на Везни с други Зодии

Скорпион Скорпион

Вие сте един от най-силните, смели и мощни звездни знаци. Привличат ви опасните, страшни и тъмни области на живота, от които другите биха се отдръпнали. Всичко изключително предизвикателно вероятно ще ви привлече, което е чудесно, защото имаме нужда от вас, за да свършите работата, която другите не смеят! Надарени сте с естествена самоувереност и авторитет, не се плашите от никого и от нищо. Това безстрашие може да накара другите да бъдат малко несигурни около вас, тъй като сте и много предпазливи, но в някои професии това е благословия.

Подходящи роли за Скорпиона: Психотерапевт, съветник, секс терапевт, гробар, изследовател, журналист, полицай, детектив, войник, политик, влиятелен човек, парамедик, медиум, изпълнителен директор.

Интересно: 10 признака, че сте Скорпион

Съвместимост на Скорпион с други Зодии

CBD

Стрелец Стрелец

За щастие планетата Юпитер управлява вашия знак, така че късметът ви спохожда по-често, включително в кариерата – така че се приземявате на крака дори когато правите най-смелите скокове! За Стрелците просто никога не е достатъчно – вие имате голям апетит за живот, любов и успех, така че ако работата ви вдъхновява, можете да стигнете докрай. В противен случай обаче предпочитате да сте навсякъде другаде и трудно се успокоявате.

Добре подхождащи роли за Стрелеца: Всичко, свързано с пътуване и туризъм, защото обичате да сте в движение, филантроп, философ, чуждестранен кореспондент, пилот, стюард, жокей, ветеринар, терапевт за домашни любимци, писател, шофьор, медицинска сестра.

Интересно: 10 признака, че сте Стрелец

Съвместимост на Стрелец с други Зодии

Козирог Козирог

Вие сте най-усърдният работник в стаята, Козирог. Най-решителният и амбициозен знак. Ефикасен, решителен и организиран. Жаждата за успех е просто заложена в силния ви характер, така че я използвайте. Парите са важни за вас, защото цените сигурността и статута. Искате другите да виждат плодовете на труда ви, малко ви възбужда да се показвате (макар че не искате да го признаете), така че искате да печелите много и устойчиво, за да изградите луксозния начин на живот, който желаете.

Подходящи роли за Козирога: Архитект, строител, дърводелец, реставратор, гуру в областта на недвижимите имоти, кариерен консултант, бизнес консултант, финансов съветник, козметик, стилист, дерматолог, изпълнителен директор, управител на търговска марка, счетоводител, адвокат, полицай.

Интересно: 10 признака, че сте Козирог

Съвместимост на Козирог с други Зодии

Водолей Водолей

Родени да управляват света! През по-голямата част от времето вибрирате на по-висока честота от земния план, така че парите и кариерата – въпреки че харесвате лукса, който те могат да ви донесат – не са основните ви движещи сили. В ума ви има повече хуманитарни, глобални и етични проблеми, искате да направите света по-добро място. Вие сте блестящи, но непостоянни. Успешен, но самотен. Стремите се да подобрите планетата и живота на хората, които живеят на нея, и имате интелекта да видите как може да стане това.

Добре подхождащи роли за Водолея: Астронавт, пилот, политик, изобретател, инфлуенсър, инженер, социален работник, навигатор, дизайнер, художник, писател, маркетолог, пиар, активист за социална справедливост, журналист.

Интересно: 10 признака, че сте Водолей

Съвместимост на Водолей с други Зодии

Риби Риби

Рибите са естествени емпати и са пълни с мъдрост и състрадание. Вие сте чудесно креативни и мислите на абстрактни, плавни вълни на чисто въображение и новаторство… но вникването в пенсионен план, инвестиционна стратегия или счетоводен баланс не са това, за което вашите рибешки таланти са най-подходящи. Изкуствата, езотериката, творчеството и психичният свят са местата, където сте най-подходящи. Всички Риби имат свое място в този живот и откриването й е пътешествие.

Подходящи роли за Рибите: Поет, актьор/актриса, имитатор, частен детектив, коктейл-миксолог, собственик на бар, благотворителен работник, медиум, астролог, художник, филмов режисьор, масажист, лекар, билкар, майстор на рейки.

Интересно: 10 признака, че сте Риби

Съвместимост на Риби с други Зодии

CBD
За късмет, сподели с приятел: