Козирог

Хороскоп на Козирог

Изготвен на: 03.07.2022
през първата част от деня от вас Може да се изисква да наваксвате с ангажименти, които са изостанали, не е изключено да се разпилявате в различни посоки и да сте малко по-натоварени от обикновено. От вас ще се изисква да бъдете внимателни, за да защитите интересите си, така че да спечелите нещо, а не обратното. В следобедните часове ежедневието пак така е натоварено над средното ниво, но може да получите важна информация относно ваши ангажименти, вие самите може да влизате в спорове относно права и задължения. Сега е моментът да превъртите някои предизвикателства в полза, ще имате такава възможност като изказвате спокойно претенциите си и защитавате интересите си, но все пак трябва да сте внимателни, да не преминавате определени граници на добрия тон, защото аспектацията на звездите предразполага към конфликти, които не са продуктивни.

2022 г. като цяло ще бъде успешна за вас, като тенденцията е към постигане на стабилност и постепен растеж. Възможно е обаче годината да започне с някои предизвикателства. През януари и февруари сигурно ще срещнете някакви пречки, които каквото и да правите, едва ли ще преодолеете лесно. Дори да няма конкретни трудни обстоятелства, нищо чудно да ви обземат негативни мисли, да изпитвате притеснения и да сте унили. Може да се почувствате самотни и недооценени – в работата или от близките вкъщи, или да имате усещането за някаква липса. Този период ще отмине, но ако наистина ви споходят подобни преживявания, може би е добре да използвате периода, за да преосмислите някои неща и да вземете решения, свързани със взаимоотношенията ви с определени хора. Измислете как да направите така, че в бъдеще да сте по-високо оценени – най-вече от самите себе си, а оттам – и от другите. След средата на февруари и особено от март нататък небето ще се проясни и ще можете да задействате всички онези намерения, които са били в режим на изчакване. Нищо чудно някои неща, които са ви притеснявали, да изчезнат от само себе си и това да ви помогне да си върнете контрола. Оттук нататък пътят пред вас е открит и няма някакви пречки да реализирате целите си. През тази година може да ви се отвори интересна възможност да придобиете нови знания или полезен опит – чрез пътуване или обучение например. Търсете начини да се усъвършенствате и да развиете онези дарби и таланти, които имате, но не сте разгърнали. Ако ви споходят страхове за бъдещето – най-вече в работен и финансов план – вместо да влизате в капана им, търсете начини да се развивате и после да прилагате наученото в практиката. Родените в периода 15-20.01. може да имат проблеми с властимащи или държавни институции. За всички годината е подходяща за ремонт в дома и за преместване.

Кариера и финанси

През 2022 г. е препоръчително да сте по-внимателни в харченето – не пилейте пари и не инвестирайте в рискови проекти. Добре е обаче да инвестирате в себе си и в собственото си развитие. В работен план годината е благоприятна за вас, стига да се чувствате оценени финансово там, където сте. Ако не сте и преценявате, че не ви дават дължимото, от февруари нататък може да се оглеждате за нова възможност. През януари и донякъде през февруари може да имате проблеми в работата и притеснения по финансови въпроси. Не се отчайвайте и направете каквото зависи от вас – върху останалото нямате контрол. През март имате много по-добри шансове да уредите финансовите въпроси и да сте по-спокойни. Някои от вас може да запишат курс или да получат възможност за развитие в работата. През май ще ви бъде по-трудно да се разбирате с колеги и партньори; периодът не е подходящ за подписване на важни сделки и договори. През летните месеци всичко ще върви нормално – това е подходящ период за смяна на работа и за действие в посока развитие и търсене на нови източници на доходи. През септември и октомври са възможни трудности в комуникацията с работодатели – на дневен ред ще излезе наболял въпрос, който изисква решение. През ноември положението на работното място може да е по-напечено, но само в случай на вече съществуващи проблеми. Ако сте работодател, очаквайте съпротива от подчинени, а ако сте служители – в колектива може да има неразбирателство.

Любов и взаимоотношения

През 2022 г. съдбата ви помага да оправите взаимоотношенията си с родители или близки роднини, с които сте имали противоречия. Това не значи, че ще бъде лесно обаче – за да се случи, трябва и вие да направите компромис, а и другата страна да има желание за разбирателство. Първите два месеца са доста критични за важните връзки в живота ви – възможно е да сте гневни на партньора си или на друг човек, който има влияние върху вас, и дори да ви обземат по-силни емоции, които трудно ще овладявате. При някои може дори да се стигне до по-крайни действия – пълно скъсване с някого. Това е по-вероятно да стане, ако сте родени в периода 15-20.01. Бъдете внимателни обаче и не действайте под влияние на ефект, защото онова, което си отиде от живота ви, няма да се върне. При вас има известна вероятност от подозрения, ревност и прекалена драма през тази година. Възможно е също да се появят хора от миналото – бивш партньор например. Януари и февруари не са подходящи месеци за сключване на брак и начало на съвместно съжитество. От март нататък ограничението отпада, а ако във връзкаата ви е било по-напечено, вече ще имате по-добри условия за постигане на разбирателство.

Здраве

През 2022 г. проблемите ви ще идват по-скоро от страхове за здравето ви, отколкото от реални опасности. Не вярвайте на всяка мисъл, която преминава през ума ви и ви кара да се страхувате – това са просто мисли, не реалност. Ако сте родени в периода 15-20.01., знайте, че може да имате склонност към прекалено задълбаване в проблеми и ненужно безпокойство.

Тук ще разберете кои хора са съвместими на база на техните зодии. Ако желаете, може да направите безплатен индивидуален онлайн тест за Вас и Вашия партньор

Онлайн Тест - Кликни ТУК

Козирог – Овен

Това не е лесна връзка. Никой от партньорите няма и следа от лекота и блажено невежество. Ето защо връзката им може да изглежда като състезание за разрушаване на връзката по най-добрия възможен начин. Трудно е да се каже кой ще излезе победител, защото и двамата ще се чувстват гадно през повечето време и ще бъдат облекчени, че най-накрая се разделиха. Ако упорито решат, че се обичат твърде много, за да се пуснат един друг, вероятно и двамата ще си блъснат главите в стената за години напред.

Козирог – Телец

Телец и Козирог могат да създадат толкова дълбока връзка, че тяхната творческа сила в материалната сфера може да изглежда недостижима за други знаци на зодиака. Със способността да се допълват един друг по нежен, бавен начин, те са най-скучната двойка отвън, с най-вълнуваща вътрешна дейност, която остава скрита от останалия свят. Ако Телецът мотивира партньора си Козирог и Козирогът покаже пътя на постижението на своя партньор Телец, те биха могли да работят заедно, да отглеждат деца и да споделят живот с повече забавление, отколкото и двамата са свикнали, или просто да изградят неразрушима връзка. Когато дълбоките им емоции се преплитат, те са свързани един с друг за вечността.

Козирог – Близнаци

Партньорите Близнаци и Козирог са много странни. Въпреки че и двамата търсят неща, които другият има, изглежда не ги разпознават един в друг. Докато Близнаците се нуждаят от някой, който да ги заземи и да им даде дълбочина, когато погледнат Козирог, те виждат някой стар, неподвижен и скучен. Козирогът се нуждае от радост и релаксация в живота си, но Близнаците изглеждат като топка от неконтролируеми, повърхностни мнения, които не отиват наникъде. В интерес на истината, те биха могли да имат ценно преживяване, като са заедно, споделяйки различните си животи ден след ден. Може дори да разберат, че всъщност работят добре заедно и имат способността да постигнат всяка цел, която си поставят.

Козирог – Рак

Ракът и Козирогът обикновено са длъжни да преживеят любовната история на някой, който е живял преди времето си. Тази дълбоко зародена нужда да поправим това, което е счупено в нашето родословно дърво, е нещо, което всички носим в себе си, но тези слънчеви знаци са предопределени да се справят с кармичните дългове и остатъчните емоции от семействата си. Те ще трябва първо да се справят с проблемите, ако искат да се освободят от миналото и едва след като изплатят това, което е трябвало да бъде изплатено, ще могат наистина да изберат един друг. В повечето случаи това е любов веднъж в живота и за двамата партньори и те вероятно ще се изберат един друг без съмнение.

Козирог – Лъв

Ако се срещнат в подходящия момент, Лъв и Козирог може да се разбират много добре. Основният проблем в отношенията им е наборът от приоритети, които може да не споделят, и страстта или решителността, която и двамата имат. Съгласуването на Сатурн със Слънцето не е лесна работа, но носи големи ползи, когато стане. Структурата, която Лъвът може да получи, и креативността, върху която биха могли да надграждат заедно, биха могли да ги издигнат до точно това, което желаят, независимо от това връзката им да приключи. Те се различават толкова, колкото Земята и Огъня, но когато споделят обща цел, са неудържими.

Козирог – Дева

Дева и Козирог принадлежат към стихията на Земята и се следват перфектно един на друг. Дори всичко помежду им да изглежда твърде бавно за някои други зодии, те изграждат уважение, доверие и любов на основата на взаимен анализ и подробен преглед. Търсенето на съвършенство може да приключи в тази връзка, тъй като те си дават достатъчно време и се изслушват достатъчно добре, за да отговорят на очакванията, които трябва да бъдат изпълнени. И двамата партньори могат да бъдат сковани и да изгубят от поглед важността на емоционалния, мек подход към живота и тази връзка може да ги направи груби и твърде строги. Все пак в повечето случаи те ще си дадат достатъчно време, за да израснат от това и да остареят заедно.

Козирог – Везни

Ако искаме да изберем най-добрата дума, за да опишем връзката между Везни и партньор Козирог, ще трябва да кажем – трудно. Това не означава, че няма да се насладят на неприятностите да бъдат заедно или да останат във връзка за много дълго време, но това със сигурност не е връзка, в която биха участвали много други знаци. Най-голямото им предизвикателство е липсата на уважение към емоционалната стойност, което обикновено се инициира от Козирог, но лесно се продължава от Везни. Ако намерят начин да споделят, покажат и разберат емоциите на другия, всичко останало ще им изглежда като парче торта.

Козирог – Скорпион

Връзката на Скорпион и Козирог може да бъде вдъхновяваща и за двамата партньори да търсят истината, да копаят под родословното си дърво и да се справят с всяка неразрешена карма и дълг. И двамата са дълбоки и не приемат нещата лекомислено и това ще им помогне да изградят здрава основа за връзка, която може да продължи дълго време. Точно това обаче може лесно да направи връзката им твърде тъмна и безчувствена, да ги привлече в състояние на тъга и депресия или просто да събуди нуждата им да търсят светлината с някой друг.

Козирог – Стрелец

Това не е идеалната ви връзка и рядко ще бъде тази, в която двамата избират да останат до края на живота си. И все пак тяхното разбиране и приемане на различията им е освежаващо и забавно и за двамата партньори и може да си прекарат добре, докато са заедно, колкото и дълго да е. Не можем да предвидим твърде голяма стабилност, освен ако Козирог не реши да го направи, но усмивката на лицето на Стрелеца и способността, която имат да разсмеят партньора си, могат да бъдат стълбът на връзката им, докато и двамата имат нужда от това.

Козирог – Козирог

Връзката на двама партньори Козирог всъщност не е идеална. Единият минус може да даде плюс с другия минус, но тези двамата се обръщат към всичко, което е обратното на функционалното, веднага щом друг доминиращ партньор (Козирог) се появи в живота им. Играта на превъзходство, с която ще имат проблеми, може да се превърне в основната линия на връзката им, водеща ги към неизбежен край. За да останат заедно, те трябва да насочат рогата си към някого или нещо друго и да направят място за емоциите, от които и двамата се нуждаят, за да намерят баланс.

Водолей – Козирог

Козирог и Водолей може да не се намерят един друг за толкова интересни в началото. И двете зодии традиционно се управляват от Сатурн, но ролите им в зодиака са напълно различни. Най-предизвикателната им точка в една връзка е емоционалният им контакт. Ако искат да останат заедно, партньорът Козирог ще трябва да се отдели от земята, само за малко, а Водолеят ще трябва да се приближи малко по-близо до Земята. Те трябва да се срещнат по средата, тъй като Козирогът ще може да помогне на Водолея да материализира своите идеи, а Водолеят да може да помогне на Козирог да направи необходимата промяна в живота си и да се обърне към нещо ново.

Козирог – Риби

Връзката между Козирог и Риби разказва история за възможностите за вдъхновение. Ако някой като Козирог може да бъде въвлечен в луда любовна история, вълнуваща и непредсказуема, това трябва да бъде направено от Риби. В замяна Козирогът ще предложи на партньора си Риби стабилност, спокойствие и малко почивка от обичайните им емоционални торнадо. Има добър начин, по който Козирогът може да помогне на Рибите да бъдат по-реалистични и практични, като същевременно се чувстват по-весели и оптимистични. Все пак има предизвикателства в техния контакт, представени главно чрез любовта им към Юпитер. Може да им е трудно да съгласуват различните си подходи към религията, вярата и различните си системи от вярвания. За да се преодолее това, най-добре е и двамата да се запитат – работи ли тяхната система от вярвания? А този на партньора им също ли работи? Ако разберат отговорите на тези въпроси, може да намерят достатъчно уважение, за да останат заедно.