Козирог

Хороскоп на Козирог

Изготвен на: 02.12.2022

вие често ще се оказвате в центъра от внимание ще успявате да влияете на обкръжението си над средното ниво. Може да се осланяте на интуицията си, така че да избирате най-верния подход, който е печеливш за вас… Можете да насочвате сърдечните си връзки в една по-позитивна посока, също- да получавате подкрепа и одобрение от страна на важни за вас хора, да осъществите желанията си- общо. Денят е напрегнат, не са изключени допълнителни или непланирани ангажименти, водите изненадващи разговори, които ще ви подтикнат да погледнете на част от обкръжението си от един друг и непознат до този момент ъгъл. Ако има нещо странично, което влияе на взаимоотношенията ви, ако те се нуждаят от промяна, това ще бъде по-видно от обикновено, за да вземете мерки, ако се налага

2022 г. като цяло ще бъде успешна за вас, като тенденцията е към постигане на стабилност и постепен растеж. Възможно е обаче годината да започне с някои предизвикателства. През януари и февруари сигурно ще срещнете някакви пречки, които каквото и да правите, едва ли ще преодолеете лесно. Дори да няма конкретни трудни обстоятелства, нищо чудно да ви обземат негативни мисли, да изпитвате притеснения и да сте унили. Може да се почувствате самотни и недооценени – в работата или от близките вкъщи, или да имате усещането за някаква липса. Този период ще отмине, но ако наистина ви споходят подобни преживявания, може би е добре да използвате периода, за да преосмислите някои неща и да вземете решения, свързани със взаимоотношенията ви с определени хора. Измислете как да направите така, че в бъдеще да сте по-високо оценени – най-вече от самите себе си, а оттам – и от другите. След средата на февруари и особено от март нататък небето ще се проясни и ще можете да задействате всички онези намерения, които са били в режим на изчакване. Нищо чудно някои неща, които са ви притеснявали, да изчезнат от само себе си и това да ви помогне да си върнете контрола. Оттук нататък пътят пред вас е открит и няма някакви пречки да реализирате целите си. През тази година може да ви се отвори интересна възможност да придобиете нови знания или полезен опит – чрез пътуване или обучение например. Търсете начини да се усъвършенствате и да развиете онези дарби и таланти, които имате, но не сте разгърнали. Ако ви споходят страхове за бъдещето – най-вече в работен и финансов план – вместо да влизате в капана им, търсете начини да се развивате и после да прилагате наученото в практиката. Родените в периода 15-20.01. може да имат проблеми с властимащи или държавни институции. За всички годината е подходяща за ремонт в дома и за преместване.

Кариера и финанси

През 2022 г. е препоръчително да сте по-внимателни в харченето – не пилейте пари и не инвестирайте в рискови проекти. Добре е обаче да инвестирате в себе си и в собственото си развитие. В работен план годината е благоприятна за вас, стига да се чувствате оценени финансово там, където сте. Ако не сте и преценявате, че не ви дават дължимото, от февруари нататък може да се оглеждате за нова възможност. През януари и донякъде през февруари може да имате проблеми в работата и притеснения по финансови въпроси. Не се отчайвайте и направете каквото зависи от вас – върху останалото нямате контрол. През март имате много по-добри шансове да уредите финансовите въпроси и да сте по-спокойни. Някои от вас може да запишат курс или да получат възможност за развитие в работата. През май ще ви бъде по-трудно да се разбирате с колеги и партньори; периодът не е подходящ за подписване на важни сделки и договори. През летните месеци всичко ще върви нормално – това е подходящ период за смяна на работа и за действие в посока развитие и търсене на нови източници на доходи. През септември и октомври са възможни трудности в комуникацията с работодатели – на дневен ред ще излезе наболял въпрос, който изисква решение. През ноември положението на работното място може да е по-напечено, но само в случай на вече съществуващи проблеми. Ако сте работодател, очаквайте съпротива от подчинени, а ако сте служители – в колектива може да има неразбирателство.

Любов и взаимоотношения

През 2022 г. съдбата ви помага да оправите взаимоотношенията си с родители или близки роднини, с които сте имали противоречия. Това не значи, че ще бъде лесно обаче – за да се случи, трябва и вие да направите компромис, а и другата страна да има желание за разбирателство. Първите два месеца са доста критични за важните връзки в живота ви – възможно е да сте гневни на партньора си или на друг човек, който има влияние върху вас, и дори да ви обземат по-силни емоции, които трудно ще овладявате. При някои може дори да се стигне до по-крайни действия – пълно скъсване с някого. Това е по-вероятно да стане, ако сте родени в периода 15-20.01. Бъдете внимателни обаче и не действайте под влияние на ефект, защото онова, което си отиде от живота ви, няма да се върне. При вас има известна вероятност от подозрения, ревност и прекалена драма през тази година. Възможно е също да се появят хора от миналото – бивш партньор например. Януари и февруари не са подходящи месеци за сключване на брак и начало на съвместно съжитество. От март нататък ограничението отпада, а ако във връзкаата ви е било по-напечено, вече ще имате по-добри условия за постигане на разбирателство.

Здраве

През 2022 г. проблемите ви ще идват по-скоро от страхове за здравето ви, отколкото от реални опасности. Не вярвайте на всяка мисъл, която преминава през ума ви и ви кара да се страхувате – това са просто мисли, не реалност. Ако сте родени в периода 15-20.01., знайте, че може да имате склонност към прекалено задълбаване в проблеми и ненужно безпокойство.

Тук ще разберете кои хора са съвместими на база на техните зодии. Ако желаете, може да направите безплатен индивидуален онлайн тест за Вас и Вашия партньор

Онлайн Тест - Кликни ТУК

Козирог – Овен

Това не е лесна връзка. Никой от партньорите няма и следа от лекота и блажено невежество. Ето защо връзката им може да изглежда като състезание за разрушаване на връзката по най-добрия възможен начин. Трудно е да се каже кой ще излезе победител, защото и двамата ще се чувстват гадно през повечето време и ще бъдат облекчени, че най-накрая се разделиха. Ако упорито решат, че се обичат твърде много, за да се пуснат един друг, вероятно и двамата ще си блъснат главите в стената за години напред.

Козирог – Телец

Телец и Козирог могат да създадат толкова дълбока връзка, че тяхната творческа сила в материалната сфера може да изглежда недостижима за други знаци на зодиака. Със способността да се допълват един друг по нежен, бавен начин, те са най-скучната двойка отвън, с най-вълнуваща вътрешна дейност, която остава скрита от останалия свят. Ако Телецът мотивира партньора си Козирог и Козирогът покаже пътя на постижението на своя партньор Телец, те биха могли да работят заедно, да отглеждат деца и да споделят живот с повече забавление, отколкото и двамата са свикнали, или просто да изградят неразрушима връзка. Когато дълбоките им емоции се преплитат, те са свързани един с друг за вечността.

Козирог – Близнаци

Партньорите Близнаци и Козирог са много странни. Въпреки че и двамата търсят неща, които другият има, изглежда не ги разпознават един в друг. Докато Близнаците се нуждаят от някой, който да ги заземи и да им даде дълбочина, когато погледнат Козирог, те виждат някой стар, неподвижен и скучен. Козирогът се нуждае от радост и релаксация в живота си, но Близнаците изглеждат като топка от неконтролируеми, повърхностни мнения, които не отиват наникъде. В интерес на истината, те биха могли да имат ценно преживяване, като са заедно, споделяйки различните си животи ден след ден. Може дори да разберат, че всъщност работят добре заедно и имат способността да постигнат всяка цел, която си поставят.

Козирог – Рак

Ракът и Козирогът обикновено са длъжни да преживеят любовната история на някой, който е живял преди времето си. Тази дълбоко зародена нужда да поправим това, което е счупено в нашето родословно дърво, е нещо, което всички носим в себе си, но тези слънчеви знаци са предопределени да се справят с кармичните дългове и остатъчните емоции от семействата си. Те ще трябва първо да се справят с проблемите, ако искат да се освободят от миналото и едва след като изплатят това, което е трябвало да бъде изплатено, ще могат наистина да изберат един друг. В повечето случаи това е любов веднъж в живота и за двамата партньори и те вероятно ще се изберат един друг без съмнение.

Козирог – Лъв

Ако се срещнат в подходящия момент, Лъв и Козирог може да се разбират много добре. Основният проблем в отношенията им е наборът от приоритети, които може да не споделят, и страстта или решителността, която и двамата имат. Съгласуването на Сатурн със Слънцето не е лесна работа, но носи големи ползи, когато стане. Структурата, която Лъвът може да получи, и креативността, върху която биха могли да надграждат заедно, биха могли да ги издигнат до точно това, което желаят, независимо от това връзката им да приключи. Те се различават толкова, колкото Земята и Огъня, но когато споделят обща цел, са неудържими.

Козирог – Дева

Дева и Козирог принадлежат към стихията на Земята и се следват перфектно един на друг. Дори всичко помежду им да изглежда твърде бавно за някои други зодии, те изграждат уважение, доверие и любов на основата на взаимен анализ и подробен преглед. Търсенето на съвършенство може да приключи в тази връзка, тъй като те си дават достатъчно време и се изслушват достатъчно добре, за да отговорят на очакванията, които трябва да бъдат изпълнени. И двамата партньори могат да бъдат сковани и да изгубят от поглед важността на емоционалния, мек подход към живота и тази връзка може да ги направи груби и твърде строги. Все пак в повечето случаи те ще си дадат достатъчно време, за да израснат от това и да остареят заедно.

Козирог – Везни

Ако искаме да изберем най-добрата дума, за да опишем връзката между Везни и партньор Козирог, ще трябва да кажем – трудно. Това не означава, че няма да се насладят на неприятностите да бъдат заедно или да останат във връзка за много дълго време, но това със сигурност не е връзка, в която биха участвали много други знаци. Най-голямото им предизвикателство е липсата на уважение към емоционалната стойност, което обикновено се инициира от Козирог, но лесно се продължава от Везни. Ако намерят начин да споделят, покажат и разберат емоциите на другия, всичко останало ще им изглежда като парче торта.

Козирог – Скорпион

Връзката на Скорпион и Козирог може да бъде вдъхновяваща и за двамата партньори да търсят истината, да копаят под родословното си дърво и да се справят с всяка неразрешена карма и дълг. И двамата са дълбоки и не приемат нещата лекомислено и това ще им помогне да изградят здрава основа за връзка, която може да продължи дълго време. Точно това обаче може лесно да направи връзката им твърде тъмна и безчувствена, да ги привлече в състояние на тъга и депресия или просто да събуди нуждата им да търсят светлината с някой друг.

Козирог – Стрелец

Това не е идеалната ви връзка и рядко ще бъде тази, в която двамата избират да останат до края на живота си. И все пак тяхното разбиране и приемане на различията им е освежаващо и забавно и за двамата партньори и може да си прекарат добре, докато са заедно, колкото и дълго да е. Не можем да предвидим твърде голяма стабилност, освен ако Козирог не реши да го направи, но усмивката на лицето на Стрелеца и способността, която имат да разсмеят партньора си, могат да бъдат стълбът на връзката им, докато и двамата имат нужда от това.

Козирог – Козирог

Връзката на двама партньори Козирог всъщност не е идеална. Единият минус може да даде плюс с другия минус, но тези двамата се обръщат към всичко, което е обратното на функционалното, веднага щом друг доминиращ партньор (Козирог) се появи в живота им. Играта на превъзходство, с която ще имат проблеми, може да се превърне в основната линия на връзката им, водеща ги към неизбежен край. За да останат заедно, те трябва да насочат рогата си към някого или нещо друго и да направят място за емоциите, от които и двамата се нуждаят, за да намерят баланс.

Водолей – Козирог

Козирог и Водолей може да не се намерят един друг за толкова интересни в началото. И двете зодии традиционно се управляват от Сатурн, но ролите им в зодиака са напълно различни. Най-предизвикателната им точка в една връзка е емоционалният им контакт. Ако искат да останат заедно, партньорът Козирог ще трябва да се отдели от земята, само за малко, а Водолеят ще трябва да се приближи малко по-близо до Земята. Те трябва да се срещнат по средата, тъй като Козирогът ще може да помогне на Водолея да материализира своите идеи, а Водолеят да може да помогне на Козирог да направи необходимата промяна в живота си и да се обърне към нещо ново.

Козирог – Риби

Връзката между Козирог и Риби разказва история за възможностите за вдъхновение. Ако някой като Козирог може да бъде въвлечен в луда любовна история, вълнуваща и непредсказуема, това трябва да бъде направено от Риби. В замяна Козирогът ще предложи на партньора си Риби стабилност, спокойствие и малко почивка от обичайните им емоционални торнадо. Има добър начин, по който Козирогът може да помогне на Рибите да бъдат по-реалистични и практични, като същевременно се чувстват по-весели и оптимистични. Все пак има предизвикателства в техния контакт, представени главно чрез любовта им към Юпитер. Може да им е трудно да съгласуват различните си подходи към религията, вярата и различните си системи от вярвания. За да се преодолее това, най-добре е и двамата да се запитат – работи ли тяхната система от вярвания? А този на партньора им също ли работи? Ако разберат отговорите на тези въпроси, може да намерят достатъчно уважение, за да останат заедно.

За късмет, сподели с приятел: