Скорпион

Хороскоп на Скорпион

Изготвен на: 02.12.2022

днес може да положите едно ново начало, което да ви подейства обогатяващо, да хармонизира най-близката ви среда на съществуване или пък да ви помогне да се справите с дела, които са изостанали във времето и все още не са намерили своя изход и решение. Част от шансовете сами ще застават на пътя ви и под формата на известия, предложения, варианти, които се проявяват и съответно ще може да се възползвате от тях, особено, ако търсите такива.

През 2022 г. ще осъществите назряващи от доста време промени, които сте отлагали или просто не им е дошъл моментът. За съжаление, тези промени едва ли ще се осъществят лесно и безпроблемно. Макар вътрешно да усещате, че повече не можете да продължавате да стоите в една ситуация и силно да копнеете за свобода, за нов път и за наистина радикална промяна, ще изпитвате и страх, който ще действа като спирачка. В крайна сметка или някой силно ще ви провокира да действате, или ще го направите, защото вече не издържате. Ключови моменти през годината са месеците май и октомври  – тогава е най-вероятно да се случат знакови събития и важни осъзнавания. Със сигурност промените, които ще трябва да осъществите през тази година, ще изискват доста усилия, но в крайна сметка ще бъдат за добро и ще ви позволят да дишате по-свободно. Не очаквайте стабилност и сигурност през тази година – едва ли ще ги имате, а ако сте се вкопчили в тях, запитайте се дали не плащате твърде висока цена. Периодите на несигурност и хаос не са лесни, но има голяма вероятност точно този период да ви отведе на нов път, който ще ви бъде по-приятен и на който в бъдеще ще стъпвате все по-уверено. Годината е доста благоприятна за онези от вас, които се занимават с творчески дейности, заради повишения прилив на вдъхновение. При много от вас може да се събуди интерес към духовни теми и практики и дори да намерите учител, който да ви подпомогне в процеса на личностно и духовно израстване.

Кариера и финанси

През 2022 г. ще имате добри възможности за постигане на развитие в работата. Може да получите и подкрепа, ако искате да смените работното си място и дори ако решите да се впуснете в ново поприще. Ще трябва да полагате наистина доста усилия обаче – бъдете готови за това. Месеците от януари до март може да са по-трудни за вас – ще  има някакви реални пречки на пътя ви, включително спънки във финансовите дела и деловата кореспонденция. Нищо чудно да се обезкуражите, но… горе главата, и това ще мине! Затова пък пролетните месеци са особено благоприятни за работа и бизнес. През март и април ще усетите прилив на ентусиазъм и работоспособността ви ще се повиши, особено ако това, което работите, ви харесва и вдъхновява. Възможно е да получите и неочаквана подкрепа за реализацията на творчески копнежи. През май може да се наложи да платите стари сметки или да ви занимават финансови въпроси, свързани с парични задължения към вас. Юни и юли са чудесни месеци за работните ви дела – гледайте напред и търсете възможности за развитие и разширение. Нищо чудно точно тогава да добиете смелост за някои по-големи промени, които отдавна искате да осъществите. През октомври и ноември събития в други сфери от живота ви може да ви разконцентрират и да не ви е особено до работа. Не предприемайте важни бизнес и финансови дела през ноември и декември – едва ли ще бъдат успешни.

Любов и взаимоотношения

2022 г. ще бъде период на големи промени и в сферата на връзките и взаимоотношенията, особено ако сте родени в периода 01.11-11.11. Възможно е да прекратите връзка, която е изчерпана, но е доста вероятно да срещнете нов човек, който да ви разчупи и да тласне живота ви в друга посока. Нови любовни трепети са твърде възможни при много представители на знака – особено през пролетта, но някъде те ще останат просто като блян или мимолетна авантюра. Другаде ще има шанс за развитие, но дори и тогава е възможно очакванията ви да се разминават с реалността. Ако имате човек до себе си, през тази година е възможно да има известни трусове във връзката, но само ако отношенията наистина много куцат или има нещо скрито-покрито. Критичните моменти са април-май и октомври-ноември. Как ще се развият събитията, зависи от готовността за промени и реформи – и вашата, и тази на другия човек. През март може да изпитвате силно привличане към определен човек, но страстите може да са и с обратен знак – под формата на силен гняв и неприязън към някого.

Здраве

През 2022 г. има повишен риск от инциденти, особено ако сте родени в периода 01-11.11. В края на юли и началото на август бъдете внимателни при контакт с остри предмети, електричество и лесно запалими вещества, а също така при шофиране. Последните два месеца на годината също са по-рискови. Правете промените в живота си, които усещате, че са належащи, но от друга страна гледайте да овладявате прекалено силните си желания, които ви правят твърде напористи. Често инцидентите са знак, че сме прекалено пасивни и трябва да се задействаме или обратното – че напираме твърде много, а трябва да изчакаме. Някои представители на знака може да имат трудности със съня и проблеми с нервната система – това е знак, че трябва да разтоварите натрупана умствена енергия.

Тук ще разберете кои хора са съвместими на база на техните зодии. Ако желаете, може да направите безплатен индивидуален онлайн тест за Вас и Вашия партньор

Онлайн Тест - Кликни ТУК

Скорпион – Овен

Помислете за тази комбинация от знаци чрез най-агресивния образ на елемент Огън и Вода. Огънят изпарява Водата, точно както Овенът разбива чувствата на Скорпион. Водата овлажнява Огъня, точно както Скорпионът износва Овен. Те сякаш извличат най-лошото един в друг и за това никой не е виновен, просто е трудно да се примири толкова много фокусирана енергия, която се движи в две различни посоки. Връзката им е като процес на ядрен синтез и често е твърде много за справяне.

Скорпион – Телец

Телец и Скорпион са знаците на най-дълбоко физическо удоволствие, всеки по свой начин. Това трябва да бъде фокусът на връзката им, тъй като те не могат да разберат платоничните и въображаемите взаимоотношения, когато се съберат. Няма такова нещо като платонично преживяване на романтиката, когато целият смисъл на романтиката е да стане физическа. Много е възможно те да изградят сексуалния си живот до степен, в която никой друг партньор не би могъл да задоволи нуждите им.  Това може да доведе до собствена връзка без изход, въпреки че вероятно не биха искали да се измъкнат, дори и да могат. Цялото преживяване може да бъде твърде мрачно за партньора Телец, особено ако практическият им усет е предизвикан от характера на Скорпион. В случай, че и двамата са независими и готови да се слеят с някой друг, те биха могли да бъдат перфектната връзка между сексуално и емоционално, тази, която всички желаем.

Скорпион – Близнаци

Близнаците и Скорпионът обикновено ще се дразнят един друг безсмислено. Никой от тях няма да разбере с лека ръка личността на партньора си. За Близнаците партньорът им ще изглежда твърде депресиран и тъмен без видима причина, а за Скорпион това може да бъде преживяване без цел или дълбочина. Ако се влюбят лудо, те биха могли да се свържат чрез взаимната си любов към промяната и да си дадат точно нещата, които им липсват. Близнаците ще получат дълбоко, емоционално удовлетворение, което никога преди не са изпитвали, а Скорпионът най-накрая ще получи шанса да почине разтревожената си душа и да осъзнае, че не всичко трябва да се приема сериозно. Това е връзка на страхотни уроци и огромен капацитет за личностно израстване на двамата партньори.

Скорпион – Рак

Връзката между Рак и Скорпион може да премине от една крайност в друга и въпреки че партньорът Рак ще се опита усилено да я стабилизира, може да е твърде трудно, ако Скорпионът не изпитва достатъчно уважение към собствените си емоции. Когато намерят емоционална връзка, те могат да отидат много дълбоко в търсене на истинската любов и да се обединят на ниво, което е недостижимо за другите зодиакални знаци. Това може да ги накара да говорят без думи, да разбират мислите на другия само с един споделен поглед и да бъдат синхронизирани в подхода си към съвместното си бъдеще. Ако емоциите им не се споделят на възможно най-дълбоко ниво или партньорът Скорпион отказва да се справи с тях, за Рака може да е твърде трудно да се справи със саморазрушителната природа на партньора си. Връзката им трябва да бъде искрена и чиста, за да са готови и двамата да се поддадат на този интензивен емоционален контакт.

Скорпион – Лъв

Когато Лъв и Скорпион започнат да се срещат, те може да не знаят какво точно да очакват. Това по никакъв начин не е лесна връзка и двамата партньори могат да бъдат упорити и твърди в своите мнения, житейски избор и начини, по които се справят с реалността. Ако искат да останат в любовна връзка, те трябва да разбират взаимното си изразяване на емоциите и да уважават нуждите на другия, колкото и различни да са те от тези, с които са свикнали. Когато намерят начин да се обичат един друг, без да се обуславят, те може да осъзнаят, че търсят едно и също нещо – Единство.

Скорпион – Дева

Тази променлива природа на Девата ще бъде уредена от фиксираното качество на партньора им Скорпион, който ще поддържа връзката им вълнуваща за много дълго време. Като цяло има проблем, който тези партньори споделят, когато става дума за Венера и връзката им често е отражение на тези проблеми. Това може да доведе до всякакъв вид емоционално изнудване, тяхната склонност да контролират живота си един на друг и ако не това, то до постоянна критика, която кара и двамата да се чувстват виновни или просто тъжни. Най-доброто, което могат да направят, е да решат, че ще се ценят един друг и ще бъдат благодарни един за друг в тази връзка. Ако развият силно чувство на благодарност, връзката им може да бъде изключително дълбока, вълнуваща и наистина оценена от двамата партньори.

Скорпион – Везни

Връзката на Везни и Скорпион в никакъв случай не е лесна и лека. И двамата партньори ще трябва да се изправят пред тъмните си страни чрез тази връзка и въпреки че това може да доведе до невероятен и интензивен сексуален живот и емоции, които никой друг не може да разбере, това може да доведе и двамата до депресивна дупка, която няма да лесно се измъкнете. Единственият начин тази двойка да издържи в удовлетворяваща и нежна връзка е и двамата партньори да изградят силен индивидуален, независим живот или ще бъдат всмукани във водовъртежа от кармични емоции и натрапчиви, негативни очаквания.

Скорпион – Скорпион

Скорпион и Скорпион имат тази тенденция да извеждат най-лошото един в друг. Въпреки че могат да споделят най-дълбокото разбиране, познато на целия зодиак, те също могат да станат твърде мрачни и депресирани заедно, потъвайки в басейна си от неразрешени емоции. Емоционалното им разбиране е нещо, което си струва да се цени, ако и двамата са отворени за собствените си чувства и приемат собствените си вътрешни нужди. Скорпион

Стрелец – Скорпион

и Стрелец са страхотна двойка, стига да почувстват първото вълнение в началото на връзката си. Въпреки че не се познават добре и всичко изглежда ново и невероятно, Скорпионът ще види партньора си Стрелец като лъч светлина, който внезапно прави живота им по-ярък и по-добър, докато Стрелецът ще види, че има толкова много да научи и да се наслаждава на дълбочина на партньора им Скорпион, последвана от емоционална привързаност. С течение на времето има голям шанс те бавно да загубят интерес един към друг, особено променливият знак на Стрелец за техния фиксиран партньор Скорпион. Въпреки че връзката им може да приключи в лоши отношения, би било жалко да не се поддадете и да я оставите да очарова и превъзнася и двамата за толкова дълго.

Скорпион – Козирог

Връзката на Скорпион и Козирог може да бъде вдъхновяваща и за двамата партньори да търсят истината, да копаят под родословното си дърво и да се справят с всяка неразрешена карма и дълг. И двамата са дълбоки и не приемат нещата лекомислено и това ще им помогне да изградят здрава основа за връзка, която може да продължи дълго време. Точно това обаче може лесно да направи връзката им твърде тъмна и безчувствена, да ги привлече в състояние на тъга и депресия или просто да събуди нуждата им да търсят светлината с някой друг.

Скорпион – Водолей

Някой може да каже, че това е кармична връзка, че тези партньори са били врагове в един от предишните си животи и че могат да се бият, докато един от тях не падне мъртъв. Това обаче би било малко крайно. Истината е, че Скорпионът е знакът на екзалтацията на Уран и като такъв обожава Водолей по някакъв начин. В повечето случаи партньорът Скорпион ще показва обсебването си, но това всъщност може да се почувства добре за Водолея. Когато погледнем знака Водолей , ще видим, че той издига Нептун, управител на воден знак Риби, и всички наши предположения за липсата на емоционалност ще се удавят в тяхната върховна любов. Факт е, че и двамата в известен смисъл са изгнаници и бунтовници. Докато Скорпионът представлява всичките ни емоции, с които не искаме да се справяме, Водолеят представлява начина на мислене, за който повечето от нас не са готови. Най-добре е да гледате на тях като на предвестници на промяната, защото точно това ще внесат в живота на другия.

Скорпион – Риби

Когато Скорпион и Риби се съберат, тази връзка вероятно ще им даде нови прозрения за емоционалните възможности. И двамата лесно ще се увлекат в образа на приказна любов и този образ може да ги държи заедно за много дълго време, дори и двамата да не са толкова щастливи. Като два водни знака, те ще разчитат на емоционалните си преценки и ще разберат това един за друг, създавайки истинска интимност. Предизвикателството тук е природата на Скорпиона да не обсебва и задушава своя променлив партньор, а Рибите да спрат да бягат от негативните емоции. 81%

За късмет, сподели с приятел: