Скорпион

Хороскоп на Скорпион

Изготвен на: 16.07.2024

днес няма да ви липсва внимание и подкрепа, напротив, водите интересни разговори, може да чуете позитивни новини или да срещнете вид одобрение на ваши желания и намерения, които ще имат своето отражение върху настроението ви и не само. Денят е подходящ да оздравите важни за вас връзки, лични или делови, като минимум- разбирате в каква посока се движат вашите отношения, подходящо е сега да ги канализирате в оптимално предпочитана за вас посока, все още можете да въздействате на фона на развръзки

Година на предпазни мерки и променени възприятия

Хората ви познават от списъка с хора, които имат собствено мнение и мисли. Но през новата 2023 г. планетите ще ви накарат да промените възприятията си за редица неща в живота. Особено в личния си живот, с партньора си ще виждате нещата по съвсем нов начин. Но защо изведнъж се променя начинът на мислене? Е, това ще се дължи на влиянието на управляващата ви планета Марс, която ще приключи ретроградния си период в началото на първото тримесечие на тази година. Заедно с нея хороскопът за Скорпион за 2023 г. предсказва, че планетата Сатурн ще действа приблизително в подобен период от време, като ще действа предупредително и ще ви накара да вземете предпазни мерки по отношение на професионалния си живот. От друга страна обаче, планетата Юпитер ще обсипва с благословии вас и семейството ви и ще ви помага до третото тримесечие на годината.
 
Предстои, когато започне втората половина на годината, хората със зодиакален знак Скорпион да очакват някои възможности за спечелване на финанси. Това ще стане до момента, в който планетата Венера влезе в горене. Така че е силно препоръчително да се възползвате по най-добрия начин от това време. Освен това в хороскопа за 2023 г. на Скорпион има нещо за родените, които са женени или им предстои да сключат брак. Е, промяна на възприятията може да се случи и във вашия живот! Как? Ами ако не сте готови да навлезете в тази нова отговорност или живот, ще бъдете напълно готови да бъдете в него, а ако вече сте женени, ще видите съвсем нова и подкрепяща страна на партньора си, което ще ви накара да го уважавате още повече. Меркурий може да създаде някои пречки в здравето ви. Затова трябва да внимавате за здравето си, особено около последното тримесечие на новата 2023 г. И така, хора, готови ли сте за някои добри промени в гледните си точки, с известно внимание?
 

Скорпион Любовен хороскоп 2023 г.

Независимо от това колко сте практични, любовта е нещо, което трябва да функционира. Тази година ще бъде изпълнена с любов и романтика за вас. Родните, които току-що са влезли във връзка, търсят благословията на планетата Юпитер около второто тримесечие, което ще им позволи да се разберат по-добре и да решат всички наболели въпроси и проблеми. Ще има половин шанс заради планетата Сатурн някои от вас да прекратят настоящата си връзка. Но тя няма да приключи с негативна нотка или в лошо състояние. Така че хората не трябва да се притесняват твърде много за това как ще се развият ситуациите.
 
Напред, хората, които се занимават с юридически въпроси, ще търсят успех в правните си проблеми около края на първата половина. С помощта на аспектите на планетите Юпитер и Сатурн ще видите резултати във ваша полза. Въпреки това, за да преодолеете някоя ситуация в емоционален план, ще ви е необходимо повече време от обикновено, тъй като планетите Раху и Кету ще оказват влияние върху живота ви. Според любовния хороскоп на Скорпион за 2023 г. в главата ви ще има конфликт, който може да ви доведе до проблемни решения и ситуации. Така че родените със зодиакален знак Скорпион трябва да са сигурни във факта, че не се натоварват с натиска да продължат напред.
 
За необвързаните със зодиакалния знак Скорпион има някои предупреждения. Меркурий може да повлияе на сектора на комуникацията ви и да внесе някои ненужни неприятности и проблеми в живота ви. Любовният хороскоп за 2023 г. за знака Скорпион казва, че хората ще се чувстват неудобно при воденето на разговори с другите. Също така може да изглежда, че шансовете да намерите подходящ партньор за себе си са трудни и неприятни. В такива ситуации нашите астролози от Sanovnika биха ви посъветвали да запазите спокойствие и да бъдете оптимисти. Нещата вероятно ще се подобрят около четвъртото тримесечие на Новата 2023 година. Не само ще получите предложения за брак, но и ще станете по-социални и по-добри в общуването.
 
По-нататък, що се отнася до любовния живот на родените в Скорпион, хороскопът предсказва, че някои от двойките, които са във връзка от известно време, ще пренесат връзката си на следващо ниво. Или може да планирате да се обвържете с тях, или да бъдете по-близки и сексуално ангажирани с тях. За двойките със зодиакален знак Скорпион определено има романтика във въздуха. В професионален план ще търсите подкрепа от партньора си. Те ще ви подкрепят и ще ви помагат да вземате трудни и тежки решения в живота, което ще спомогне за вашия успех и израстване и ще укрепи още повече връзката ви.
 

Скорпион Финансов хороскоп за 2023 г.

Очевидно е, че годината е късметлийска за вас във финансово отношение. Но тя идва и с леко предупреждение. Когато планетата Сатурн ще се премести в управляващия си дом, плановете и идеите ви относно финансите и парите може да не се осъществят по план. Според финансовия хороскоп на Скорпион за 2023 г. първото тримесечие всъщност ще изисква от вас пауза. Не само ще трябва да преосмислите всичко, но и да действате по съвсем нов и различен начин, тъй като Сатурн е готов да ви изпита и да изравни финансовите ви мащаби малко по-нагоре през тази година. Когато Юпитер започне да действа около второто тримесечие, хората ще видят, че някои от загубите им се превръщат в печалби и ще се почувстват мотивирани да инвестират на по-добри места.
 
Може да се почувствате несигурни за богатството си, когато Раху се премести в зодиакалния знак Риби около последното тримесечие на 2023 г. Колкото повече желаете да превърнете парите си в по-добри и полезни активи, толкова по-дълбоко ще се задълбочите в интензивни мисли като какво да правите или какво да не правите с парите. Въпреки това, тъй като годината ще се движи към своя край, със сигурност ще сте на солидна основа по отношение на натрупването на пари и тяхното използване. През новата 2023 г. вероятно ще получите повече пари. Така че танцувайте малко и стойте далеч от негативните нагласи или възможности.
 
Родните жители, които искат да направят големи парични инвестиции, трябва да го направят през втората половина на новата 2023 г. Тъй като планетите променят позициите си една след друга, финансовото ви положение ще се подобри. Съществуват големи възможности родените, които упорито са се опитвали да печелят от отдавна загубени активи, също да потърсят успех и да се възползват от него в дългосрочен план. Също така планетарните транзити предполагат, че някои от родените в зодиакалния знак Скорпион ще печелят и от лични връзки. Така че, ако сте дали пари назаем на хора от близките ви връзки, втората половина на годината ще бъде чудесно време да си върнете парите, дори и да смятате, че това не е правилно.
 
Освен това във финансовия хороскоп на Скорпион за 2023 г. има и някои предупреждения. Възможно е да вземете няколко импулсивни решения, които да подкопаят избора ви и да повлияят на успеваемостта и растежа ви. Също така, около първото тримесечие, когато планетата Марс става директна от ретрограден режим, ще трябва да разберете как да бюджетирате, тъй като в средата на месеца може да ви се сторят трудни времена. От друга страна, периодът ще бъде чудесен за дългосрочни инвестиции и търговия. Въпреки това би било добра идея, ако привлечете помощта на хората около вас, за да потърсите възможно най-добрите резултати и да избегнете вероятността от загуби в дългосрочен план.
 

Хороскоп за кариерата на Скорпиона за 2023 г.

Когато нещо се случи с любовния ви живот, вие понасяте загубата – очевидно е, че реагирате по този начин. Но когато нещо не е наред в професионалния ви свят, просто губите праволинейно мислене. Е, кариерният хороскоп на Скорпион за 2023 г. ви предлага да не го правите. Около първото тримесечие планетата Сатурн ще бъде изцяло в действие, за да изпита търпението и контрола над себе си. С преместването на тази планета в управляващия му дом може да се почувствате некомфортно и изгубено. Предприемането на този гигантски скок в кариерата ви може да изглежда като трудна задача за вас. Професионалните мъже и жени може да се сблъскат с проблеми при постигането на целите си в работата. Така че в такива трудни времена родените трябва да вземат определени предпазни мерки. Трябва да разберете слабите си страни и да повишите квалификацията си, за да си върнете мястото в офиса.
 
По-новите хора със зодиакален знак Скорпион, които усилено се опитват да си намерят работа, ще успеят с благословията на планетите Юпитер и Сатурн през втората половина на новата 2023 година. Студентите, които желаят да започнат кариерата си със стажове или работа на свободна практика, могат да го планират около този период. Въпреки това ще се нуждаете от повече концентрация и съсредоточаване, тъй като при съвместното действие на Раху и Кету в хороскопа ви може да се почувствате малко лишени от енергия, което да ви държи настрана от добрата част от професионалния ви живот и обучението. За някои периодът ще бъде добър. Хората, които имат кариера в техническата област, имат възможност да получат повишение или признание на работното място.
 
Бизнесмените, които се занимават със семеен бизнес, ще получат изключителни предложения за разширяване на дейността си. Освен това кариерният хороскоп за 2023 г. на Скорпион казва, че истинският ви пробив ще бъде около третото тримесечие. С помощта на планетите Юпитер и Меркурий ще осъществите по-добри комуникации. Това със сигурност ще ви донесе чудесни партньорства. Трябва обаче да внимавате да не им разкривате бизнес тайните си, тъй като и тук може да има възможности за предателство. Така че внимавайте кого допускате до бизнеса си и кого правите част от него. Известен успех и печалби ще има – известно международно богатство също ще бъде в торбата ви. Просто изчакайте подходящия момент – около последното тримесечие на 2023 г.
 
Хората, които се занимават със самостоятелни начинания или започват малък бизнес или стартъп, ще получат подкрепа от родителите си и от други хора. Изгарянето на Венера ще ви даде възможност да разберете и управлявате парите в бизнеса. От друга страна обаче, с помощта на планетата Раху в зодиакалния знак Риби, ще имате голямо усещане за енергия в плановете си за действие. Същият планетарен транзит може да ви доведе до грешки. Затова кариерният хороскоп на Sanovnika ви предлага да обмисляте решенията и да не взимате прибързани решения, тъй като това може да доведе бизнеса ви до спад и загуби.
 

Скорпион Семеен хороскоп за 2023 г.

За съжаление начинът, по който мислите, не съвпада с този, по който мислят хората в семейството ви. Ето защо родените със зодиакалния знак Скорпион могат да очакват тежък старт на тази година. С транзита на Сатурн в зодиакалния знак Водолей още през първото тримесечие ситуацията в дома ви може да има множество възходи и падения. Хората, които са по-възрастни от вас, може да влязат в разногласия с вас. Причината за същите може да са професионални причини. Затова се уверете, че обсъждате всички проблеми спокойно. Избягвайте гнева, доколкото е възможно, и приемете това като изпитание, тъй като според семейния хороскоп на Скорпиона за 2023 г. нещата ще се подобрят около второто тримесечие.
 
Семейното щастие може да изглежда като трудна задача в началото. Но веднага щом планетата Юпитер влезе в действие, не само вие, но и семейството ви ще бъде обхванато от положителна енергия и щастие. Около втората половина на 2023 г. в семейството ви може да настъпят някои промени или модификации. Вашите братя и сестри може да преживеят смяна на мястото. Това може да се дължи на решен със задна дата план или на професионални нужди. Освен това може да има известна вероятност това да създаде малки смущения в семейния ви живот. Въпреки това с благословията на планетите Юпитер и Сатурн ще преминете през това без особени проблеми.
 
Възможно е да възникнат някои здравословни проблеми с баба ви и дядо ви. Когато Раху ще бъде в зодиакалния знак Риби около последното тримесечие, а Меркурий също ще бъде в действие, можете да очаквате възходи и падения в здравния сектор на хората от семейството. Според семейния хороскоп за Скорпион през 2023 г. бъдете подготвени и бъдете предпазливи по отношение на здравословните проблеми. Заедно с това трябва да се погрижите и за себе си, тъй като цялото това бързане в семейството може да ви накара да сте малко без енергия. От друга страна, същият период ще бъде благоприятен за децата със зодиакален знак Скорпион. Те ще се представят добре в делата и обучението си. Също така здравето им ще остане задоволително.
 
Много ценни моменти ще има от родените в Скорпион през новата 2023 година. Ако се вслушвате в себе си, ще се справяте без усилия с проблемите, които могат да се появят на пътя ви. Търпеливо ще се вслушвате и в хората от семейството си, веднага щом премине първата половина на годината. Същото ще донесе мир и хармония в семейния ви свят. Планетата Венера ще ви помогне в това отношение до голяма степен. В тясна връзка с нея ще дадете най-доброто от себе си в семейния живот, за да бъдат нещата напълно чудесни и успокояващи. В края на годината може да има някои проблеми от страна на децата. Но като цяло втората половина на годината ще бъде удоволствие за мъжете и жените Скорпиони.
 

Скорпион Здраве Хороскоп 2023

Според здравния хороскоп на Скорпион за 2023 г., местните жители ще се чувстват благословени, тъй като техните продължителни заболявания и други здравословни проблеми от предходната година ще бъдат излекувани. Още от самото начало ще има голямо подобрение, като ретроградният период на планетата Марс ще приключи през първото тримесечие на новата 2023 г. Със силен имунитет за борба с болестите ще се радвате и на време за релаксация, което неимоверно ще подпомогне благосъстоянието и възпитанието ви. Ако сте се борили с някои психически проблеми или проблеми със съня, годината има предупреждение за вас. Планетата Сатурн постоянно ще ви побутва от самото начало, за да промените начина си на живот към по-здравословен и да направите подобрения.
 
Лоши ситуации може да възникнат около средата на месеца на 2023 г. Планетата Венера ще изгори около тези месеци, което може да ви направи малко уязвими по отношение на здравето. Хората, които имат слаб имунитет, може да преживеят малко трудни времена за справяне по отношение на енергията. Това може да се отрази пряко на професионалния ви живот. Хороскопът за Скорпион за 2023 г. в Sanovnika напред предсказва, че хората, страдащи от диабет, стомашни проблеми или проблеми, свързани с храносмилателната система, може да се сблъскат с трудни моменти, ако не преминат към здравословно хранене. Планетата Юпитер обаче ще ги спаси от сериозни поражения. Но трябва да бъдете много конкретни по отношение на хранителните си навици и тренировъчните си програми.
 
Жените със зодиакален знак Скорпион, които са на път да посрещнат нов живот на този свят, ще останат здрави. Децата, които са преминали през някои докосвания на грип и основни вирусни заболявания, трябва да се грижат за себе си, тъй като е вероятно да се сблъскат с малко труден период през първата половина на новата 2023 г. Сатурновият транзит изисква подходящи грижи и изисква множество предпазни мерки, за да се справите с възходите и паденията на здравето. Хората, които са взели мащабното решение да отслабнат или да се заемат с оформянето на тялото си, може да намерят ситуацията за малко разколебана, когато Раху ще бъде в действие около последната четвърт на годината. Въпреки това други планети ще бъдат на разположение, за да поддържат духа ви и да не ви позволят да се откажете по никакъв начин.
 
И накрая, за здравите хора със зодиакален знак Скорпион има добри новини, тъй като здравето ви ще остане задоволително. От второто тримесечие ще подобрите ежедневните си занимания. Всъщност здравният хороскоп за 2023 г. за Скорпион казва, че без усилия ще създадете здравословен модел в текущия си начин на живот. Също така, в умствено и физическо отношение, 2023 г. ще бъде здрава и здравословна за вас. Възможно е да се появят някои предизвикателства, ако се тревожите прекалено много за нещата около вас. Луната може да ви накара да се чувствате неспокойни и от време на време да ви е малко трудно да се справяте с медицински предизвикателства. От друга страна, Юпитер постоянно ще ви напомня да поддържате темпото и да се облекчавате от всяка болест или ситуация.
 

Скорпион Брак Хороскоп 2023

Вашето търсене на идеалния партньор в живота е доста различно. Многократно се нуждаете не само от неговата подкрепа, но и от неговите предложения. Хороскопът за брак на Скорпион за 2023 г. предсказва, че родените ще имат доста голям късмет по отношение на намирането на партньор. Хората, които с нетърпение са очаквали да намерят подходящ партньор за себе си, ще видят плодотворни резултати, като планетата Юпитер ще бъде благоприятна за тях. Родните жители с планове за сключване на уреден брак имат голяма вероятност да намерят за свой партньор в живота някой, когото вече познават. Въпреки това, може да има известно колебание, ако го срещнете около третата четвърт на новата 2023 година. В дългосрочен план обаче имате голям шанс да сключите брак около края на тази година.
 
Родните жители, които са преминали през неспокоен брак или се занимават с правни проблеми в брачния си живот, ще видят решения в своя полза. Според хороскопа за брак на Скорпион за 2023 г., около края на годината правните ви въпроси и проблеми ще се разрешат. А с транзита на Юпитер и Сатурн през годината ще станете психически по-добри в живота си занапред. Освен това, според нашите астролози от Sanovnika, някои брачни двойки ще решат текущите си проблеми от предходната година. А ако сте имали проблеми в отношенията със семейството и роднините, тогава, приятели, ситуациите определено ще се подобрят за вас около последното тримесечие на 2023 г.
 
Хората, които имат проблем с късния брак, могат да очакват добри новини за себе си. Хороскопът за 2023 г. за зодиакалния знак Скорпион гласи, че на пътя ви ще се появят някои забележителни предложения. Има голяма вероятност да сключите брак или поне да сте сгодени до края на новата 2023 г. На пътя ви обаче ще има пречки, които могат да създадат проблеми в брака ви на по-късен етап от живота ви. Ето защо бъдете сигурни кого избирате и не бързайте с нещата, доколкото е възможно. Гледайте внимателно на семейството, с което създавате връзки, тъй като хороскопът за брак на Скорпион казва, че родените може да почувстват проблеми при уреждането на отношенията си с тях.
 
И накрая, някои от родените в Скорпион ще се почувстват благословени с нов живот в домовете си. Това ще им помогне да изградят по-добри връзки с партньорите си и да се сближат с тях. Също така събитието ще донесе мир в дома на родените в Скорпион. Не само това, хороскопът за Скорпион 2023 г. предсказва, че ще участвате в социални събития, които ще изградят по-добри връзки между вас и партньора ви. Времето за охлаждане със сигурност ще ви даде чудесна възможност да си починете от бързината в живота си. Същото ще ви помогне да разберете липсващата искра между вас и партньора ви в брака.
 

Астрологични средства за Скорпион през 2023 г.

По-долу са представени някои полезни и ефективни съвети и средства, силно препоръчани от астролозите за зодиакалния знак Скорпион, които хората могат да следват, за да успеят през 2023 г. и да се отърват от всички несгоди или трудни моменти, които могат да се изпречат на пътя им:
 
  • Избягвайте да консумирате полуготова храна или каквото и да е ястие през целия ден. 
  • Дръжте под контрол емоциите и настроенията си. Възможно е да станете хипертонични поради определени ситуации.
  • Покланяйте се на Господ Каалбхайрав в понеделник или всеки ден. 
  • Опитайте се да отправяте молитви към предците си редовно или поне веднъж седмично.
  • Посещавайте светилища/храмове ежедневно или някое поклонническо място поне веднъж в годината.
  • Избягвайте да бъдете работохолик, тъй като това може да влоши здравето ви. Също така, не забравяйте да правите почивки от време на време, за да избегнете всякакви загуби. 
  • Почитайте Шани янтра, за да избегнете препятствията по пътя си напред. 

Често задавани въпроси

Кои зодиакални знаци ще са съвместими със Скорпиона през 2023 г.?
 
Зодиакалните знаци Рак, Риби и Водолей ще бъдат дружелюбните зодиакални знаци със Скорпиона през 2023 г.
 
Кой ще бъде щастливият скъпоценен камък за Скорпиона през 2023 г.?
 
За мъжете и жените Скорпиони притежаването на турмалин ще бъде късметлийско и благоприятно за годината. 
 
Благоприятна ли е тази година за родените в Скорпион?
 
Планетарните транзити са в полза на мъжете и жените Скорпиони. Според хороскопа за 2023 г. родените в Скорпион ще имат благоприятна година като цяло. Въпреки това родените трябва да вземат определени предпазни мерки, за да останат настрана от проблемите и пречките в живота.
 
Ще намери ли Скорпионът любовта през 2023 г.?
 
Със сигурност има шансове за брак и добри взаимоотношения за Скорпиона през тази година. С подкрепата на Венера и Юпитер родените ще се срещнат с чудесни хора и ще търсят успех в годежа или брака. 
 
Какви цветове трябва да избягва Скорпионът през тази година?
 
За мъжете и жените с този зодиакален знак би било чудесно да избягват тъмните нюанси като черно, тъмно синьо и др. Затова ще бъде полезно да изберете или да включите цветове като праскова, бяло или други меки цветове.

Тук ще разберете кои хора са съвместими на база на техните зодии. Ако желаете, може да направите безплатен индивидуален онлайн тест за Вас и Вашия партньор

Онлайн Тест - Кликни ТУК

Скорпион – Овен

Помислете за тази комбинация от знаци чрез най-агресивния образ на елемент Огън и Вода. Огънят изпарява Водата, точно както Овенът разбива чувствата на Скорпион. Водата овлажнява Огъня, точно както Скорпионът износва Овен. Те сякаш извличат най-лошото един в друг и за това никой не е виновен, просто е трудно да се примири толкова много фокусирана енергия, която се движи в две различни посоки. Връзката им е като процес на ядрен синтез и често е твърде много за справяне.

Скорпион – Телец

Телец и Скорпион са знаците на най-дълбоко физическо удоволствие, всеки по свой начин. Това трябва да бъде фокусът на връзката им, тъй като те не могат да разберат платоничните и въображаемите взаимоотношения, когато се съберат. Няма такова нещо като платонично преживяване на романтиката, когато целият смисъл на романтиката е да стане физическа. Много е възможно те да изградят сексуалния си живот до степен, в която никой друг партньор не би могъл да задоволи нуждите им.  Това може да доведе до собствена връзка без изход, въпреки че вероятно не биха искали да се измъкнат, дори и да могат. Цялото преживяване може да бъде твърде мрачно за партньора Телец, особено ако практическият им усет е предизвикан от характера на Скорпион. В случай, че и двамата са независими и готови да се слеят с някой друг, те биха могли да бъдат перфектната връзка между сексуално и емоционално, тази, която всички желаем.

Скорпион – Близнаци

Близнаците и Скорпионът обикновено ще се дразнят един друг безсмислено. Никой от тях няма да разбере с лека ръка личността на партньора си. За Близнаците партньорът им ще изглежда твърде депресиран и тъмен без видима причина, а за Скорпион това може да бъде преживяване без цел или дълбочина. Ако се влюбят лудо, те биха могли да се свържат чрез взаимната си любов към промяната и да си дадат точно нещата, които им липсват. Близнаците ще получат дълбоко, емоционално удовлетворение, което никога преди не са изпитвали, а Скорпионът най-накрая ще получи шанса да почине разтревожената си душа и да осъзнае, че не всичко трябва да се приема сериозно. Това е връзка на страхотни уроци и огромен капацитет за личностно израстване на двамата партньори.

Скорпион – Рак

Връзката между Рак и Скорпион може да премине от една крайност в друга и въпреки че партньорът Рак ще се опита усилено да я стабилизира, може да е твърде трудно, ако Скорпионът не изпитва достатъчно уважение към собствените си емоции. Когато намерят емоционална връзка, те могат да отидат много дълбоко в търсене на истинската любов и да се обединят на ниво, което е недостижимо за другите зодиакални знаци. Това може да ги накара да говорят без думи, да разбират мислите на другия само с един споделен поглед и да бъдат синхронизирани в подхода си към съвместното си бъдеще. Ако емоциите им не се споделят на възможно най-дълбоко ниво или партньорът Скорпион отказва да се справи с тях, за Рака може да е твърде трудно да се справи със саморазрушителната природа на партньора си. Връзката им трябва да бъде искрена и чиста, за да са готови и двамата да се поддадат на този интензивен емоционален контакт.

Скорпион – Лъв

Когато Лъв и Скорпион започнат да се срещат, те може да не знаят какво точно да очакват. Това по никакъв начин не е лесна връзка и двамата партньори могат да бъдат упорити и твърди в своите мнения, житейски избор и начини, по които се справят с реалността. Ако искат да останат в любовна връзка, те трябва да разбират взаимното си изразяване на емоциите и да уважават нуждите на другия, колкото и различни да са те от тези, с които са свикнали. Когато намерят начин да се обичат един друг, без да се обуславят, те може да осъзнаят, че търсят едно и също нещо – Единство.

Скорпион – Дева

Тази променлива природа на Девата ще бъде уредена от фиксираното качество на партньора им Скорпион, който ще поддържа връзката им вълнуваща за много дълго време. Като цяло има проблем, който тези партньори споделят, когато става дума за Венера и връзката им често е отражение на тези проблеми. Това може да доведе до всякакъв вид емоционално изнудване, тяхната склонност да контролират живота си един на друг и ако не това, то до постоянна критика, която кара и двамата да се чувстват виновни или просто тъжни. Най-доброто, което могат да направят, е да решат, че ще се ценят един друг и ще бъдат благодарни един за друг в тази връзка. Ако развият силно чувство на благодарност, връзката им може да бъде изключително дълбока, вълнуваща и наистина оценена от двамата партньори.

Скорпион – Везни

Връзката на Везни и Скорпион в никакъв случай не е лесна и лека. И двамата партньори ще трябва да се изправят пред тъмните си страни чрез тази връзка и въпреки че това може да доведе до невероятен и интензивен сексуален живот и емоции, които никой друг не може да разбере, това може да доведе и двамата до депресивна дупка, която няма да лесно се измъкнете. Единственият начин тази двойка да издържи в удовлетворяваща и нежна връзка е и двамата партньори да изградят силен индивидуален, независим живот или ще бъдат всмукани във водовъртежа от кармични емоции и натрапчиви, негативни очаквания.

Скорпион – Скорпион

Скорпион и Скорпион имат тази тенденция да извеждат най-лошото един в друг. Въпреки че могат да споделят най-дълбокото разбиране, познато на целия зодиак, те също могат да станат твърде мрачни и депресирани заедно, потъвайки в басейна си от неразрешени емоции. Емоционалното им разбиране е нещо, което си струва да се цени, ако и двамата са отворени за собствените си чувства и приемат собствените си вътрешни нужди. Скорпион

Стрелец – Скорпион

и Стрелец са страхотна двойка, стига да почувстват първото вълнение в началото на връзката си. Въпреки че не се познават добре и всичко изглежда ново и невероятно, Скорпионът ще види партньора си Стрелец като лъч светлина, който внезапно прави живота им по-ярък и по-добър, докато Стрелецът ще види, че има толкова много да научи и да се наслаждава на дълбочина на партньора им Скорпион, последвана от емоционална привързаност. С течение на времето има голям шанс те бавно да загубят интерес един към друг, особено променливият знак на Стрелец за техния фиксиран партньор Скорпион. Въпреки че връзката им може да приключи в лоши отношения, би било жалко да не се поддадете и да я оставите да очарова и превъзнася и двамата за толкова дълго.

Скорпион – Козирог

Връзката на Скорпион и Козирог може да бъде вдъхновяваща и за двамата партньори да търсят истината, да копаят под родословното си дърво и да се справят с всяка неразрешена карма и дълг. И двамата са дълбоки и не приемат нещата лекомислено и това ще им помогне да изградят здрава основа за връзка, която може да продължи дълго време. Точно това обаче може лесно да направи връзката им твърде тъмна и безчувствена, да ги привлече в състояние на тъга и депресия или просто да събуди нуждата им да търсят светлината с някой друг.

Скорпион – Водолей

Някой може да каже, че това е кармична връзка, че тези партньори са били врагове в един от предишните си животи и че могат да се бият, докато един от тях не падне мъртъв. Това обаче би било малко крайно. Истината е, че Скорпионът е знакът на екзалтацията на Уран и като такъв обожава Водолей по някакъв начин. В повечето случаи партньорът Скорпион ще показва обсебването си, но това всъщност може да се почувства добре за Водолея. Когато погледнем знака Водолей , ще видим, че той издига Нептун, управител на воден знак Риби, и всички наши предположения за липсата на емоционалност ще се удавят в тяхната върховна любов. Факт е, че и двамата в известен смисъл са изгнаници и бунтовници. Докато Скорпионът представлява всичките ни емоции, с които не искаме да се справяме, Водолеят представлява начина на мислене, за който повечето от нас не са готови. Най-добре е да гледате на тях като на предвестници на промяната, защото точно това ще внесат в живота на другия.

Скорпион – Риби

Когато Скорпион и Риби се съберат, тази връзка вероятно ще им даде нови прозрения за емоционалните възможности. И двамата лесно ще се увлекат в образа на приказна любов и този образ може да ги държи заедно за много дълго време, дори и двамата да не са толкова щастливи. Като два водни знака, те ще разчитат на емоционалните си преценки и ще разберат това един за друг, създавайки истинска интимност. Предизвикателството тук е природата на Скорпиона да не обсебва и задушава своя променлив партньор, а Рибите да спрат да бягат от негативните емоции. 81%

За късмет, сподели с приятел: