Близнаци

Хороскоп на Близнаци

Изготвен на: 02.12.2022

днес може да наваксате с някои пропуски, там където ги има, може да се справите с приоритети, които сте отчитали доскоро за извън контрола ви. В друг случай пред вас се разкриват варианти, особено, ако ги търсите и те могат да имат позитивно отражение върху вашата сигурност или финансово благополучие. Може да получите ви подкрепа, която да ви подейства точно така- обогатяващо, можете да откриете „ аварийни изходи“, ако се нуждаете от такива

През 2022 г. ще можете да осъществите някои идеи, зародили се през предходната година. Ще успеете да довършите започнатото и да съградите нещо стабилно в живота си, на което да стъпите през следващите години. Успехът няма да дойде от небето обаче – възможностите са налице, но ще трябва хубаво да се потрудите, за да ги реализирате. За да сте по-ефективни, опитайте се да не се разпилявате и вложете енергията и ресурсите си в едно начинание – е, добре, за вас може и две, но нека да не са повече. Уменията ви да водите разговори и преговори, да свързвате хората, да установявате нови контакти, да събирате и да предавате информация ще бъдат особено ценни през тази година както за самите вас, така и за другите. Използвайте ги активно, но целенасочено – за работа и постигане на цели, а не за да губите време в празни приказки и безсмислени спорове. Макар като цяло годината да е добра за вашия знак, ще срещнете някои ограничения и изисквания, с които, искате или не, ще трябва да се съобразявате. Това може да са някакви стандарти, които трябва да покриете, известни трудности в комуникацията или периоди, в които нещата просто се развиват твърде бавно според вашите представи. Не губете време и сили да роптаете срещу неща, които не зависят от вас. Вие сте особено адаптивни, така че използвайте ограниченията и периодите на зацикляне като възможности – да довършите нещо, да планирате друго, да си направите анализ. 2022 г. е благодатна за психологическа работа. Родените в периода 10-17.06. нека бъдат по-внимателни, защото ще преминават през период на объркване и дезориентация и е възможно да станат жертва на заблуди и напразни надежди.

Кариера и финанси

През 2022 г. кариерата на много от вас ще бъде в подем, като особено благоприятни за развитие са месеците от февруари до май. Ако искате повишение, решили сте да започнете собствен бизнес или да сменяте работно място, може да действате в посочения период, защото тогава е по-малко вероятно да срещнете спънки. Някои представители на знака обаче може да изпитат съмнения в собствения си авторитет и да имат колебания в коя посока да поемат. Това е нормално – приемете несигурността, след време ще добиете яснота. През януари и февруари на дневен ред ще бъдат финансови въпроси. Добре е да внесете ред в тази сфера и по възможност да приключите с неплатени такси и сметки. Не теглете заеми и предити в този период и не правете рискови вложения. През март и април може да се отвори нова възможност в работата – повишение или обучение. Моментът е подходящ и за нови начинания, но бъдете внимателни – ако очакванията ви са твърде големи и нереалистични, може да паднете от високо. През май забавете темпото и се конценрирайте върху несвършени задачи и дела, а новите проекти оставете за след 07.06. Летните месеци за добри за финансите ви – може да имате и допълнителни доходи. През септември и октомври ще имате много енергия за работа и ще бъдете по-смели и предприемчиви. Ако обаче сте се посветили на начинание, което изисква повече енергия и ресурси, действайте до 31.10 – след това, до края на годината, е добре да го давате по-леко и спокойно, без рискове и без резки движения, работейки само по рутинните задачи и належащите проекти.

Любов и взаимоотношения

През 2022 г. може да имате някои периоди на по-минорно настроение, породени от това, че нямате човек до себе си или пък имате такъв, но той/тя ви причинява душевен дискомфорт. Може да се появят нерешени проблеми от миналото или в живота ви да се върне човек, с когото сте имали връзка преди време – това е вероятно да се случи през зимните месеци. Имайте предвид, че вероятно сегашните ви драми са породени от някакви ваши емоционални рани, така че не драматизирайте прекалено и използвайте т.нар. трудности, за да работите със собствените си страхове и вътрешни липси, както и за по-добра комуникация в двойката, което на моменти може да ви се струва доста сложно. Изразявайте чувствата и страховете си – и пред себе си, и пред партньора, вместо да го/я обвинявате или да се затваряте в себе си – така ще засилите интимността, вместо да създавате пропасти. Юни и юли са благоприятни месеци за нова любов и флиртове. Ако сте обвързани, бъдете внимателни в общуването с любимия човек през октомври, ноември и декември – ще бъдете по-избухливи и нетърпеливи.

Здраве

През 2022 г. няма заплахи за здравето ви, но по-бурните емоции и вътрешното напрежение, което ще изпитвате на моменти, може да създаде предпоставки за здравословни проблеми. Опитайте се да правите душевна детоксикация – да чистите от себе си, от мислите и от сърцето си онова, което не ви е нужно и дори ви трови. Търсете начини да се освобождавате от обидата, вината, гнева – тези емоции са много токсични. През последното тримесечие на годината бъдете по-внимателни – има повишен риск от инциденти. Шофирайте предпазливо, не влизайте в безмислени спорове и стойте далеч от агресивни хора. Намалете темпото на живот като цяло, не бързайте за никъде и гледайте самите вие да не излъчвате агресия и нервно напрежение, тъй като подобна енергия привлича същото към вас.

Тук ще разберете кои хора са съвместими на база на техните зодии. Ако желаете, може да направите безплатен индивидуален онлайн тест за Вас и Вашия партньор

Онлайн Тест - Кликни ТУК

Близнаци – Овен

Цялостното впечатление от тази двойка е добро, вълнуващо и предизвикателно, връзка, в която и двамата партньори могат да научат много и да бъдат себе си по здравословен начин. Основният проблем с романтичната им ангажираност е липсата на доверие, особено ако партньорът Овен се привързва прекалено към Близнаци,а те винаги се борят за свободата си. Нуждата от разговор е по-голяма от всякакви положителни или отрицателни аспекти на връзката им и двамата винаги трябва да имат това предвид. Като цяло има голям шанс тези двамата да се окажат заедно, защото споделената им любов към приключенията е по-голяма от повечето им проблеми.

Близнаци – Телец

Връзката между Телец и Близнаци не дава много обещания в началото. Все пак фиксираното качество на знака Телец може да им даде достатъчно издръжливост и упоритост, за да издържат в намерението си да бъдат с Близнаци, достатъчно дълго, за да могат наистина да се опознаят добре. Въпреки че шансовете им да се примирят с различията си са малки, ако партньорът Телец вложи цялото си сърце в това, те може да успеят да се превърнат в най-подходящата част от живота на своите Близнаци като тяхна основа и тяхната надеждност във всичко, което правят. В случай, че се приемат напълно, Телецът ще даде на Близнаците връзката им с планетата Земя, с тялото им и ежедневието им, като им даде основата за здраве и нормално функциониране. В замяна Близнаците ще дадат крила на Телеца си и, още по-добре, ще ги научат как да летят.

Близнаци – Близнаци

Връзката между двама Близнаци ще донесе почти сигурно главоболие на други знаци от зодиака. Те ще ходят навсякъде заедно, ще правят всичко заедно и ще говорят за всичко един с друг, отново и отново, докато единият от тях загуби интерес към другия. Поради евентуално повърхностния им подход, най-добре е те вече да са имали някакви дълбоки взаимоотношения, преди да се срещнат. Това може да им даде възможност да издържат заедно повече от седмица или две.  В повечето случаи това не е връзка, в която ще искат да останат, въпреки че се разбират перфектно. Сякаш са твърде сходни и в същото време във връзка има твърде много личности. Нуждаят от някой, който да поддържа равновесие и да не им позволява да се разсеят.

Близнаци – Рак

Близнаци и Рак са един до друг в зодиака и вероятно ще бъдат един до друг в приятелство. Когато става въпрос за емоционални или сексуални връзки, изглежда, че има твърде много неща, които ги отличават. За да продължи връзката им, и двамата трябва да направят някои корекции. Близнаците едва ли някога ще променят рутината си заради някого, особено когато намират нечий начин на живот за скучен, така че най-доброто нещо, което трябва да направите тук, е да им дадете свободата си. Ако Ракът се влюби достатъчно дълбоко, те ще разберат от какво се нуждае партньорът им Близнаци и няма да ги спират, дори да са различни.  Партньорът Близнаци трябва да отвори сърцето си и да изслуша онези няколко думи, които Ракът иска да сподели. Въпреки че могат да говорят за много неща, когато става дума за връзката им, вижданията им са различни. Близнаците трябва да поддържат интересна, а Ракът трябва да бъде чут, както и да се чувства. Ако си дадат достатъчно свобода и разбиране, биха могли да бъдат като влюбени деца за първи път.

Близнаци – Лъв

Близнаци и Лъв могат да се забавляват толкова много, че това може да накара останалите от зодиака да завиждат. И двамата смятат деня си за най-добре прекаран в смях и ако споделят приятели, може да изглеждат като перфектна двойка. Основното им предизвикателство е разликата в подхода им към промяната и двамата трябва да направят място за малки корекции в поведението си, ако искат връзката им да продължи. Лъвът ще трябва да направи място за повече движение и да разбере какво изглежда същността на техния променлив партньор Близнаци, докато Близнаците ще трябва да разберат, че Лъвът всъщност ги държи заедно, колкото и дълго да издържат. Взаимното им уважение обикновено може да преодолее всякакви граници и те трябва да продължат да се забавляват и да изграждат отношенията си върху солидна основа от детска радост.

Близнаци – Дева

Връзката на Близнаци и Дева може да се промени като вятър, докато и двамата партньори се губят и намират ежедневно. Взаимната им любов към Меркурий е това, което ги свързва и разкъсва, защото и двамата са склонни да премислят нещата, вместо да следват сърцата си. И двамата са предимно в умовете си, всеки по свой начин и трябва да се уважават един друг до точката, в която ничия интелигентност не се оценява на повърхностно ниво. Ако се влюбят, те ще се превърнат в обединение на Въздух и Земя Меркурий – рай на Земята.

Близнаци – Везни

Партньорите Близнаци и Везни не винаги са идеална двойка, въпреки че техните знаци се подкрепят взаимно. Ако партньорът Везни има проблеми да бъде сам и да прави нещата сам, това не е нещо, което Близнаците лесно ще разберат. Поради липсата на лични граници, представителите на Везни често оставят партньорите си Близнаци да водят пътя, докато цялата им енергия не изчезне, чувстват, че трябва само да легнат и да изключат мозъка си. Ако искат да работят върху връзката си и да бъдат щастливи, Везните трябва да уважават партньора си Близнаци достатъчно, за да им позволят да бъдат техен учител, любовник и приятел. В замяна на това Близнаците ще трябва да се грижат за партньора си Везни, като зачитат техните граници и нуждата им от заедност.

Близнаци – Скорпион

Близнаците и Скорпионът обикновено ще се дразнят един друг безсмислено. Никой от тях няма да разбере с лека ръка личността на партньора си. За Близнаците партньорът им ще изглежда твърде депресиран и тъмен без видима причина, а за Скорпион това може да бъде преживяване без цел или дълбочина. Ако се влюбят лудо, те биха могли да се свържат чрез взаимната си любов към промяната и да си дадат точно нещата, които им липсват. Близнаците ще получат дълбоко, емоционално удовлетворение, което никога преди не са изпитвали, а Скорпионът най-накрая ще получи шанса да почине разтревожената си душа и да осъзнае, че не всичко трябва да се приема сериозно. Това е връзка на страхотни уроци и огромен капацитет за личностно израстване на двамата партньори.

Близнаци – Стрелец

Близнаци и Стрелец правят невероятна двойка, вероятно най-невинната от всички опозиции в зодиака. Те не често се намират веднага, но в един момент от живота е почти сигурно, че Близнаците ще открият своя Стрелец и обратно. Връзката им има силна интелектуална връзка, в която постепенно ще открият дълбоки емоции. Все пак няма реална прогноза как ще завърши това, защото емоциите, които изпитват, лесно могат да ги изплашат и връзката им може да приключи само поради страх. Ако решат да отстъпят и разберат какво биха могли да споделят, с идеите на Близнаци и вярванията на Стрелеца, нищо не може да ги спре.

Близнаци – Козирог

Партньорите Близнаци и Козирог са много странни. Въпреки че и двамата търсят неща, които другият има, изглежда не ги разпознават един в друг. Докато Близнаците се нуждаят от някой, който да ги заземи и да им даде дълбочина, когато погледнат Козирог, те виждат някой стар, неподвижен и скучен. Козирогът се нуждае от радост и релаксация в живота си, но Близнаците изглеждат като топка от неконтролируеми, повърхностни мнения, които не отиват наникъде. В интерес на истината, те биха могли да имат ценно преживяване, като са заедно, споделяйки различните си животи ден след ден. Може дори да разберат, че всъщност работят добре заедно и имат способността да постигнат всяка цел, която си поставят.

Близнаци – Водолей

Близнаците се нуждаят от партньор, който не ги отегчава и не ги кара да се чувстват потиснати. Когато погледнете нещата по този начин, можете да кажете, че няма по-добъро съвпадение за тях от приказния Водолей. Водолеят се нуждае от някой, който да разбере техните грандиозни идеи и да обсъди всяка една с тях, както и някой, който не ги кара да се чувстват възпрепятствани. Кой би могъл да направи това по-добре от Близнаци? Въпреки това, те биха могли да се окажат във връзка, в която няма достатъчно емоции и състрадание, и това със сигурност ще изплува веднага щом се случи първото смущаващо нещо в живота на един от тези партньори. Те трябва да работят върху емоционалната си база и невербалното си разбиране, ако искат връзката им да продължи.

Близнаци – Риби

Близнаци и Риби са квадратни знаци, които често нямат толкова много общо. И двамата обикновено са достатъчно позитивни, за да имат повърхностни приятни отношения и да вървят добре заедно на големи социални събирания. И двамата биха могли да забравят да се обадят, когато са се съгласили, и двамата могат да променят мнението си за две секунди, но просто не споделят едни и същи цели. Като силно умствен и силно емоционален знак, липсата на разбиране може да бъде нараняваща за Рибите, а понякога и за двамата. Ако все пак се влюбят и започнат романтична връзка, има вероятност да не продължат много дълго. Въпреки това, има красота в творческата страна на тази връзка и ако Близнаците решат наистина да слушат Рибите, те биха могли да им помогнат да използват таланта си по конструктивен начин. В повечето ситуации Рибите просто ще източат енергията от партньора си Близнаци, особено ако се озоват в своя крехък, нуждаещ се режим, който някои други знаци биха могли да разберат много по-добре от Близнаци. Ако искат да успеят в постоянството си да бъдат заедно, трябва да работят заедно и да общуват много. Най-важното и за двамата в тази връзка е да посегнат към емоционалните си ядра и да се отдадат на истинската интимност, иначе никога няма да успеят да общуват.

За късмет, сподели с приятел: