Близнаци

Хороскоп на Близнаци

Изготвен на: 30.09.2023

денят е натоварен с множество ангажименти, но и продуктивен. Справяте се отлично с текущи дела или такива, които по някакъв начин защитават интересите ви, привличат внимание към вас, и будят подкрепа, одобрение, „аплодисменти“. Чудесен ден да привлечете вид опека, да стигнете до съгласие, което ще материализираш желанията ви. Подходящо е да обсъждате теми, които засягат благоденствието ви, това може да се случи по един спонтанен начин и да се вземат оптимално добри решения.

Година на интроспекция

Това беше доста интересна година за Близнаците, нали? Но хороскопът ви казва, че сте направили най-доброто, на което сте способни! Сега е годината, в която трябва да се съсредоточите върху някои трансформации и промени. Бъдещето е светло, а планетарните транзити са във ваша полза. И така, какво чакате? Тъй като хороскопът за 2023 г. за Близнаци ясно показва, че ще получите пълната възможност да се освободите от множество парчета багаж към по-добър напредък и приятен живот. През новата 2023 г. ще преживеете специфични моменти, които ще ви накарат да пренебрегнете всички замъглени области от живота си. Можете напълно да отдадете дължимото на разположението на Юпитер в благоприятна позиция до средата на годината, което ще подкрепи здравето ви и ще ви направи късметлии в различни други области на живота ви.
 
Така че това все пак е година на самоанализ за вас!
 
Освен това прогнозите в хороскопа за Близнаци за 2023 г. ще ви накарат да се съсредоточите върху гъвкавите начини на мислене за нещата. Планетните транзити през годината ще ви напомнят от време на време да избягвате пренебрегването на сценарии и ситуации и да давате най-доброто от себе си по най-добрия възможен начин, за да постигнете успех. Но, чакай, чакай, чакай! Тъй като това не е всичко. Все пак има и някои предупреждения за вас. Особено около първото тримесечие, когато Сатурн ще направи първото си движение за годината, ще бъдете ентусиазирани за целите, но все пак ще усещате ограничение по определен начин. Въпреки това не се тревожете, тъй като Венера и Марс са ви подкрепили и вероятно ще ви подкрепят през цялата 2023 г., особено в личните ви начинания. Така че със сигурност очаквайте чудесни новини от тази зона!
 

Любовен хороскоп Близнаци за 2023 г.

С голяма доза хармония във връзката ви, първото тримесечие на 2023 г. ще бъде чудесно за вас в сектора на любовта и взаимоотношенията. Любовният хороскоп за 2023 г. за Близнаци казва, че ще се почувствате облекчени от всички проблеми и страдания, в които сте били въвлечени около първото тримесечие на 2023 г. Точно от това, че ще полагате големи грижи за връзката и партньора си, определено ще дадете най-доброто от себе си като личност, за да се сдобрите и да направите нещата по-добри от ваша страна. Въпреки това, от друга страна, любовният хороскоп за Близнаци за 2023 г. предсказва, че може да има някои недоразумения по пътя ви около първото тримесечие поради влиянието на планетите Марс и Раху в хороскопа ви.
 
Не се притеснявайте и се възползвайте от съветите, които нашите астролози от Sanovnika могат да ви предложат. Те горещо ви съветват да дадете най-доброто възможно поведение във връзката си и около партньора си, за да му покажете колко много означава за вас. Освен това хороскопът за любовта за 2023 г. за Близнаци казва, че самотните хора ще трябва да бъдат много внимателни, докато изграждат нови връзки и обвързаности с някого, тъй като планетите Слънце и Меркурий може да създадат пречки в това отношение. Особено около третото тримесечие на 2023 г. трябва да внимавате с думите си, ако не искате да провалите шансовете си с човека, когото силно обичате.
 
Когато някои планети са в полза на хороскопа ви, а други са против, планетата Кету ще бъде неутрална, но не толкова добра за вас. Тя няма да навреди по никакъв начин на любовния ви живот, но може да причини някои забавяния в плановете и действията ви. Но не се притеснявайте, тъй като Юпитер е там, за да спаси вашата Нова година 2023! Влиянието на тази планета ще ви държи позитивни и оптимистични по най-добрия възможен начин. Освен това през първите месеци на годината тя ще ви помогне да развиете по-дълбоки връзки и по-добри взаимоотношения с вашия специален човек.
 
Със сигурност има добри новини за хората, които се опитват да се възстановят от трудните моменти в любовта. Шансовете за помирение са големи около последното тримесечие на 2023 г. Но тази новина идва и с предупреждение. В любовния хороскоп за 2023 г. за Близнаци ще видим въздействието на планетата Раху. Тя ще ви предупреди за смущенията, които могат да дойдат с това, че бившият ви човек отново ще навлезе в живота ви. Затова помислете и погледнете събитията от миналото, преди да ги допуснете отново! Освен това хороскопът казва, че Близнаците, които планират да направят голяма крачка в живота си, ще имат късмет през втората половина на годината. Голяма е вероятността да получите предложение за брак на картите си.
 

Финансов хороскоп за Близнаци за 2023 г.

Както споменахме по-рано, годината е изцяло посветена на интроспекцията за вас, Близнаци! Така че, разгледайте добре предишните си инвестиции и плановете, свързани с богатството ви. Определено планетарните транзити през 2023 г. са в твоя полза, но все пак може да има някои възходи и падения, които да разколебаят малко ситуациите за теб. Въпреки това Юпитер е на ваше разположение, за да направи нещата по-добри и системно силни. Така че не се притеснявайте! Финансовият хороскоп за 2023 г. за Близнаци казва, че годината е за печалби и постижения в дългосрочен план с много големи възможности и шансове да натрупате пари в чантата си.
 
Разбира се, Сатурн може да блокира пътя ви със своята природа, която причинява забавяне, особено около първото тримесечие на годината. Затова е препоръчително да вземате решения, като обмисляте всичко. Освен това избягвайте да се занимавате с каквито и да било правни въпроси, свързани с финансите. Не се притеснявайте, тъй като чакането няма да е прекалено дълго. С благословията на планетата Венера ще успеете да се справите с всички въпроси, свързани с имоти, и с други правни въпроси, свързани с финансите. Не само това, движението на Венера ще отбележи и чудесно време за хората със зодиакален знак Близнаци, които се занимават с международни финансови въпроси като обмен на валута, международна търговия и др.
 
Професионалният ви живот също ще ви помогне през тази година да спечелите повече пари, отколкото вече печелите. Въпреки това движението на Марс през новата 2023 г. носи някои предупреждения. Според финансовия хороскоп за 2023 г. за Близнаци трябва да избягвате всякакви мащабни инвестиции, най-вече около средата на 2023 г., тъй като те могат да ви доведат до загуби в дългосрочен план. Всъщност шансовете да извлечете ползи от каквито и да било инвестиции в сферата на недвижимите имоти през тези няколко месеца са доста малки. Също така хороскопът за 2023 г. на Sanovnika ви предлага да се опитате да натрупате повече пари и тази стъпка ще ви подейства като облекчение в трудните времена.
 
Последното тримесечие на годината ще бъде благоприятно за мъжете и жените Близнаци, тъй като те вероятно ще генерират пари от множество потенциални източници. Планетарните транзити 2023 г. на Венера и Меркурий ще бъдат полезни в това отношение, като ще ви помогнат да измислите по-добри начини за генериране на пари от работата и инвестициите си. Освен това планетата Сатурн също ще бъде на ваша страна, привличайки неочаквани спестявания от съществуващите ви начинания и бизнес. Хората, които искат да изпълнят дългосрочните си инвестиционни планове, могат да го направят около края на годината. Що се отнася до родените в Близнаци в търговския сектор, трябва да избягвате всякакви мащабни инвестиции за 2023 г.
 

Хороскоп за кариера на Близнаци за 2023 г.

Подобно на миналата година, вие ще бъдете на стълбицата на успеха. Не само ще постигнете големи успехи в кариерата си, но и ще докажете на някои хора своите способности и умения по право. Според кариерния хороскоп за Близнаци 2023 г., професионалният ви живот ще бъде в центъра на вниманието ви, около първата четвърт на годината. Планетата Сатурн ще изисква от вас усилия, което от своя страна ще ви даде възможност да оцените уменията, техниките и другите си способности, за да постигнете големи висоти в работата. Същото ще ви донесе и много благодарности по-късно през тази година. Така че, приемете това като чудесен шанс да поправите всичко, което смятате, че не е на висота.
 
За хората, занимаващи се с професионална дейност, в кариерния хороскоп за 2023 г. за Близнаци има известно предупреждение от планетата Марс – избягвайте да бъдете избирателни! Да, трябва да сте гъвкави по отношение на работата и задачите на работното място. Колкото и да обичате да поемате отговорност, транзитът иска да се отпуснете и да се движите по посока на другите. Въпреки това не губете идентичността си в същото. Освен това за хората Близнаци, чийто Марс е благоприятен в рождената карта, определено ще се разколебаете в ораторските умения. Така че използвайте мъдро чара, който притежавате. За новобранците, които търсят възможности, комбинацията от движението на Марс, Сатурн и Венера по сходно време ще ви бъде от полза на всички нива. Така че бъдете готови да се наречете работещ професионалист!
 
Второто тримесечие ще бъде за Близнаците, които се опитват да получат някакво признание, поход или повишение. Преминаването на планетата Меркурий ще бъде от полза за това. Освен това Меркурий и Венера заедно ще бъдат полезни за хората в области като журналистика, писане или комуникации. Не само това, планетата Кету ще бъде удоволствие за вашия хороскоп. Според бизнес хороскопа за кариера на Близнаци за 2023 г., хората ще се възползват от нея и ще постигнат някои добри печалби в дългосрочен план. Въпреки това е чудесно да избягвате всякакви партньорства, тъй като те могат да ви причинят някои неприятности. Също така, когато вземате решения, свързани с бизнеса ви, задължително помислете два пъти, преди да ги вземете.
 
Адвокатите, хората на свободна практика и хората с професии, свързани със спорта, ще видят как основите им стават все по-здрави с подкрепата на планетата Сатурн в хороскопа. Упоритата ви работа през годината ще ви донесе плодотворни резултати около последното тримесечие на 2023 г. Също така планетата Юпитер ще бъде чудесна за хората, които се опитват да си намерят работа извън страната. Същата планета ще помогне на Близнаците, които искат да започнат своите нови начинания. Също така тя ще ви даде оптимистична нагласа да станете независими в живота и да изпитате успех в по-добра степен. От друга страна обаче, тя ще ви накара да се вгледате в настоящата си ситуация и да поработите върху слабите места, които може да имате.
 

Семеен хороскоп Близнаци 2023 г.

Домът е мястото, където принадлежи сърцето ви, нали? Е, първото тримесечие ще бъде изцяло за вас. С планетата Сатурн, която ще обсипва с благословии, ще имате нови връзки по пътя си. Тя ще ви помогне да изградите нови връзки и да разширите семейната си територия. Хората в семейството ви ще видят добри времена в професионалния ви живот. Фокусът им ще се измести към професионалната сфера. Възможността братята и сестрите ви да получат повишение става твърде голяма. Според семейния хороскоп на Близнаци за 2023 г., заедно с него има и някои не толкова добри новини. Планетата Меркурий може да повлияе на уменията ви за общуване и да засегне личния ви живот, като напрегне ситуациите у дома.
 
Около третото тримесечие планетата Юпитер отново ще направи нещата по-добри. Мирът и хармонията отново ще обхванат живота ви. Въпреки това има вероятност някои важни неща да бъдат пренебрегнати от страна на родителите ви. Избягването на такива теми може да създаде някои неопределено дълги проблеми между вас и тях. Ето защо е по-добре да избягвате такива теми за известно време, тъй като около последното тримесечие планетата Венера ще подобри нещата, влияейки на емоциите и напрежението у дома ви. Занапред семейният хороскоп за 2023 г. за Близнаци предвижда, че хората в дома ви ще останат здрави. Възможно е да има сватбени камбани за някой много близък човек в семейството ви.
 
Социалният ви живот също ще се подобри. Някои близки приятели ще станат толкова скъпи, колкото и семейството. Когато Слънцето и Меркурий заедно ще дадат благословията си, възрастните в семейството ви ще действат в подкрепа на вашите цели и задачи. Всъщност има голяма вероятност вие и те да започнете нещо ново заедно – може би като съвместен бизнес план или проект. Също така хороскопът за семейството на Близнаци за 2023 г. казва, че планетите Марс и Раху може да ви накарат да бъдете малко непокорни в обкръжението на близките си по отношение на някои лични въпроси в края на годината.
 
Възможно е да се появят някои залежали задължения, които трябва да разрешите. Въпреки това първата половина на 2023 г. може да ви държи заети. През втората половина на 2023 г. обаче ще ги разрешите без усилие, тъй като Марс и Юпитер ще направят задачата малко по-лесна. В допълнение към хубавите времена някои от родените в Близнаци могат да видят нови попълнения в семействата си. От друга страна, децата в семейството може да преживеят някои емоционални проблеми заради транзита на планетата Кету около третата четвърт на новата 2023 г. Затова бъдете сигурни във факта, че се справяте с децата у дома с меко отношение.
 

Здравен хороскоп за Близнаци 2023

Въпреки че в другите области на живота ви нещата ще са добре, в здравния сектор може да се справите по подобен начин. Около първото тримесечие на 2023 г. може да се сблъскате с някои здравословни проблеми. Професионалните мъже и жени със зодиакален знак Близнаци може да се сблъскат с някои физически проблеми. Възможно е да се появят проблеми като стрес и безпокойство. Всъщност, поради работното натоварване, може да се сблъскате и с някои проблеми, свързани със стойката. С малко йога и заземяващи упражнения обаче ще се отървете от тях, което предсказва здравният хороскоп за 2023 г. за Близнаци. Но не забравяйте да не се пренапрягате и да правите почивки от време на време, и това ще ви предпази от сериозни поражения.
 
Незначителни заболявания може да ви заобиколят, когато планетата Марс ще транзитира около третата четвърт. Здравният хороскоп за 2023 г. за Близнаци предсказва, че около средата на месеца на 2023 г. хората може да изгубят малко енергия. Съществуват някои възможности здравите родени да се ангажират с проблеми, свързани с дисбаланс на чакрите, промени в настроението, емоционални възходи и падения и др. Затова родените трябва да се уверят, че практикуват медитация ежедневно. Всъщност трябва да се занимавате с дейности, които успокояват ума ви и го държат далеч от всякакъв натиск. Скоро, с движението на управляващата ви планета Меркурий в благоприятен дом, вероятността от жертви ще намалее.
 
Децата, възрастните хора и Близнаците, които вече имат здравословни проблеми, може да преживеят някои тежки моменти с транзита на Сатурн през 2023 г. Според здравния хороскоп на Близнаци през 2023 г. първото тримесечие може да изглежда изпълнено с падения и негативизъм. Но не се притеснявайте, тъй като с течение на времето нещата ще се подобрят за вас. Всички медикаменти, терапии и други лечения ще работят във ваша полза. Що се отнася до хората, които имат усещането, че старите им лечения не работят в тяхна полза, трябва да опитате всичко отново, тъй като второто тримесечие ще отбележи някои благословии на планетите Венера и Слънце в хороскопа ви.
 
Мъжете и жените Близнаци, които имат каквито и да било проблеми, свързани с храносмилателната система, трябва да следят внимателно своите хранителни режими през годината. Родените, които имат фитнес цели, може да изпитат известни затруднения при постигането им. По-късно през годината обаче, особено около третото тримесечие, ходенето по пътя на фитнеса ще изглежда лесно и без усилие. Също така хороскопът за 2023 г. за Близнаци казва, че Раху и Кету може малко да ви притеснят и да ви тласнат към неблагоприятни времена. Въпреки това, около края на годината нещата ще си дойдат напълно на мястото, давайки ви желаните резултати по отношение на здравето и благосъстоянието.
 

Брачен хороскоп за Близнаци 2023 г.

Децата ще бъдат жизненоважна част от новата 2023 г. за семейните двойки Близнаци. И ако говорим за планетите, които ще играят важна роля за това, това ще бъдат Раху и Кету. Хороскопът за женитба на Близнаци 2023 г. ви предлага да следвате знаците, които планетите ви дават. Преди да планирате бебе в живота си, потърсете медицински съвет. Не че планетите ви се противопоставят, но определено има някакво предупреждение от тяхна страна за по-добро и здраво новородено в живота ви. Не само това, може да има известно влияние на планетата Кету върху живота на самотните родители. Те наистина трябва да се погрижат за метода на възпитание, който са избрали за отглеждане на детето си.
 
По-нататък хороскопът за 2023 г. за Близнаци в брака казва, че планетата Юпитер също ще подкрепя жените, които се опитват да направят брака си по-добър. Тя ще подейства благотворно на жените със зодиакален знак Близнаци, които от дълго време се опитват да заченат и да започнат своето майчинство. Наред с добрите новини има и някои лоши. Движението на планетата Марс може да отбележи труден период за семейните двойки, които живеят далеч един от друг. Възможно е да се появят пропуски в общуването ви и да влизате в караници и спорове твърде често, особено около средата на месеците на 2023 г. С напредването на месеците обаче начинът, по който се изразявате, ще стане по-добър. Така че, пичове, не губете надежда!
 
През първото тримесечие на новата 2023 г. младоженците Близнаци трябва да внимават за думите, тона и отношението си. Това е така, защото планетите Слънце и Меркурий могат да действат притеснително между изграждането на връзките ви с роднините. Това може да създаде дълготрайно отрицателно въздействие върху връзката ви с тях. Възможно е между двойките да се намесят някои външни хора или членове на семейството. За същото нашите астролози от Sanovnika имат предложение за вас – не позволявайте на тяхното мнение да повлияе на ума или брака ви, тъй като Раху е господар на това и преминаването на неговата фаза скоро ще оправи нещата.
 
Освен това хороскопът за брак на Близнаци за 2023 г. предсказва, че Юпитер е свързващата нишка на брака ви през 2023 г. Така че можете без усилие да разчитате на него, без да мислите за нищо. Хората, които искат да отбележат край на връзката си, може да погледнат на нещата по различен начин и да дадат на брака си още един опит. Също така транзитът на Юпитер през 2023 г. ще бъде полезен за родените, които се сблъскват с някакво забавяне на брака поради влиянието на планетата Сатурн върху хороскопа, което ще бъде облекчено през втората половина на годината. Това е така, защото има голяма вероятност да ви очакват нови предложения или сватбени камбани. Като цяло Юпитер ще спаси годината ви от всичко лошо и по-лошо!
 

Астрологични средства за Близнаци през 2023 г.

По-долу са представени някои полезни и ефективни съвети и средства, силно препоръчани от астролозите за зодиакалния знак Близнаци, които хората могат да следват, за да успеят през 2023 г. и да се справят с всички несгоди или трудни моменти, които могат да се изпречат на пътя им:
 
  • Не забравяйте да внимавате за думите си през цялата година, особено в близост до близките си хора. Също така избягвайте обсъждането на теми, които могат да създадат някои неудобни ситуации.
  • Родените в Близнаци трябва да се покланят на храма на Господ Хануман и да му се молят във вторник. Това ще ви помогне да се отървете от препятствията, които могат да се появят на пътя ви през 2023 г.
  • За пречките във финансовата ви сфера астролозите ви предлагат да спазвате пост в четвъртък. Това също ще ви предпази от всякакви неблагоприятни ситуации в областта на богатството.
  • Избягването на разсейващи фактори и оценката на себе си са това, върху което трябва да се съсредоточите, за да постигнете правилната цел. Това ще ви помогне да постигнете успех през 2023 г.
 

Често задавани въпроси

Добра година ли е 2023 г. за зодиакалния знак Близнаци?
 
Годината ще бъде доста обещаваща за вас. По-специално в личния си живот ще просперирате. Възможно е да настъпят и да отминат някои възходи и падения. Във всички важни области на живота си обаче ще се справяте добре и определено ще търсите признание за това. 
 
Коя професия ще е подходяща за Близнаците през 2023 г.?
 
За Близнаците идеалните възможности за избор на професия, които ще дадат отлични резултати, са журналистиката, работата на свободна практика, правото и рекламата. Можете да очаквате плодотворни резултати от научни изследвания и свързаните с тях работи. 
 
Кои месеци ще бъдат щастливи за Близнаците през 2023 г.?
 
Родените в Близнаци могат да очакват второто и последното тримесечие да работят в тяхна полза. Що се отнася до личния живот, двойките ще видят позитивизъм в отношенията си, тъй като Юпитер ще обсипе с благословиите си около второто тримесечие. Що се отнася до кариерата и финансите, нещата ще бъдат чудесни около края на 2023 г.
 
Кой скъпоценен камък през 2023 г. ще бъде късметлийски за Близнаците?
 
Близнаците могат да изберат да носят циркон. Той ще им помогне да преминат през трудните времена през 2023 г.
 
Кои зодиакални знаци ще бъдат приятелски настроени през 2023 г. за Близнаците?
 
Родените в Близнаци могат да разчитат и да се доверяват на Овен и Водолей. Те обаче трябва да помнят да избягват изграждането на силни връзки със зодиакалните знаци Козирог и Риби.
 
 
 

Тук ще разберете кои хора са съвместими на база на техните зодии. Ако желаете, може да направите безплатен индивидуален онлайн тест за Вас и Вашия партньор

Онлайн Тест - Кликни ТУК

Близнаци – Овен

Цялостното впечатление от тази двойка е добро, вълнуващо и предизвикателно, връзка, в която и двамата партньори могат да научат много и да бъдат себе си по здравословен начин. Основният проблем с романтичната им ангажираност е липсата на доверие, особено ако партньорът Овен се привързва прекалено към Близнаци,а те винаги се борят за свободата си. Нуждата от разговор е по-голяма от всякакви положителни или отрицателни аспекти на връзката им и двамата винаги трябва да имат това предвид. Като цяло има голям шанс тези двамата да се окажат заедно, защото споделената им любов към приключенията е по-голяма от повечето им проблеми.

Близнаци – Телец

Връзката между Телец и Близнаци не дава много обещания в началото. Все пак фиксираното качество на знака Телец може да им даде достатъчно издръжливост и упоритост, за да издържат в намерението си да бъдат с Близнаци, достатъчно дълго, за да могат наистина да се опознаят добре. Въпреки че шансовете им да се примирят с различията си са малки, ако партньорът Телец вложи цялото си сърце в това, те може да успеят да се превърнат в най-подходящата част от живота на своите Близнаци като тяхна основа и тяхната надеждност във всичко, което правят. В случай, че се приемат напълно, Телецът ще даде на Близнаците връзката им с планетата Земя, с тялото им и ежедневието им, като им даде основата за здраве и нормално функциониране. В замяна Близнаците ще дадат крила на Телеца си и, още по-добре, ще ги научат как да летят.

Близнаци – Близнаци

Връзката между двама Близнаци ще донесе почти сигурно главоболие на други знаци от зодиака. Те ще ходят навсякъде заедно, ще правят всичко заедно и ще говорят за всичко един с друг, отново и отново, докато единият от тях загуби интерес към другия. Поради евентуално повърхностния им подход, най-добре е те вече да са имали някакви дълбоки взаимоотношения, преди да се срещнат. Това може да им даде възможност да издържат заедно повече от седмица или две.  В повечето случаи това не е връзка, в която ще искат да останат, въпреки че се разбират перфектно. Сякаш са твърде сходни и в същото време във връзка има твърде много личности. Нуждаят от някой, който да поддържа равновесие и да не им позволява да се разсеят.

Близнаци – Рак

Близнаци и Рак са един до друг в зодиака и вероятно ще бъдат един до друг в приятелство. Когато става въпрос за емоционални или сексуални връзки, изглежда, че има твърде много неща, които ги отличават. За да продължи връзката им, и двамата трябва да направят някои корекции. Близнаците едва ли някога ще променят рутината си заради някого, особено когато намират нечий начин на живот за скучен, така че най-доброто нещо, което трябва да направите тук, е да им дадете свободата си. Ако Ракът се влюби достатъчно дълбоко, те ще разберат от какво се нуждае партньорът им Близнаци и няма да ги спират, дори да са различни.  Партньорът Близнаци трябва да отвори сърцето си и да изслуша онези няколко думи, които Ракът иска да сподели. Въпреки че могат да говорят за много неща, когато става дума за връзката им, вижданията им са различни. Близнаците трябва да поддържат интересна, а Ракът трябва да бъде чут, както и да се чувства. Ако си дадат достатъчно свобода и разбиране, биха могли да бъдат като влюбени деца за първи път.

Близнаци – Лъв

Близнаци и Лъв могат да се забавляват толкова много, че това може да накара останалите от зодиака да завиждат. И двамата смятат деня си за най-добре прекаран в смях и ако споделят приятели, може да изглеждат като перфектна двойка. Основното им предизвикателство е разликата в подхода им към промяната и двамата трябва да направят място за малки корекции в поведението си, ако искат връзката им да продължи. Лъвът ще трябва да направи място за повече движение и да разбере какво изглежда същността на техния променлив партньор Близнаци, докато Близнаците ще трябва да разберат, че Лъвът всъщност ги държи заедно, колкото и дълго да издържат. Взаимното им уважение обикновено може да преодолее всякакви граници и те трябва да продължат да се забавляват и да изграждат отношенията си върху солидна основа от детска радост.

Близнаци – Дева

Връзката на Близнаци и Дева може да се промени като вятър, докато и двамата партньори се губят и намират ежедневно. Взаимната им любов към Меркурий е това, което ги свързва и разкъсва, защото и двамата са склонни да премислят нещата, вместо да следват сърцата си. И двамата са предимно в умовете си, всеки по свой начин и трябва да се уважават един друг до точката, в която ничия интелигентност не се оценява на повърхностно ниво. Ако се влюбят, те ще се превърнат в обединение на Въздух и Земя Меркурий – рай на Земята.

Близнаци – Везни

Партньорите Близнаци и Везни не винаги са идеална двойка, въпреки че техните знаци се подкрепят взаимно. Ако партньорът Везни има проблеми да бъде сам и да прави нещата сам, това не е нещо, което Близнаците лесно ще разберат. Поради липсата на лични граници, представителите на Везни често оставят партньорите си Близнаци да водят пътя, докато цялата им енергия не изчезне, чувстват, че трябва само да легнат и да изключат мозъка си. Ако искат да работят върху връзката си и да бъдат щастливи, Везните трябва да уважават партньора си Близнаци достатъчно, за да им позволят да бъдат техен учител, любовник и приятел. В замяна на това Близнаците ще трябва да се грижат за партньора си Везни, като зачитат техните граници и нуждата им от заедност.

Близнаци – Скорпион

Близнаците и Скорпионът обикновено ще се дразнят един друг безсмислено. Никой от тях няма да разбере с лека ръка личността на партньора си. За Близнаците партньорът им ще изглежда твърде депресиран и тъмен без видима причина, а за Скорпион това може да бъде преживяване без цел или дълбочина. Ако се влюбят лудо, те биха могли да се свържат чрез взаимната си любов към промяната и да си дадат точно нещата, които им липсват. Близнаците ще получат дълбоко, емоционално удовлетворение, което никога преди не са изпитвали, а Скорпионът най-накрая ще получи шанса да почине разтревожената си душа и да осъзнае, че не всичко трябва да се приема сериозно. Това е връзка на страхотни уроци и огромен капацитет за личностно израстване на двамата партньори.

Близнаци – Стрелец

Близнаци и Стрелец правят невероятна двойка, вероятно най-невинната от всички опозиции в зодиака. Те не често се намират веднага, но в един момент от живота е почти сигурно, че Близнаците ще открият своя Стрелец и обратно. Връзката им има силна интелектуална връзка, в която постепенно ще открият дълбоки емоции. Все пак няма реална прогноза как ще завърши това, защото емоциите, които изпитват, лесно могат да ги изплашат и връзката им може да приключи само поради страх. Ако решат да отстъпят и разберат какво биха могли да споделят, с идеите на Близнаци и вярванията на Стрелеца, нищо не може да ги спре.

Близнаци – Козирог

Партньорите Близнаци и Козирог са много странни. Въпреки че и двамата търсят неща, които другият има, изглежда не ги разпознават един в друг. Докато Близнаците се нуждаят от някой, който да ги заземи и да им даде дълбочина, когато погледнат Козирог, те виждат някой стар, неподвижен и скучен. Козирогът се нуждае от радост и релаксация в живота си, но Близнаците изглеждат като топка от неконтролируеми, повърхностни мнения, които не отиват наникъде. В интерес на истината, те биха могли да имат ценно преживяване, като са заедно, споделяйки различните си животи ден след ден. Може дори да разберат, че всъщност работят добре заедно и имат способността да постигнат всяка цел, която си поставят.

Близнаци – Водолей

Близнаците се нуждаят от партньор, който не ги отегчава и не ги кара да се чувстват потиснати. Когато погледнете нещата по този начин, можете да кажете, че няма по-добъро съвпадение за тях от приказния Водолей. Водолеят се нуждае от някой, който да разбере техните грандиозни идеи и да обсъди всяка една с тях, както и някой, който не ги кара да се чувстват възпрепятствани. Кой би могъл да направи това по-добре от Близнаци? Въпреки това, те биха могли да се окажат във връзка, в която няма достатъчно емоции и състрадание, и това със сигурност ще изплува веднага щом се случи първото смущаващо нещо в живота на един от тези партньори. Те трябва да работят върху емоционалната си база и невербалното си разбиране, ако искат връзката им да продължи.

Близнаци – Риби

Близнаци и Риби са квадратни знаци, които често нямат толкова много общо. И двамата обикновено са достатъчно позитивни, за да имат повърхностни приятни отношения и да вървят добре заедно на големи социални събирания. И двамата биха могли да забравят да се обадят, когато са се съгласили, и двамата могат да променят мнението си за две секунди, но просто не споделят едни и същи цели. Като силно умствен и силно емоционален знак, липсата на разбиране може да бъде нараняваща за Рибите, а понякога и за двамата. Ако все пак се влюбят и започнат романтична връзка, има вероятност да не продължат много дълго. Въпреки това, има красота в творческата страна на тази връзка и ако Близнаците решат наистина да слушат Рибите, те биха могли да им помогнат да използват таланта си по конструктивен начин. В повечето ситуации Рибите просто ще източат енергията от партньора си Близнаци, особено ако се озоват в своя крехък, нуждаещ се режим, който някои други знаци биха могли да разберат много по-добре от Близнаци. Ако искат да успеят в постоянството си да бъдат заедно, трябва да работят заедно и да общуват много. Най-важното и за двамата в тази връзка е да посегнат към емоционалните си ядра и да се отдадат на истинската интимност, иначе никога няма да успеят да общуват.

За късмет, сподели с приятел: