Рак

Хороскоп на Рак

Изготвен на: 23.04.2024

Трудности и проблеми Разтоварващ и не ангажиращ ден, в който приятните емоции ще преобладават. Потребността от емоционална сигурност и хармония е водеща за представителите на зодията днес, но ситуацията за момента не отговаря на нуждите ви. Очертава се труден и напрегнат делови ден. Говорещ за конфликти. За повечето от зодията сряда е изпълнена с контакти в обществените среди.

Година на невероятен успех

Може да изглежда, че нещата не работят в полза на новата 2023 година. Със смесени резултати е хороскопът на Рака за годината, който ви моли да не се отчайвате, дори ако сценарият изглежда доста не по план. С огромен ентусиазъм и дух, който никога не се отказва, ще се справите чудесно и ще се отървете от всички проблеми и неприятности, които пребивават там, супер скоро. Именно около второто тримесечие на годината, когато Юпитер ще навлезе в зодиакалния знак Овен, ще видите ситуации във ваша полза. Хороскопът за 2023 г. за Рак показва няколко неравности по пътя, като Сатурн ще се установи в този управляващ зодиакален знак Водолей през самото тримесечие на 2023 г. Но нали разбирате това? Защото, въпреки че планетата Сатурн ще предизвика пречки и забавяния, тя ще ви даде и време да обмислите всичките си действия и постъпки, което очевидно ще ви помогне да постигнете небивал успех.
 
И дори да се разколебаете по пътя си напред през тази година, не забравяйте, че планетарните транзити 2023 г. напълно ви подкрепят. Венера, около третата четвърт, ще остане в сгорещена форма. Въпреки това тя ще ви бъде напълно полезна по много начини. Освен това хороскопът за 2023 г. за Рак казва, че когато планетата Раху ще транзитира в зодиакалния знак Риби, може да се борите да изградите по-добри обществени връзки и отношения. От друга страна обаче, тя ще ви помогне да се съсредоточите по-добре в живота си и да постигнете големи висоти по съвсем нов начин. Планетата Кету не остава по-назад и ще окаже влияние върху личния ви живот, както и върху сектора на здравето и благосъстоянието ви. Дори и да има смесени възможности, Раците от зодиакалната карта ще пропълзят през годината с голямо търпение и съсредоточеност. Дали не е така?
 

Любовен хороскоп Рак 2023 г.

Ако говорим за самото първо тримесечие на годината, родените, които имат планове да предложат на някой специален човек брак, определено ще успеят. С транзита на Юпитер ще получите добри възможности да им кажете какво чувствате и да направите връзката си още по-силна и добра. Въпреки това за известно време може да възникнат някои проблеми за местните жители, които се опитват да решат проблемите си във връзката, тъй като през същия период Сатурн също ще направи своя ход, което може да създаде някои пречки в сектора на любовта и връзките ви. Въпреки това, любовният хороскоп за Рак за 2023 г. предсказва, че в близките месеци нещата определено ще се подобрят за вас. Така че не се тревожете!
 
Ретроградният Марс ще се превърне в директен в началото на годината. Така че, хората трябва да се съобразяват с емоционалните си възходи и падения, тъй като той притежава тенденцията да влияе на синглите на зодиакалния знак Рак и да ги кара да се чувстват депресирани, унили и изолирани. При такива емоционални вариации нашите астролози от Sanovnika ви предлагат да избягвате да стоите далеч от близките си хора. Опитайте се да прекарвате време със семейството и приятелите си, тъй като това определено ще спомогне за подобряване на настроението ви. По-късно, през втората половина на 2023 г., любовният хороскоп за Рак казва, че Кету ще изисква сериозни ангажименти от ваша страна. Но готови ли сте за това или не? Е, не го решавайте сами, а с партньора си.
 
Колкото и трудна да е първата половина на 2023 г. за вас, втората ще бъде във ваша полза. Независимо дали става въпрос за хора, които имат връзки, самотници или хора, които се отървават от някои токсични връзки от миналото си, всички вие ще търсите успех и ще се чувствате по-добре по съвсем различен начин. Всичко това благодарение на планетите Юпитер и Сатурн. Заедно те не само ще създадат изгубената искра в отношенията ви, но и ще се погрижат нещата да се освежат по най-добрия възможен начин. Любовният хороскоп за 2023 г. за Рак предсказва, че някои от старите ви връзки и обвързаности ще се окажат чудесни за същото. Те ще се превърнат или в сватовници за самотници, или в рамо, на което да поплачат хората, преодоляващи миналото си, или в мил спътник за хората, които се опитват да намерят подходяща половинка.
 
Почувствахте се щастливи, когато споменахме, че втората половина на годината ще бъде изцяло ваша, нали? Е, дръжте се малко по-назад, тъй като четвъртото тримесечие идва с някои предупреждения. Когато планетите Слънце и Кету ще действат заедно, може да изпитате известно напрежение в личния си живот. Между двойките ще има някои резки възходи и падения. Възможно е да има и караници и спорове за мнение. Но тъй като влиянието им върху хороскопа ви ще се изчерпи, ще знаете, че около края на новата 2023 г. ще имате здрава, успешна и сериозна връзка. Не само това, родените могат да очакват и малко бягство около този период. Така че, радвайте се, тъй като 2023 г. е просто още едно пътуване в живота ви!
 
CBD

Финансов хороскоп на Рак за 2023 г.

Когато казахме, че годината е за вас, за да постигнете небесен успех, определено имахме предвид, че ще натрупате купища пари в сметката си. Финансовият хороскоп за 2023 г. за Рак предсказва, че семейството ви ще допринесе за финансовия ви растеж и благополучие. Въпроси, свързани с наследствена собственост, ще ви донесат печалби. Но същото е вероятно да се случи около второто тримесечие на 2023 г. Планетата Сатурн може да създаде някои проблеми и да доведе финансовите ви дела до забавяне през първото тримесечие. Но Марс, от друга страна, ще ви даде чудесни възможности да печелите пари. Всъщност, ако сте човек с работа, свързана с пътувания, очаквайте през 2023 г. да ви дойдат голяма сума пари.
 
Родните жители, които имат фабрики или предприятия, ще изживеят чудесни времена през 2023 г. Ще забележите известно разширяване на бизнеса и партньорствата около средата на месеца на годината ще ви бъдат от полза. Въпреки това през цялата година планетите Марс и Сатурн постоянно ще ви предупреждават да не взимате прибързани решения, особено при инвестициите. Според финансовия хороскоп за 2023 г. на Рака трябва да бъдете много внимателни, докато общувате с хора, свързани с паричния ви сектор. Ако се занимавате с търговия, не забравяйте да използвате думите разумно и да сте напълно сигурни в съветите си към тях.
 
Възможно е да има и някои разходи около третото тримесечие на новата 2023 г. Сатурн и Раху заедно ще ви насочат към някои ненужни разходи. Пазаруването е нещо, което ще ви се случи. От друга страна обаче, ще има Кету, който ще ви спаси, привличайки ви към спестовни планове и инвестиции. Заедно с него Меркурий и Марс ще бъдат благоприятни за финансите ви около последното тримесечие и ще ви помогнат да печелите пари чрез пътувания и командировки. Така че се възползвайте максимално от тази продължителност и вземете всичко, което можете, по най-добрия възможен начин.
 
И накрая, във финансовия хороскоп за 2023 г. за зодиакалния знак Рак има някои съвети относно инвестициите. Въпреки че планетите са във ваша полза, те искат да ги обмислите, преди да правите гигантски или дългосрочни инвестиции. Уверете се, че сте потърсили съвет, ако изобщо се чувствате несигурни. Тъй като Сатурн постоянно ще ви наблюдава от самото начало на годината, трябва да разберете, че нещата могат да вземат неочакван обрат, ако не им обърнете внимание. През втората половина на 2023 г. можете да инвестирате в дела, свързани с недвижими имоти. Що се отнася до краткосрочните планове или инвестициите на фондовата борса, времето около последния ден на 2023 г. ще бъде изключително благоприятно.
 
CBD

Професионален хороскоп на Рака за 2023 г.

Сатурн оценява усилията. Така че, ако покажете най-доброто от себе си и предприемете всички необходими стъпки, за да станете успешни, ще се справите отлично в професионалния си живот. Планетата Сатурн е най-мощна в своя управляващ дом. Затова се уверете, че кармичните ви действия са в реда на нещата, и вместо да тласкате другите надолу, работете върху това да издигнете себе си. Според кариерния хороскоп за 2023 г. за зодиакалния знак Рак професионалните мъже и жени ще си прекарат добре на работното място. Възможно е обаче да се появят и някои пречки и спънки. Някои хора може да се опитат да ви свалят от власт. Въпреки това хороскопът за 2023 г. на Sanovnika, без никакво съмнение, ви предлага просто да си гледате работата.
 
Планетата на общуването, Меркурий, може да прояви благосклонността си към родените в Рак едва през третото тримесечие на новата 2023 година. Ето защо новобранците, които се опитват да си намерят работа за дълго време, трябва да помнят, че най-добрият им шанс да се нарекат работещи професионалисти е през втората половина на 2023 г. Също така кариерният хороскоп за 2023 г. за Раците казва, че някои от вас могат да получат добри повишения и повишения през втората половина на годината. Е, благословията на Юпитер ще бъде върху вас около последното тримесечие на новата 2023 г., като ще подобри връзките ви с по-висшестоящите и ще ви даде светлината на прожекторите и заслужения успех.
 
Но при всички тези чудесни новини има и някои неравности по пътя. Хороскопът казва, че хората, които се занимават с бизнес, ще усетят известно влияние на съвместните действия на Раху и Кету върху своите начинания. Там, където Раху ще ви подтиква да вземате импулсивни решения, Кету ще ви дърпа настрана от всички тези глупости и импулсивност. Силно препоръчително е през втората половина на 2023 г. непременно да се доверите на интуицията си и да потърсите съвет от хора, които вече са експерти в тази област. При необходимост потърсете помощ от членовете на семейството си. Що се отнася до родените в 2023 г., които планират да започнат своя нов бизнес, не забравяйте да проверите отново плана си за действие, преди да продължите напред.
 
Професиите и бизнесът, свързани с пътувания, ще бъдат полезни за родените под знака на Рака. Според кариерния хороскоп за 2023 г. за Рак, не само ще печелите добри пари от някои области, но и ще видите изключителен растеж в професионалната си графика. Марс, който е причината за успеха, свързан с пътуванията, ще помогне и на студентите, които имат планове за обучение в чужбина или започват новия си професионален живот там. Нещо повече, Юпитер също ще помогне за това. Около третото тримесечие на 2023 г. студентите ще видят себе си в по-добро състояние на духа, което ще подобри концентрацията и уменията им. Всъщност родените, които се подготвят за държавни изпити, също ще се възползват от транзитите на Марс и Юпитер през цялата година.
 
CBD

Семеен хороскоп на Рака за 2023 г.

Умерени до добри резултати се очертават за мъжете и жените Раци по отношение на семейния и обществения живот. Членовете на семейството ви ще ви подкрепят. Не само вие, но и те ще успеят в живота си и ще се справят добре в професионален и финансов план. Семейният хороскоп за Раци за 2023 г. казва, че някои от вас могат да чуят добри новини от братята и сестрите си и от близки хора. За някои хора обаче времето може да не действа благоприятно. Това ще се дължи на влиянието на Раху и Кету върху живота, което може да ви разтревожи емоционално и да доведе до някои промени в настроението, а на свой ред и до разгорещени разговори със семейството.
 
Освен това нашите астролози от Sanovnika казват, че планетата Юпитер ще бъде до вас, осигурявайки ви самочувствие и разбиране, за да се справите с трудните ситуации у дома. Някои от вас могат да очакват неща срещу себе си във връзка с някои залежали въпроси от миналото. За мнозина планетата ще бъде голяма подкрепа и родените ще започнат нещо с някой от членовете на семейството. Около третото тримесечие може да дойде отказ от страна на родителите за важни теми като брак с избрания от вас партньор, разрешение за нещо голямо и т.н., прогнозира семейният хороскоп за 2023 г. за зодиакалния знак Рак.
 
В здравословно отношение членовете на семейството ще бъдат здрави, във форма и добре. Въпреки това, около второто тримесечие на новата 2023 г. може да се появят някои здравословни проблеми при майка ви. Затова е препоръчително тя да се грижи за себе си и да избягва натоварванията и претоварването с работа. Членовете на семейството на родения трябва да се пазят и по пътищата, тъй като има известна вероятност да станете склонни към инциденти и наранявания. Опитайте се да се справите с всички проблеми, съобразени със здравето на всички членове на семейството ви. Освен това братята и сестрите на родените трябва да имат предвид, че около второто тримесечие на 2023 г. не трябва да полагат усилия или какъвто и да е умствен натиск, тъй като поради влиянието на планетата Раху в хороскопа може да почувстват смущения в главата.
 
Омъжените мъже и жени със зодиакален знак Рак може да се сблъскат с някои проблеми в отношенията си със свекървата. При някои от тях проблемът може да стане толкова сериозен, че да се почувстват откъснати от семейството и съпруга си. Всъщност всичко това може да доведе и до нездравословна семейна среда. Така че, според семейния хороскоп за 2023 г. на Рак, трябва да запазите спокойствие и да се погрижите за това нищо да не нарушава семейния мир. Също така, не забравяйте да говорите за нещата, вместо да се карате по проблемите, използвайки остър или необмислен език, дори ако нещата ви се струват напълно неконтролируеми.
 
CBD

Здравен Хороскоп

През цялата година представителите на зодия Рак ще виждат въздействието на планетата Сатурн върху тяхното здраве и благосъстояние. Изведнъж нещата може да изглеждат под контрол. От друга страна обаче, може да се почувствате изтощени и притеснени от живота си и да възприемате нещата около себе си. В такъв труден час хороскопът за Рак за 2023 г. на Sanovnika ви предлага да запазите спокойствие. Също така трябва да помните да не се възмущавате от това, че сте здрави и добре. Сатурн ще дойде с предупреждение за ситуации, които могат да се объркат, ако се държите небрежно около здравето си. Така че, търсете всички знаци, които могат да бъдат притеснителни за вашето здраве.
 
Освен това здравният хороскоп за Рак за 2023 г. казва, че планетата Юпитер ще донесе удивителни промени в живота ви. Щом тя отново започне да действа около втората половина на годината, ще видите, че здравето е добро за родените, които се борят с него от известно време. Терапиите, лекарствата и други лечения, които сте смятали, че не действат, скоро ще бъдат във ваша полза. Така че не губете надежда за нищо и останете оптимистично настроени за това къде се намирате в живота си, що се отнася до здравето. Също така не забравяйте да не преминавате от едно лечение към друго, тъй като това може да влоши нещата за вас.
 
Трябва да се погрижите за това, че да се тревожите по-малко, дори ако нещата не са толкова добри в други области на живота ви. Според здравния хороскоп за 2023 г. на Рак нещата могат да станат проблемни при малко действие на Меркурий и Слънце заедно в хороскопа ви. Трябва да сте сигурни, че приемате нещата по най-добрия възможен начин и се отпускате от време на време. Всъщност ще бъде чудесно, ако си вземете почивка, като отидете на ваканция или семейно пътуване, тъй като това ще освежи ума ви и ще ви помогне да съживите енергията си, което от своя страна ще ви позволи да се справите по най-добрия начин във всички области на живота си.
 
За любителите на фитнеса има неща, които родените трябва да запомнят. Раху и Кету заедно могат да окажат влияние върху здравето и благосъстоянието ви. Планетата Юпитер обаче ще бъде в действие, за да спаси положението ви. Здравният хороскоп за 2023 г. за знака Рак гласи, че дори да се чувствате превъзходно ефективни и с нагласата “мога да направя всичко”, всъщност знаете със сигурност, че не можете. Затова оставете фитнес решенията си настрана за известно време и изпълнявайте неща като медитация, йога, балансиране на чакрите и дихателни упражнения, тъй като те биха ви помогнали да се отпуснете. Освен това Раху може да ви накара да пожелаете нездравословно хранене. Затова не забравяйте дори да не поглеждате към тази страна и се съсредоточете върху изготвения от вас план за хранене.
 
CBD

Брачен хороскоп на Рак за 2023 г.

Радвайте се и се чувствайте чудесно, тъй като брачният живот на родените в Рака ще бъде чудесен през новата 2023 година. Сатурн може да създаде някои забавяния, ако имате някакви висящи дискусии и теми за разговор. Ето защо според брачния хороскоп на Рак 2023 г. около първото тримесечие на годината няма да е благоприятен период за изпускане на нещо, което може да създаде проблеми между вас и съпруга ви. Всъщност има някои възможности вие и съпругът ви да се сблъскате с проблеми със семейството си – роднините може да се чувстват малко откъснати, децата да се държат бунтарски; може да бъде всичко. Така че, опитайте се да се съобразите с настроението и съзнанието си, преди да изпуснете нещата пред когото и да било.
 
За младоженците планетата Юпитер ще бъде блажена и благоприятна в хороскопа. Двойките ще се радват на чудесно прекарване. Те ще преживеят спокойно време и ще бъдат в правилна душевна нагласа. Всъщност планирането на пътуване или бягство от всички ежедневни задължения ще бъде чудесна идея. Нещата ще бъдат във ваша полза и ще ви помогнат да развиете връзката си по-добре и по-дълбоко. Планетата Марс също ще бъде на ваша страна. Това обаче може да направи нещата около семейството от страна на съпруга ви малко трудни за решаване. Но не забравяйте, че с напредването на месеците и това чувство ще се разсее. Така че, дръжте се здраво!
 
Хората със зодиакален знак Рак, които се опитват да излязат от токсичния си брак или се борят с правни въпроси като развод, ще видят някои положителни резултати около края на 2023 г. Въпреки това трябва да запазите търпение, тъй като планетарният транзит през 2023 г. силно ви подсказва да го направите. Хората, които се опитват да поправят брака си; е, планетата Венера ви подкрепя. Трябва да почувствате любовта в себе си и да се уверите, че споделяте същото с партньора си. Предстоящият брачен хороскоп за 2023 г. на Рак предсказва, че усилията ще се получат, но за да се случи същото, трябва да мислите и действате позитивно.
 
Двойките, които се опитват да посрещнат нов живот в своя свят, ще успеят. Планетите Юпитер, Слънце и Меркурий ще бъдат на ваша страна. Сатурн може да създаде забавяне при хората, които се опитват да сключат брак. Затова не се притеснявайте, тъй като втората половина на новата 2023 г. ще бъде във ваша полза и ще получите добри предложения. Хората, които се опитват да сключат любовен брак и да убедят родителите си, може да се наложи да изчакат до края на годината, тъй като планетите няма да ви подкрепят до самия край на 2023 г. Но не се осмелявайте да губите надежда и се придържайте към партньора си, а заедно със сигурност ще успеете да оправите нещата.
 
CBD

Астрологични средства за Рак през 2023 г.

По-долу са представени някои полезни и ефективни съвети и средства, силно препоръчани от астролозите за зодиакалния знак Рак, които хората могат да следват, за да успеят през 2023 г. и да се отърват от всички несгоди или трудни моменти, които могат да се изпречат на пътя им:
 
  • Избягвайте да премисляте всичко в живота си. Бъдете спокойни и уравновесени, за да поддържате правилния баланс в работата и задълженията си.
  • Носете седморка, за да намалите неблагоприятното въздействие на планетите конкретно върху професионалния си живот.
  • Пейте мантрата Будх, за да ограничите негативното влияние, което планетата Меркурий може да създаде в някои области на живота ви.
  • Дарете дрехи в черен цвят в събота, за да потърсите благоприятни резултати през 2023 г. и да премахнете всички забавяния.
  • Поклонете се на Господ Ганеша и рецитирайте мантрата на Ганеша и това ще ви помогне в работите и действията ви – в професионален и личен план.

Често задавани въпроси

Ще бъдат ли полезни пътуванията за Раците през 2023 г.?
 
Да, пътуванията през 2023 г. ще бъдат полезни за хората от зодия Рак. В професионален и финансов план родените в Рак ще се радват на печалби и ще извлекат изключителни ползи от плановете си за пътуване. Всъщност хората, които се прехвърлят от работата си, и родените, които предприемат пътувания с партньорите си, ще бъдат щастливи, тъй като Юпитер и Маре са благоприятни в хороскопа на Рака.
 
Кои зодиакални знаци през 2023 г. ще бъдат най-малко съвместими за родените под знака на Рак?
 
Родните Раци трябва да се държат настрана от зодиакалните знаци Водолей и Близнаци, тъй като те могат да посрещнат някои неблагоприятни моменти в живота на родените под знака на Рака. 
 
За коя област от живота родените под знака на Рак трябва да се грижат най-много през 2023 г.?
 
Трябва да следите за личното, семейното и здравословното си състояние, тъй като планетата Сатурн може да ви затрудни малко. 
 
 
 

Тук ще разберете кои хора са съвместими на база на техните зодии. Ако желаете, може да направите безплатен индивидуален онлайн тест за Вас и Вашия партньор

Онлайн Тест - Кликни ТУК

Рак – Овен

Тази връзка може да бъде болезнена и за двамата партньори и изисква много работа, вложена в нея, за да работи. Това изисква и двамата партньори да се адаптират и да направят промени в поведението си, като същевременно се въртят един около друг през повечето време. Пътят не е лесен, но наградите са вътрешно разбиране на страстта, изпълнено с емоции и способността да се създаде нещо наистина уникално. Ако успеят, вероятно никога няма да се задоволят с друг партньор.

Рак – Телец

Телец и Рак представят най-нежната двойка на зодиака. Когато се влюбят, те рядко ще намерят причина да се разделят, заради споделените им емоционални цели за любов, разбирателство, семейство и усещане за дом. Това е връзката, която изглежда като вечен двигател на любовта, в случай че и двамата партньори вече нямат твърде много емоционален багаж, който ги прави неспособни да дават и получават тази дълбочина на емоциите. Дори и да го направят, без препятствия по пътя, те вероятно ще се научат да прощават и забравят, тъй като потокът на връзката им ги отвежда до това, което винаги са искали.

Рак – Близнаци

Близнаци и Рак са един до друг в зодиака и вероятно ще бъдат един до друг в приятелство. Когато става въпрос за емоционални или сексуални връзки, изглежда, че има твърде много неща, които ги отличават. За да продължи връзката им, и двамата трябва да направят някои корекции. Близнаците едва ли някога ще променят рутината си заради някого, особено когато намират нечий начин на живот за скучен, така че най-доброто нещо, което трябва да направите тук, е да им дадете свободата си. Ако Ракът се влюби достатъчно дълбоко, те ще разберат от какво се нуждае партньорът им Близнаци и няма да ги спират, дори да са различни.  Партньорът Близнаци трябва да отвори сърцето си и да изслуша онези няколко думи, които Ракът иска да сподели. Въпреки че могат да говорят за много неща, когато става дума за връзката им, вижданията им са различни. Близнаците трябва да поддържат интересна, а Ракът трябва да бъде чут, както и да се чувства. Ако си дадат достатъчно свобода и разбиране, биха могли да бъдат като влюбени деца за първи път.

Рак – Рак

Ракът е признак на генетично наследство и понякога е трудно да се съгласуват генетичните предразположения на двама партньори Рак. Въпреки това, тяхната мека природа, способността да се чувстват и да имат достатъчно състрадание един към друг, ги прави страхотни кандидати за брак, деца и целия сценарий за ограда. Техният сексуален живот и споделените им дейности могат да страдат от обща липса на инициатива, енергия и движение. Поради това и двамата трябва да се опитат да не се озовават в скучно ежедневие, в което само ядат и сядат пред телевизора веднага щом се приберат от работа. За тях е важно да имат достатъчно нежни изненади и дейности, които изграждат физическата им връзка, в противен случай може да останат неудовлетворени и да не разберат всъщност защо. Ако са обезпокоени от този възможен недостатък на връзката им, като две нежни личности, те ще успеят да накарат един друг да се чувстват прекрасно, дори ако това означава да се разделят.

Рак – Лъв

Въпреки че Луната отразява светлината от Слънцето, знакът Рак всъщност не вижда Лъв като източник на цялата им радост. Лъвът е знак, който трябва да разпространява радост и любов с активен подход към всяка една от техните взаимоотношения. Как е възможно Ракът да е имунизиран? Вероятно защото Луната обикаля около Земята, а не Слънцето. Те са специални, това е сигурно. И двамата са силни личности, всеки в своя план. Липсата им на разбиране и емоционално докосване може да се обясни с факта, че и двамата имат мисия да разпространяват любов към по-малко щастливите знаци на зодиака. Не всеки се ражда с емоционален поток като Рака и огромно, топло сърце като Лъва. Ако запазят цялата тази любов за себе си, някои нещастни души вероятно щяха да ги търсят безцелно и светът щеше да бъде много по-тъжно място.

Рак – Дева

Ракът и Девата могат да имат прекрасна връзка и обикновено са обединени от сексуално разбиране. Основният проблем на връзката им е във възможния конфликт между емоционален Рак и разумна Дева. Ако успеят да преодолеят това, като приемат недостатъците на другия и се научат да включват някаква рационалност или някаква емоция в живота си, те могат да се окажат във вдъхновяваща връзка, която ще продължи много дълго време. В известен смисъл те се допълват толкова, колкото сърцето допълва ума. Ако споделят искрица любов, би било жалко да пропуснат възможността за щастие само заради нечии ирационални очаквания или нечие затворено сърце.

Рак – Везни

Вероятно най-голямото ограничение в отношенията между Рак и Везни е в нещата, които искат от партньора си. Ракът иска някой отговорен, който да ги хване за ръка, ако е необходимо и да допълни емоционалната им същност с практичност. Везните искат някой, който е пълен с живот, енергичен, силен и пълен с инициатива, който да следва техните идеи. Те наистина могат да се разочароват един друг, ако някакви очаквания са зададени погрешно в началото на връзката им. Най-добрият начин за тях да изградят любов, която е трайна, е двамата партньори да запазят независимостта си, каквото и да се случи. Ако се съсредоточат върху любовта и се тревожат за земните неща, всеки поотделно, Ракът може да „направи компромис“ с илюзорната любов, а Везните да се съгласят да имат семейство.

Рак – Скорпион

Връзката между Рак и Скорпион може да премине от една крайност в друга и въпреки че партньорът Рак ще се опита усилено да я стабилизира, може да е твърде трудно, ако Скорпионът не изпитва достатъчно уважение към собствените си емоции. Когато намерят емоционална връзка, те могат да отидат много дълбоко в търсене на истинската любов и да се обединят на ниво, което е недостижимо за другите зодиакални знаци. Това може да ги накара да говорят без думи, да разбират мислите на другия само с един споделен поглед и да бъдат синхронизирани в подхода си към съвместното си бъдеще. Ако емоциите им не се споделят на възможно най-дълбоко ниво или партньорът Скорпион отказва да се справи с тях, за Рака може да е твърде трудно да се справи със саморазрушителната природа на партньора си. Връзката им трябва да бъде искрена и чиста, за да са готови и двамата да се поддадат на този интензивен емоционален контакт.

Рак – Стрелец

Рак и Стрелец обикновено са знаци, които изобщо не се привличат един от друг. Ако между тях се раждат привличане и любов, те рядко ще имат вредна връзка за някой от тях, защото техните знаци се управляват от Луната и благотворния Юпитер. Безопасно е да се предположи, че те ще бъдат добри един за друг, докато трае връзката им, но рядко се случва да успеят в дългосрочен план, ако нямат силна подкрепа от позициите в личните си хороскопи. Доколкото Ракът може да достигне до дълбочината на вярата на партньора си, Стрелецът може да разшири хоризонтите на партньора си и да го направи много по-щастливи в подхода си към света. Ако изпитват чувства един към друг, би било жалко да пропуснат възможността да израстват заедно.

Рак – Козирог

Ракът и Козирогът обикновено са длъжни да преживеят любовната история на някой, който е живял преди времето си. Тази дълбоко зародена нужда да поправим това, което е счупено в нашето родословно дърво, е нещо, което всички носим в себе си, но тези слънчеви знаци са предопределени да се справят с кармичните дългове и остатъчните емоции от семействата си. Те ще трябва първо да се справят с проблемите, ако искат да се освободят от миналото и едва след като изплатят това, което е трябвало да бъде изплатено, ще могат наистина да изберат един друг. В повечето случаи това е любов веднъж в живота и за двамата партньори и те вероятно ще се изберат един друг без съмнение.

Рак – Водолей

Можем да кажем, че Рак и Водолей не са обичайната ви щастлива двойка в повечето случаи. Връзката им може да бъде твърде стресираща за партньора Рак и липсата на интимност най-вероятно ще ги разкъса. Въпреки това, връзката между тях всъщност може да бъде прекрасна, когато бъде открита, и те биха могли да отворят толкова интересни нови перспективи един за друг, ако това се случи. И двамата искат да научат нови неща и биха могли да пътуват далеч, ако се създаде силна база у дома, така че Ракът да остане спокоен. За да може тази двойка да се движи в положителна посока, Водолеят трябва да разбере колко необичаен е партньорът им и да се опита да бъде вкъщи, докато се забавлява. Ракът ще трябва да поеме основния набор от отговорности, за да задържат идеята за дома си като база, от която могат да се движат, където пожелаят. В крайна сметка Ракът може да открие невероятна радост от свободата, а Водолеят може да развие близост. Ако тези партньори могат да мълчат заедно, отпивайки от сутрешното си кафе, това в повечето случаи е първата стъпка към успеха.

Рак – Риби

Като два водни знака, Рак и Риби се свързват чрез емоции, обикновено веднага щом погледнат един друг. Това е една от типичните комбинации на зодии за любов от пръв поглед. Основното им предизвикателство е скрито в променливата природа на знака Риби , не защото е там, а защото може да се страхуват да го покажат. Най-големият им проблем се крие във факта, че дават приоритет на различни видове любов в живота си. Ако няма страст и чувствена, сексуална любов, Рибите рядко ще бъдат доволни от любовта, която получават от семейството си, а Ракът ще намери живот без семейно гнездо за много депресиращ. Трябва да се направи добър баланс между вълнение и стабилност и те биха могли да бъдат една от най-прекрасните двойки на зодиака – вдъхновени от Рак и Риби с усещане за дом.

За късмет, сподели с приятел: