Овен

Хороскоп на Овен

Изготвен на: 29.11.2022

Вероятни са промени към по -добро в бизнес сферата. Вие сте добри както в познати неща, така и в напълно нови; понякога вършите чудесна работа с неща, които другите не са вършили преди. Средата на деня е чудесна за обсъждане на всякакви въпроси, свързани с работата. Дори тези, които преди това разчитаха само на собствения си опит и не вярваха на никого, изслушват вашето мнение.Емоционалният фон е нестабилен. Можете да се разстроите за дреболии, да реагирате остро на това, на което друг път не бихте обърнали внимание. Важно е да поддържате положително отношение и да не се притеснявате от факта, че малко зависи от вас.

През 2022 г. ще постигате добри резултати, ако работите в сътрудничество с хора, с които имате сходни виждания и ценности. За много от вас е трудно да играят екипно, но ако положите усилия, ще бъдете възнаградени. Търсете сходствата и допирните точки и на основата на тях изграждайте партньорства – това важи както за кариерата, така и за личния ви живот. Ако работите за общото благо и подпомогнете екипа, приятелския кръг или групата, към която принадлежите, ще получите необходимата ви подкрепа и ще се откроите като способен лидер. Родените в периода 21-29.03. ще имат чудесни възможности за развитие през тази година – нищо чудно да получат повишение в работата или да разширят бизнеса си. Желанието ви за развитие може да ви подтикне да запишете обучение, а нищо чудно и да пътувате зад граница – по работа или за удоволствие. Все пак бъдете внимателни, защото при вас има известен риск да се втурнете импулсивно в някакво начинание и да си докарате затруднения. Ще избегнете риска, като първо помислите добре и прецените последствията от действията си. Ако сте родени в периода 15-18.04., е възможно да се натъкнете на пречки през тази година. Желанието ви да действате в разрез с правилата ще ви докара някои главоболия. Бъдете много внимателни, не правете нищо незаконно или скрито-покрито и не участвайте в интриги. За всички останали представители на знака годината е сравнително спокойна и не предполага сериозни обрати – следвайте пътя, по който сте поели, за да постигнете сигурен и постепен растеж.

Кариера и финанси

През 2022 г. финансовото ви състояние ще бъде по-нестабилно – на приливи и отливи. Не инвестирайте средства в рискови проекти и не харчете пари необмислено, защото така ще си създадете сами грижи. Търсете допълнителни източници на доходи и инвестирайте средства в собственото си развитие. Като цяло 2022 г. е благоприятна за развитие в кариерата и за разширяване на бизнес. Ако сте родени в периода 15-19.04. обаче, ще ви се наложи да се съобразявате с определени ограничения, а нищо чудно и някой да саботира усилията ви. При вас са възможни и по-големи обрати в кариерата – например да смените работа. През януари ще имате известно напрежение на работното място и може да срещнете пречки, които трудно ще преодолеете. Не правете нищо прибързано и заложете на сигурното и изпитаното. През февруари имате шанс да използвате енергията си много продуктивно, за да постигнете конкретни резултати. Някои обаче ще се впуснат да водят битка с шефа или с държавна институция. Март е чудесен месец за постигане на разбирателство с делови партньори – играйте екипно и ще спечелите. През април е добре да започнете нещо ново – може да е свързано с работа или обучение. Май е късметлийският ви месец – ще получите възможност за развитие в работата или ще сключите изгодна сделка. През юни и юли ще имате много хъс за работа и ще постигнете прогрес за кратко време, така че по-добре оставете годишния си отпуск за август – тогава ще можете да се насладите по-добре на почивката. През септември и октомври се концентрирайте върху належащите задачи и върху реализацията на идея и проекти, които вече са узрели. През ноември и декември не е удачно да се впускате в нови начинания, както и да проявявате нетърпение за каквото и да било. Намалете темпото и ако нещо не става така, както сте очаквали, отложете го за по-добри времена.

Любов и взаимоотношения

През 2022 г. не се очакват някакви големи промени в любовната област, ако сте обвързани. Ако не сте, май и август са благодатни месеци за романтика и флиртове. На фокус през годината са приятелствата – може да намерите нови приятели, но и да се отдалечите от стари, с които вече не сте на една вълна. Приятелствата и групите по интереси ще бъдат вашата опора през тази година, така че работете за заздравяване на отношенията и за постигане на разбирателство. Възможности за това ще има особено през март, когато може вие да подкрепите приятел или на вас да подадат ръка, за да осъществите някакво начинание. През септември комуникацията с партньора ще бъде затруднена – може да има неразбиране или обтягане на отношенията. През ноември и декември ще влизате често в словесни схватки – ей така, за спорта.

Здраве

През 2022 г. няма някакви сериозни рискове за здравето ви. По-критични са месеците ноември и декември, когато е повишен рискът от инциденти – наранявания и пътни произшествия. За да намалите тези рискове, не бъдете припряни, не бързайте за никъде и не се опитвайте да пришпорвате събитията. Бъдете по-внимателни и търпеливи и не влизайте в конфликти, в които можете да си изпатите. Ако сте изнервени, търсете начини да се успокоявате и гледайте малко по-философски на живота.

Тук ще разберете кои хора са съвместими на база на техните зодии. Ако желаете, може да направите безплатен индивидуален онлайн тест за Вас и Вашия партньор

Онлайн Тест - Кликни ТУК

Овен – Овен

Когато два Овена се съберат, е наложително поне един от тях да е усвоил изкуството да запази спокойствие. Ако това бъде постигнато от един от тях, не чрез пасивна агресия, а чрез рационално мислене, връзката им може да бъде наистина възнаграждаваща. Като двама топли и страстни хора, те могат да споделят много приключенски моменти, които повишават енергийните им нива до небеса. Ако обаче никой от тях не притежава тази рационална, пораснала способност, е възможно да се удължи връзката им, разбира се, въз основа на повърхностни дейности и секс. Тъй като знакът Овен се влияе от Сатурн, мъдрият владетел на времето, търпението и отговорността в негов ущърб, един от тези партньори ще трябва да си вземе урока и да поеме отговорност за бъдещето на връзката си, ако иска да издържи във времето.

Овен – Телец

Това е връзка, пълна с лични предизвикателства и индивидуална дълбочина. Ако искат да успеят като двойка, много вътрешни проблеми и в двамата трябва да бъдат решени. Само ако и двамата постигнат мир в живота си, имат достатъчно осъзнатост, достатъчно предишни взаимоотношения и са придобили достатъчно хумор, те може да са в състояние да загърбят различията си и да се изслушат достатъчно добре. Не е толкова трудно, освен когато сте свикнали да използвате рогата си.

Овен – Близнаци

Цялостното впечатление от тази двойка е добро, вълнуващо и предизвикателно, връзка, в която и двамата партньори могат да научат много и да бъдат себе си по здравословен начин. Основният проблем с романтичната им ангажираност е липсата на доверие, особено ако партньорът Овен се привързва прекалено към Близнаци,а те винаги се борят за свободата си. Нуждата от разговор е по-голяма от всякакви положителни или отрицателни аспекти на връзката им и двамата винаги трябва да имат това предвид. Като цяло има голям шанс тези двамата да се окажат заедно, защото споделената им любов към приключенията е по-голяма от повечето им проблеми.

Овен – Рак

Тази връзка може да бъде болезнена и за двамата партньори и изисква много работа, вложена в нея, за да работи. Това изисква и двамата партньори да се адаптират и да направят промени в поведението си, като същевременно се въртят един около друг през повечето време. Пътят не е лесен, но наградите са вътрешно разбиране на страстта, изпълнено с емоции и способността да се създаде нещо наистина уникално. Ако успеят, вероятно никога няма да се задоволят с друг партньор.

Овен – Лъв

Връзката на Овен и Лъв е страстна и бурна, но изглежда нямат нищо против да се карат от време на време и не се страхуват от остри думи. Когато се влюбят дълбоко, е почти невъзможно да се разделят, тъй като упорито държат на идеята за съвместното си бъдеще. Въпреки че не са двама от най-романтичните вярващи в любовта, те са страстни в своите вярвания и когато намерят любовта, ще се борят за нея, докато буквално не остане нищо от връзката им. Безсмислено е да се съветва нежно поведение или търсене на спокойствие, защото святът им се основава на елемента Огън, който споделят. Безсмислено е да търсят спокойствие, когато на първо място ги привлича обратното на мира. Докато се обичат и остават верни и верни, те ще бъдат обвързани във връзка, за която трябва да се борят всеки ден. Основната им цел е да намерят начин да се насладят на битката и да се забавляват.

Овен – Дева

Хубаво е, че връзката между Овен и Дева никога не е скучна. Въпреки че в повечето случаи те всъщност не са предназначени да издържат, все пак може да бъде забавно преживяване, ако никой от тях не приема твърде сериозно концепциятаси за споделено бъдеще. В случай, че извличат най-доброто от връзката си, като й дават достатъчно свобода и непредсказуемост, Девата ще вложи част от енергията на Овена, докато Овенът ще позволи на Девата да ги научи как да организират мислите си и да общуват спокойно. По този начин те могат да стигнат до момента, в който връзката им може да продължи, а резултатът зависи от способността им да се отпуснат и да се забавляват заедно.

Овен – Везни

Колкото и да е трудно да се помирят тези две зодии, не забравяйте, че това е първична опозиция, която представлява партньорите чрез значение. Овен и Везни са двойката на зодиака, както и всички други противоположни знаци, тъй като те са един за друг седми дом, дом на взаимоотношенията. Още повече, да признаем факта, че Везните са знакът на взаимоотношенията като цяло. Всеки проблем, който може да имат един с друг, е нещо, върху което трябва да се работи, защото показва какъв е личният им проблем с всяка връзка. Когато са лудо привлечени един от друг и се влюбят, няма почти нищо, което би могло да ги раздели, независимо от различията. Не бихме ли искали всички да намерим средата с любимия човек? Те трябва да работят върху връзката си, това е факт.

Овен – Скорпион

Помислете за тази комбинация от знаци чрез най-агресивния образ на елемент Огън и Вода. Огънят изпарява Водата, точно както Овенът разбива чувствата на Скорпион. Водата овлажнява Огъня, точно както Скорпионът износва Овен. Те сякаш извличат най-лошото един в друг и за това никой не е виновен, просто е трудно да се примири толкова много фокусирана енергия, която се движи в две различни посоки. Връзката им е като процес на ядрен синтез и често е твърде много за справяне.

Овен – Стрелец

Това определено е двойка с много потенциал. Може да им се наложи да се изправят срещу обкръжението си и да защитават чувствата си пред другите, но това няма да ги разклати твърде много, тъй като никой от тях така или иначе не мисли толкова много за мнението на другите. Ако успеят да поправят философските си различия и уважават различните мнения на другия, те могат да се превърнат в една от най-топлите отношения в зодиака. Основният им съвет за връзка би бил винаги да казват истината един на друг и да не се побъркват по здравословните си различия. Техните различия са точно нещото, което може да направи сексуалния им живот по-вълнуващ.

Овен – Козирог

Това не е лесна връзка. Никой от партньорите няма и следа от лекота и блажено невежество. Ето защо връзката им може да изглежда като състезание за разрушаване на връзката по най-добрия възможен начин. Трудно е да се каже кой ще излезе победител, защото и двамата ще се чувстват гадно през повечето време и ще бъдат облекчени, че най-накрая се разделиха. Ако упорито решат, че се обичат твърде много, за да се пуснат един друг, вероятно и двамата ще си блъснат главите в стената за години напред.

Овен – Водолей

Това е двойка, на която липсва нежност. Те не са двама зверове, които оставят връзката им да избледнее веднага щом страстта им избледнее, но отдалеченият изпитателен поглед на Водолея може да извади емоцията от нея. Партньорът Овен трябва да бъде отпуснат пред половинката си, за да може да се стопи и да покаже истинската си, топла емоционална природа. В тази връзка те биха имали партньор, който основно поддържа тяхната първична, инстинктивна природа. Въпреки че е хубаво да се мисли, че смисълът на всяка връзка е партньорите да се приемат един друг такива, каквито са, в този случай това би отнело всеки шанс на Овен да израсне чрез заедност и да научи за емоционалната си природа. Това е нещо, с което те никога няма да бъдат доволни.  И все пак всяка връзка с Водолей може да ни изненада толкова, колкото би могъл всеки отделен Водолей. С тях като партньор винаги има място за изненадващ сценарий, който оставя всичко на свободната воля. В случай, че решат да споделят живота си заедно, те трябва да имат стая за скандали, която могат да посещават от време на време. Това вероятно ще свърши работа. И относно тази липса на емоции, те биха могли просто да вложат много физическа нежност за начало и да оставят нещата да тръгнат оттам.

Овен – Риби

Това е връзка, нарушена най-вече от липсата на доверие и способността на двете страни да се отворят пред партньора си. Овенът се управлява от Марс, планетата, която управлява първата ни чакра, отговорна за способността ни да поставяме добри граници. Рибите се управляват от Нептун, отговарящ за цялата ни аура и пропускливостта ни за външни стимули. Тъй като и двамата са отговорни за нашата граница с външния свят, е трудно да се каже кой партньор трябва да се промени и да им даде възможност да се сближат. Единственият им шанс за щастлив край е, ако партньорът Овен се гмурне а партньорът им Риби се събуди.

За късмет, сподели с приятел: