Лъв

Хороскоп на Лъв

Изготвен на: 23.07.2024

Не си губете времето. Този ден е чудесен за преминаване от размисъл и планиране към конкретни действия, за осъществяване на замисленото по -рано. Бързо вземате правилни решения, лесно променяте плановете, ако възникне необходимост. Много импровизации и смели експерименти ще се окажат успешни. Разбирате се добре с хората, често разбирате перфектно дори тези, които виждате за първи път. Ще има възможност да се помирите с човека, с когото сте били в кавга. Идва денят за възстановяване на някои бизнес връзки: има причина за това.

Година на началото и щастието

Добре дошли в 2023 г., Лъв! Годината на възможностите естествено блести толкова ярко, колкото и Слънцето над вас, което по случайност е и вашата управляваща планета. Хороскопът за 2023 г. на Лъва предсказва хаотично начало за Лъва в бърлогата, но ви обещава край, в който ще бъдете много по-щастливи, известни и доволни, отколкото в началото на годината. Хороскопът за 2023 г. на Лъва изглежда много обещаващ по отношение на любовта и връзките, тъй като енергията на Венера ще ви вдъхнови да почувствате чувството, за което поетите говорят високо. В средата на годината притеснения, свързани с кариерата, може да занимават главата ви, но запазването на положителна нагласа и практикуването на средства за защита на кариерата ще ви помогнат да преминете през тези неволи. До края на годината, освен много възможности за пътуване с раница на гърба, очаквайте и добри новини в семейството. И все пак, през цялата година здравният коефициент изглежда плаващ, освен че затрудненията в бизнеса очакват вниманието ви, предсказва хороскопът за 2023 г. за Лъв.
 
Животът ви се промени по безброй начини през последните няколко години Лъв и тази година не е по-различна. И все пак в началото на 2023 г. темпото на промените ще бъде в застой, тъй като силната енергия на Сатурн ще ви направи малко мързеливи и замъглени. Да се стараете повече няма да ви помогне, но приемането на факта, че заслужавате почивка от цялата суматоха, ще ви помогне да намерите мир със ситуацията. През тази година астролозите ви предлагат да се опитате да обърнете внимание на неща, които някога сте смятали, че никога няма да опитате за себе си. Бъдете малко по-отворени към предприемането на нови приключения в началото на годината, тъй като това ще даде допълнителна енергия на Венера във вашия Кундли. В началото на годината може да бъдете привлечени от промяна на работата/кариерата, но може да не намерите очаквания успех.
 
Говорейки за Венера, тъй като енергията на планетата на любовта се засилва, освен много романтични взаимодействия от месец март през 2023 г. Лъвовете са склонни да бъдат малко срамежливи и егоцентрични, но е време да избегнете тази си природа и поне веднъж да послушате сърцето си. Дори и да не го направите, хороскопът за 2023 г. за Лъва предсказва, че Венера по естествен начин ще засили желанието ви да изразите чувствата си на любов и романтика към някой специален човек. През тази година очаквайте някой от работата или от близкото ви обкръжение да привлече интереса ви. През третото тримесечие на годината усложнения, свързани с работата, ще се смесят със здравословни проблеми, за които трябва да се погрижите. Тъй като Юпитер се засилва в хороскоп Лъв 2023 от третото тримесечие на годината, животът ви ще се подреди перфектно, като по този начин ще ви даде много поводи за радост.
 

Любовен хороскоп Лъв 2023

Любовният хороскоп на Лъв 2023 г. стои положително и има какво да предложи, за да направи Лъва срамежлив. Несъмнено любовта и взаимоотношенията са една от областите, които ще блестят най-ярко за вас през 2023 г. поради силното влияние на Венера през цялата година. Въпреки че романтичният ви живот може да варира през следващите години; но всякакъв вид романтично отдаване през 2023 г. ще подпомогне личностното ви развитие. 2023 г. е особено благоприятна за Лъвовете, които искат да постигнат напредък и да се установят с любовта си. Такива възможности ще има в изобилие в края на годината, предсказва любовният хороскоп за 2023 г. за Лъв.
 
И все пак Хороскоп 2023 Лъв предсказва, че любовта и връзките може да преминат през определени препятствия заради Сатурн през първото тримесечие на 2023 г. Възможно е да възникнат спорове, чийто източник са по-стари вражди, които могат да попречат на любовния живот както на женените, така и на неженените двойки. Ето защо съветът към Лъвовете е да не намесват миналото си през 2023 г. От друга страна, Юпитер е позитивно настроен в хороскопа на Лъва за 2023 г. и подкрепя любовния брак през третото тримесечие. Омъжените двойки обаче трябва да бъдат внимателни през март 2023 г., тъй като слабият Меркурий може да подхрани ненужни спорове не само между вас и партньора ви, но и между вас и роднините ви.
 
До средата на годината Раху и Слънцето ще се обединят, за да помогнат на Лъвовете да стабилизират влошените си брачни отношения. Въпреки това движението на Сатурн и Луната може да предизвика различия в мненията на двойките, които не са сключили брак. Възможно е да се замислите за връзката си, но това усещане ще бъде временно. Хороскопът за 2023 г. за Лъва съветва двойките да си вземат отпуск и да прекарат известно време сами през второто тримесечие, тъй като това ще им помогне да се сплотят отново. По този начин ще получите внезапно облекчение и от споровете и предизвикателствата в брачния живот.
 
Ако сте самотни, разчитането на късмета за намиране на любовта през 2023 г. няма да доведе до особена полза. Раху и Слънцето ви съветват да положите усилия, ако наистина искате да намерите някой, който си заслужава времето и енергията ви през 2023 г. Като начало потърсете хора в близкото си обкръжение, например на работното си място или в приятелския си кръг, преди да помислите за онлайн запознанства. Третото тримесечие на годината е най-подходящото време за създаване на нова връзка. Опитайте се обаче да избягвате търсенето на бърз или насилствен отговор и не бързайте, както за себе си, така и за човека от другата страна на масата. Транзитът на Луната и Кету през септември може да донесе някои пречки в любовта за Лъвовете, но преходът на Марс и Венера след това ще ви помогне отново да изпитате най-доброто от любовта.
 

Професионален хороскоп Лъв 2023 г.

Силният Юпитер е на път да подкрепи Лъвовете в професионалните им начинания през 2023 г. И все пак това ще бъде труден период за учениците, които търсят възможности за кариера чрез държавни изпити. Хороскопът за Лъв 2023 г. ясно посочва, че са необходими допълнителни усилия още от началото на годината, ако искате да се доближите дори до издържането на държавен изпит през тази година. Раху в хороскопа на Лъв за 2023 г. ще работи като разсейващ фактор през първото тримесечие. Заедно със Сатурн той може дори да доведе до забавяния, които да ви разочароват. Ето защо ви съветваме да избягвате всякакъв вид неправилни компании. Този, който търси работа в чужбина, ще има своите шансове през второто тримесечие на 2023 г., предсказва хороскоп Лъв 2023.
 
В началото на годината здравословните неразположения ще са в изобилие и със сигурност ще окажат влияние върху кариерните или учебните ви цели. Ето защо ви съветваме да бъдете внимателни към здравето си, без да потъвате във вината, че имате някакви файлове или учебна програма за попълване. Търпението и постоянството ще ви помогнат да постигнете професионалните си цели през тази година. През първите две тримесечия нищо особено няма да се промени за тези, които работят в корпоративна среда, но работното напрежение със сигурност ще намалее. Ако търсите смяна на работата, юни и юли са месеците, в които може да имате късмет. Бизнесмените през първото тримесечие ще видят скок в продажбите. Най-доброто време за разширяване на бизнеса е третото тримесечие на годината, когато Юпитер ще ви помогне с иновативни идеи.
 
Третото тримесечие на 2023 г. ще донесе и самореализация на това, в което наистина вярвате или което всъщност искате от живота си. Това е най-подходящото време за учениците, които се подготвят за държавен изпит, тъй като силният Юпитер в хороскоп Лъв 2023 г. ще ви благослови с необходимата мотивация. Работещите професионалисти може да се окажат демотивирани и тогава може да потърсите почивка, за да помислите за бъдещата си стратегия. Хороскопът силно вярва, че през тази година трябва да реализирате бизнес идея, в която наистина вярвате.
 
През последното тримесечие на 2023 г. професионалистите в сферата на бизнеса ще получат плодовете от разширяването на дейността си. За тези, които са планирали да изкарат професионален курс, свързан с тяхната работа или бизнес, годината ще ви донесе такива възможности. Съществуват големи шансове да се запишете в избрания от вас курс и да го изкарате с отличен успех. Започнете обаче това увлечение едва след първото тримесечие, съветва кариерният хороскоп за Лъв 2023.
 

Лъв финансов хороскоп 2023

Сатурн е планетата на кармата. Мощният Сатурн в началото на годината в хороскопа на Лъв 2023 г. означава, че е важно да избягвате ровенето в миналото и да предприемате действия, които ще ви помогнат да дадете плодовете на бъдещето. През първото тримесечие на годината за Лъва не се предвиждат големи промени във финансите. Също така негативният Марс може да забави успеха, което може да стане причина за вашето разочарование и агресия. Ако обаче позволите на разочарованието да ви завладее, това само ще засили вредното въздействие на Марс и Сатурн. Следователно, продължавайте да правите това, което правите, без да очаквате много по отношение на печалбите на Монтерей през първото тримесечие, предсказва хороскопът за Лъв 2023 г.
 
През второто тримесечие на 2023 г. ще бъдете вдъхновени да проучите възможностите за инвестиции. Добре обмисленото инвестиционно решение, взето през този период, ще ви донесе печалба през втората половина на годината. През второто тримесечие ще е налице и влиянието на Сатурн, което може да забави получаването на очакваната финансова печалба от даден бизнес. Въпреки това за работещите в корпоративна сфера се очаква да получат повишения и повишения, както и шансове за пътуване с професионална цел. Жените в Лъв трябва да ограничат разходите си през този период. Опитайте се да съставите бюджет и да не го надхвърляте. За да извлечете най-доброто от второто тримесечие, е препоръчително да спазвате обещанията си както в личен, така и в професионален план, тъй като това ще зарадва Марс.
 
През третото тримесечие Юпитер ще се засили в хороскопа на Лъва за 2023 г. В този период шансовете за връщане на парите назаем са най-големи. Юпитер ще формира подкрепа, която ще подпомогне семейния бизнес, особено ако се занимавате с предмети за бита. Също така, през този период Юпитер ще подкрепя печалбите от недвижими имоти и селско стопанство, следователно можете да помислите за инвестиции и в тези две области. Месец октомври 2023 г. е най-подходящото време за покупка на автомобил. Юпитер се нарича Гуру и цени знанието. Затова вземайте информирани решения.
 
Последното тримесечие е свързано с разходи, предимно свързани със свободното време, за които няма да съжалявате. Задържането на пари няма да ви помогне, тъй като ще има причини (най-вече свързани с деца) в изобилие, които ще изискват от вас да харчите пари в брой. Хороскопът за 2023 г. за Лъв ви съветва да не задържате желанията си в опит да спестите пари. Всъщност харченето на пари за развлечения или просто за пазаруване през декември 2023 г. ще засили Венера във вашия Кундли – тъй като Венера е планетата на любовта и лукса. Засилената Венера ще донесе повече романтика и късмет в живота ви.
 

Брачен хороскоп Лъв 2023 г.

Брачният хороскоп на Лъв за 2023 г. предсказва труден период за семейните двойки. През тази година транзитът на Марс, Сатурн и Раху може да внесе объркване и пречки в брака както никога досега. Ако връзката ви вече преминава през труден период, влиянието на Марс крие шанса да я влоши още повече. Със сигурност отношението и поведението на партньора ви ще ви създадат трудности, въпреки силното влияние на Венера. За да успеете да оправите нещата, трябва да оберете егото си и да работите върху връзката си по зрял начин. Опитайте се да се забавлявате, без да се впускате в минали грешки на другия. През тази година двойката Лъв трябва да направи планове, които да ги накарат да опитат нови неща заедно.
 
Както предсказва хороскопът за брак в Лъв за 2023 г., средата на годината е малко по-благоприятна за семейните двойки, тъй като те ще се радват на преходната енергия на Венера. Това е време, което двойките могат да използват, за да се сближат с настоящите или бъдещите си свекърви. Лъвовете, които планират да придвижат нещата напред, т.е. обмислят брак, трябва да отложат плановете си за втората половина на годината, за да получат благословията на силния Юпитер. Хороскопът за брак на Лъва за 2023 г. подсказва, че неженените двойки трябва да използват първата половина на годината, за да се общува и да се разберат, а не да бързат да се обвързват с брачен съюз. Дори ако обмислят сключване на уреден брак, втората половина на годината е най-подходящото време за осъществяването му. През месеците май-юли се появяват възможности за семейни пътувания. Предприемането на такова ще ви помогне да се сближите със съпруга си.
 
Според хороскопа за брак на Лъв 2023 не се препоръчва да се провежда лов на булката или младоженеца през втората половина на годината, тъй като през това време Сатурн може да доведе до забавяне на плановете ви. Но ако имате силен Юпитер във вашия Кундли, може да успеете да намерите някого, с когото да мислите да завържете възела през 2023 г. Тези, които са във връзка, могат да обмислят да свържат възела през втората половина на 2023 г.
 
Ако има отдавна висящо дело за развод, може да се окажете свободни от нежеланата връзка до второто тримесечие на 2023 г., предсказва хороскопът за брак Лъв 2023 г. Ситуациите, водещи до развод, може да възникнат поради влиянието на трета страна върху връзката ви. Енергията на Раху през третото тримесечие може да ви подмами да търсите обич извън брака – чувство, което трябва да обуздаете. Тъй като преходът на Сатурн и Луната ще се осъществи в края на годината, това може да доведе до неразбирателство, което да предизвика стрес във връзката. Тази беда обаче ще бъде временна и може да бъде разрешена, като просто общувате помежду си.
 

Здравен хороскоп Лъв 2023 г.

Здравето със сигурност няма да бъде проблемна област за Лъвовете през 2023 г., освен през първото тримесечие, предсказва хороскопът за 2023 г. на Лъва. Родените ще се радват на добро здраве, без големи изненади, които да налагат да бързате към болницата. Очакващите подобрение на здравето обаче ще го изпитат след първото тримесечие на годината. Само се уверете, че не се опитвате да пропуснете усилията само защото здравето ви е в правилната посока. В началото на годината присъствието на Сатурн и Раху може да ви тласне към желание за различни видове пристрастявания, за което трябва да бъдете предпазливи. За да преодолеете подобни желания, потърсете по-здравословни алтернативи, тъй като пазарът е пълен с такива в наши дни.
 
Здравният хороскоп за Лъв 2023 г. също така предупреждава местните жители за възможността напрежението в очите да се превърне в проблем през тази година. Затова се препоръчва да се грижите добре за очите си. За целта се хранете правилно и редовно мийте очите си. Не бъдете мързеливи да носите очила за компютър, тъй като те ще ви помогнат много в дългосрочен план. Също така можете да практикувате редовно бягане и физически упражнения, което също ще ви помогне да изпълните новогодишното си решение.
 
Проблемите с физическото здраве не могат да попречат на напредъка ви през 2023 г., но проблемите с психическото здраве могат. Както беше споменато по-горе, проблеми в брака, забавяне на брака или напредък в кариерата са някои от проблемите, с които Лъвовете може да се сблъскат през 2023 г. и които евентуално биха могли да се отразят на психическото ви благополучие. Може да се почувствате демотивирани, тъй като Раху ще забави напредъка ви, а Сатурн ще ви подложи на изпитание за енергичността ви. При такъв сценарий позитивният поглед към живота ще ви помогне да преминете през него. Практикуването на йога и медитация ще ви помогне да останете спокойни и уравновесени. Освен това, ако си почивате малко през деня, ще се освежите.
 
За по-възрастните и застаряващите Лъвове не се очертават сериозни здравословни проблеми, но трябва да се спазват превантивни мерки. Балансираното хранене е наистина важно. Някои от вас може да страдат от проблеми с теглото и ви съветваме да вземете жизненоважни мерки, за да ги преодолеете. Хороскопът за 2023 г. на Лъва предсказва, че ако наскоро сте имали травма, най-накрая ще се окажете възстановени от нея. Не приемайте лекарства, докато не ви предложи лекарят. По-младите родени в Лъв трябва да бъдат внимателни, когато играят навън, тъй като има вероятност от наранявания поради невнимание.
 

Семейният хороскоп на Лъв 2023

През 2023 г. трябва да бъдете предпазливи по отношение на начина, по който се държите с важните хора в живота си. Тъй като през тази година може да ви заобикалят проблеми, свързани с брака, не искате да ги затвърждавате, като се държите незряло с думите и действията си спрямо съпруга/та си. От добра гледна точка, хороскопът за Лъв 2023 г. предсказва подобряване на отношенията ви с роднините. Благодарение на транзита на Слънцето в хороскопа, романтичните отношения ще разцъфнат както между женените, така и между неженените двойки. От януари до април е подходящо време за предприемане на духовни пътувания, особено ако имате деца. Родителите, благословени с новородено дете, трябва да избягват пътуванията с него до месец април 2023 г., съветва хороскопът за 2023 г. в Лъв.
 
Ако сте родител на 15-20-годишно дете, трябва да следите времето, което то прекарва пред екрана, и да се опитате да го ограничите, доколкото е възможно. Без да нарушавате личния им живот, се уверете, че не се разсейват от неща, които са важни и допълват цялостното им развитие. Също така работещите родители трябва да избягват прекалената си заетост и да обмислят възможността да прекарват повече време с децата си. Когато сте пред децата си, контролирайте речта си и избягвайте всякакъв вид конфликти или спорове. Шансовете за благоприятно празнуване на церемония в къщата назряват до края на годината. Февруари и август са най-подходящите месеци за вас, ако се опитвате да имате дете. Ако вече сте бременна, старайте се да сте на сянка сред природата и значително намалете времето, прекарано пред екрана. Инвестирайте повече време в изкуство и занаяти, тъй като това ще зарадва Юпитер и ще подобри интелекта на бъдещото ви дете.
 

Астрологични лекарства за Лъв през 2023 г:

Намерете по-долу някои препоръчани от астролози астрологични средства за Лъв, които можете да прилагате през 2023 г., за да постигнете успех във всички аспекти на живота си.
 
  • Ако се борите със здравословни проблеми, добро средство за Лъвовете е да предлагате храна в болници или сиропиталища.
  • Дръжте ваза от жълт метал в западната посока на бюрото си, за да имате напредък в кариерата или бизнеса. 
  • Предлагайте храна на нуждаещите се и особено на старите хора за цялостно издигане в живота. 
  • Друго лекарство за Лъва през 2023 г. е да използвате бели, розови и зелени нюанси в спалнята.
  • За да успокоите Шани в Кундли през 2023 г., пейте мантрата на Шани и се опитайте да възприемете спокоен и уравновесен подход. Можете също така да дарявате неща в черен цвят в събота, за да успокоите Шани. 
  • Избягвайте прибързаните решения, за да се възползвате от максималните ползи от Юпитер през тази година.

Често задавани въпроси

Ще намери ли Лъвът любов през 2023 г.?
 
Хороскопът на Лъва за 2023 г. е със силна Венера и следователно Лъвовете ще имат късмет в любовта през 2023 г. Въпреки това семейните двойки ще трябва да работят по-усилено върху връзката си през тази година.
 
Ще замине ли Лъвът в чужбина през 2023 г.?
 
Според годишния хороскоп на Лъв 2023 г. шансовете за пътуване в чужбина са по-малки за Лъвовете през тази година. Шансовете за духовни пътувания обаче са в изобилие. 
 
Ще се ожени ли Лъвът през 2023 г.?
 
Благоприятното време за Лъва да сключи брак през 2023 г. е след юли 2023 г. След средата на годината присъствието на силните Венера и Юпитер в картата на Лъва носи благоприятни условия по отношение на перспективите за брак.
 
Ще си намери ли Лъв работа през 2023 г.?
 
2023 г. е много благоприятна за всички Лъвове, които планират да започнат бизнес. Хороскопът ви съветва да не правите много промени в професионалния живот през първото тримесечие, но след това ще има много възможности. 
 
Кой е щастливият скъпоценен камък за Лъва през 2023 г.?
 
Късметлийският скъпоценен камък за Лъва през 2023 г. е рубинът. Скъпоценният камък ще ви помогне изключително много да повишите увереността си във всяка неблагоприятна ситуация.
 
 
 

Тук ще разберете кои хора са съвместими на база на техните зодии. Ако желаете, може да направите безплатен индивидуален онлайн тест за Вас и Вашия партньор

Онлайн Тест - Кликни ТУК

Лъв – Овен

Връзката на Овен и Лъв е страстна и бурна, но изглежда нямат нищо против да се карат от време на време и не се страхуват от остри думи. Когато се влюбят дълбоко, е почти невъзможно да се разделят, тъй като упорито държат на идеята за съвместното си бъдеще. Въпреки че не са двама от най-романтичните вярващи в любовта, те са страстни в своите вярвания и когато намерят любовта, ще се борят за нея, докато буквално не остане нищо от връзката им. Безсмислено е да се съветва нежно поведение или търсене на спокойствие, защото святът им се основава на елемента Огън, който споделят. Безсмислено е да търсят спокойствие, когато на първо място ги привлича обратното на мира. Докато се обичат и остават верни и верни, те ще бъдат обвързани във връзка, за която трябва да се борят всеки ден. Основната им цел е да намерят начин да се насладят на битката и да се забавляват.

Лъв – Телец

Връзката на Телец и Лъв може да бъде агресивно предизвикателна, основновно заради техните топли натури, управлявани от Венера и Слънцето. Въпреки че и двамата са изтъкани от сходни качество с напълно различни натури, ако изградят достатъчно търпение, преди да влязат в отношенията си, те имат шанс да се превърнат във познатата архетипна двойка на момиче и момче. Когато техните мъжки и женски принципи са в баланс, те могат да ги използват, за да поправят своите сексуални, интелектуални и финансови проблеми и наистина да се наслаждават един на друг.

Лъв – Близнаци

Близнаци и Лъв могат да се забавляват толкова много, че това може да накара останалите от зодиака да завиждат. И двамата смятат деня си за най-добре прекаран в смях и ако споделят приятели, може да изглеждат като перфектна двойка. Основното им предизвикателство е разликата в подхода им към промяната и двамата трябва да направят място за малки корекции в поведението си, ако искат връзката им да продължи. Лъвът ще трябва да направи място за повече движение и да разбере какво изглежда същността на техния променлив партньор Близнаци, докато Близнаците ще трябва да разберат, че Лъвът всъщност ги държи заедно, колкото и дълго да издържат. Взаимното им уважение обикновено може да преодолее всякакви граници и те трябва да продължат да се забавляват и да изграждат отношенията си върху солидна основа от детска радост.

Лъв – Рак

Въпреки че Луната отразява светлината от Слънцето, знакът Рак всъщност не вижда Лъв като източник на цялата им радост. Лъвът е знак, който трябва да разпространява радост и любов с активен подход към всяка една от техните взаимоотношения. Как е възможно Ракът да е имунизиран? Вероятно защото Луната обикаля около Земята, а не Слънцето. Те са специални, това е сигурно. И двамата са силни личности, всеки в своя план. Липсата им на разбиране и емоционално докосване може да се обясни с факта, че и двамата имат мисия да разпространяват любов към по-малко щастливите знаци на зодиака. Не всеки се ражда с емоционален поток като Рака и огромно, топло сърце като Лъва. Ако запазят цялата тази любов за себе си, някои нещастни души вероятно щяха да ги търсят безцелно и светът щеше да бъде много по-тъжно място.

Лъв – Лъв

Двама партньори Лъв могат да направят невъзможното и този факт би могъл да ги задържи в една напълно удовлетворяваща връзка за дълго време. Основната им цел е да намерят истинска интимност и да разберат вътрешните емоционални същества на другия. Лъвът има навика да преувеличава и да прави драма от дребни, неуместни неща, но това може да е добро за връзката им заради социалния им статус и способността да си подкрепят театралните нужди един на друг. Ако започнат битка за надмощие, може да е добра идея да определите територията, за която всеки от тях отговаря. Ако единият е най-добрият в емоционален отдел, другият може да бъде най-добрият в сексуалния. Ако разделят правилата си по този начин, ще бъде много по-лесно и за двамата да функционират и да мислят един за друг като достойни за връзката. Това, което може да направи любовната връзка между тях невъзможна, е липсата на уважение. Ако хванат това заболяване, може би е най-добре да се разделят и да търсят различни партньори.

Лъв – Дева

Лъв и Дева формират конструктивна връзка, която рядко служи на емоционалната им природа. И двамата са склонни да бъдат твърде рационални и умствената им сила рядко ще бъде добра основа за приказна любов, която тайно желаят. И двата знака имат противоположни знаци, свързани с Нептун. Противоположният знак на Лъв е Водолей, знакът на екзалтацията на Нептун, докато противоположният знак на Дева е знакът на Риби, управляван от Нептун. И двамата се нуждаят от някой перфектен, някой, създаден само за тях, и ако само за секунда си помислят, че не принадлежат заедно, търсенето им за съвършенство ще надделее. Рядко е тези партньори да образуват силна емоционална или сексуална връзка, колкото и добре да се разбират, когато става въпрос за работа и комуникация.

Лъв – Везни

Ако искате да обобщите връзката между Лъв и Везни, трябва да разберете, че връзката им включва красивите и предизвикателни достойнства на Сатурн и Слънцето. Те имат какво да научат един от друг и основната цел на връзката им е да достигнат до точката на споделено уважение и отговорност в перфектен баланс на силите. Понякога ще им е трудно да преодолеят нуждата от съревнование, опитвайки се да определят кой е по-добър, по-умен или по-способен човек. Дори и да не го направят, връзката им ще бъде нещо, на което да се наслаждават и да показват публично.

Лъв – Скорпион

Когато Лъв и Скорпион започнат да се срещат, те може да не знаят какво точно да очакват. Това по никакъв начин не е лесна връзка и двамата партньори могат да бъдат упорити и твърди в своите мнения, житейски избор и начини, по които се справят с реалността. Ако искат да останат в любовна връзка, те трябва да разбират взаимното си изразяване на емоциите и да уважават нуждите на другия, колкото и различни да са те от тези, с които са свикнали. Когато намерят начин да се обичат един друг, без да се обуславят, те може да осъзнаят, че търсят едно и също нещо – Единство.

Лъв – Стрелец

Лъв и Стрелец са много добра огнена комбинация от знаци и когато двама души с тези слънчеви знаци се съберат, те неизбежно се влюбват. Тази любов е топла, страстна и вдъхновяваща и те ще имат шанс да творят, изпълняват и да се забавляват заедно, докато се чувстват така. Партньорът Стрелец обаче може да загуби интерес към Лъва , защото са склонни да бъдат отблъснати от тази статична, фиксирана природа. Единственият начин да успеят да запазят страстта и емоциите си, е ако успеят да се вслушат в по-меките си емоции и да останат нежни и чувствителни един към друг.

Лъв – Козирог

Ако се срещнат в подходящия момент, Лъв и Козирог може да се разбират много добре. Основният проблем в отношенията им е наборът от приоритети, които може да не споделят, и страстта или решителността, която и двамата имат. Съгласуването на Сатурн със Слънцето не е лесна работа, но носи големи ползи, когато стане. Структурата, която Лъвът може да получи, и креативността, върху която биха могли да надграждат заедно, биха могли да ги издигнат до точно това, което желаят, независимо от това връзката им да приключи. Те се различават толкова, колкото Земята и Огъня, но когато споделят обща цел, са неудържими.

Лъв – Водолей

Обединените знаци Лъв и Водолей представляват върховната креативност, известни научни открития, първия човек в самолет и първия човек на Луната. Представете си какво биха могли да направят тези партньори заедно, ако се оставят един на друг да водят пътя, когато територията на тяхното управление е пред тях. И двамата трябва да се научат да се откажат от представата, която имат за себе си и един за друг, или няма да заседнат много в ненужната си битка с егото. Топли и студени, сърдечни и умни, ядрена гравитация и вакуум в космоса, не може да бъде лесно да се поправят различията им или да се създаде стабилна, любяща връзка. Най-доброто, което могат да направят, е да намерят кауза, която ще подкрепят заедно. Това ще им даде фокус върху външния свят и ще им позволи да задълбочат вътрешния емоционален свят на връзката си, докато се борят извън нея.

Лъв – Риби

Лъв и Риби изглежда са поставени на тази Земя, за да разпространяват напълно различни видове любов. Проблемът не е в тяхната стихия или тяхното качество, колкото в връзката им чрез падането на Нептун, управителят на Риби. Ако се привличат един към друг, те ще бъдат подложени на риск от голяма вреда на своите вярвания, вътрешната им вяра и обикновено се поддават на взаимно неуважение поради простото неразбиране. Красотата на връзката им може да се развие чрез приказния подход на Риби, ако изградят героичния образ на своя партньор Лъв до степен, в която другите различия между тях избледняват.

За късмет, сподели с приятел: