Лъв

Хороскоп на Лъв

Изготвен на: 29.11.2022

Време е да се декларирате. Днес мнозина се интересуват да знаят какъв човек сте, какво правите и в какво сте успели. Така че можете да говорите за успехите си без фалшива скромност. Хората, които преди не са забелязали вашите достойнства, ще им обърнат внимание днес. Може би началото на романтична история, която ще даде много положителни емоции. Всички проблеми, свързани с работата и бизнеса, се решават бързо. В личните взаимоотношения преобладава влиянието на положителните тенденции. Трудностите и недоразуменията са малко вероятни, но приятните изненади са напълно възможни.

През 2022 г. ще постигате желанията и намеренията си, но ще трябва да полагате повече усилия. Препятствията, които ще срещате по пътя си, са преодолими, но за да се справите, ще се наложи да се потрудите здраво и да проявите търпение и постоянство. Животът ще тества вашата издръжливост, но ако наистина влагате сърцето си в това, което правите, и сте на своя път, ще постигнете добри резултати. Другото условие за успех е да работите в сътрудничество с хората около вас. Годината е особено благоприятна за изграждане на здрави връзки и партньорства – както в личен, така и в делови план, но за онези от вас, които не са свикнали да играят екипно и не умеят да правят компромиси, тя може да се стори по-трудна – включително да решите, че „другите“ са срещу вас и ви саботират. Това не е така – проблемите във взаимоотношенията имат за цел да ви научат на нещо, да ви подтикнат да работите за връзките си. Подходите ли с тази нагласа, ще намерите решения. За родените в периода 01-08.08. 2022-а ще бъде година, изпълнена с неочаквани изненади, но и с несигурност и нестабилност. Може да тръгнете по нов път, но да се чувствате неуверени в себе си и способностите си. Тук също ще ви бъдат нужни търпение и постоянство, както и подкрепа от приятели и съмишленици. През тази година събитията и особено трудностите може да ви подтикнат да се разчупите и да правите нещата по нов начин, а не така, както сте ги правили винаги. Тази вътрешна промяна и адаптивност ще ви помогне да се справите по-лесно с външните предизвикателства. Освен това има шанс да откриете неподозирани качества и способности в себе си, благодарение на които ще придобиете по-голямо усещане за свобода и удовлетворение. Месеците от май нататък са благоприятни за обучение и пътуване в чужбина.

Кариера и финанси

През 2022 г. са възможни обрати в кариерата – особено ако сте родени в периода 01-08.08. Дори да се чувствате добре там, където сте, пак ще мислите какво ново да направите, за да реагирате на външните промени – например да установите нови партньорства, да сте по-иновативни, да търсите нови пътища на развитие. За всички представители на знака е валидно изискването да работят по-усърдно през годината и да подхождат творчески, а не да следват утъпкания коловоз. През януари и февруари е възможно да усещате известно зацикляне в работата или да срещнете трудности, които ви се струват непреодолими. Концентрирайте се върху текущите задачи и мислете начини за решаване на проблемите, но бъдете търпеливи – нужно е време. През февруари положението ще се облекчи и лека-полека ще си върнете оптимизма. Март и април са благоприятни месеци за работа и бизнес, но дали ще ги оползотворите, зависи от готовността ви да работите съвместно с други хора и да действате екипно. Бъдете внимателни във финансовите дела – не се подлъгвайте да теглите кредити и заеми, които надхвърлят възможностите ви. През май много от вас може да усетят прилив на ентусиазъм – изведнъж да намерите изход от заплетена ситуация или да ви се отвори добра възможност. През юни ще имате много енергия и хъс – оползотворете ги добре. През август е хубаво да предприемете нещо ново, така че гледайте напред и търсете начини да се изявите. Във финансово отношение месецът също е доста благодатен. През септември комуникацията с колеги и партньори може да върви по-трудно. През ноември очаквайте нова порция промени, само че бъдете внимателни – не действайте прибързано и обмисляйте добре действията си.

Любов и взаимоотношения

2022 г. е благоприятна за брак и начало на съвместно съжителство, като изключим януари, когато не е препоръчително да започвате нова връзка или да сключвате брак. Връзките, създадени през тази година, може да бъдат доста трайни, независимо дали става въпрос за любов или приятелство. Не очаквайте обаче всичко да е безоблачно: ако започнете нова връзка, възможно е още в началото да се натъкнете на препъникамъни; ако пък вече сте във връзка, тя може да премине през изпитание. Някои стари връзки може да прекъснат, но това ще стане само ако отношенията наистина са изчерпани и няма хоризонт за развитие. Критичните моменти са през април-май и през ноември-декември, като в голяма част от случаите неразбирателствата могат да бъдат превъзмогнати – с по-активно общуване и зачитане на мнението на другия. Комуникацията с приятели ще бъде по-трудна и емоционално наситена през последните два месеца на годината.

Здраве

През 2022 г. може да сте подложени на по-силен стрес и да изпитвате несигурност, което създава някои рискове и за здравето ви. Така че си обръщайте повече внимание. Дори умът ви да е зает с нещо позитивно, например да кроите някакви планове и да сте обзети от ентусиазъм, това пак може да доведе до напрежение – да се чувствате някак трескави, превъзбудени и даже да ви е трудно да спите. Това е период и ще отмине, но е добре да сте по-активни и да не стоите на едно място, за да не се натрупва напрежението във вас. По-критични за здравето са януари и февруари. Ако сте работохолици, тогава е добре да намалите темпото, а ако го давате по-лежерно – обратното, да сте по-старателни и да си вършите задачите в срок. Просто обръщайте внимание на нуждите на тялото си – то ще ви покаже кога имате енергия и кога е добре да се кротнете.

Тук ще разберете кои хора са съвместими на база на техните зодии. Ако желаете, може да направите безплатен индивидуален онлайн тест за Вас и Вашия партньор

Онлайн Тест - Кликни ТУК

Лъв – Овен

Връзката на Овен и Лъв е страстна и бурна, но изглежда нямат нищо против да се карат от време на време и не се страхуват от остри думи. Когато се влюбят дълбоко, е почти невъзможно да се разделят, тъй като упорито държат на идеята за съвместното си бъдеще. Въпреки че не са двама от най-романтичните вярващи в любовта, те са страстни в своите вярвания и когато намерят любовта, ще се борят за нея, докато буквално не остане нищо от връзката им. Безсмислено е да се съветва нежно поведение или търсене на спокойствие, защото святът им се основава на елемента Огън, който споделят. Безсмислено е да търсят спокойствие, когато на първо място ги привлича обратното на мира. Докато се обичат и остават верни и верни, те ще бъдат обвързани във връзка, за която трябва да се борят всеки ден. Основната им цел е да намерят начин да се насладят на битката и да се забавляват.

Лъв – Телец

Връзката на Телец и Лъв може да бъде агресивно предизвикателна, основновно заради техните топли натури, управлявани от Венера и Слънцето. Въпреки че и двамата са изтъкани от сходни качество с напълно различни натури, ако изградят достатъчно търпение, преди да влязат в отношенията си, те имат шанс да се превърнат във познатата архетипна двойка на момиче и момче. Когато техните мъжки и женски принципи са в баланс, те могат да ги използват, за да поправят своите сексуални, интелектуални и финансови проблеми и наистина да се наслаждават един на друг.

Лъв – Близнаци

Близнаци и Лъв могат да се забавляват толкова много, че това може да накара останалите от зодиака да завиждат. И двамата смятат деня си за най-добре прекаран в смях и ако споделят приятели, може да изглеждат като перфектна двойка. Основното им предизвикателство е разликата в подхода им към промяната и двамата трябва да направят място за малки корекции в поведението си, ако искат връзката им да продължи. Лъвът ще трябва да направи място за повече движение и да разбере какво изглежда същността на техния променлив партньор Близнаци, докато Близнаците ще трябва да разберат, че Лъвът всъщност ги държи заедно, колкото и дълго да издържат. Взаимното им уважение обикновено може да преодолее всякакви граници и те трябва да продължат да се забавляват и да изграждат отношенията си върху солидна основа от детска радост.

Лъв – Рак

Въпреки че Луната отразява светлината от Слънцето, знакът Рак всъщност не вижда Лъв като източник на цялата им радост. Лъвът е знак, който трябва да разпространява радост и любов с активен подход към всяка една от техните взаимоотношения. Как е възможно Ракът да е имунизиран? Вероятно защото Луната обикаля около Земята, а не Слънцето. Те са специални, това е сигурно. И двамата са силни личности, всеки в своя план. Липсата им на разбиране и емоционално докосване може да се обясни с факта, че и двамата имат мисия да разпространяват любов към по-малко щастливите знаци на зодиака. Не всеки се ражда с емоционален поток като Рака и огромно, топло сърце като Лъва. Ако запазят цялата тази любов за себе си, някои нещастни души вероятно щяха да ги търсят безцелно и светът щеше да бъде много по-тъжно място.

Лъв – Лъв

Двама партньори Лъв могат да направят невъзможното и този факт би могъл да ги задържи в една напълно удовлетворяваща връзка за дълго време. Основната им цел е да намерят истинска интимност и да разберат вътрешните емоционални същества на другия. Лъвът има навика да преувеличава и да прави драма от дребни, неуместни неща, но това може да е добро за връзката им заради социалния им статус и способността да си подкрепят театралните нужди един на друг. Ако започнат битка за надмощие, може да е добра идея да определите територията, за която всеки от тях отговаря. Ако единият е най-добрият в емоционален отдел, другият може да бъде най-добрият в сексуалния. Ако разделят правилата си по този начин, ще бъде много по-лесно и за двамата да функционират и да мислят един за друг като достойни за връзката. Това, което може да направи любовната връзка между тях невъзможна, е липсата на уважение. Ако хванат това заболяване, може би е най-добре да се разделят и да търсят различни партньори.

Лъв – Дева

Лъв и Дева формират конструктивна връзка, която рядко служи на емоционалната им природа. И двамата са склонни да бъдат твърде рационални и умствената им сила рядко ще бъде добра основа за приказна любов, която тайно желаят. И двата знака имат противоположни знаци, свързани с Нептун. Противоположният знак на Лъв е Водолей, знакът на екзалтацията на Нептун, докато противоположният знак на Дева е знакът на Риби, управляван от Нептун. И двамата се нуждаят от някой перфектен, някой, създаден само за тях, и ако само за секунда си помислят, че не принадлежат заедно, търсенето им за съвършенство ще надделее. Рядко е тези партньори да образуват силна емоционална или сексуална връзка, колкото и добре да се разбират, когато става въпрос за работа и комуникация.

Лъв – Везни

Ако искате да обобщите връзката между Лъв и Везни, трябва да разберете, че връзката им включва красивите и предизвикателни достойнства на Сатурн и Слънцето. Те имат какво да научат един от друг и основната цел на връзката им е да достигнат до точката на споделено уважение и отговорност в перфектен баланс на силите. Понякога ще им е трудно да преодолеят нуждата от съревнование, опитвайки се да определят кой е по-добър, по-умен или по-способен човек. Дори и да не го направят, връзката им ще бъде нещо, на което да се наслаждават и да показват публично.

Лъв – Скорпион

Когато Лъв и Скорпион започнат да се срещат, те може да не знаят какво точно да очакват. Това по никакъв начин не е лесна връзка и двамата партньори могат да бъдат упорити и твърди в своите мнения, житейски избор и начини, по които се справят с реалността. Ако искат да останат в любовна връзка, те трябва да разбират взаимното си изразяване на емоциите и да уважават нуждите на другия, колкото и различни да са те от тези, с които са свикнали. Когато намерят начин да се обичат един друг, без да се обуславят, те може да осъзнаят, че търсят едно и също нещо – Единство.

Лъв – Стрелец

Лъв и Стрелец са много добра огнена комбинация от знаци и когато двама души с тези слънчеви знаци се съберат, те неизбежно се влюбват. Тази любов е топла, страстна и вдъхновяваща и те ще имат шанс да творят, изпълняват и да се забавляват заедно, докато се чувстват така. Партньорът Стрелец обаче може да загуби интерес към Лъва , защото са склонни да бъдат отблъснати от тази статична, фиксирана природа. Единственият начин да успеят да запазят страстта и емоциите си, е ако успеят да се вслушат в по-меките си емоции и да останат нежни и чувствителни един към друг.

Лъв – Козирог

Ако се срещнат в подходящия момент, Лъв и Козирог може да се разбират много добре. Основният проблем в отношенията им е наборът от приоритети, които може да не споделят, и страстта или решителността, която и двамата имат. Съгласуването на Сатурн със Слънцето не е лесна работа, но носи големи ползи, когато стане. Структурата, която Лъвът може да получи, и креативността, върху която биха могли да надграждат заедно, биха могли да ги издигнат до точно това, което желаят, независимо от това връзката им да приключи. Те се различават толкова, колкото Земята и Огъня, но когато споделят обща цел, са неудържими.

Лъв – Водолей

Обединените знаци Лъв и Водолей представляват върховната креативност, известни научни открития, първия човек в самолет и първия човек на Луната. Представете си какво биха могли да направят тези партньори заедно, ако се оставят един на друг да водят пътя, когато територията на тяхното управление е пред тях. И двамата трябва да се научат да се откажат от представата, която имат за себе си и един за друг, или няма да заседнат много в ненужната си битка с егото. Топли и студени, сърдечни и умни, ядрена гравитация и вакуум в космоса, не може да бъде лесно да се поправят различията им или да се създаде стабилна, любяща връзка. Най-доброто, което могат да направят, е да намерят кауза, която ще подкрепят заедно. Това ще им даде фокус върху външния свят и ще им позволи да задълбочат вътрешния емоционален свят на връзката си, докато се борят извън нея.

Лъв – Риби

Лъв и Риби изглежда са поставени на тази Земя, за да разпространяват напълно различни видове любов. Проблемът не е в тяхната стихия или тяхното качество, колкото в връзката им чрез падането на Нептун, управителят на Риби. Ако се привличат един към друг, те ще бъдат подложени на риск от голяма вреда на своите вярвания, вътрешната им вяра и обикновено се поддават на взаимно неуважение поради простото неразбиране. Красотата на връзката им може да се развие чрез приказния подход на Риби, ако изградят героичния образ на своя партньор Лъв до степен, в която другите различия между тях избледняват.

За късмет, сподели с приятел: