Стелец

Хороскоп на Стрелец

Изготвен на: 26.05.2024

може да проведете доста емоционални разговори, които показват в каква посока се движат важни за вас връзки, партньорски отношения и т.н.. Денят носи множество изненади, те могат да ескалират през втората част от деня, в повечето случаи това ще бъдат развръзки или показателни събития, които показват отново на кого и в каква степен можете да разчитате, също- можете да въздействате на най-близката си среда на съществуване, в дома и семейството, така че да по-добрите и хармонизирате тази среда, да обръщате повече внимание на близките си, такава необходимост може да възникне по различни поводи. Добре ще се справяте с рутини и битови въпроси за разрешаване, дори и понякога това да ви изнервя, да изисква повишена адаптивност от ваша страна.

Година, в която най-накрая да се влюбите

След като измина още една година, сигурно се замисляте колко бързо е минала, нали, Стрелци? Времето, приятелю, е най-великият учител от всички. То ви учи да цените нещата. Хората, моментите, природата, късметът, всичко се променя с времето, а ако не го правиш, тогава започва проблемът. Хороскопът за 2023 г. иска от теб да се променяш с времето, Стрелче, тъй като това ще донесе много добрини към теб през 2023 г. във всички основни аспекти на живота ти, включително кариерата и финансите.
 
Хороскопът за Стрелец 2023 г. предсказва, че през тази година ще имате оптимистичен подход към живота. Но такива са всички, нали? Всички се разпалвате в началото на годината. Следователно това как ще пренесете този оптимизъм през цялата година ще реши бъдещия ход на живота ви. Плюсовете на оптимизма са, че ще можете да работите по-усилено от всякога, резултатът от което ще се отрази на кариерата ви. Хороскопът за 2023 г. за Стрелците предвижда добра година за тези, които се подготвят за работа в държавната администрация. Венера и Юпитер, заедно, през първата половина на годината, ще внесат позитивизъм във финансите.
 
В желанието си да се сдружавате, в картата ви има много енергия на Венера, която ще ви насърчи да създадете любовни връзки през 2023 г. Всъщност дори срамежливите ще имат желание да се срещнат и поздравят с противоположния пол и повярвайте ни, няма да съжалявате. Хороскопът за Стрелец прогнозира, че от началото на годината можете да очаквате не само романтични връзки, но с напредването на годината и социалният ви кръг ще бъде по-изявен. Тези, които се намират в трудна фаза на връзката си, особено при развод, ще намерят облекчение през първото тримесечие на годината, предсказва хороскопът за Стрелец 2023. Въпреки това, ако се опитвате да се срещате или дори сте влюбени, хороскоп 2023 ви предлага да следите разходите си. Заради влиянието на Раху и Кету трябва да бъдете предпазливи, докато харчите или дори инвестирате парите си през 2023 г.
 
По отношение на образованието Стрелецът ще се окаже на праведно място още от началото на 2023 г. поради силната енергия на Юпитер. По-късно обаче може да се окаже трудно да продължите тази инерция. Присъствието на Сатурн в хороскопа на Стрелец за 2023 г. след първото тримесечие на годината може да забави напредъка ви. Това може да доведе до разочарование и негативни мисли. Сатурн през 2023 г. ще изисква допълнителни усилия от ваша страна. Трябва да бъдете упорити по отношение на целите и желанията си, за да ги постигнете през 2023 г., прогнозира хороскопът за Стрелец.
 
В хороскопа за 2023 г. за Стрелец отново има Юпитер, който благоприятства здравето и физическата ви форма. Въпреки това нездравословното хранене ще доведе до умора през първите месеци на 2023 г. Следователно може да искате да промените този навик и да се опитате да бъдете по-активни физически. Деловото представяне може да ви създава периодично напрежение през 2023 г. В такава ситуация не се стресирайте, тъй като това би било пагубно за здравето ви. Що се отнася до психическото ви здраве, избягвайте да се отдавате на ненужни караници, за да запазите ума си свободен от всякакво напрежение.
 
CBD

Стрелец любовен хороскоп 2023 г.

Стрелците са известни с това, че не бързат, когато става въпрос за любовни дела. Избирате да бъдете част от тенденцията за запознанства след много запитвания, тъй като любовта и връзката – през повечето време – са последното нещо, за което мислите. Въпреки това тази година може да се окаже, че търсите любовта повече от всякога благодарение на силната енергия на Венера в хороскопа за 2023 г. на Стрелец. Още от началото на годината ще имате късмет да намерите добри хора, с които да се срещате и да споделяте връзка. Тези, които вече са във връзка, обаче може да искат да действат внимателно, тъй като присъствието на Марс може да предизвика спорове в любовния ви живот. Всъщност шансовете трети човек да повлияе на връзката ви са много големи през 2023 г. На всички нива трябва да сте търпеливи, да контролирате гнева си и да не губите спокойствие.
 
Ако планирате да предложите на някого брак, първото тримесечие на годината е идеалното време да го направите. Дори ако искате да разкриете любовната си история пред родителите си, изберете второто тримесечие, тъй като влиянието на Венера ще гарантира, че те ще подкрепят избора ви. Най-доброто време за сключване на брак обаче е в края на годината. Женените двойки, които искат бебе, могат да започнат да го планират през месец февруари.
 
Свободните Стрелци ще имат желание да намерят някого поради силната енергия на Венера в хороскопа им за 2023 г. Стрелците често смятат, че любовта ги разсейва. Ако обаче нямат партньор, но имат желание да си намерят такъв, това е още по-разсейващо. Следователно може да искате да излезете от черупката си и да потърсите човек, който да ви подкрепя както в личните, така и в професионалните ви начинания. Ако успеете да намерите любовта през януари, то февруари 2023 г. ще бъде най-запомнящата се година в живота ви, когато енергията на Венера ще бъде най-силна. Въпреки това, новобранците не трябва да бързат да поемат ангажименти, тъй като това или ще изплаши другия човек, или ще ви накара да съжалявате за решенията си след известно време, тъй като ще се сблъскате с проблеми със съвместимостта.
 
След юни втората половина на годината ще бъде изпитание за двойките, предсказва любовният хороскоп за Стрелец за 2023 г. До октомври ще изпитвате известни трудности в любовния си живот. За да преодолеете тези трудности, трябва да опитате средства за защита, за да угодите на Венера и Марс. Също така се опитайте да си давате един на друг повече време от всякога. Пътуванията наистина могат да ви помогнат да се сближите през този период. Като Стрелец имате нормална склонност да мислите, че сте по-умни от партньора си, и не оставяте никакъв шанс да го накарате да го осъзнае. Този навик е едно от нещата, които трябва да промените през 2023 г. Опитайте се през 2023 г. да бъдете по-подкрепящи и по-малко нагласени.
 
CBD

Стрелец професионален хороскоп за 2023 г.

Хороскопът за Стрелец предсказва много добри възможности за кариера, които ще се появят на пътя ти през 2023 г. Всъщност през тази година ще имате късмет да намерите работа, основана на уменията ви. Това ще повиши увереността ви и ще ви вдъхнови да работите по-усърдно. Силното присъствие на Юпитер в хороскопа за 2023 г. на Стрелец ще подпомогне развитието на бизнеса след април 2023 г. Първите няколко месеца на 2023 г. обаче не са най-подходящи за разширяване или развитие на бизнеса. Ето защо е препоръчително през този период да вземате информирани решения и да поемате минимални рискове по отношение на бизнеса си.
 
Комбинираното въздействие на Венера, Меркурий и Юпитер в хороскопа за 2023 г. на Стрелец показва по-силни от всякога шансове да получите повишение или дори повишение през 2023 г. Следователно повишението ще донесе така необходимите финансови ползи след месец март. Възможно е обаче да се появи и строга конкуренция, която да постави на изпитание психическото ви благополучие. През първите месеци на 2023 г. новобранците също ще имат многобройни възможности да намерят работата, която са търсили. Освен това, ако търсите промяна, месец април е идеалното време за смяна на работата според хороскопа на Стрелец за 2023 г.
 
2023 г. е годината на реализацията за Стрелеца. Следователно с напредването на годината (през втората ? половина) ще имате силно желание да изготвите планове, за да опитате нови неща в живота. Този порив може да доведе до съмнения относно перспективите на настоящата ви кариера и да изглеждате недоволни от нея. Освен това ще осъзнаете, че сте по-способни, и това може да е еуфорията, която да ви подтикне да направите промени в живота си или дори да се заемете със странична дейност. През втората половина бизнесмените ще могат да укрепят позициите си на пазара, тъй като Меркурий и Юпитер ще са благосклонни към тях. Ако някога сте имали чувството, че упоритият ви труд не ви се отплаща, усещането ще се промени през втората половина на годината.
 
През последното тримесечие на годината може да ви се отдаде възможност да пътувате поради многобройни делови причини. Присъствието на Венера в този период ще подпомогне развитието на кариерата с нормални темпове. Въпреки това, около месец октомври трябва да сте леко предпазливи в офиса, тъй като някои от колегите ви може да ви създадат сериозни проблеми. Като цяло планетите ще ви мотивират да работите усилено през 2023 г.
 
CBD

Стрелец финансов хороскоп за 2023 г.

Както споменахме по-горе, положителната енергия на Юпитер и Венера в хороскоп Стрелец 2023 г. в началото на годината ще подпомогне паричния растеж, тъй като перспективите ви за кариера ще нараснат. През 2023 г. ще се съсредоточите върху натрупването на богатство, тъй като нещата ще започнат да се развиват в положителна за вас посока, особено след месец март 2023 г. Началото на годината ще подпомогне и възстановяването на пари, които може да сте загубили в миналото. Уверете се обаче, че сте малко настоятелни в това отношение. Някои стари въпроси, свързани с активи, ще останат упорити и може да отнеме време за разрешаването им, особено ако става въпрос за някакъв вид поземлен актив, предсказва хороскопът за 2023 г. на Стрелец.
 
Финансовият хороскоп за Стрелец добавя, че през месец април ви е съдено да постигнете голям финансов успех от работата си. Но честно казано, много от вас може да не са доволни от него, тъй като ще смятате, че заслужавате повече. Ако в миналото сте правили инвестиции, не очаквайте голяма възвръщаемост от тях през първата половина на 2023 г. Но за сметка на това има вероятност през втората половина на годината да успеете да намалите значително загубите, които сте придобили от фондовия пазар. Говорейки за фондовата борса, финансовият хороскоп за 2023 г. за Стрелец ви предупреждава да бъдете внимателни, докато инвестирате. През 2023 г. трябва да се съсредоточите върху това да научите как и какво се случва на пазара и да не позволявате да бъдете водени от FOMO.
 
В случай че ви е трудно да трупате пари, това се дължи на наличието на силни Раху и Венера в картата ви. Тези две планети са причината за повишения ви апетит за материални придобивки, който всъщност ще се засили през 2023 г. поради положителната енергия на Венера, сочи финансовият хороскоп на Стрелец за 2023 г. В такава ситуация е важно да ограничите разходите си. Въпреки това всички пари, похарчени за пътувания, ще бъдат справедлива инвестиция. През втората половина на годината Венера ще ви даде достатъчно възможности да утолите любовта си към лукса, но дотогава може би ще искате да спестявате.
 
Разходите за здраве ще бъдат минимални или ще намалеят през 2023 г. Силни шансове за разходи за здраве се предвиждат през месец юли. Приятелите и семейството ще ви подкрепят финансово през 2023 г. и освен това ще ви помогнат със съвети, които може да ви позволят да се върнете в правия път. Последното тримесечие на 2023 г. ще бъде благоприятен етап за инвестиции в недвижими имоти или земя. Изглежда, че късметът ви подкрепя, но може би ще искате да потърсите и експертни съвети, за да управлявате добре финансите си.
 
CBD

Стрелец брачен хороскоп 2023 г.

Хороскопът за Стрелец 2023 г. предсказва благоприятен първи месец за женените Стрелци, които планират да имат бебе. От друга страна, през месец февруари може да се наложи да се сблъскате със значително неодобрение от страна на членовете на семейството, ако научат за любовния ви живот. Следователно хороскопът за Стрелец за 2023 г. ви предлага да запазите любовния си живот в тайна още малко.
 
Женените двойки ще се радват на много уютни отношения през цялата година благодарение на силното присъствие на Венера в картата. За да я подобрите, планирайте пътувания с половинката си или просто опитайте да правите неща, които никога не сте правили преди. Ако смятате, че съпругът ви мисли по-малко за вас, през 2023 г. ще можете да му докажете, че греши с действията си. Ще има силно взаимно разбирателство между двойките, подпомогнато от по-възрастните членове на семейството.
 
През втората половина на годината съпругът/съпругата ви може да се оплаква от липсата на любов и внимание, които проявявате към него. Следователно през този период може да искате да положите допълнителни усилия и да се опитате да бъдете по-изразителни, особено ако наскоро сте имали уреден брак. През месец юли има голяма вероятност да прекарате чудесно времето си в общуване със семейството и приятелите си. Бихте могли да планирате събития, които да съберат отново и двете ви семейства. Освен това през месец юли трябва да внимавате за трети човек, който може да се опита да ви разколебае. Не се увличайте и стриктно, не сравнявайте.
 
Ако планирате да се ожените през 2023 г., най-доброто време за сключване на брак, според хороскопа за 2023 г. на Стрелец, ще бъде последното тримесечие на годината. В този период нещата ще текат гладко за вас. Влюбените може да разкрият желанието си да свържат възела със съответните родители през втората половина на годината. Това време е чудесно и за целите на годежа.
 
Месец август е доста рибешки за родените в Стрелец, тъй като тези хора могат да очакват някои големи разочарования в брака през този период. Това е времето от годината, когато ще трябва да положите всички усилия, за да направите партньора си щастлив. Ако сте имали брак по любов, трябва да върнете изгубената искра във връзката си. Ако го направите, около края на годината ще развиете по-дълбоко познание за вашата връзка, тъй като личният ви живот ще се подобри изцяло до края на годината.
 
CBD

Здравен хороскоп Стрелец 2023 г.

Хороскопът за 2023 г. за Стрелец показва, че влиянието на Луната ще подпомогне положително както физическото, така и психическото ви здраве през 2023 г. Психичното ви здраве обаче все пак ще се нуждае от допълнително внимание, особено през втората половина на годината, когато нещата няма да вървят по план. В този период може да се наложи да харчите пари, за да правите неща, които ви харесват, за да можете да повлияете на психичното си здраве по правилния начин. Това ще ви изпълни с увереност и ще намали притесненията и тревогите ви.
 
Положително е, че през първите три месеца на 2023 г. Сатурн ще транзитира в 3-ти до 4-ти дом на Риби, като по този начин ще подпомогне доброто ви здраве. През този период хората, които са страдали от здравословни проблеми, също могат да видят някои подобрения. Тъй като в началото на годината Юпитер продължава да бъде силен във вашата карта, възможностите да станете жертва на лошо здраве са редки и следователно можете да изживеете най-добрия си живот.
 
През и след месец април 2023 г. децата ви Стрелци може да се сблъскат с някои здравословни проблеми поради отслабващото влияние на Юпитер и нарастващото влияние на Раху. Препоръчва се родителите да се грижат добре за децата си през този период. Отдайте ги на физически дейности и се опитайте да не ги храните с бърза храна. Напротив, месец април ще бъде период на подем за здравето на по-възрастните, предсказва хороскопът за 2023 г. за Стрелец.
 
През 2023 г. основните здравословни проблеми, които могат да притеснят Стрелците, са свързани с областта на очите и стомаха. Това, че сте екстроверт, ще ви помогне да дадете воля на душевните си неволи, което е нещо добро, а също и причина да пътувате повече. Трябва стриктно да избягвате бързата храна, ако сте бременна. Говорейки за бременност, хороскопът за Стрелец ви предупреждава да бъдете внимателни през месец ноември 2023 г. Опитайте се да не поемате стрес и бъдете сред природата, за да намерите успокоение. Всъщност можете да планирате и меден месец, който е на мода в наши дни.
 
CBD

Стрелец семеен хороскоп 2023

Нищо особено не се променя за Стрелеца по отношение на семейния живот. Ако обаче планирате да запознаете някого с членовете на семейството си, първо трябва да подготвите сцената. Родителите ви ще подкрепят целите ви и дори ще ви помогнат финансово през тази година, прогнозира хороскопът за Стрелец 2023 г. Някои от родителите ви може да станат твърде настоятелни по отношение на брака. За да пресечете подобни размени в бъдеще, опитайте се да им се обясните. Ако наистина искате да сключите брак и да представите партньора си на родителите си, второто тримесечие на годината е най-подходящото време за това. През това време родителите ви вероятно ще подкрепят избора ви.
 
През тази година ще проявите голям интерес към създаването на социални връзки с роднините си, тъй като ще разберете колко е важно да общувате помежду си. Това ще ви помогне да се чувствате уверени и ще избегнете срамежливостта във вас. През тази година ще израснете като основен член на семейството, като многобройните решения ще минават през вас. Стрелците, които живеят далеч от родителите си, ще жадуват за разширено присъствие на семейството през тази година.
 
Ако сте женени, семейният ви живот със сигурност ще се върти около това вие и съпругът ви да правите планове както никога досега. В хороскопа ви за 2023 г. има много приключения, тъй като желаете да изживеете живота си пълноценно. Такива планове ще ви сближат, което е необходимо, тъй като ще ви помогнат да противодействате на вероятността от неразбирателство, което може да се породи между вас двамата през третото тримесечие на годината поради силното влияние на Раху. Ако не успеете да разрешите тези неприятности, това може да доведе до ситуации като развод.
 
Говорейки за развод, шансовете за такъв са редки. Тези, които искат да се оженят след развод, вероятно ще намерят някого след месец април 2023 г. Въпреки това ще трябва да инициирате първата крачка, тъй като хората обикновено не искат да се приближават до вас поради силната ви и смела личност. През 2023 г. трябва също така да сте много по-защитени за децата си, тъй като през тази година детето Стрелец е склонно да се повлияе от лоши навици.
 
CBD

Астрологични средства за Стрелеца през 2023 г:

Намерете по-долу някои препоръчани от астролозите астрологични средства за Стрелец, които можете да прилагате през 2023 г., за да постигнете успех във всички аспекти на живота си.
 
  • Годината е добра от гледна точка на здравето. Психическото здраве обаче трябва да бъде укротено, за което трябва да опитате да угодите на Луната, като правите медитация и пеете мантрата за Луната.
  • Носете скъпоценен камък жълт сапфир, за да подобрите личността си и да създадете положителни вибрации в обкръжението си.
  • Почитайте Будх Янтра, тъй като тя ще ви помогне да бъдете по-решителни и ще подпомогне напредъка ви в любовта и професионалния живот.
  • Пейте мантрата Гаятри, тъй като тя ще ви помогне да намалите всякакъв вид нервност и страх от промени през 2023 г.

Често задавани въпроси

Ще намери ли Стрелецът любовта през 2023 г.?
 
Благодарение на благословията на Юпитер и Венера, през 2023 г. Стрелците ще намерят възможности да се сприятелят през цялата година. Вярата ви в романтичните взаимоотношения ще бъде повече от всякога през тази година.
 
Ще замине ли Стрелецът в чужбина през 2023 г.?
 
Според годишния хороскоп на Стрелец за 2023 г. шансовете за пътуване в чужбина са след месец април. Тези, които искат да бъдат приети в чуждестранен университет, ще имат късмета да го намерят през тази година.
 
Ще се ожени ли Стрелецът през 2023 г.?
 
Хороскопът за Стрелец 2023 г. предвижда последното тримесечие на годината като най-доброто време за сключване на брак за Стрелеца. Ако планирате да предложите на някого брак, второто тримесечие е най-подходящото време за това.
 
Ще си намери ли работа Стрелецът през 2023 г.?
 
Възможностите за смяна на работата ще бъдат в изобилие в началото на годината. Човек, който очаква растеж в бизнеса, ще го изпита от третото тримесечие според годишния хороскоп.
 
Кой е щастливият скъпоценен камък за Стрелеца през 2023 г.?
 
Скъпоценният камък жълт сапфир е късметлийският скъпоценен камък за родените под знака на Стрелец през 2023 г.
 
 
 

Тук ще разберете кои хора са съвместими на база на техните зодии. Ако желаете, може да направите безплатен индивидуален онлайн тест за Вас и Вашия партньор

Онлайн Тест - Кликни ТУК

Стрелец – Овен

Това определено е двойка с много потенциал. Може да им се наложи да се изправят срещу обкръжението си и да защитават чувствата си пред другите, но това няма да ги разклати твърде много, тъй като никой от тях така или иначе не мисли толкова много за мнението на другите. Ако успеят да поправят философските си различия и уважават различните мнения на другия, те могат да се превърнат в една от най-топлите отношения в зодиака. Основният им съвет за връзка би бил винаги да казват истината един на друг и да не се побъркват по здравословните си различия. Техните различия са точно нещото, което може да направи сексуалния им живот по-вълнуващ.

Стрелец – Телец

И двамата са свързани по някакъв начин с Луната, така че има някои чувства, които трябва да бъдат споделени. Въпреки това, Стрелецът обикновено не реагира с много емоции на монотоността или с други думи, за тях иначе скучната природа на Телец. Ако Телецът беше малко по-податлив на временни увлечения или платонични връзки, те биха могли да се влюбят в Стрелец достатъчно, за да преодолеят различията между тях. Стрелецът, от друга страна, често е влюбен или временно влюбен. Има голям шанс да се влюбят в Телец, ако харесват външния им вид, но няма да издържат в тези чувства достатъчно дълго, за да водят Телец към взаимна любов.  Темпото им е неправилно и рядко се синхронизират с емоциите. Повечето връзки между Телец и партньор Стрелец, които успяват да продължат, са тези, които са започнали като приятелство и са имали шанс да се развият емоционално в продължение на години, без всъщност да са в романтична връзка.

Стрелец – Близнаци

Близнаци и Стрелец правят невероятна двойка, вероятно най-невинната от всички опозиции в зодиака. Те не често се намират веднага, но в един момент от живота е почти сигурно, че Близнаците ще открият своя Стрелец и обратно. Връзката им има силна интелектуална връзка, в която постепенно ще открият дълбоки емоции. Все пак няма реална прогноза как ще завърши това, защото емоциите, които изпитват, лесно могат да ги изплашат и връзката им може да приключи само поради страх. Ако решат да отстъпят и разберат какво биха могли да споделят, с идеите на Близнаци и вярванията на Стрелеца, нищо не може да ги спре.

Стрелец – Рак

Рак и Стрелец обикновено са знаци, които изобщо не се привличат един от друг. Ако между тях се раждат привличане и любов, те рядко ще имат вредна връзка за някой от тях, защото техните знаци се управляват от Луната и благотворния Юпитер. Безопасно е да се предположи, че те ще бъдат добри един за друг, докато трае връзката им, но рядко се случва да успеят в дългосрочен план, ако нямат силна подкрепа от позициите в личните си хороскопи. Доколкото Ракът може да достигне до дълбочината на вярата на партньора си, Стрелецът може да разшири хоризонтите на партньора си и да го направи много по-щастливи в подхода си към света. Ако изпитват чувства един към друг, би било жалко да пропуснат възможността да израстват заедно.

Стрелец – Лъв

Лъв и Стрелец са много добра огнена комбинация от знаци и когато двама души с тези слънчеви знаци се съберат, те неизбежно се влюбват. Тази любов е топла, страстна и вдъхновяваща и те ще имат шанс да творят, изпълняват и да се забавляват заедно, докато се чувстват така. Партньорът Стрелец обаче може да загуби интерес към Лъва , защото са склонни да бъдат отблъснати от тази статична, фиксирана природа. Единственият начин да успеят да запазят страстта и емоциите си, е ако успеят да се вслушат в по-меките си емоции и да останат нежни и чувствителни един към друг.

Стрелец – Дева

Връзката между Дева и Стрелец не е обичайна емоционална история с щастлив край. Има много предизвикателства по пътя им, като най-големите са емоционалната им липса на разбиране и евентуалната им липса на уважение. И все пак, когато намерят начин да покажат емоциите и да ги споделят със същото темпо и по разбираем начин, всъщност биха могли да се забавляват много заедно. Общуването им често е вълнуващо и и двамата имат какво да си кажат, но тяхната рационалност може да ги отклони от истинското търсене на любов. Ако открият колко добре се допълват, може да успеят да останат заедно дълго време.

Стрелец – Везни

Връзката на Везни и Стрелец в повечето случаи е благотворна връзка, която позволява на тези партньори да развият своите емоционални, вътрешни светове и да изградят живота си без отрицателни влияния. Между тях обаче има архетипна битка, тъй като Сатурн екзалтира във Везни и всъщност не го е грижа за сина си Юпитер, владетелят на Стрелец. Това лесно би могло да доведе до борба за надмощие и битка за достигане на управляващата позиция сред тях. Това идва като продължение на натъртеното Слънце на Везни и Стрелец ще се впише идеално в нуждата да отдаде всяко чувство на гордост от някакви детски убеждения. Единственият начин да бъдат щастливи заедно е да се уважават напълно и да се оставят да правят това, което им е предназначено. Везните трябва да се придържат към връзката и любовта си, управлявани от Венера.

Стрелец – Скорпион

Скорпион и Стрелец са страхотна двойка, стига да почувстват първото вълнение в началото на връзката си. Въпреки че не се познават добре и всичко изглежда ново и невероятно, Скорпионът ще види партньора си Стрелец като лъч светлина, който внезапно прави живота им по-ярък и по-добър, докато Стрелецът ще види, че има толкова много да научи и да се наслаждава на дълбочина на партньора им Скорпион, последвана от емоционална привързаност. С течение на времето има голям шанс те бавно да загубят интерес един към друг, особено променливият знак на Стрелец за техния фиксиран партньор Скорпион. Въпреки че връзката им може да приключи в лоши отношения, би било жалко да не се поддадете и да я оставите да очарова и превъзнася и двамата за толкова дълго.

Стрелец – Стрелец

Единият Стрелец лесно ще се влюби в другия и страстната им връзка може да се промени много бързо. Като двама представители на променлив знак, те ще се адаптират лесно, но ще променят мненията и чувствата си един към друг с подобна лекота. Това не винаги носи обещание за дългосрочна връзка, тъй като няма партньор, който да бъде лепилото, което ги държи заедно. Това не означава, че няма да се радват на компанията си един на друг, да намерят много неща за споделяне, докато са заедно, и да се смеят като деца, докато са на същия път. Ако открият истинското щастие на двама засегнати от Юпитер хора заедно, те може да загубят интерес към всички останали и да намерят тази точка на необходимия баланс, за да ги поддържат заедно в пътуванията си, докато са живи.

Стрелец – Козирог

Това не е идеалната ви връзка и рядко ще бъде тази, в която двамата избират да останат до края на живота си. И все пак тяхното разбиране и приемане на различията им е освежаващо и забавно и за двамата партньори и може да си прекарат добре, докато са заедно, колкото и дълго да е. Не можем да предвидим твърде голяма стабилност, освен ако Козирог не реши да го направи, но усмивката на лицето на Стрелеца и способността, която имат да разсмеят партньора си, могат да бъдат стълбът на връзката им, докато и двамата имат нужда от това.

Стрелец – Водолей

Връзката между Стрелец и партньор Водолей може да изглежда като приятелство от един и същи пол за други хора и каквото и да мислят за това, това е типът връзка, който може да се нуждае и на двамата. Те ще се съберат, когато дойде време и двамата да преминат през промяна в живота си или да напуснат партньор, с когото се чувстват ограничени. Тяхната връзка често е лъскав фар за всички около тях, защото дава приоритет на бъдещето и носи надежда за по-добро време. Основното предизвикателство на Стрелец и Водолей се крие в тяхната рационална природа. Въпреки че умовете им ще имат прекрасна връзка, те могат да имат проблеми с достигането на истинска интимност и близост. И двамата трябва да забавят темпото и да се запитат как се чувстват, преди да се окажат в безсърдечна връзка, в която намират утеха, докато бягат от света.

Стрелец – Риби

Това е връзка на две сродни души, която често не трае много дълго. Отначало за тях ще бъде предизвикателство да напуснат платоничната зона и да започнат да изграждат физическа връзка. След като се сближат един с друг, процесът им на учене ще започне и двамата партньори ще бъдат очаровани един от друг, мислейки, че връзката им никога не може да приключи. Те лесно ще се идеализират един друг, ще мислят за връзката си като за перфектната любов, но това увлечение няма да продължи дълго поради променливия им характер. Факт е, че връзката им представлява момент от времето, когато и двамата са заслужили да се усмихват. Докато трае и са щастливи, ще го ценят и двамата.

За късмет, сподели с приятел: