Стелец

Хороскоп на Стрелец

Изготвен на: 29.11.2022

в душата ви може да е доста неспокойно, защото възникват перманентно допълнителни и непланирани ангажименти, понеже се налага да защитавате интересите си, а случващото се изисква повишена адаптивност от ваша страна. Може да действате различно и изненадващо, така че да получите различен и по-добър резултат от този в миналото и да се предпазите от евентуални загуби. Денят не протича по предварителен график, така че е добре да планувате на момента, за да се предпазвате от предизвикателства, но и да не пропускате възможности. Денят е много подходящ да оздравите най-близки отношения, в дома и семейството, с хора, с които сте емоционално обвързани

2022 г. ще бъде доста динамична за вас, като ключова дума за годината е „общуване“. Успехите ви във всяко начинание – и в личен, и в професионален план, ще зависят от умението ви да комуникирате с хората около вас, да си сътрудничите с тях и да работите заедно за постигане на общи цели. Всекидневието ви ще бъде доста забързано, с повече срещи и разговори, а социалният ви живот ще бъде активен – дори да не се виждате с хората на живо, ще общувате с тях чрез различни средства за онлайн комуникация. Годината е особено благодатна за дейности, свързани с говорене и писане, включително водене на делови преговори, изнасяне на лекции, презентации, осъществяване на комуникация с повече хора, работа в групи, привличане на нови клиенти, събиране и споделяне на информация. В цялата тази динамика предизвикателството пред вас ще бъде да постигате концентрация, тъй като изобилието от най-различна информация и комуникацията с множество хора може да бъдат доста разсейващи на моменти. Не се разпилявайте в много посоки и не се опитвайте да огрявате навсякъде – така ще изгубите ценно време и енергия. Използвайте контактите и информацията по предназначение – за постигане на някаква договорка, за конкретна работа, за получаване и предаване на информация и знания по някакви теми. Акцент през годината ще бъде и потребността ви от придобиване на нови знания и опит, а също и споделянето им – някои от вас може да запишат курс или обучение, а други да потърсят начини да споделят с аудитория полезни знания и опит.

Кариера и финанси

През 2022 г. като цяло ще имате добри перспективи за работа и бизнес, особено ако дейността ви е по-динамична и е свързана с комуникация с повече хора. Сега е моментът да разширите мрежата си от контакти, да заложите повече на възможностите на социалните мрежи и други канали за връзки с клиенти и реклама. Потърсете подходящо обучение, за да се справяте по-добре със задачите и да сте адекватни към промените, които се случват около вас. От май нататък ще имате чудесни шансове за развитие и за разширяване на бизнеса, но имайте предвид, че е добре това да се случва бавно и на етапи. Що се отнася до финансите, и през тази година важи препоръката да сте по-внимателни с харченето и да спазвате финансова дисциплина. Ако сте родени в периода 11-18.12., има риск да повярвате твърде много – в себе си или в някаква идея, но да не прецените добре реалностите и да се разочаровате. През януари ще имате много енергия за работа, но за съжаление ще има някои ограничения, с които ще трябва да се съобразите. Февруари и март са чудесни месеци, особено във финансов план – бъдете дейни и търсете начини да изкарвате повече пари. През април и май е добре да сте бдителни, ако ви отправят особено примамлива оферта – преди да приемете, вижте дали имате нужните ресурси и качества; голият позитивизъм и големите ви очаквания може да ви докарат разочарование. През юни и юли ще действате с размах, но ще ви липсва концентрация за по-рутинните задачи. През юли и август постоянството ще ви донесе по-добри и трайни резултатите от бързането. Моментът е подходящ за по-големи промени в работата. През септември и октомври работното ви всекидневие ще бъде по-динамично, а контактите ви ще работят във ваша полза. През ноември и декември може да имате проблеми в отношенията с делови партньор.

Любов и взаимоотношения

През 2022 г. ще има периоди, в които ще прехвърчат повече искри във взаимоотношенията ви – с любимия човек или с приятели. По-напрегнати месеци за януари, май, ноември и декември. Тогава има вероятност да се палите  повече и да влизате в спорове и дискусии. Колкото и да се опитвате да бъдете убедителни, доста трудно ще достигате до разбирателство с другата страна. Ако търсите нова любов, през май и в месеците след това имате по-голям шанс за нова среща. През ноември и декември бъдете внимателни, защото ще бъдете доста войнствено настроени и това може да създаде по-големи противоречия с любимия човек.

Здраве

През 2022 г. не се очаква да имате допълнителен стрес, който да навреди и на здравето ви. През януари, ноември и декември е добре да спортувате повече, за да изразходите излишната енергия. В последните два месеца от годината има известен риск от инциденти – намалете темпото, внимавайте повече при шофиране и не проявявайте агресия.

Тук ще разберете кои хора са съвместими на база на техните зодии. Ако желаете, може да направите безплатен индивидуален онлайн тест за Вас и Вашия партньор

Онлайн Тест - Кликни ТУК

Стрелец – Овен

Това определено е двойка с много потенциал. Може да им се наложи да се изправят срещу обкръжението си и да защитават чувствата си пред другите, но това няма да ги разклати твърде много, тъй като никой от тях така или иначе не мисли толкова много за мнението на другите. Ако успеят да поправят философските си различия и уважават различните мнения на другия, те могат да се превърнат в една от най-топлите отношения в зодиака. Основният им съвет за връзка би бил винаги да казват истината един на друг и да не се побъркват по здравословните си различия. Техните различия са точно нещото, което може да направи сексуалния им живот по-вълнуващ.

Стрелец – Телец

И двамата са свързани по някакъв начин с Луната, така че има някои чувства, които трябва да бъдат споделени. Въпреки това, Стрелецът обикновено не реагира с много емоции на монотоността или с други думи, за тях иначе скучната природа на Телец. Ако Телецът беше малко по-податлив на временни увлечения или платонични връзки, те биха могли да се влюбят в Стрелец достатъчно, за да преодолеят различията между тях. Стрелецът, от друга страна, често е влюбен или временно влюбен. Има голям шанс да се влюбят в Телец, ако харесват външния им вид, но няма да издържат в тези чувства достатъчно дълго, за да водят Телец към взаимна любов.  Темпото им е неправилно и рядко се синхронизират с емоциите. Повечето връзки между Телец и партньор Стрелец, които успяват да продължат, са тези, които са започнали като приятелство и са имали шанс да се развият емоционално в продължение на години, без всъщност да са в романтична връзка.

Стрелец – Близнаци

Близнаци и Стрелец правят невероятна двойка, вероятно най-невинната от всички опозиции в зодиака. Те не често се намират веднага, но в един момент от живота е почти сигурно, че Близнаците ще открият своя Стрелец и обратно. Връзката им има силна интелектуална връзка, в която постепенно ще открият дълбоки емоции. Все пак няма реална прогноза как ще завърши това, защото емоциите, които изпитват, лесно могат да ги изплашат и връзката им може да приключи само поради страх. Ако решат да отстъпят и разберат какво биха могли да споделят, с идеите на Близнаци и вярванията на Стрелеца, нищо не може да ги спре.

Стрелец – Рак

Рак и Стрелец обикновено са знаци, които изобщо не се привличат един от друг. Ако между тях се раждат привличане и любов, те рядко ще имат вредна връзка за някой от тях, защото техните знаци се управляват от Луната и благотворния Юпитер. Безопасно е да се предположи, че те ще бъдат добри един за друг, докато трае връзката им, но рядко се случва да успеят в дългосрочен план, ако нямат силна подкрепа от позициите в личните си хороскопи. Доколкото Ракът може да достигне до дълбочината на вярата на партньора си, Стрелецът може да разшири хоризонтите на партньора си и да го направи много по-щастливи в подхода си към света. Ако изпитват чувства един към друг, би било жалко да пропуснат възможността да израстват заедно.

Стрелец – Лъв

Лъв и Стрелец са много добра огнена комбинация от знаци и когато двама души с тези слънчеви знаци се съберат, те неизбежно се влюбват. Тази любов е топла, страстна и вдъхновяваща и те ще имат шанс да творят, изпълняват и да се забавляват заедно, докато се чувстват така. Партньорът Стрелец обаче може да загуби интерес към Лъва , защото са склонни да бъдат отблъснати от тази статична, фиксирана природа. Единственият начин да успеят да запазят страстта и емоциите си, е ако успеят да се вслушат в по-меките си емоции и да останат нежни и чувствителни един към друг.

Стрелец – Дева

Връзката между Дева и Стрелец не е обичайна емоционална история с щастлив край. Има много предизвикателства по пътя им, като най-големите са емоционалната им липса на разбиране и евентуалната им липса на уважение. И все пак, когато намерят начин да покажат емоциите и да ги споделят със същото темпо и по разбираем начин, всъщност биха могли да се забавляват много заедно. Общуването им често е вълнуващо и и двамата имат какво да си кажат, но тяхната рационалност може да ги отклони от истинското търсене на любов. Ако открият колко добре се допълват, може да успеят да останат заедно дълго време.

Стрелец – Везни

Връзката на Везни и Стрелец в повечето случаи е благотворна връзка, която позволява на тези партньори да развият своите емоционални, вътрешни светове и да изградят живота си без отрицателни влияния. Между тях обаче има архетипна битка, тъй като Сатурн екзалтира във Везни и всъщност не го е грижа за сина си Юпитер, владетелят на Стрелец. Това лесно би могло да доведе до борба за надмощие и битка за достигане на управляващата позиция сред тях. Това идва като продължение на натъртеното Слънце на Везни и Стрелец ще се впише идеално в нуждата да отдаде всяко чувство на гордост от някакви детски убеждения. Единственият начин да бъдат щастливи заедно е да се уважават напълно и да се оставят да правят това, което им е предназначено. Везните трябва да се придържат към връзката и любовта си, управлявани от Венера.

Стрелец – Скорпион

Скорпион и Стрелец са страхотна двойка, стига да почувстват първото вълнение в началото на връзката си. Въпреки че не се познават добре и всичко изглежда ново и невероятно, Скорпионът ще види партньора си Стрелец като лъч светлина, който внезапно прави живота им по-ярък и по-добър, докато Стрелецът ще види, че има толкова много да научи и да се наслаждава на дълбочина на партньора им Скорпион, последвана от емоционална привързаност. С течение на времето има голям шанс те бавно да загубят интерес един към друг, особено променливият знак на Стрелец за техния фиксиран партньор Скорпион. Въпреки че връзката им може да приключи в лоши отношения, би било жалко да не се поддадете и да я оставите да очарова и превъзнася и двамата за толкова дълго.

Стрелец – Стрелец

Единият Стрелец лесно ще се влюби в другия и страстната им връзка може да се промени много бързо. Като двама представители на променлив знак, те ще се адаптират лесно, но ще променят мненията и чувствата си един към друг с подобна лекота. Това не винаги носи обещание за дългосрочна връзка, тъй като няма партньор, който да бъде лепилото, което ги държи заедно. Това не означава, че няма да се радват на компанията си един на друг, да намерят много неща за споделяне, докато са заедно, и да се смеят като деца, докато са на същия път. Ако открият истинското щастие на двама засегнати от Юпитер хора заедно, те може да загубят интерес към всички останали и да намерят тази точка на необходимия баланс, за да ги поддържат заедно в пътуванията си, докато са живи.

Стрелец – Козирог

Това не е идеалната ви връзка и рядко ще бъде тази, в която двамата избират да останат до края на живота си. И все пак тяхното разбиране и приемане на различията им е освежаващо и забавно и за двамата партньори и може да си прекарат добре, докато са заедно, колкото и дълго да е. Не можем да предвидим твърде голяма стабилност, освен ако Козирог не реши да го направи, но усмивката на лицето на Стрелеца и способността, която имат да разсмеят партньора си, могат да бъдат стълбът на връзката им, докато и двамата имат нужда от това.

Стрелец – Водолей

Връзката между Стрелец и партньор Водолей може да изглежда като приятелство от един и същи пол за други хора и каквото и да мислят за това, това е типът връзка, който може да се нуждае и на двамата. Те ще се съберат, когато дойде време и двамата да преминат през промяна в живота си или да напуснат партньор, с когото се чувстват ограничени. Тяхната връзка често е лъскав фар за всички около тях, защото дава приоритет на бъдещето и носи надежда за по-добро време. Основното предизвикателство на Стрелец и Водолей се крие в тяхната рационална природа. Въпреки че умовете им ще имат прекрасна връзка, те могат да имат проблеми с достигането на истинска интимност и близост. И двамата трябва да забавят темпото и да се запитат как се чувстват, преди да се окажат в безсърдечна връзка, в която намират утеха, докато бягат от света.

Стрелец – Риби

Това е връзка на две сродни души, която често не трае много дълго. Отначало за тях ще бъде предизвикателство да напуснат платоничната зона и да започнат да изграждат физическа връзка. След като се сближат един с друг, процесът им на учене ще започне и двамата партньори ще бъдат очаровани един от друг, мислейки, че връзката им никога не може да приключи. Те лесно ще се идеализират един друг, ще мислят за връзката си като за перфектната любов, но това увлечение няма да продължи дълго поради променливия им характер. Факт е, че връзката им представлява момент от времето, когато и двамата са заслужили да се усмихват. Докато трае и са щастливи, ще го ценят и двамата.

За късмет, сподели с приятел: