Дева

Хороскоп на Дева

Изготвен на: 29.11.2022

Не се притеснявайте за дребни недоразумения в началото на деня. Всички проблеми, които възникват по това време, трябва да се приемат спокойно. Възможно е те да бъдат решени без вашето участие или скоро просто да бъдат забравени. Не е добър ден да споделяте важни планове с хора, за които не знаете много. Следобедът е чудесен за всяка дейност, която изисква творчество и въображение. Вие сте по -успешни, когато можете да измислите нещо ново, а не просто да следвате инструкциите. Други обичат вашите необичайни идеи.

През 2022 г. можете успешно да надградите върху постигнатото досега и да се радвате на сравнителна стабилност и устойчивост. Ако в живота ви възникнат непредвидени обстоятелства, лесно ще се адаптирате към тях. Ако пък самите вие осъществявате промени, ще въвеждате новите неща плавно и постепенно, без стрес и без излишни сътресения в реда и навиците, които сте установили до момента. Това ще ви даде чудесната възможност хем да внасяте свеж полъх в живота си, така че да не зацикляте, хем да стъпвате на здрава основа, без която би ви било трудно. Използвайте позитивните влияния през тази година, за да учите нови неща и да се усъвършенствате – личностно или професионално, както и да отделяте повече време на любими занимания, за които не ви остава време в по-стресови периоди. Следвайте пътя, по който сте поели, и усъвършенствайте сътвореното – сега е времето да оформите детайлите и да поправите някои несъвършенства – нещо, което вие чудесно умеете. Малко по-различна е ситуацията за родените в периода 12-19.09., които през тази година може да имат усещане за неяснота и объркване. Нищо чудно да сте по-колебливи и по-разсеяни, да не знаете какво точно искате и по кой път да поемете. Сигналите, които ще получавате от околните, допълнително ще ви объркват. Състоянието няма да отмине за месец или два, така че просто приемете, че годината е такава – намалете изискванията към себе си и към околните и се концентрирайте върху настоящето и това, което зависи от вас. Тъй като няма да разпологате с цялата налична информация по даден важен за вас въпрос, нищо чудно да започнете да тълкувате нещата на база ваши предположения, които обаче може да се окажат погрешни. Така че не разчитайте особено на преценката си и не очаквайте бързо изясняване. През тази година всички представители на знака ще се радват на значителна подкрепа от партньори и приятели.

Кариера и финанси

През 2022 г. е възможно да имате по-голямо натоварване в работата – заради нови отговорности или реорганизация на работния процес. От една страна това е предпоставка за голяма продуктивност и постигане на стабилност в тази сфера от живота ви, но от друга – крие риск от пренатоварване и пренебрегване на личния живот за сметка на работата. Бъдете осъзнати и се стремете към баланс. Във финансово отношение годината също се очертава добра – особено от май нататък. През януари може да си дадете малка почивка и да оставите важните дела за февруари, освен ако не става дума за неотложни задачи. През февруари се задействайте по-активно, още повече че ще получавате подкрепа за реализация на планове и намерения. Април и май са добри месеци за работа, особено ако сте концентрирани и насочите енергията си в една посока. Във финансово отношение също ще имате благоприятен за вас развой на събитията. Внимавайте обаче, ако сключвате важна сделка – възможно е очакванията ви за добри приходи или други облаги да не се оправдаят впоследствие или просто да поемете ангажимент, който не ви е по силите. Юни е месец на ново начало и устрем към нови хоризонти, а август – за почивка. През септември и октомври на дневен ред ще бъдат финансови въпроси – може да вземете важно решение, свързано с пари. През ноември и декември не предприемайте действия, свързани с големи промени в работа, като започване на нов бизнес или значим нов проект. Не напускайте сигурно работно място точно сега – намирането на ново може да се забави повече от очакваното.

Любов и взаимоотношения

2022 г. като цяло е добра за любовния ви живот – както за подобряване на съществуващи отношения, така и за създаване на нови връзки. Тази област е на фокус при вас през годината, така че ще има богата гама от преживявания. През февруари например може да имате доста страстни емоции. Възможни са обаче и някои разочарования – там, където сте имали прекалено големи очаквания или не сте преценявали реално човека до вас. През май и април има вероятност някой силно да ви очарова и да залагате големи надежди на този човек, но за съжаление да се окаже, че сте си въобразявали някои неща. Ако вече сте във връзка, опитайте се да изглаждате противоречията навреме, а не да разчитате, че всичко ще се реши от само себе си. Може да се окаже накрая, че сте живели с напразни очаквания. Това важи не само за любовните, но и за приятелските отношения – там също съществува риск от подвеждане.

Здраве

През 2022 г. е добре да обръщате малко повече внимание на здравето си. Това не включва само профилактични прегледи, но и цялостния ви начин на живот – хранене, движение, баланс между работата и почивката. Има вероятност работните ангажименти да са повече и това да доведе до преумора – особено през февруари. Ако сте родени в интервала 12-19.09., може да имате периоди, в който да не ви достига енергия и дори да се чувствате уморени, без да сте правили кой знае какво. В такъв случай е добре да си почивате повече и да не си поставяте невъзможни цели само защото преди сте ги постигали. Намалете изискванията към себе си и пестете силите си.

Тук ще разберете кои хора са съвместими на база на техните зодии. Ако желаете, може да направите безплатен индивидуален онлайн тест за Вас и Вашия партньор

Онлайн Тест - Кликни ТУК

Дева – Овен

Хубаво е, че връзката между Овен и Дева никога не е скучна. Въпреки че в повечето случаи те всъщност не са предназначени да издържат, все пак може да бъде забавно преживяване, ако никой от тях не приема твърде сериозно концепциятаси за споделено бъдеще. В случай, че извличат най-доброто от връзката си, като й дават достатъчно свобода и непредсказуемост, Девата ще вложи част от енергията на Овена, докато Овенът ще позволи на Девата да ги научи как да организират мислите си и да общуват спокойно. По този начин те могат да стигнат до момента, в който връзката им може да продължи, а резултатът зависи от способността им да се отпуснат и да се забавляват заедно.

Дева – Телец

Като цяло, Телецът може да научи Девата на любов, нежност и сексуалност. Девата трябва да бъде достатъчно гъвкава, за да оцени своя Телец и да му даде интелектуални идеи върху нещата, които биха могли да идеализират. Връзката им може да бъде много успешна, само ако не се страхуват да не бъдат наранени и твърде недоверчиви. Ако все пак се предадат един на друг и се влюбят лудо, те биха могли да са комбинацията от чисто сърце, представено от Телец, и бистър ум, представен от Дева. Какво повече биха имали нужда?

Дева – Близнаци

Връзката на Близнаци и Дева може да се промени като вятър, докато и двамата партньори се губят и намират ежедневно. Взаимната им любов към Меркурий е това, което ги свързва и разкъсва, защото и двамата са склонни да премислят нещата, вместо да следват сърцата си. И двамата са предимно в умовете си, всеки по свой начин и трябва да се уважават един друг до точката, в която ничия интелигентност не се оценява на повърхностно ниво. Ако се влюбят, те ще се превърнат в обединение на Въздух и Земя Меркурий – рай на Земята.

Дева – Рак

Ракът и Девата могат да имат прекрасна връзка и обикновено са обединени от сексуално разбиране. Основният проблем на връзката им е във възможния конфликт между емоционален Рак и разумна Дева. Ако успеят да преодолеят това, като приемат недостатъците на другия и се научат да включват някаква рационалност или някаква емоция в живота си, те могат да се окажат във вдъхновяваща връзка, която ще продължи много дълго време. В известен смисъл те се допълват толкова, колкото сърцето допълва ума. Ако споделят искрица любов, би било жалко да пропуснат възможността за щастие само заради нечии ирационални очаквания или нечие затворено сърце.

Дева – Лъв

Лъв и Дева формират конструктивна връзка, която рядко служи на емоционалната им природа. И двамата са склонни да бъдат твърде рационални и умствената им сила рядко ще бъде добра основа за приказна любов, която тайно желаят. И двата знака имат противоположни знаци, свързани с Нептун. Противоположният знак на Лъв е Водолей, знакът на екзалтацията на Нептун, докато противоположният знак на Дева е знакът на Риби, управляван от Нептун. И двамата се нуждаят от някой перфектен, някой, създаден само за тях, и ако само за секунда си помислят, че не принадлежат заедно, търсенето им за съвършенство ще надделее. Рядко е тези партньори да образуват силна емоционална или сексуална връзка, колкото и добре да се разбират, когато става въпрос за работа и комуникация.

Дева – Дева

Когато Девата реши да бъде с друга Дева, можем да предположим, че връзката им е продукт на едно от две възможни неща, като първото е необходимостта от стабилност и рационалното им решение да бъдат един с друг, а второто е необяснимото силата на любовта от пръв поглед. Както и да е, и двамата партньори са доста рационални и принадлежат към знака на променливо качество, така че емоциите им могат да се променят много бързо. Поради общата им склонност към жертви, липсата на вяра в себе си и склонността да рационализират всичко със стойност, те лесно могат да се окажат във връзка, в която никой от партньорите всъщност не е влюбен или доволен. За тях е наложително да действат според сърцата си, ако искат любовта им да продължи.

Дева – Везни

Дева и Везни могат да образуват много удовлетворяваща интелектуална връзка, стига да уважават чувствата на другия. Като цяло тази връзка понякога може да работи и тези партньори могат да синхронизират темпото си, да избират подходящи дейности и да изградят задоволителен сексуален живот с достатъчно търпение и грижа. Те обаче биха могли да имат дълбок проблем с емоционалното разбиране и нещото, което най-трудно ще помирят, е тяхното крехко его. Девата, желаеща да угоди, лесно ще поеме отговорностите и решенията, които Везните трябва да поемат. Това ще доведе до чувство за малоценност във Везни и загуба на уважение към партньора Дева. Ако този проблем остане неразрешен, връзката им може да приключи поради неуважение, за което и двамата не са знаели в началото.

Дева – Скорпион

Тази променлива природа на Девата ще бъде уредена от фиксираното качество на партньора им Скорпион, който ще поддържа връзката им вълнуваща за много дълго време. Като цяло има проблем, който тези партньори споделят, когато става дума за Венера и връзката им често е отражение на тези проблеми. Това може да доведе до всякакъв вид емоционално изнудване, тяхната склонност да контролират живота си един на друг и ако не това, то до постоянна критика, която кара и двамата да се чувстват виновни или просто тъжни. Най-доброто, което могат да направят, е да решат, че ще се ценят един друг и ще бъдат благодарни един за друг в тази връзка. Ако развият силно чувство на благодарност, връзката им може да бъде изключително дълбока, вълнуваща и наистина оценена от двамата партньори.

Дева – Стрелец

Връзката между Дева и Стрелец не е обичайна емоционална история с щастлив край. Има много предизвикателства по пътя им, като най-големите са емоционалната им липса на разбиране и евентуалната им липса на уважение. И все пак, когато намерят начин да покажат емоциите и да ги споделят със същото темпо и по разбираем начин, всъщност биха могли да се забавляват много заедно. Общуването им често е вълнуващо и и двамата имат какво да си кажат, но тяхната рационалност може да ги отклони от истинското търсене на любов. Ако открият колко добре се допълват, може да успеят да останат заедно дълго време.

Дева – Козирог

Дева и Козирог принадлежат към стихията на Земята и се следват перфектно един на друг. Дори всичко помежду им да изглежда твърде бавно за някои други зодии, те изграждат уважение, доверие и любов на основата на взаимен анализ и подробен преглед. Търсенето на съвършенство може да приключи в тази връзка, тъй като те си дават достатъчно време и се изслушват достатъчно добре, за да отговорят на очакванията, които трябва да бъдат изпълнени. И двамата партньори могат да бъдат сковани и да изгубят от поглед важността на емоционалния, мек подход към живота и тази връзка може да ги направи груби и твърде строги. Все пак в повечето случаи те ще си дадат достатъчно време, за да израснат от това и да остареят заедно.

Дева – Водолей

Девата може да представлява всичко, от което Водолеят бяга – практична, загрижена за здравето и земните неща, надолу към Земята, маниак за чистене. Представете си колко невероятно безотговорен, хаотичен и нереалистичен им изглежда Водолеят. Най-силната им точка на среща е в тяхната рационалност и комуникация и това може да се използва за преодоляване на много проблеми, до които водят различията им. За съжаление, в повечето случаи те няма да имат достатъчно химия, за да започнат връзка, камо ли да останат в сексуално удовлетворяваща. за много дълго. Ако се вземат на сериозно, те могат да създадат невероятни неща заедно, когато техните велики умове се сливат.

Дева – Риби

Дева и Риби представляват оста на екзалтацията и падението както на Венера, така и на Меркурий. Това ги прави партньори с най-големите предизвикателства и най-големия потенциал за любов в целия зодиак. Те трябва да намерят фин баланс между рационалност и емоции, всеки поотделно и заедно чрез връзката си. В много случаи това не е двойка, която ще продължи много дълго, тъй като тяхното променливо качество ги прави достатъчно променливи, за да пренебрегнат цялата връзка бързо, ако не са доволни. Те трябва да осъзнаят, че съвършенството, което търсят, може да не бъде представено във формата, която очакват. Ако останат заедно достатъчно дълго, за да разберат ползите от контакта си, те може да открият, че любовта помежду им е единствената истинска любов, която могат да намерят през този живот.

За късмет, сподели с приятел: