Дева

Хороскоп на Дева

Изготвен на: 18.07.2024

Поемете инициатива. Днес си струва да се направи нещо, което отдавна не е постигнато. Такива случаи могат да бъдат разрешени бързо благодарение на щастливо съвпадение. Научихте много през последните няколко дни и сега тази информация се оказва полезна. Финансовите въпроси са успешно разрешени, денят е подходящ за пазаруване и сключване на сделки. Появяват се много нови идеи. Ще започнете да ги прилагате малко по -късно. Сега можете да обмислите всичко правилно, да разберете как точно ще постигнете целите си. Ще бъде полезно да потърсите съвет от стари познати.

Година с много възможности

Как се справяте, Дева? Или трябва да попитаме: как се справи, Дево? Но след като още една година е отминала, има ли значение това? Е, като мъдър човек, какъвто е Девата, вие винаги сте харесвали идеята да преразгледате миналото си, за да откриете нещата, които са работили за вас, и тези, които не са. И все пак през тази година не съжалявайте за пропуснатите възможности, защото може би така е трябвало да бъде. При това хороскопът за Дева за 2023 г. ви съветва да намерите практични отговори на въпросите, които са ви вълнували, за да започнете новата година. По този начин ще гарантирате, че няма да пропуснете никакви възможности по-нататък през 2023 г.
 
Силното присъствие на Юпитер в хороскопа за 2023 г. за Дева ще донесе добри шансове за професионален успех, брак и раждане на дете още от началото на второто тримесечие на годината. Освен това любовните връзки ще процъфтяват благодарение на влиянието на Венера през цялата година. Но с наближаването на края транзитът на Кету ви съветва да обърнете внимание на връзките си и на финансовите въпроси. Освен това, поради силните Марс и Меркурий в картата, през 2023 г. ще откриете много възможности за пътуване още от началото на годината. Някои от вас може дори да успеят да спечелят пари от пътувания през тази година, казва хороскопът за 2023 г. за Дева.
 
Като се имат предвид професионалните възможности, през 2023 г. ще ги имате в изобилие, особено ако сте в областта на научните изследвания или правото. Въпреки това, тъй като Кету и Марс са разположени в хороскоп Дева 2023 г. през третото тримесечие, хората, практикуващи юридически услуги, трябва да бъдат честни към работата си и да я вършат с пълна откровеност, за да не бъдат засегнати от Марс. В началото на годината и след септември Девите, занимаващи се с бизнес, ще имат много възможности, на които да се радват. Ако работите в корпоративна среда, избягвайте да изпадате в спорове с колегите си. Силната Венера в този период обаче ви дава възможност да създадете някои романтични връзки с ваш колега.
 
Най-добрият съвет, който хороскопът за Дева 2023 г. ви дава, е да бъдете търпеливи в живота. Като Дева вие сте силни, смели и винаги готови да побеждавате. А когато сте си поставили за цел нещо, обичате да се вглъбявате в него, докато не го постигнете, което е едновременно и за, и против. Хороскопът на Дева иска да знаете, че фокусирайки ума си върху нещо, понякога се случва да пренебрегнете нещата, които са по-практични и полезни. Като лидер да имаш склонност да довършваш започнатото е добродетел, но през 2023 г. поне веднъж трябва да спреш и да помислиш дали има алтернативи за постигане на същото величие, което желаеш?
 

Дева Любовен хороскоп 2023 г.

През тази година любовта ще намери пътя си към вас по начин, който не сте си представяли. Силното присъствие на Венера в любовния хороскоп на Дева за 2023 г. ще вдъхнови срамежливите да търсят любовта, а смелите – най-накрая да узреят и да намерят баланса между желанието си за връзка и професионалния си живот. Всъщност преходът на Луната в хороскопа през първата половина на годината ще ви насърчи да търсите дълготрайни връзки. Ако от известно време сте приятели с представители на противоположния пол, има вероятност да почувствате своеобразно привличане към тях. Астролозите предлагат да не се отчайвате, а да работите върху чувствата докрай и да ги преценявате, преди да ги изразите. Също така има голяма вероятност да интерпретирате погрешно сигналите, идващи от тях, затова не разчитайте на тях.
 
Ако сте във връзка или сте женени, през първото тримесечие на годината може да изникнат някои спорове във връзката ви. Присъствието на Сатурн в хороскопа през този период показва, че не трябва да посочвате предишните грешки на другия, тъй като това само ще задълбочи неволите ви като двойка. Любовният хороскоп за 2023 г. изисква от вас да предотвратите безсмислени спорове, особено такива, които са предизвикани единствено с цел да наранят егото на другия.
 
Занапред преходът на Юпитер и Раху през второто тримесечие на годината изисква от вас да бъдете предпазливи по отношение на тайната любов или всяка подобна връзка, която е морално погрешна. Астролозите казват, че по този начин ще увеличите лошата си карма, за което ще се разкайвате. Юпитер се нарича Гуру или учител. Така че силното присъствие на Юпитер ще бъде пагубно в смисъл, че планетата ще направи всичко, за да ви даде урок за грешните ви постъпки. Ако планирате да предложите или да поканите някого за брак, месец юни е най-подходящото време за това. Не избързвайте с показността, а работете върху естетиката, за да направите предложението запомнящо се и да увеличите шансовете си да чуете ДА. Хороскопът за Дева за 2023 г. показва, че месец юни е подходящ и за пътувания. Следователно като двойка можете да обмислите възможността да прекарате известно време заедно сред планините, далеч от шума и суетата на живота.
 
Месеците юли и август са желателни за сключване на любовни бракове. Следователно можете да правите такива планове през тези месеци. В случай че родителите ви не са съгласни, това е моментът, в който може и да се съгласят. За тези, които търсят любов чрез уреден брак, любовният хороскоп за 2023 г. предвижда Марс да донесе неочаквани предложения за връзка след месец август.
 
През последното тримесечие на годината се препоръчва да продължите да пазите в тайна тайната си любов, тъй като намесата на родителите ви може да създаде трудности в отношенията ви с партньора. Пазете се от братята и сестрите си в този период, тъй като те могат да създадат пречки във връзката ви, казва любовният хороскоп за 2023 г. за Дева.
 

Дева финансов хороскоп 2023

През първото тримесечие на 2023 г. за Девите ще се случват много неща по отношение на финансите. Още от началото на годината независимите професионалисти и хората в бизнеса, свързан с потребителски стоки, могат да видят увеличение на приходите. Въпреки това това не е най-подходящото време за разширяване на бизнеса, ако обмисляте да го направите. Освен това това е добро време за закупуване на превозно средство. Хороскопът за 2023 г. обаче ви предупреждава за липсата на финансова подкрепа от страна на семейството, поради което вероятно ще бъдете сами в подобно начинание. В началото на годината планетарните съвпадения, свързани с финансовите въпроси, са мрачни. Следователно има вероятност да претърпите загуби, ако вземете неинформирани решения.
 
През първото тримесечие на годината разходите за вас може да са в изобилие, а източниците на доходи ще се свият до няколко. През 2023 г. не очаквайте големи печалби от фондовия пазар. Въпреки това има вероятност да получите повишение и добро увеличение на заплатата, ако смените работата си. Транзитът на Раху и Юпитер може да ви даде възможност за пътуване в чужбина през третото тримесечие. Също така 2023 г. ще бъде добро време за пътуване в чужбина, ако сте спестявали за такова. Слънцето и Меркурий могат да предизвикат някои разходи за деца, гласи финансовият хороскоп за 2023 г. за Дева.
 
През втората половина на 2023 г. Девите могат да очакват увеличение на доходите си. Тъй като през 2023 г. финансите ви са доминирани от Юпитер, колкото повече работите, толкова повече ще спечелите. Месецът след август може да ви отвори допълнителен източник на доходи. И все пак ви съветваме да не правите нежелани разходи. Не трябва обаче и да правите прекалено големи компромиси, особено когато става въпрос за неща, които са необходими за вашето благополучие, например кратко пътуване или вечеря с партньора ви. Също така хороскопът за Дева гласи, че няма да има много разходи за здраве, за които да се притеснявате, и следователно тук можете да спестите много.
 
Всяка голяма инвестиция, например в имот, трябва да бъде направена след второто тримесечие на годината, според хороскопа за 2023 г. за Дева. Ако в семейството има някакъв конфликт, свързан с имот, би било разумно да избягвате вземането на важни решения по това време. Имате добри шансове да получите възвръщаемост на предишни инвестиции през третото тримесечие на 2023 г.
 

Професионален хороскоп за 2023 г.

Ако правите кариера от семейния си бизнес, то 2023 г. ще постави на изпитание способността ви да се справяте с напрежението до третото тримесечие на годината. Също така, на човек в партньорски бизнес може да се наложи да премине през някои спорове, които дори могат да засегнат вашето предприятие. Ако сте на корпоративна работа, Венера и Кету ви предлагат да избягвате да влизате в спорове с колегите си на работното място. Бъдете ангажирани с крайните срокове, за да намерите признание през тази година. При това обаче не се превръщайте в работохолик, тъй като това само ще ви донесе стрес, без да помогне на каузата ви.
 
Ако вече повече от три години ръководите стартираща фирма или бизнес, упоритият ви труд ще започне да дава резултати през тази година. Възможно е да получите заслужено признание и много хора да се обърнат към вас, за да работят с вас, казва хороскопът за 2023 г. за Дева. На работното място силното влияние на Юпитер може да ви повлияе да забъркате изключителни идеи, които допълнително ще ви донесат признание. Възможно е да имате силни разногласия с началниците си на работното място поради движението на Меркурий, което е напълно нормално, тъй като ще бъдете зачетени за това от висшето ръководство.
 
През тази година в професионално отношение може да ви се струва, че напредвате бавно по отношение на приходите, което може да е вярно, а може и да не е. Може дори да срещнете хора, които са постигнали много за много кратко време. Това е нещо, което може да ви натъжи или разочарова. Чувството обаче трябва да ви вдъхнови и да се замислите какво сте правили погрешно, или това е просто късметът на човека, на когото сте се разсърдили? Ако планирате да започнете бизнес през 2023 г., Венера ви предлага да направите анализ заедно със съпруга си. Винаги вземайте предвид мухурта, когато започвате бизнес.
 
Бизнесът, свързан с потребителски продукти, ще процъфтява през 2023 г., а работата, свързана с научни изследвания, ще ви донесе успех. Ако се подготвяте за работа в държавната администрация, хороскопът за 2023 г. за Дева предполага, че ще трябва да се постараете повече от това, което правите в момента. Трябва да преодолеете страховете си, за да стигнете поне до някъде. През 2023 г. късметът ви ще бъде с вас. Така че просто трябва да бъдете търпеливи с интелигентния си подход и да не спирате да опитвате.
 
Ако обмисляте да смените работата си, първите две тримесечия носят подходящия момент за това. Не се страхувайте да навлизате в нови области, тъй като това ще ви донесе отлични резултати през тази година. Накрая бъдете благодарни за това, което сте получили, и се откажете от навика да се сравнявате с другите.
 

Здравен хороскоп Дева 2023 г.

Здравословните проблеми в живота на родените под знака на Дева през 2023 г. ще се дължат на техния гняв. Ако успеете да обуздаете гнева си, присъствието на Юпитер в хороскопа ще ви осигури изобилие от добро здраве през цялата година. Най-добрият начин да контролирате гнева си, според хороскопа за 2023 г. на Дева, е като се храните здравословно и отделяте време за себе си. Също така трябва да прекарвате по-често време със съпруга или партньора си, за да можете да контролирате по-добре гнева си, което ще има положителен резултат върху здравето ви.
 
Стресът и гневът са свързани с Луната. Следователно следните средства за защита на Луната също могат да ви помогнат. До месец юни 2023 г. бъдете предпазливи не само за вашето здраве, но и за здравето на децата ви. Опитайте се да не пропускате рутинни прегледи или лекарства. По-възрастните може да имат някои проблеми, свързани с очите, през периода поради транзита на Раху. Това обаче няма да се превърне в голям проблем. Също така астролозите съветват, че през 2023 г. човек трябва да намали зависимостта си от лекарства, доколкото е възможно. Например, ако приемате сънотворни или хапчета против болка по време на периоди, опитайте се да ги избягвате колкото е възможно повече.
 
За изобилие от добро здраве през 2023 г. интересно нещо, което хороскопът за Дева 2023 г. предлага, е да се къпете в скута на природата. Смятайте го за лек и се опитайте да включите посещение на водопад в маршрута на следващото си пътуване през тази година.
 
Последните две тримесечия на годината може да породят кожни проблеми. Проблемът може да ескалира, особено ако сте бременна. Като говорим за бременност, най-подходящото време е последното тримесечие на годината. На вече бременните жени се препоръчва да не приемат стрес, да намалят времето, прекарано пред екрана, и да практикуват средства за укрепване на Луната. Постъпвайки по този начин, те ще окажат положително въздействие върху психичното здраве както на вас, така и на детето ви. Ако е възможно, вземете си меден месец през месец юни 2023 г., което, интересно, е нещо в наши дни.
 
Като цяло няма какво особено да се притеснявате за здравето си през 2023 г., прогнозира хороскопът за Дева. Просто не се опитвайте да прекалявате с нещата и се дръпнете от това да се напъвате прекалено много във всяка ситуация. Редовните упражнения ще ви помогнат, ако имате някакви проблеми със съня.
 

Бракчен хороскоп 2023 г.

Девите са отдадени любовници. Въпреки това тези хора винаги са нащрек, за да се предпазят от сложни и объркващи ситуации и връзки. Девите отделят време, за да се уверят, че в края на деня винаги са с правилния човек. И по този начин през повечето време имат прекрасни бракове, които да празнуват. Но дали и тази година е така?
 
Хороскопът за брак на Дева предсказва шансовете вие да сте вашият ЕХ да стане отново нещо. Благословията на Юпитер в картата ще направи така, че това да се случи за вас. Предишните проблеми ще бъдат разрешени и по този начин двамата ще можете да помислите за започване отначало. Изгубената искра в брака вероятно ще се разгори отново благодарение на благословията на Юпитер. Да бъдете изключително романтични през този период няма да навреди, а напротив – ще заздрави връзката ви като двойка. Присъствието на Сатурн и Раху в хороскопа на Дева през февруари 2023 г. може да донесе негативна енергия между двойките. За да я неутрализирате, трябва да прекарвате повече време със семейството си или може би да излезете на пътешествие със съпруга/та си.
 
Ако планирате да сключите брак през тази година, пречките са много, тъй като през първата половина на годината може да се забави намирането на подходяща булка или младоженец. Преходният Марс обаче ви съветва да проявите търпение и да изчакате подходящия човек, тъй като чакането ще си заслужава. Въпреки това влюбените Деви не трябва да се сблъскват с подобно забавяне. Месеците юли и август могат да се смятат за период, в който да разкриете любовните си дела пред родителите си. Благоприятното време, което хороскопът за брак на Девите за 2023 г. предлага за сключване на брак, са месеците април, юни и юли. Избягвайте да връзвате възел през месец май 2023 г. След първата половина, когато Юпитер стане по-силен в картата ви, очаквайте много щастие в любовния си живот и в брака.
 
Ако искате да се разведете или сте в съдебна битка, свързана с брака, втората половина на 2023 г. е времето, когато можете да очаквате нещата да се разрешат, сочи хороскопът за брак на Дева. Избягвайте споровете със свекървата, за да не объркате нещата за себе си. Тъй като Юпитер е силен през втората половина, някои от вас може дори да помислят за помирение. Като цяло, не изпитвайте тежки чувства към никого. Опитайте се да се справяте със ситуациите в брака със зрялост.
 

Астрологични средства за Дева през 2023 г:

Намерете по-долу някои препоръчани от астролозите астрологични средства за Дева, които можете да практикувате през 2023 г., за да постигнете успех във всички аспекти на живота си.
 
  • Носете “Panna” или скъпоценен камък Emerald върху златен метал като пръстен, за да намалите нервността, ако има такава през годината.
  • Покланяйте се на Господ Хануман във вторник, а също така можете да четете Хануман Халиса, която ще ви помогне да намалите нетърпеливото поведение и да подобрите способността си да вземате решения.
  • Поклонете се на Шани Янтра, за да угодите на Господ Шани и така да намалите несигурността.
  • През втората половина практикувайте средства за защита, за да угодите на Юпитер.
 

Често задавани въпроси

Ще намери ли Девата любов през 2023 г.?
 
Според хороскопа за Дева 2023 г. е чудесна година за романтика за Девите. От шансовете да си върнете EX до намирането на любов на работното място – през 2023 г. много неща ще се случат както на срамежливите, така и на смелите Деви. 
 
Ще замине ли Девата в чужбина през 2023 г.?
 
Според годишния хороскоп на Дева за 2023 г. транзитът на Раху и Юпитер през третото тримесечие на годината може да ви донесе възможност за пътуване в чужбина.
 
Ще се омъжи ли Девата през 2023 г.?
 
Макар че може да има известно забавяне в намирането на младоженец или булка за тези, които очакват уреден брак, от друга страна, отдадените Деви имат много възможности да свържат възела през 2023 г., както е според хороскопа за 2023 г. за Деви. 
 
Ще си намери ли Дева работа през 2023 г.? 
 
Най-доброто време за смяна на работата или за търсене на нова е през първите две тримесечия на 2023 г. за Девите. 
 
Кой е късметлийският скъпоценен камък за Девата през 2023 г.?
 
Късметлийският скъпоценен камък за Девите през 2023 г. е Panna (изумруд). Скъпоценният камък ще ви помогне да намалите нервността си по отношение на промените.
 
 
 

Тук ще разберете кои хора са съвместими на база на техните зодии. Ако желаете, може да направите безплатен индивидуален онлайн тест за Вас и Вашия партньор

Онлайн Тест - Кликни ТУК

Дева – Овен

Хубаво е, че връзката между Овен и Дева никога не е скучна. Въпреки че в повечето случаи те всъщност не са предназначени да издържат, все пак може да бъде забавно преживяване, ако никой от тях не приема твърде сериозно концепциятаси за споделено бъдеще. В случай, че извличат най-доброто от връзката си, като й дават достатъчно свобода и непредсказуемост, Девата ще вложи част от енергията на Овена, докато Овенът ще позволи на Девата да ги научи как да организират мислите си и да общуват спокойно. По този начин те могат да стигнат до момента, в който връзката им може да продължи, а резултатът зависи от способността им да се отпуснат и да се забавляват заедно.

Дева – Телец

Като цяло, Телецът може да научи Девата на любов, нежност и сексуалност. Девата трябва да бъде достатъчно гъвкава, за да оцени своя Телец и да му даде интелектуални идеи върху нещата, които биха могли да идеализират. Връзката им може да бъде много успешна, само ако не се страхуват да не бъдат наранени и твърде недоверчиви. Ако все пак се предадат един на друг и се влюбят лудо, те биха могли да са комбинацията от чисто сърце, представено от Телец, и бистър ум, представен от Дева. Какво повече биха имали нужда?

Дева – Близнаци

Връзката на Близнаци и Дева може да се промени като вятър, докато и двамата партньори се губят и намират ежедневно. Взаимната им любов към Меркурий е това, което ги свързва и разкъсва, защото и двамата са склонни да премислят нещата, вместо да следват сърцата си. И двамата са предимно в умовете си, всеки по свой начин и трябва да се уважават един друг до точката, в която ничия интелигентност не се оценява на повърхностно ниво. Ако се влюбят, те ще се превърнат в обединение на Въздух и Земя Меркурий – рай на Земята.

Дева – Рак

Ракът и Девата могат да имат прекрасна връзка и обикновено са обединени от сексуално разбиране. Основният проблем на връзката им е във възможния конфликт между емоционален Рак и разумна Дева. Ако успеят да преодолеят това, като приемат недостатъците на другия и се научат да включват някаква рационалност или някаква емоция в живота си, те могат да се окажат във вдъхновяваща връзка, която ще продължи много дълго време. В известен смисъл те се допълват толкова, колкото сърцето допълва ума. Ако споделят искрица любов, би било жалко да пропуснат възможността за щастие само заради нечии ирационални очаквания или нечие затворено сърце.

Дева – Лъв

Лъв и Дева формират конструктивна връзка, която рядко служи на емоционалната им природа. И двамата са склонни да бъдат твърде рационални и умствената им сила рядко ще бъде добра основа за приказна любов, която тайно желаят. И двата знака имат противоположни знаци, свързани с Нептун. Противоположният знак на Лъв е Водолей, знакът на екзалтацията на Нептун, докато противоположният знак на Дева е знакът на Риби, управляван от Нептун. И двамата се нуждаят от някой перфектен, някой, създаден само за тях, и ако само за секунда си помислят, че не принадлежат заедно, търсенето им за съвършенство ще надделее. Рядко е тези партньори да образуват силна емоционална или сексуална връзка, колкото и добре да се разбират, когато става въпрос за работа и комуникация.

Дева – Дева

Когато Девата реши да бъде с друга Дева, можем да предположим, че връзката им е продукт на едно от две възможни неща, като първото е необходимостта от стабилност и рационалното им решение да бъдат един с друг, а второто е необяснимото силата на любовта от пръв поглед. Както и да е, и двамата партньори са доста рационални и принадлежат към знака на променливо качество, така че емоциите им могат да се променят много бързо. Поради общата им склонност към жертви, липсата на вяра в себе си и склонността да рационализират всичко със стойност, те лесно могат да се окажат във връзка, в която никой от партньорите всъщност не е влюбен или доволен. За тях е наложително да действат според сърцата си, ако искат любовта им да продължи.

Дева – Везни

Дева и Везни могат да образуват много удовлетворяваща интелектуална връзка, стига да уважават чувствата на другия. Като цяло тази връзка понякога може да работи и тези партньори могат да синхронизират темпото си, да избират подходящи дейности и да изградят задоволителен сексуален живот с достатъчно търпение и грижа. Те обаче биха могли да имат дълбок проблем с емоционалното разбиране и нещото, което най-трудно ще помирят, е тяхното крехко его. Девата, желаеща да угоди, лесно ще поеме отговорностите и решенията, които Везните трябва да поемат. Това ще доведе до чувство за малоценност във Везни и загуба на уважение към партньора Дева. Ако този проблем остане неразрешен, връзката им може да приключи поради неуважение, за което и двамата не са знаели в началото.

Дева – Скорпион

Тази променлива природа на Девата ще бъде уредена от фиксираното качество на партньора им Скорпион, който ще поддържа връзката им вълнуваща за много дълго време. Като цяло има проблем, който тези партньори споделят, когато става дума за Венера и връзката им често е отражение на тези проблеми. Това може да доведе до всякакъв вид емоционално изнудване, тяхната склонност да контролират живота си един на друг и ако не това, то до постоянна критика, която кара и двамата да се чувстват виновни или просто тъжни. Най-доброто, което могат да направят, е да решат, че ще се ценят един друг и ще бъдат благодарни един за друг в тази връзка. Ако развият силно чувство на благодарност, връзката им може да бъде изключително дълбока, вълнуваща и наистина оценена от двамата партньори.

Дева – Стрелец

Връзката между Дева и Стрелец не е обичайна емоционална история с щастлив край. Има много предизвикателства по пътя им, като най-големите са емоционалната им липса на разбиране и евентуалната им липса на уважение. И все пак, когато намерят начин да покажат емоциите и да ги споделят със същото темпо и по разбираем начин, всъщност биха могли да се забавляват много заедно. Общуването им често е вълнуващо и и двамата имат какво да си кажат, но тяхната рационалност може да ги отклони от истинското търсене на любов. Ако открият колко добре се допълват, може да успеят да останат заедно дълго време.

Дева – Козирог

Дева и Козирог принадлежат към стихията на Земята и се следват перфектно един на друг. Дори всичко помежду им да изглежда твърде бавно за някои други зодии, те изграждат уважение, доверие и любов на основата на взаимен анализ и подробен преглед. Търсенето на съвършенство може да приключи в тази връзка, тъй като те си дават достатъчно време и се изслушват достатъчно добре, за да отговорят на очакванията, които трябва да бъдат изпълнени. И двамата партньори могат да бъдат сковани и да изгубят от поглед важността на емоционалния, мек подход към живота и тази връзка може да ги направи груби и твърде строги. Все пак в повечето случаи те ще си дадат достатъчно време, за да израснат от това и да остареят заедно.

Дева – Водолей

Девата може да представлява всичко, от което Водолеят бяга – практична, загрижена за здравето и земните неща, надолу към Земята, маниак за чистене. Представете си колко невероятно безотговорен, хаотичен и нереалистичен им изглежда Водолеят. Най-силната им точка на среща е в тяхната рационалност и комуникация и това може да се използва за преодоляване на много проблеми, до които водят различията им. За съжаление, в повечето случаи те няма да имат достатъчно химия, за да започнат връзка, камо ли да останат в сексуално удовлетворяваща. за много дълго. Ако се вземат на сериозно, те могат да създадат невероятни неща заедно, когато техните велики умове се сливат.

Дева – Риби

Дева и Риби представляват оста на екзалтацията и падението както на Венера, така и на Меркурий. Това ги прави партньори с най-големите предизвикателства и най-големия потенциал за любов в целия зодиак. Те трябва да намерят фин баланс между рационалност и емоции, всеки поотделно и заедно чрез връзката си. В много случаи това не е двойка, която ще продължи много дълго, тъй като тяхното променливо качество ги прави достатъчно променливи, за да пренебрегнат цялата връзка бързо, ако не са доволни. Те трябва да осъзнаят, че съвършенството, което търсят, може да не бъде представено във формата, която очакват. Ако останат заедно достатъчно дълго, за да разберат ползите от контакта си, те може да открият, че любовта помежду им е единствената истинска любов, която могат да намерят през този живот.

За късмет, сподели с приятел: