Телец

Хороскоп на Телец

Изготвен на: 21.09.2023

Не бързайте да решавате финансови проблеми. Сега не е най -подходящият момент за спонтанни покупки или сделки, които не са били планирани предварително. Останалата част от деня е благоприятна. Вие сте добри в правенето на неща, които изискват концентрация, точност, внимание към детайлите. Но дори там, където са необходими изобретателност и въображение, постигате добри резултати. Можете да научите много интересни неща. Информацията днес идва от най -неочакваните източници, така че бъдете внимателни и се опитайте да не пропуснете нищо. Вечерта е подходяща за домакински задължения: те не ви уморяват и не изглеждат скучни.

Година на фокусиране и решителност

Отмина още една година, в която се опитвахте да се справите с всичко сами, Телец. Още една година, в която бяхте типичният Бик – малко забавен, много романтичен и изключително упорит. Честно казано, през изминалата година сте правили точно това, което сте смятали за най-добро в този момент, и това, предполагаме, е достатъчно. Сега, когато посрещаме Новата 2023 година, ще се подготвите да изследвате новите възможности и хора, които се насочват към вас. Така че използвайте силата на свободната воля и пренасочете колесницата на живота си. А посоката, в която трябва да стъпите? Е, нека хороскопът за Телец 2023 г. бъде ваш пътеводител.
 
Хороскопът за 2023 г. за Телец предсказва, че триото Сатурн, Раху и Юпитер ще играе важна роля в живота ви през тази година. Макар че тези планети ще бъдат трудни за вас през първото тримесечие на годината, но след това ще ви благословят с изобилие от успехи във всички основни аспекти на живота, като любов, кариера и богатство. Годишната прогноза за 2023 г. добавя, че Слънцето в началните месеци на годината може да ви донесе няколко проблема в кариерата. Въпреки това родените в бизнеса ще станат свидетели на разширяване на бизнеса. През първото тримесечие на годината на Телците се предлага да практикуват мир и да избягват агресивното отношение. Сближаването с членовете на семейството ви ще бъде един от приоритетите ви през тази година. Освен това се очаква засилването на управляващата ви планета Венера да ви донесе облаги в любовта и кариерата през тази година.
 
Говорейки за любовта, хората от зодия Телец не са известни като преследвачи, когато става въпрос за любов, и това чувство ще се задържи и през тази година. Това в крайна сметка ще забави перспективите за намиране на любов, което може да ви накара да се чувствате самотни и тъжни на моменти, казва хороскопът за 2023 г. за Телец. За да преодолеете тъгата, може да помислите за запознанства. Предпазвайте се обаче да не се обвързвате твърде рано с когото и да било и с когото и да било. През тази година ще срещнете изобилие от нови хора и може да планирате пътувания с тях. Говорейки за пътувания, Раху може да донесе внезапни шансове за пътувания, свързани с работата, през втората половина на годината.
 

Любовен хороскоп

Управляващата планета на Телеца, Венера, е знаменосецът на любовта и всички романтични чувства в този свят. Следователно любовта присъства винаги в живота на Телеца и 2023 г. не е изключение. Въпреки че имате нормална склонност да оставяте хората да идват при вас, вместо вие да се обръщате към тях, но тази година ще имате силно желание да бъдете с някого, когото познавате от известно време, което ще ви подтикне да поемете инициативата. Е, няма нищо лошо да опитате, въпреки че това е трудна работа за вас, Телец. Любовният хороскоп на Телец за 2023 г. добавя, че хората, които искат да сключат брак през тази година, ще изберат последното тримесечие на 2023 г., за да го направят.
 
Годишният любовен хороскоп за Телец 2023 г. е повлиян от прехода на Меркурий и Юпитер през тази година. Позитивността на тези две планети ще донесе благотворно влияние върху брачните отношения на Телците в началото на годината. За новобрачните двойки това ще бъде възможност да поставят чудесно начало. Освен това тези, които очакват да сключат брак, ще получат благоприятни предложения през първите две тримесечия на годината. Силното влияние на Раху през второто тримесечие може да донесе предложения за брак от чужда страна, гласи любовната прогноза за Телец 2023 г. Освен това влиянието на Слънцето може да улесни припламването на искра между вас и приятел, който ви е харесал. Това може да доведе дори до завързване на връзката между двамата.
 
В нормална връзка между приятелка и приятел може да се чувствате доминирани от партньора си, тъй като през първото тримесечие на годината той ще прави изборите вместо вас. Това ще бъде нещо ново и същевременно вълнуващо за Телеца. Забавленията в любовния живот ще съществуват в изобилие. Като двойка ще бъдете по-развълнувани да изследвате света един с друг през тази година. Важно е и двамата да не позволявате професионалният ви живот да влияе на личното ви свободно време в двойката, ако се стремите да се сближите добре. Трябва да си обръщате достатъчно внимание един на друг или да се изправите пред последиците от съмненията, които тормозят връзката ви. Силното влияние на Марс може да доведе до конфликти във връзката през април и май. Следователно се уверете, че сте свързани през този период, казва любовният хороскоп за 2023 г. за Телец.
 
Ако все още сте необвързани, съветът, който любовният хороскоп за Телец 2023 г. ви дава, е да намалите малко очакванията си и да ги сведете до зоната, в която звучат нормално. Накратко, Раху ви съветва да избягвате да бъдете упорити и да си позволите свободата да намерите любовта. Според любовния хороскоп за Телец 2023 г. най-доброто време за намиране на любовта за вас е през месеците юли и август. Освен това месеците ноември допълнително ще донесат възможности в любовта. Когато си намирате партньор, потърсете някой, когото познавате от известно време, или някой в непосредствена близост до вас. Свързването с колеги е най-подходящият начин за вас през тази година.
 

Професионален хороскоп

Телците са търсачи на лукс, а парите са един от начините за тях да имат всичко, което желаят в живота. Затова и кариерата им е много скъпа за тях. 2022 г. беше много щастлива по отношение на напредъка в кариерата и същият напредък ще продължи и за Телците, според хороскопа за Телец 2023 г.
 
Триото Сатурн, Раху и Юпитер ще играе доминираща роля в кариерното ви усъвършенстване през тази година. Планетата Сатурн олицетворява отговорността, упоритата работа и решителността и силното ? присъствие в картата ви ще помогне да се проявят тези качества отвътре. За да се възползвате от най-доброто от Сатурн, избягвайте да имате негативни мисли за работата или напредъка си, казва кариерният хороскоп за Телец за 2023 г. Планетата Слънце, от друга страна, ще ви помогне да се свържете с хора в работното пространство, които ще ви помогнат да напреднете в кариерата, като ви запознаят с нови идеи, теми и др. Първите две тримесечия на 2023 г. ще бъдат благоприятни и по отношение на повишението и смяната на работата, прогнозира годишният хороскоп за Телец 2023 г.
 
Ако се занимавате с бизнес, в началото на годината не се очаква нищо съществено. През първите месеци ще има забавяне на напредъка поради неблагоприятното положение на Слънцето в бизнес картата, но ситуацията ще се подобри до края на март. Добрият период за разширяване на бизнеса, според хороскопа на Телец през 2023 г., е от март до септември. Октомври не е подходящо време за извършване на промени в бизнес плана, особено ако управлявате семеен бизнес. За да постигнете очакваните бизнес цели, трябва да изпробвате нови стратегии и тактики.
 
Тъй като вашата управляваща планета е Венера, вие имате творческа страна, която трябва да изследвате и да използвате през тази година. Опитайте се да направите нещо различно през тази година, например да създадете страница в Инстаграм или малък бизнес, тъй като това не само ще ви помогне да работите върху творческата си страна, но и ще се превърне в източник на странични доходи. Доминиращото Слънце с Венера ще ви помогне да намерите нови приятели и контакти в онлайн света, от които да се учите.
 
Тези, които търсят работа или искат да я сменят, ще намерят възможности в изобилие още от началните месеци на годината, според хороскопа за Телец 2023 г. Възможно е да сте срещнали трудности при намирането на работа, но оттук нататък нещата ще се подобрят благодарение на положителното влияние на Раху. Влиянието на Раху също така иска от вас да потърсите работа извън държавата си, за да намерите по-добри възможности. Ако търсите възможности за работа в чужбина, шансовете за такава, която се заражда през втората половина на годината, са в изобилие, добавя кариерният хороскоп на Телец 2023.
 

Финансов хороскоп

Хороскопът за Телец 2023 г. предсказва, че през тази година изпълнението на желанията ще бъде в своя пик, включително желанията, свързани с пари. Според прогнозата през тази година може да проучите множество възможности за инвестиции – включително на фондовата борса – което ще подобри финансите ви през следващите години. Прибързаните инвестиции с цел бърза печалба обаче ще ви донесат само загуби. Годишният хороскоп предсказва, че до края на годината може да ви се наложи да се сблъскате с финансова криза. Затова спестявайте за всеки такъв изключителен случай.
 
За тези, които смятат, че не са в състояние да сключат добри сделки в бизнеса или на фондовата борса, Юпитер ще ви обсипе с късмет през тази година, за да ви помогне да вземете правилни и изгодни инвестиционни решения. От друга страна, Сатурн ще ви накара да направите някои разходи през месеците март и април. Те обаче ще бъдат ограничени предимно до нужди или развлечения, за които няма да съжалявате. Родените в Телец наистина обичат да държат парите си близо до сърцето си, което няма да се промени и през 2023 г. И все пак, от финансова гледна точка, винаги е добра идея да намерите сигурни варианти за увеличаване на парите от парите.
 
След април финансовият хороскоп на Телеца за 2023 г. предвижда някои разходи, свързани с малки събития. Разходите, свързани със здравето, не са в изобилие през тази година поради положителното разположение на Юпитер, а тези, които вече харчат за здраве, ще видят, че тези разходи намаляват. Като цяло, опитайте се да избягвате агресивни или бързи решения, свързани с всякакъв вид инвестиции. Във ваш интерес ще бъде, ако включите съпруга/съпругата си във финансовите си решения. Тъй като Телецът често е привлечен от лукса, следователно има желание да има всичко в живота. Подобна тенденция ще владее ума ви през месеците юни и юли. Макар че пътуването или семейният отдих не са проблем, но избягвайте да правите големи разходи през този период.
 
Ако имате заем за изплащане, може да се наложи да внимавате за множество възможности за работа през тази година. Ако се стремите да вземете заем през тази година, периодът септември-октомври е добър. Добрите мухурати за вземане на заеми за бизнес са през месеците октомври и ноември, както показва финансовият хороскоп за 2023 г. на Телец. Заем за покупка на кола или друго превозно средство може да се вземе по всяко време на годината през 2023 г.
 
Тези, които учат в чужбина, ще видят, че разходите им се увеличават през тази година. Брак и малко тържество също може да увеличат разходите ви през последното тримесечие на годината. Като цяло финансовият хороскоп за Телец предвижда нормална година по отношение на разходите, но тази година ще бъдете по-предпазливи в харчовете си от всякога.
 

Семеен хороскоп

Родените в Телец развиват по-добро разбиране за семейните връзки едва когато започнат такива за себе си. Следователно, ако като родител имате оплакване, че детето ви Телец не ви обръща нужното внимание, това е просто част от природата на Телеца, която е много трудно да се промени. Така че, както всяка друга година, и тази може да не се чувствате много свързани със семействата си, предсказва хороскопът на Телец за 2023 г. Въпреки това имате обща склонност да подкрепяте семейството си в неговите нужди – чувство, което ще се засили още повече през тази година поради силното влияние на Слънцето. Въпреки това отношенията ви с брат ви може да се окажат малко объркани, но нищо, с което да не можете да се справите.
 
Освен това началото на годината ще бъде благоприятно от гледна точка на семейството. Новите постижения ще поддържат празнична и оживена обстановка. Ако постижението е и ваше, ще видите пълно съдействие от всички членове на семейството за следващата част от пътуването. Ако планирате да закупите къща, за да се преместите, периодът от средата на февруари до март е много благоприятен за обмисляне на такава покупка.
 
След тези месеци е необходимо да се полагат специални грижи за здравето на членовете на семейството. Не позволявайте на членовете на семейството, особено на родителите ви, да поемат какъвто и да е стрес. Опитайте се да не бъдете агресивни около тях и да изградите положителна среда. Също така, ако е възможно, помогнете на родителите си да се свържат със старите си приятели, тъй като това ще им позволи да си правят компания, когато вие не сте наблизо.
 
Винаги сте били предпазливи по отношение на копнежа на детето си по технологиите и сте склонни да го контролирате. Това обаче е погрешен подход. Като родител не можете да ги откъснете от дигиталните им удоволствия, но твърде многото време, прекарано пред екрана, със сигурност ще увеличи душевните им неволи поради Марс в четвърти дом в средата на годината. Следователно опитайте се да се сближите с тях, като ги включите в спортни занимания, тъй като проявяването на вашата доминираща природа и принуждаването им да правят каквото и да било няма да даде резултат.
 

Брачен хороскоп

Силното Слънце или Венера в Кундли подкрепя брака, който е реалност за Телеца през 2023 г. Следователно тази година ще бъде блажена по отношение на брака, предсказва хороскопът на Телеца за 2023 г. Ако брачните отношения са били в застой, нещата ще се подобрят още от началото на годината, за да се разрешат напълно до средата на март 2023 г. За да ускорите темпото, можете да изберете да излезете на пътешествия или на вечеря с партньора си. Опитайте се да споделяте дори най-малките неща, които ви се случват, както в старите времена, за да върнете искрата във връзката си. Ако не се опитате да разрешите проблемите в брака си през този период, това ще ви донесе психически стрес, предсказва хороскопът за брак на Телец за 2023 г.
 
Ако бракът ви се отлага или просто очаквате с нетърпение да се ожените, благословиите на Юпитер ще бъдат над вас през началните месеци на годината. Оттук нататък шансовете за сключване на брак са големи през това време. Въпреки това ще трябва да излезете от клишираната зона на комфорт на Телеца “няма да се обръщам към никого първи”, за да успеете да намерите някой достоен. Годишният хороскоп за Телец предвижда, че първите две тримесечия на годината ще бъдат благоприятни по отношение на намирането на партньор. Ако имате чувства към някого, това е времето, в което да ги изразите. Силната Венера от март до май е времето, когато може да помислите да предложите на някого брак, за да завържете окончателно връзката до края на годината.
 
Според годишните прогнози за Телец за 2023 г. бракът на родените може да бъде засегнат поради планетата в сянка Кету през втората половина на годината. Дори Марс може да изиграе ролята на развалящ фактор в ескалацията на напрежението между вас и съпруга ви. Следователно е необходимо да практикувате речеви ограничения заедно с контролиране на упоритото си поведение спрямо съпруга/та ви. Конфликти с роднини също се предвиждат през август. Положителното обаче е, че през този период разведените Телци ще имат възможности да намерят отново любовта.
 
Ако планирате да имате бебе през 2023 г., хороскопът за Телец 2023 г. определя април, август, септември и ноември като най-добрите месеци за планиране на такова. Уверете се, че не вземате никакво решение относно дете от март до първата седмица на април. Ако имате дете, което е Телец, опитайте се да го вдъхновите да направи спортна кариера, тъй като по този начин ще укрепите здравето му през 2023 г., което е сива зона за тях.
 

Здравен хороскоп

Според здравния хороскоп за 2023 г. здравето е нещо, което ще бъде на ваша страна през 2023 г. Всякакъв вид неудобства от миналото ще намалеят или ще изчезнат напълно. Всъщност астролозите прогнозират, че използващите лекарства ще видят подобрени резултати още от началото на годината. Психическото здраве на Телеца обаче все още е в скучната зона. Вие, бидейки обичайно настроени, се опитвате да вършите множество неща едновременно, което ви носи стрес и умора. Тази ситуация ще остане непроменена и през 2023 г., докато най-накрая не постигнете това, което се опитвате. Въпреки психическата напаст обаче ще успеете да забъркате творчески идеи както за личните, така и за професионалните си начинания.
 
Нищо особено няма да се промени за по-възрастните роднини по отношение на здравето, според здравния хороскоп за Телец за 2023 г. Хубавото обаче е, че и здравето им няма да се влоши. Докато наближава фазата на средата на 2023 г., Телецът, от всички поколения, трябва да бъде малко по-внимателен към здравето си. През този период е вероятно да се почувствате безпомощни поради прекомерни отговорности и по този начин няма да можете да отделите на здравето си вниманието, което заслужава. Невежеството допълнително ще обърка отношенията ви със семейството. И все пак можете да противодействате на ситуацията, като практикувате йога или излизате на сутрешни разходки. През този период можете да предприемете и пътувания, за да се детоксикирате, и съветва годишният хороскоп за Телец.
 
До края на годината трябва да полагате специални грижи за кожата и очите си. Предлага се да намалите времето, прекарано пред екрана. Това е един от периодите, когато болният от диабет трябва да бъде най-внимателен. Не прибързвайте със здравето си, защото в противен случай то може да ви се отрази зле. Правете рутинни разходки и се съсредоточете върху здравословното хранене. Ако имате дете вкъщи, дръжте го далеч от присъствието на джаджи. През 2023 г. се препоръчва наистина да работите върху психиката си, защото винаги, когато го правите, получавате увереността, от която се нуждаете, за да продължите живота си от време на време.
 

Астрологични средства за Телец през 2023 г:

Намерете по-долу някои препоръчани от астролозите астрологични средства за Телец, които можете да прилагате през 2023 г., за да постигнете успех във всички аспекти на живота си.
 
  • За растеж и просперитет трябва да носите син сапфир или изумруд през 2023 г. Все пак се консултирайте с астролог, преди да направите избор.
  • За да овладеете енергията на силния Раху през 2023 г., практикувайте медитация, за да насочите енергията си в правилната посока.
  • Почитайте Сампоорна Шри Шри Янтра за добри финанси.
  • Спазването на пост в четвъртък през 2023 г. ще ви помогне за подобряване на кариерата, особено през първите няколко месеца на 2023 г.
  • Не бъдете много прибързани в решенията си на работния фронт или във финансовата сфера.
 

Често задавани въпроси

 
Ще намери ли Телецът любов през 2023 г.?
 
Благодарение на благословията на Юпитер и Венера, Телците могат да очакват разцвет на любовния си живот през 2023 г. За да се случи това обаче, трябва да излезете от черупката си и да се опитате да се сближите с хората. 
 
Ще замине ли Телецът в чужбина през 2023 г.?
 
Според годишния хороскоп за 2023 г. на Телеца шансовете за пътуване в чужбина през 2023 г. са по-малки. Въпреки това, ако искате да постъпите в чуждестранен университет, тогава ще имате много шансове, които да очаквате с нетърпение.
 
Ще се ожени ли Телецът през 2023 г.?
 
Най-доброто време за сключване на брак през 2023 г. за Телеца е последното тримесечие на годината. Най-доброто време да предложите на някого брак е второто тримесечие, според хороскопа за 2023 г. за Телец. 
 
Ще си намери ли работа Телецът през 2023 г.? 
 
Възможностите за смяна на работата ще са в изобилие в началото на годината. Човек, който очаква растеж в бизнеса, ще го изпита от третото тримесечие, както е според годишния хороскоп за Телец. 
 
Кой е щастливият скъпоценен камък за Телеца през 2023 г.?
 
Късметлийските скъпоценни камъни за Телеца през 2023 г. са син сапфир или смарагдов камък.
 
 

Тук ще разберете кои хора са съвместими на база на техните зодии. Ако желаете, може да направите безплатен индивидуален онлайн тест за Вас и Вашия партньор

Онлайн Тест - Кликни ТУК

Телец – Овен

Това е връзка, пълна с лични предизвикателства и индивидуална дълбочина. Ако искат да успеят като двойка, много вътрешни проблеми и в двамата трябва да бъдат решени. Само ако и двамата постигнат мир в живота си, имат достатъчно осъзнатост, достатъчно предишни взаимоотношения и са придобили достатъчно хумор, те може да са в състояние да загърбят различията си и да се изслушат достатъчно добре. Не е толкова трудно, освен когато сте свикнали да използвате рогата си.

Телец – Телец

Връзката между двама представители на Телец е нещо, за което трябва да се грижите и да държите, само ако и двамата не сте твърде упорити в намерението си да чакате другия човек да направи първия ход. Поради своята емоционална и чувствена природа, Телците могат да бъдат много внимателни към нуждите на другия и да се грижат един за друг, когато е необходимо. Проблемът им обикновено се проявява само чрез двойния набор от рога, което ги кара да потъват твърде дълбоко в различията си без видима причина. Ако можеха да се отворят един към друг и към взаимната си нужда от промяна, това е връзка, която и двамата биха намерили за изключителна.

Телец – Близнаци

Връзката между Телец и Близнаци не дава много обещания в началото. Все пак фиксираното качество на знака Телец може да им даде достатъчно издръжливост и упоритост, за да издържат в намерението си да бъдат с Близнаци, достатъчно дълго, за да могат наистина да се опознаят добре. Въпреки че шансовете им да се примирят с различията си са малки, ако партньорът Телец вложи цялото си сърце в това, те може да успеят да се превърнат в най-подходящата част от живота на своите Близнаци като тяхна основа и тяхната надеждност във всичко, което правят. В случай, че се приемат напълно, Телецът ще даде на Близнаците връзката им с планетата Земя, с тялото им и ежедневието им, като им даде основата за здраве и нормално функциониране. В замяна Близнаците ще дадат крила на Телеца си и, още по-добре, ще ги научат как да летят.

Телец – Рак

Телец и Рак представят най-нежната двойка на зодиака. Когато се влюбят, те рядко ще намерят причина да се разделят, заради споделените им емоционални цели за любов, разбирателство, семейство и усещане за дом. Това е връзката, която изглежда като вечен двигател на любовта, в случай че и двамата партньори вече нямат твърде много емоционален багаж, който ги прави неспособни да дават и получават тази дълбочина на емоциите. Дори и да го направят, без препятствия по пътя, те вероятно ще се научат да прощават и забравят, тъй като потокът на връзката им ги отвежда до това, което винаги са искали.

Телец – Лъв

Връзката на Телец и Лъв може да бъде агресивно предизвикателна, основновно заради техните топли натури, управлявани от Венера и Слънцето. Въпреки че и двамата са изтъкани от сходни качество с напълно различни натури, ако изградят достатъчно търпение, преди да влязат в отношенията си, те имат шанс да се превърнат във познатата архетипна двойка на момиче и момче. Когато техните мъжки и женски принципи са в баланс, те могат да ги използват, за да поправят своите сексуални, интелектуални и финансови проблеми и наистина да се наслаждават един на друг.

Телец – Дева

Като цяло, Телецът може да научи Девата на любов, нежност и сексуалност. Девата трябва да бъде достатъчно гъвкава, за да оцени своя Телец и да му даде интелектуални идеи върху нещата, които биха могли да идеализират. Връзката им може да бъде много успешна, само ако не се страхуват да не бъдат наранени и твърде недоверчиви. Ако все пак се предадат един на друг и се влюбят лудо, те биха могли да са комбинацията от чисто сърце, представено от Телец, и бистър ум, представен от Дева. Какво повече биха имали нужда?

Телец – Везни

Внимавайте Везни, защото Телецът е тук, за да събуди вътрешните ви страхове и да ги извади на повърхността! Телците също трябва да бъдат внимателни, тъй като нуждата им да чувстват вина може да разцъфне с Везни. Тази връзка е урок, който и двамата никога няма да забравят, особено ако успеят да изградят достатъчно разбирателство и нежност помежду си. Единственият начин, по който някога биха могли да бъдат щастливи, е да приемат това, с което не искат да се справят са собствените им вътрешни страхове. Ако направят това, можете да си представите как би била пълна тяхната връзка.

Телец – Скорпион

Телец и Скорпион са знаците на най-дълбоко физическо удоволствие, всеки по свой начин. Това трябва да бъде фокусът на връзката им, тъй като те не могат да разберат платоничните и въображаемите взаимоотношения, когато се съберат. Няма такова нещо като платонично преживяване на романтиката, когато целият смисъл на романтиката е да стане физическа. Много е възможно те да изградят сексуалния си живот до степен, в която никой друг партньор не би могъл да задоволи нуждите им.  Това може да доведе до собствена връзка без изход, въпреки че вероятно не биха искали да се измъкнат, дори и да могат. Цялото преживяване може да бъде твърде мрачно за партньора Телец, особено ако практическият им усет е предизвикан от характера на Скорпион. В случай, че и двамата са независими и готови да се слеят с някой друг, те биха могли да бъдат перфектната връзка между сексуално и емоционално, тази, която всички желаем.

Телец – Стрелец

И двамата са свързани по някакъв начин с Луната, така че има някои чувства, които трябва да бъдат споделени. Въпреки това, Стрелецът обикновено не реагира с много емоции на монотоността или с други думи, за тях иначе скучната природа на Телец. Ако Телецът беше малко по-податлив на временни увлечения или платонични връзки, те биха могли да се влюбят в Стрелец достатъчно, за да преодолеят различията между тях. Стрелецът, от друга страна, често е влюбен или временно влюбен. Има голям шанс да се влюбят в Телец, ако харесват външния им вид, но няма да издържат в тези чувства достатъчно дълго, за да водят Телец към взаимна любов.  Темпото им е неправилно и рядко се синхронизират с емоциите. Повечето връзки между Телец и партньор Стрелец, които успяват да продължат, са тези, които са започнали като приятелство и са имали шанс да се развият емоционално в продължение на години, без всъщност да са в романтична връзка.

Телец – Козирог

Телец и Козирог могат да създадат толкова дълбока връзка, че тяхната творческа сила в материалната сфера може да изглежда недостижима за други знаци на зодиака. Със способността да се допълват един друг по нежен, бавен начин, те са най-скучната двойка отвън, с най-вълнуваща вътрешна дейност, която остава скрита от останалия свят. Ако Телецът мотивира партньора си Козирог и Козирогът покаже пътя на постижението на своя партньор Телец, те биха могли да работят заедно, да отглеждат деца и да споделят живот с повече забавление, отколкото и двамата са свикнали, или просто да изградят неразрушима връзка. Когато дълбоките им емоции се преплитат, те са свързани един с друг за вечността.

Телец – Водолей

Телец и Водолей са хора от два различни свята. Все пак има странна прилика и връзка между техните владетели и макар и много предизвикателна, това е връзка, в която и двамата партньори могат да се влюбват един в друг, отново и отново, всеки ден. Те се управляват от Венера и Уран, като и двете планети се въртят в посока, противоположна на посоката на другите планети. Те са двама изгнаници, различни и открояващи се, които заедно разбират, че Изтокът може да бъде там, където е Западът, и обратно. Те разбират разнообразието, промяната на посоката и вълнението на любовта. Те обаче рядко ще стигнат до точката да се разберат поради прекомерната си нужда от мир (Телец) и вълнение (Водолей). Каква странна двойка са тези знаци. С такава очевидна възможност за електрическа любов.

Телец – Риби

Това е връзка, основана на любов и пълна с нея, докато трае. И двамата жадуват за романтика и красота в живота си и ще направят всичко необходимо, за да поддържат красотата между тях. Телецът ще даде на партньора си Риби шанс да се свърже с реалния свят, като им покаже как да заземят своята креативност, докато Рибите ще издигнат Телеца и ще ги направят малко по-мек и по-гъвкав. Изглежда, че имат мисия да ги убедят, че истинската любов съществува. Когато връзката им приключи, и двамата ще го разберат моментално и много често разговорът за раздяла би бил излишен. Ако се наслаждават на доверието си и подхранват красотата на любовта, която споделят, връзката им може да продължи и да бъде вдъхновяваща като сбъдната мечта.

За късмет, сподели с приятел: