Телец

Хороскоп на Телец

Изготвен на: 29.11.2022

ден за получаване на тайни знания. Освен това можете да създавате нови познанства, да подновявате стари връзки или просто да приемате гости. На този ден вие сте емоционално впечатляващи и доброжелателни към хората около вас, така че успехът е гарантиран. Проблеми в професионалната сфера на дейност ще възникнат поради вашето известно разсейване и нежелание да се съсредоточите върху основното. Опитайте се да не консумирате алкохолни напитки, да берете цветя или да запалите огън. Разходка до езерото ще бъде благоприятна. С любимите хора утре не са изключени недоразумения и кавги, които могат да завършат с разочарование, негодувание и дори прекъсване на отношенията.

През 2022 г. осъществяването на така необходимите ви стабилност и сигурност ще бъде по-трудно постижимо. Възможни са изненади, неочаквани обрати и сериозни житейски промени – особено за родените в периода 30.04. – 09.05. На моменти ще имате чувството, че губите почва под краката си, което ще ви накара да се усетите тревожни. Ще ви бъде по-лесно да се справите, ако гледате на предизвикателствата като на възможности за промени – на самите вас, на начина, по който взаимодействате с околните, а също така и за реформи в конкретна житейска област. Много от вас носят тежък товар, но се страхуват да го пуснат, защото смятат, че нямат друг избор. Напрежението, което на периоди ще изпитвате през 2022 г., е подтик да видите кое е наистина ценно за вас и си заслужава да го запазите и кое – напротив – натоварва ви и е добре да го пуснете. „Да пуснете“ безспорно е трудно действие за вас, но то ще ви осигури вътрешно спокойствие – нещо, което отдавна търсите. Стремете се да бъдете малко по-гъвкави, да се адаптирате към обстоятелствата и да си сътрудничите с околните. Някои от т.нар. трудности, които ще срещнете през годината, се случват, за да подобрите комуникативните си умения и да се научите да работите в екип – и с близките си, и с колегите, и с приятелите. Месеците, в които е най-вероятно да се случват големите промени и да взимате важни решения, са от февруари до юли, а също и октомври-ноември. При родените в периода до 30.04. промени се случваха през изминалите години – 2022 г. е периодът на адаптация, в които можете лека-полека да се стабилизирате и да вървите по-уверено напред. За родените след 10.05. обратите тепърва предстоят, но нищо чудно вече да усещате вятъра на промяната.

Кариера и финанси

Темата за работата ще бъде на фокус при много от вас през 2022 г. Притиснати от обстоятелствата или неудовлетворени от настоящото положение, може да търсите нови хоризонти за професионално развитие – някои от вас дори в напълно нова сфера. Опитайте се да не напускате само и само за да избягате от работодател или колеги, които ви създават трудности, а да използвате този период като възможност да помислите какво искате да работите, за какво ви бива и какво да направите, за да тръгнете по нов път. През януари може да имате грижи от работен или финансов характер. Този месец не е подходящ за резки движения, така че обмислете сериозно какво искате и действайте през февруари, който е чудесен месец за големи промени и по-смели действия. Посоката е напред за вас и през март и април – пречки няма; ако се появят, те ще дойдат от прекалената ви пасивност и страх от промяна. Май е чудесен месец за ново начало, но е възможно да имате финансови грижи; не е препоръчително да правите големи покупки и да подписвате важни договори. През юни ще имате финансови постъпления – бъдете по-смели и инициативни в работата, във ваша полза е. През юли и август ще имате много енергия, така че за вас тези месеци не са особено подходящи за почивка. През септември и октомври намалете темпото и си починете. През ноември може да има напрежение в работата, но за съжаление ще се чувствате като с вързани ръце.

Любов и взаимоотношения

През 2022 г. подкрепата за вас ще идва от приятелите, така че разчитайте на тях и на свой ред им помагайте. За да получите тази подкрепа обаче, ще трябва първо да положите усилия – да търсите възможности и да ги оползотворявате. Ако разчитате на приятел или познат да ви носи на ръце и да ви реши проблемите или имате прекалени очаквания към другите, нищо чудно през пролетта да дойде и разочарованието. Успехът през тази година ще дойде чрез общуване и сътрудничество с приятели и съмишленици, но не очаквайте чудеса. Що се отнася до любовта и връзките, там са възможни конфликти, но само ако във взаимотноошенията ви с партньора няма равнопоставеност и баланс. Усещате ли се напрегнати и изнервени, значи е необходимо нещо да се промени – колкото повече отлагате, толкова по-недоволни ще ставате. „Горещи“ месеци са януари и ноември, а благоприятни за постигане на хармония във връзката и за нова любов са юни и септември.

Здраве

През 2022 г. се грижете повече за здравето си, особено ако сте подложени на по-силен стрес. Старайте се да решавате проблемите си, а не да ги замитате под килима, защото второто може да доведе до повишено вътрешно напрежение и оттам – до физически симптоми, най-вече свързани с нервната и двигателната система. Някои от вас може да страдат от нервност или безсъние. Прекарвайте повече време сред природата и си намерете спокойни занимания, които ви действат отпускащо – може да са свързани с готварство, градинарство, шиене… Ако имате възможност, ходете на масаж или на други релаксиращи процедури. През юли, август и ноември бъдете внимателни – има риск от инциденти и наранявания.

Тук ще разберете кои хора са съвместими на база на техните зодии. Ако желаете, може да направите безплатен индивидуален онлайн тест за Вас и Вашия партньор

Онлайн Тест - Кликни ТУК

Телец – Овен

Това е връзка, пълна с лични предизвикателства и индивидуална дълбочина. Ако искат да успеят като двойка, много вътрешни проблеми и в двамата трябва да бъдат решени. Само ако и двамата постигнат мир в живота си, имат достатъчно осъзнатост, достатъчно предишни взаимоотношения и са придобили достатъчно хумор, те може да са в състояние да загърбят различията си и да се изслушат достатъчно добре. Не е толкова трудно, освен когато сте свикнали да използвате рогата си.

Телец – Телец

Връзката между двама представители на Телец е нещо, за което трябва да се грижите и да държите, само ако и двамата не сте твърде упорити в намерението си да чакате другия човек да направи първия ход. Поради своята емоционална и чувствена природа, Телците могат да бъдат много внимателни към нуждите на другия и да се грижат един за друг, когато е необходимо. Проблемът им обикновено се проявява само чрез двойния набор от рога, което ги кара да потъват твърде дълбоко в различията си без видима причина. Ако можеха да се отворят един към друг и към взаимната си нужда от промяна, това е връзка, която и двамата биха намерили за изключителна.

Телец – Близнаци

Връзката между Телец и Близнаци не дава много обещания в началото. Все пак фиксираното качество на знака Телец може да им даде достатъчно издръжливост и упоритост, за да издържат в намерението си да бъдат с Близнаци, достатъчно дълго, за да могат наистина да се опознаят добре. Въпреки че шансовете им да се примирят с различията си са малки, ако партньорът Телец вложи цялото си сърце в това, те може да успеят да се превърнат в най-подходящата част от живота на своите Близнаци като тяхна основа и тяхната надеждност във всичко, което правят. В случай, че се приемат напълно, Телецът ще даде на Близнаците връзката им с планетата Земя, с тялото им и ежедневието им, като им даде основата за здраве и нормално функциониране. В замяна Близнаците ще дадат крила на Телеца си и, още по-добре, ще ги научат как да летят.

Телец – Рак

Телец и Рак представят най-нежната двойка на зодиака. Когато се влюбят, те рядко ще намерят причина да се разделят, заради споделените им емоционални цели за любов, разбирателство, семейство и усещане за дом. Това е връзката, която изглежда като вечен двигател на любовта, в случай че и двамата партньори вече нямат твърде много емоционален багаж, който ги прави неспособни да дават и получават тази дълбочина на емоциите. Дори и да го направят, без препятствия по пътя, те вероятно ще се научат да прощават и забравят, тъй като потокът на връзката им ги отвежда до това, което винаги са искали.

Телец – Лъв

Връзката на Телец и Лъв може да бъде агресивно предизвикателна, основновно заради техните топли натури, управлявани от Венера и Слънцето. Въпреки че и двамата са изтъкани от сходни качество с напълно различни натури, ако изградят достатъчно търпение, преди да влязат в отношенията си, те имат шанс да се превърнат във познатата архетипна двойка на момиче и момче. Когато техните мъжки и женски принципи са в баланс, те могат да ги използват, за да поправят своите сексуални, интелектуални и финансови проблеми и наистина да се наслаждават един на друг.

Телец – Дева

Като цяло, Телецът може да научи Девата на любов, нежност и сексуалност. Девата трябва да бъде достатъчно гъвкава, за да оцени своя Телец и да му даде интелектуални идеи върху нещата, които биха могли да идеализират. Връзката им може да бъде много успешна, само ако не се страхуват да не бъдат наранени и твърде недоверчиви. Ако все пак се предадат един на друг и се влюбят лудо, те биха могли да са комбинацията от чисто сърце, представено от Телец, и бистър ум, представен от Дева. Какво повече биха имали нужда?

Телец – Везни

Внимавайте Везни, защото Телецът е тук, за да събуди вътрешните ви страхове и да ги извади на повърхността! Телците също трябва да бъдат внимателни, тъй като нуждата им да чувстват вина може да разцъфне с Везни. Тази връзка е урок, който и двамата никога няма да забравят, особено ако успеят да изградят достатъчно разбирателство и нежност помежду си. Единственият начин, по който някога биха могли да бъдат щастливи, е да приемат това, с което не искат да се справят са собствените им вътрешни страхове. Ако направят това, можете да си представите как би била пълна тяхната връзка.

Телец – Скорпион

Телец и Скорпион са знаците на най-дълбоко физическо удоволствие, всеки по свой начин. Това трябва да бъде фокусът на връзката им, тъй като те не могат да разберат платоничните и въображаемите взаимоотношения, когато се съберат. Няма такова нещо като платонично преживяване на романтиката, когато целият смисъл на романтиката е да стане физическа. Много е възможно те да изградят сексуалния си живот до степен, в която никой друг партньор не би могъл да задоволи нуждите им.  Това може да доведе до собствена връзка без изход, въпреки че вероятно не биха искали да се измъкнат, дори и да могат. Цялото преживяване може да бъде твърде мрачно за партньора Телец, особено ако практическият им усет е предизвикан от характера на Скорпион. В случай, че и двамата са независими и готови да се слеят с някой друг, те биха могли да бъдат перфектната връзка между сексуално и емоционално, тази, която всички желаем.

Телец – Стрелец

И двамата са свързани по някакъв начин с Луната, така че има някои чувства, които трябва да бъдат споделени. Въпреки това, Стрелецът обикновено не реагира с много емоции на монотоността или с други думи, за тях иначе скучната природа на Телец. Ако Телецът беше малко по-податлив на временни увлечения или платонични връзки, те биха могли да се влюбят в Стрелец достатъчно, за да преодолеят различията между тях. Стрелецът, от друга страна, често е влюбен или временно влюбен. Има голям шанс да се влюбят в Телец, ако харесват външния им вид, но няма да издържат в тези чувства достатъчно дълго, за да водят Телец към взаимна любов.  Темпото им е неправилно и рядко се синхронизират с емоциите. Повечето връзки между Телец и партньор Стрелец, които успяват да продължат, са тези, които са започнали като приятелство и са имали шанс да се развият емоционално в продължение на години, без всъщност да са в романтична връзка.

Телец – Козирог

Телец и Козирог могат да създадат толкова дълбока връзка, че тяхната творческа сила в материалната сфера може да изглежда недостижима за други знаци на зодиака. Със способността да се допълват един друг по нежен, бавен начин, те са най-скучната двойка отвън, с най-вълнуваща вътрешна дейност, която остава скрита от останалия свят. Ако Телецът мотивира партньора си Козирог и Козирогът покаже пътя на постижението на своя партньор Телец, те биха могли да работят заедно, да отглеждат деца и да споделят живот с повече забавление, отколкото и двамата са свикнали, или просто да изградят неразрушима връзка. Когато дълбоките им емоции се преплитат, те са свързани един с друг за вечността.

Телец – Водолей

Телец и Водолей са хора от два различни свята. Все пак има странна прилика и връзка между техните владетели и макар и много предизвикателна, това е връзка, в която и двамата партньори могат да се влюбват един в друг, отново и отново, всеки ден. Те се управляват от Венера и Уран, като и двете планети се въртят в посока, противоположна на посоката на другите планети. Те са двама изгнаници, различни и открояващи се, които заедно разбират, че Изтокът може да бъде там, където е Западът, и обратно. Те разбират разнообразието, промяната на посоката и вълнението на любовта. Те обаче рядко ще стигнат до точката да се разберат поради прекомерната си нужда от мир (Телец) и вълнение (Водолей). Каква странна двойка са тези знаци. С такава очевидна възможност за електрическа любов.

Телец – Риби

Това е връзка, основана на любов и пълна с нея, докато трае. И двамата жадуват за романтика и красота в живота си и ще направят всичко необходимо, за да поддържат красотата между тях. Телецът ще даде на партньора си Риби шанс да се свърже с реалния свят, като им покаже как да заземят своята креативност, докато Рибите ще издигнат Телеца и ще ги направят малко по-мек и по-гъвкав. Изглежда, че имат мисия да ги убедят, че истинската любов съществува. Когато връзката им приключи, и двамата ще го разберат моментално и много често разговорът за раздяла би бил излишен. Ако се наслаждават на доверието си и подхранват красотата на любовта, която споделят, връзката им може да продължи и да бъде вдъхновяваща като сбъдната мечта.

За късмет, сподели с приятел: