Какво казва зодията ви за любовния ви живот

Зодиите и Любовта

Затворете очи. Представете си перфектната първа среща с мечтаната от вас половинка. Вечеряте в модерен (но достъпен) ресторант, а разговорите и виното текат. Още една чаша? Да, моля. Когато половинката ви отива до тоалетната, вие трескаво пишете на приятеля си под масата: Омг, това е невероятно. Вечерта е идилична от началото до края и в нито един момент не се притеснявате за следващите стъпки. Какво може да се обърка?

Бързо напред – седем дни, три неотговорени съобщения и един блокиран номер по-късно: Мечтания човек се отдръпна.

Запознанствата са изпълнени с фалстартове, нездрави проекции и много опити и грешки. Така че не би ли било полезно да имаме някаква представа за потенциалните любовници преди първата среща? И тъй като за танго са нужни двама, винаги е полезно да придобиете по-дълбоко разбиране за собствените си силни и слаби страни, когато става въпрос за романтика.

Според учението на астрологията единствената информация, от която се нуждаете за повече вникване в преживяването да се срещате с някого, е неговата рождена дата. “Слънчевият знак” се определя от датата на раждане; слънчевият знак на някого представлява неговата основна личност. Въпреки че слънчевите знаци са само началото на един по-сложен астрологичен анализ, дори най-опитните професионални астролози все още ги смятат за изключително важни.

Слънчевият знак разкрива как взаимодействаме със света и как управляваме междуличностната динамика. Той хвърля светлина и върху нашите силни и слаби страни, както и върху начина, по който се ориентираме в отношенията. Някои знаци са прекалено идеалистични (Овен, Близнаци), докато други се ръководят от по-практичен подход (Дева, Козирог). Когато се опитват да установят нова връзка, някои знаци търсят стабилност (Рак, Везни), докато други са изцяло в плен на огнената страст (Лъв, Скорпион). И, разбира се, когато нещата станат трудни, някои знаци са по-склонни да решават конфликти (Телец, Водолей), докато други бързо бягат по хълмовете (Стрелец, Риби).

Всеки знак има свой собствен и уникален начин за справяне с взаимоотношенията и е важно да се разберат нюансите на всеки подход. Така че, без повече приказки, ето вашето ръководство за най-привлекателните качества на всеки знак във връзката, както и за най-големите им недостатъци при запознанства.

Овен

Овните са първият знак на зодиака и са известни със своята импулсивност. Когато става въпрос за запознанства, Овните не са сдържани: Тези огнени знаци се управляват от Марс, планетата на действието. Овните бързо се влюбват и не се страхуват да покажат на света това чрез сериозни (и понякога прекомерни) публични прояви на привързаност. Когато стрелата на Купидон удари тези страстни овни, те вероятно ще се опитат да й сложат пръстен по-бързо, отколкото можете да кажете “току-що се запознахме”.

Въпреки че може да е изкушаващо да се оставите на енергичен Овен да ви завладее, подхождайте внимателно. Овните често поставят нереалистични очаквания към новите си връзки, за да бъдат силно разочаровани, когато меденият месец приключи. Овните трябва да помнят, че процесът на опознаване отнема време. Упоритата работа, съпричастността и търпението позволяват на двойките да създадат солидни основи, изградени върху доверие, лоялност и взаимно уважение. Ето това е нещо, за което си струва да се чака.

Интересно: 10 признака, че сте Овен

Съвместимост на Овен с други Зодии

Годишен Хороскоп на ОВЕН (21 Март – 20 Април)

Телец

Телците са известни с това, че са непоколебими, основателни и лоялни партньори. Но преди да можете да се възползвате от предимствата на една връзка с Телец, първо трябва да изпиете тези земни знаци, сякаш няма да има утре (и без такси за овърдрафт). Телецът се управлява от Венера, планетата на любовта и красотата, и затова подходът на Телеца към стила на съблазняване е наистина обгръщащ. Пригответе се за едно завладяващо пътешествие из гледките, звуците и ароматите на романтиката.

Влюбеният Телец ще изрази романтичния си интерес чрез изследване на чувствения лукс: богата кухня, езотерични алкохолни напитки, опияняващи парфюми. Къпането в лавандулово масло не е вашето нещо? Това може да е проблем. Телецът е знакът на бика и подобно на самите огромни същества, тези знаци не обичат да отстъпват. Телците приемат лично разногласията и не са склонни да променят мнението си. Романтичните бикове трябва да помнят, че всички взаимоотношения изискват компромис, а гъвкавостта е тясно свързана с добротата и съпричастността.

Интересно: 10 признака, че сте Телец

Съвместимост на Телец с други Зодии

Годишен Хороскоп на ТЕЛЕЦ (21 Април – 21 Май)


Близнаци

Близнаците са първият въздушен знак и са представени от близнаците. Въпреки че Близнаците често имат лоша репутация на двуличници, тези дружелюбни и общителни въздушни знаци рядко имат нечисти намерения. Всъщност меркурианските Близнаци са най-известни със своята приказливост, спонтанност и оптимизъм. Техниката за съблазняване на Близнаци съответства на общата им нагласа: Тези Близнаци обичат да разговарят!

Близнаците се занимават с разказване на истории и тези майстори на всичко често имат много причудливи хобита. Имате колекция от пощенски марки? И Близнаците имат! Обичате да летите с балон? Запишете Близнаците! Близнаците са зайчетата енергетици на зодиака, но ако сте човек, който цени уютното и качествено време, може да възникне проблем. Близнаците имат нужда да бъдат постоянно активни, което понякога затруднява опознаването на този знак на по-дълбоко и лично ниво. Близнаците трябва да работят, за да осъзнаят, че тихите вечери у дома не са загубено време, а FOMO стига само дотам, когато култивират нова връзка.

Интересно: 10 признака, че сте Близнаци

Съвместимост на Близнаци с други Зодии

Годишен Хороскоп на Близнаци (22 Май – 21 Юни)

Рак

Раците са знакът на рака, а анатомията на ракообразните разкрива много за романтичния нрав на този воден знак. Подобно на самия рак, Раците покриват меката си, уязвима вътрешност със солидна броня. Най-трудният аспект на запознанството с Рак е да се преодолее твърдата му външност. Бавното, стабилно и последователно темпо е от решаващо значение за тези деликатни същества, тъй като те ще трябва да ви се доверят напълно, преди да свалят гардовете си.

Това обаче може да се окаже труден процес, тъй като и най-малкият пропуск може да постави Рака в отбранителна позиция. Ако имате достатъчно късмет да спечелите доверието на Рака, тези водни знаци са силно интуитивни, грижовни и щедри същества, които обичат да съжителстват, да творят и да мечтаят.

Интересно: 10 признака, че сте Рак

Съвместимост на Рак с други Зодии

Годишен Хороскоп на Рак (22 Юни – 22 Юли)


Лъв

Срещали ли сте се някога с известна личност? Защото това може да е добра практика за запознанство с Лъв. Лъвовете се управляват от Слънцето и тези огнени знаци си представят себе си като център на Вселената. Лъвовете обичат класическата романтика в старо-холивудски стил, включително грандиозните прояви на обожание (“Двадесет дузини рози? Колко мило!”) и драмата, достойна за папараците.

Влюбените Лъвове ценят концепцията за “силна двойка” и мислят за партньорите си като за продължение на самите себе си. Но въпреки своите по-големи от живота образи, Лъвовете са и чувствителни същества. Ако Лъвът се почувства наранен от своята половинка, това може да доведе до пълен срив на егото. Царствените лъвове трябва да помнят, че връзките не са само за таблоидите – те изискват и задкулисна отдаденост, компромиси и уязвимост. Когато се справят с тези задачи, бляскавият аспект на ухажването е много по-забавен.

Интересно: 10 признака, че сте Лъв

Съвместимост на Лъв с други Зодии

Годишен Хороскоп на Лъв (23 Юли – 23 Август)

Дева

Девите са най-аналитичният зодиакален знак, така че не е изненада, че най-прекият път към сърцето на Девата минава през хиперинтелектуализма. Тези уравновесени земни знаци обичат да поглъщат информация и Девите често са запалени читатели, киномани или музикални почитатели. Девите разчитат на логиката и организацията, така че стилът на съблазняване на този меркуриански знак често се основава на осезаеми ежедневни съвместимости. Имате ли сходни графици за сън? И двамата ли харесвате кръстословицата на вестник Труд? Колко често си взимате душ?

Девите използват фактите, за да създадат цялостни профили на своите любовници, и се радват на партньорство, което набляга на взаимността и добротата. Въпреки че най-голямата сила на Девите е острото им критично мислене, това може да бъде и тяхната романтична слабост. В лош ден Девите могат да бъдат перфекционисти, а наблюденията им да станат сурови и придирчиви. За да бъде партньорството им здраво, Девите трябва да останат непредубедени и да помнят, че структурата и рутината не винаги са най-важните неща в живота.

Интересно: 10 признака, че сте Дева

Съвместимост на Дева с други Зодии

Годишен Хороскоп на Дева (24 Август – 23 Септември)


Везни

Везните са представени от везната и се свързват с баланса, хармонията и – както се досещате – партньорството. Везните често са най-щастливи във взаимоотношенията, така че този въздушен знак често се впуска с главата напред в романтиката. Везните се управляват от Венера, планетата на любовта и красотата, и това влияние вдъхновява Везните да бъдат изключително естетически ориентирани. Везните са ценители: Те обичат екскурзиите в музеите, пътуванията до лозята и висококачествения интериорен дизайн. Времето, прекарано с булка Везни, може да прилича на монтаж от любимия ви романтичен филм, а тези очарователни въздушни знаци със сигурност знаят как да впечатляват.

Но тъй като Везните мразят да разочароват партньорите си, те често избягват конфликтите като чума… дори ако това означава да прибягват до бели лъжи и полуистини, за да запазят мира. Везните трябва да помнят, че здравословните разногласия дават възможност за израстване, учене и поставяне на граници, когато е необходимо. Няма нищо лошо в това да казвате истината си, а компромисът не може да съществува без честен диалог.

Интересно: 10 признака, че сте Везни

Съвместимост на Везни с други Зодии

Годишен Хороскоп на Везни (24 Септември – 23 Октомври)

Скорпион

Скорпионите имат малко лоша репутация в зодиака. Тези мощни водни знаци са символизирани от скорпиона – същество, обитаващо сенки, печално известно с отровното си жило. Скорпионите притежават интензивност, която не прилича на никой друг знак, а когато става въпрос за романтика, този воден знак е за дълбоко потапяне в душата. Идеалната връзка за Скорпиона е тази, която изминава дълъг път в емоционално, духовно и сексуално отношение. Може да бъдете напълно хипнотизирани от Скорпион дори само след една среща: Тези съблазнителни любовници са изключително омагьосващи.

Повечето Скорпиони са наясно със своя магнетизъм и обичат да използват силите си, за да проявяват своите надежди и желания. Тези водни знаци не трябва да забравят да използват чаровете си за добро, а не за зло. Ако не се управлява внимателно, енергията на Скорпиона може да доведе до натрапчиви наклонности, проблеми с контрола и борба за власт във взаимоотношенията. Скорпионът трябва да помни, че душевните връзки са ценни и към тях трябва да се отнася с уважение и почит.

Интересно: 10 признака, че сте Скорпион

Съвместимост на Скорпион с други Зодии

Годишен Хороскоп на Скорпион (24 Октомври – 22 Ноември)


Стрелец

Случвало ли ви се е да се изгубите в пустинята и само умът ви да ви води към безопасността? Какво ще кажете за ледено катерене по замръзнал водопад или за рафтинг по река Амазонка? Вашият любовник Стрелец го е правил. Стрелецът е последният огнен знак от зодиака и е представен от стрелеца. Стрелците задвижват стрелите си до далечни места и изминават невероятни разстояния само за да задоволят дръзкото си любопитство. Те обичат изследванията, разказите и философията, а да се срещаш с такъв стрелец е като да седиш на пътническата седалка в джипа на Индиана Джоунс.

Стрелците са животът на всяко парти и често се придържат към подхода “без глупости” в общуването. Тези дръзки, вълнуващи огнени знаци са страхотни партньори в престъплението… ако се задържат. Стрелците са родени, за да скитат, и свободата е много важна за тези смели изследователи, поради което за тях често е много по-лесно да се обвързват, отколкото да се обвързват. За да разцъфнат връзките им, Стрелците трябва да приемат своите любовници като свои съпътстващи пилоти. В края на краищата партньорството може да бъде изключително вълнуващо приключение само по себе си.

Интересно: 10 признака, че сте Стрелец

Съвместимост на Стрелец с други Зодии

Годишен Хороскоп на Стрелец (23 Ноември – 21 Декември)

Козирог

Смята се, че Козирозите остаряват с обратна сила: С напредването на възрастта стоическият Козирог става все по-млад, оптимистичен и обичащ да се забавлява. Това отразява и типичното преживяване при запознанство с Козирог. Земните Козирози са най-трудолюбивият и професионално амбициозен знак от зодиака. Те постигат успех благодарение на сериозния си, вещ подход към живота, а също така не обичат да губят време в излишни връзки. Това означава, че ако един Козирог прояви интерес, той наистина ви харесва.

На пръв поглед стилът на запознанствата на Козирога може да изглежда доста традиционен: ресторанти без разкош, срещи в киното и отговорно преспиване. Но когато Козирогът загрее, той ще разкрие дивата си страна. Във всеки Козирог се крие голям бунтар и ще разберете, че сте спечелили доверието на Козирога, когато вътрешният му бунтар излезе на сцената. Въпреки тайната си дързост, Козирозите винаги трябва да работят върху това да не третират партньорите си като свои служители. Козирозите могат да бъдат много студени във взаимоотношенията, особено когато изпитват страх от уязвимост. Козирозите трябва да помнят да се облекчават и да приемат недостатъците на другите хора – дори несъвършенствата са красиви.

Интересно: 10 признака, че сте Козирог

Съвместимост на Козирог с други Зодии

Годишен Хороскоп на Козирог (22 Декември – 20 Януари)


Водолей

Водолеят често е погрешно възприеман като воден знак поради префикса “аква”, но всъщност това е последният въздушен знак от зодиака. Водолеят е символизиран от алтруистичен лечител, който дарява земята с вода (живот) (Водолеят е носител на вода). Водолеите са противоположният знак на монарха Лъв: Те представляват народа. Като най-хуманитарния знак на зодиака, те са дълбоко загрижени за въпросите, свързани с по-голямото благо. И тъй като Водолеите са най-запалени от духа на егалитаризма, междуличностните отношения често са трудни за тези праведни бунтари.

Водолеите не са особено любвеобилни, така че романтиката за тези въздушни знаци обикновено прилича на приятелство. Те обичат да мислят нестандартно, така че стилът им на запознанства често е нетрадиционен, непринуден и ексцентричен. Най-важното нещо, което трябва да знаете за срещите с Водолей, е, че те се нуждаят от пространство. Времето за усамотение е абсолютно необходимо за Водолеите и те ще се разбунтуват, ако се чувстват клаустрофобично. Влюбеният Водолей трябва винаги да се опитва да бъде по-присъстващ и да съобщава за нуждата им от независимост, без да наранява чувствата чрез груба отчужденост. Водолеите се грижат, но имат свой собствен, странен начин да го покажат.

Интересно: 10 признака, че сте Водолей

Съвместимост на Водолей с други Зодии

Годишен Хороскоп на Водолей (21 Януари – 19 Февруари)

Риби

Последният зодиакален знак, Риби, е представен от две риби, които плуват в противоположни посоки. Този воден знак е изключително психичен, емоционален и интуитивен, така че не е изненадващо, че да се срещаш с Риби е като да се гмуркаш в най-дълбоките части на необятния океан: вълнуващо, объркващо и малко плашещо. Известно е, че Рибите са сериозни парти животни, така че влюбеният в Риби вероятно ще се радва да активира своята духовност чрез променящи съзнанието преживявания.

Понякога Рибите могат да бъдат претоварени от дълбочината на собствените си емоции в една връзка и предпочитаният защитен механизъм на тези риби е да отплуват. Когато нещата станат трудни, нерядко влюбените Риби изчезват, без да кажат нито дума. Рибите трябва да помнят, че е нормално да бъдат уязвими. Видът партньорство, който подкрепя интензивните емоционални страни на Рибите, изисква ангажираност, отдаденост и много упорита работа, за да се изгради.

Интересно: 10 признака, че сте Риби

Съвместимост на Риби с други Зодии

Годишен Хороскоп на Риби (20 Февруари – 20 Март)


За късмет, сподели с приятел: