10 признака, че сте Риби

Зодия Риби

Ако сте родени между 18 февруари и 20 март, вие сте Риби. Управлявани от Юпитер и Нептун, вие сте много чувствителни и силните ви емоции винаги ви подтикват да осъзнаете различни страни от себе си. Намирате удовлетворение, като помагате на хората и създавате по-силни връзки с другите, но може би ще трябва да помните, че от време на време трябва да защитавате собствената си енергия. Най-доброто ви личностно израстване се случва, когато отделяте моменти, за да бъдете сами.

Днес ще разгледаме 10 конкретни признака, които са характерни за зодия Риби.

Вероятно се нуждаете от много време насаме

Вие сте по-скоро интроверт и участието в огромни групови излети често може да ви се струва много изтощително или непосилно за вас. Дори да обичате да излизате с приятели, може да има ограничение във времето, в което можете да останете навън. Възможно е да имате нужда периодично да оставате сами, за да презаредите батериите си и да се почувствате освежени.

Искате да се ожените за някого след една среща с него

Когато харесвате някого, вероятно изграждате в главата си романтична фантазия за връзката. Често може да се окаже, че си представяте бъдещето с някого, преди дори да сте го опознали. Важно е да подхождате по-реалистично към запознанствата и да сте наясно с всички червени знамена, които другият човек ви показва.

Лесно поглъщате енергията на другите хора

Склонни сте да улавяте общото настроение на околните и може да усетите, когато някой има лош ден или се чувства потиснат. Атмосферата, в която се намирате, вероятно ви влияе много повече, отколкото на другите. Понякога дори може да ви е трудно да разграничите чуждите емоции от вашите собствени.


Имате творческа страна

Цените изкуството и красотата и вероятно обичате да се обличате добре или прекарвате време в грижливо декориране на дома си. Възможно е също така да сте пълни с творчески идеи или да имате някакъв вид артистично хоби, към което да се обръщате, за да изпуснете парата. Възможно е да сте естествено способни да изразявате емоциите си чрез творческо писане, художествени произведения или музика.

Обичате да говорите на духовни и мистични теми

Може да сте човекът в групата ви приятели, който знае най-много за теми като астрология, екстрасенси или таро. Много се интересувате от това да разберете как животът ви е свързан с теми от по-голям мащаб. Обичате също така да се задълбочавате в теми, които помагат да обясните собствените си личностни характеристики, за да осъзнаете по-добре себе си.

Интересно: Коя е най-рядката зодия?

Най-подходящата професия за всяка зодия

Вие сте много състрадателни и грижовни, което понякога е вашият недостатък

Отдавате голяма част от енергията си на другите и може би винаги искате да се уверите, че всички останали се справят добре, без да проверявате себе си. Може да давате и давате на някого, само за да осъзнаете по-късно, че той не е заслужавал цялото ви внимание. Може да се наложи да се научите да поставяте граници и да казвате “не” понякога.

Много сте чувствителни

Вероятно сте първият човек, който се разплаква по време на романтичен филм, или просто може да се разплачете произволно за почти всичко. Намирате дори най-малките жестове за много трогателни. Да държите чувствата си в бутилка може да ви е трудно, защото емоциите ви могат да бъдат малко потискащи.


Имате силна интуиция

Често може да получите първоначален инстинкт за определени хора или ситуации, който е трудно да пренебрегнете. Способни сте просто да усещате нещата, особено когато някой или нещо ви се струва нередно. Възможно е да вземате най-важните си решения въз основа на това, което ви подсказват емоциите ви, дори и да не можете да обясните напълно защо се чувствате така.

Обичате да създавате по-дълбоки връзки

Обичате да водите разговори с хора, в които се отваряте напълно един за друг и говорите за своите емоции или минали преживявания. Особено когато сте във връзка, искате да се чувствате напълно свързани с другия човек. Не можете да се свържете с някого, когато липсва тази емоционална дълбочина.

Работата ви може да е свързана с подпомагане на други хора

Възможно е в работата ви да има елемент, в който да давате съвети на други хора и да им помагате да се справят с проблемите си. Вие сте естествен лечител и за вас е лесно да накарате хората да се чувстват комфортно. Дори ако тези фактори не са част от ежедневната ви работа, може да ви харесва да изпълнявате странични проекти в полза на обществото.


За късмет, сподели с приятел: