Ето какъв секс предпочитат различните зодии

Зодиите и секса
CBD

Секс. Всички го искаме. Всички го желаем. Това е основно човешко желание.

Когато става въпрос за зодиака, всеки знак има различен начин, по който обича да се занимава с това. Макар че винаги е важно да знаете желанията си (или тази на половинката ви), все пак можете да научите много за това как някой обича секса, като знаете слънчевия му знак.

Независимо дали сте по-чувствен зодиакален знак или обичате спонтанността или извращенията, сексът е форма на общуване по най-първичен начин. Съблазняването, флиртът, химията и привличането – всичко това е свързано с начина, по който играем играта на секс и любов.

За да получите допълнителни слоеве информация за съвместимостта, познаването на знака на Марс и знака на Венера също помага. Но сега, нека да станем палави и да видим как знаците се потят под чаршафите!

Овен

Управлявани от огнения Марс, Овните имат висок сексуален нагон и не се страхуват да се впуснат в разгорещения момент. Силното им либидо ги кара да се нуждаят от много секс случайно или във връзка. Въпреки това, когато става въпрос за секс, те не се нуждаят от любов, която да е на първо място в списъка им с приоритети – всичко, от което се нуждаят, е страст и химия. Сексът с Овен често е бърз, много енергичен и атлетичен. От всички зодиакални знаци те нямат нищо против бърза любов, стига да има искри. Освен това, тъй като могат да бъдат много самоуверени и агресивни, те често не се страхуват да поемат инициативата.

Интересно: 10 признака, че сте Овен

Съвместимост на Овен с други Зодии

Телец

Управлявани от чувствената Венера, Телците са дълбоко романтични. Като земен знак, те са похотливи и предпочитат активирането на всички свои сетива по време на сексуалните преживявания. Те са най-физическите и осезаеми любовници в зодиака и поради това предпочитат дълги маратонски сесии без нужда от бързане. Целият танц на съблазняването, прелюдията и сношението са много по-важни за тези бикове, отколкото само бързият оргазъм. Въпреки това, тъй като разполагат с толкова дълбоки ресурси от страст, те могат да имат изключително интензивни сексуални преживявания. По-често този зодиакален знак предпочита моногамията, интимността или постоянството с партньорите си и е склонен да се наслаждава и на гушкането след това.

Интересно: 10 признака, че сте Телец

Съвместимост на Телец с други Зодии

Близнаци

Подобно на вихрушка, Близнаците обичат секс, който е спонтанен, импулсивен и авантюристичен. Управлявани от Меркурий, те се радват на експерименти и гъвкавост и в сексуалния си живот. Независимо дали са необвързани или обвързани, те се нуждаят от подправки и изненади, за да се държат на крак. Освен това, като въздушен знак, те могат да бъдат особено интелектуални, когато става въпрос за секс, като обикновено се впускат в остроумни шеги, за да съблазнят партньора си, както и да бъдат много гласовити по време на половия акт. Тези хора често не се нуждаят от романтика или ангажираност, за да влязат в леглото – само от вълнението от горещото прекарване на времето със секси човек, който да добави към правата им за хвалба. Чувството за пакост ще донесе на Близнаците вълнението, за което жадуват.

Интересно: 10 признака, че сте Близнаци

Съвместимост на Близнаци с други Зодии

Рак

Емоционални и чувствителни, Раците обичат секс, в който се чувстват свързани и в безопасност. Макар че може да им отнеме малко време да се отворят изпод черупката си, те също са воден знак и предпочитат чувствата си пред похотливите нужди. Ето защо Ракът желае сексуални преживявания, изпълнени с доверие, честност и почтеност, а не случайни забежки. Изключително чувствени, те предпочитат ангажираност, последователност и моногамия. Интимността и уязвимостта са две от най-важните неща за тях в еротичните преживявания, сякаш споделят свещен момент с партньора си. Те са особено раздаващи се любовници, желаещи да задоволят и да се сближат чрез страстната връзка.

Интересно: 10 признака, че сте Рак

Съвместимост на Рак с други Зодии

CBD

Лъв

Огненият Лъв обича секса, сякаш е цирк – и те са главното събитие. Като един от най-любопитните зодиакални знаци от всички, тези лъвове живеят заради страстта на лова. Като естествени романтици, те обичат връзката, но когато става въпрос за сваляне и мръсотия, те нямат нищо против гореща лудория със секси партньор, стига тя да е яростна и интензивна. Макар че поставят по-високо приоритета на своето удоволствие пред чуждото, след като Лъвът открие някого, който знае как да уцели сладкото му място, той с удоволствие ще обърне динамиката и ще задоволи друг. Сексът е шумен, потлив и разгорещен, точно както те го харесват. Въпреки това, Лъвовете не са само за еднократна употреба. Те често изпитват голямо удоволствие от чувствените аспекти на любовната игра, особено от масажа и ласките.

Интересно: 10 признака, че сте Лъв

Съвместимост на Лъв с други Зодии

Дева

Като земен знак, Девите са особено чувствени и нежни, когато става въпрос за секс. Зачитането на границите на другия също е важно за този зодиакален знак, тъй като те често не са от тези, които скачат в разгара на момента, без преди това да са се доверили и на някого. Въпреки че първоначално може да се представят за коректни и дистанцирани, те са доста похотливи с човек, на когото наистина имат доверие и за когото се грижат. Освен това, като много раздаващ се знак, те обичат да радват партньора си и се гордеят, че го правят. Високоинтелектуални, тъй като се управляват от Меркурий, те могат да се впуснат и в словесно и интелектуално съблазняване. Въпреки това, тъй като ги привличат странностите, Девите често са отворени за играчки, увлечения и експерименти с някого, когото ценят.

Интересно: 10 признака, че сте Дева

Съвместимост на Дева с други Зодии

Везни

Експресивни и страстни, Везните живеят за връзка. Като един от най-романтичните зодиакални знаци от всички, те жадуват за еротични преживявания с някой, който ги отразява. При запознанства или обвързване те често обичат да си разменят ролите на доминиращи или подчинени. При случайни срещи обаче Везните ценят уважението и справедливостта и често използват чар, за да съблазнят другите по свой начин. Управлявани от Венера, те се наслаждават на способността си да привличат завоеватели, така че в крайна сметка другите да поемат инициативата. Като въздушен знак те често се наслаждават на остроумието, общуването и смеха и в сексуалните си преживявания, като внасят диалог и дискусии в спалнята. Като меко чувствени личности сексът често е по-ритмичен и фокусиран върху връзката с очите, а не просто върху възбудата.

Интересно: 10 признака, че сте Везни

Съвместимост на Везни с други Зодии

Скорпион

Управлявани от Марс и Плутон, Скорпионите са известни като “сексуалния знак”. Това ги прави дълбоко страстни, еротични и магнетични. Като един от най-интензивните зодиакални знаци, тези хора жадуват за преживявания, които изтласкват сексуалността им до краен предел. Те жадуват за обединение на психологическо и физическо ниво, превръщайки взаимодействията си в трансформиращи ситуации, които оставят тях и партньора им в съвсем ново състояние на главата. Като воден знак те ценят дълбоката емоционална връзка в своите романси, но в крайна сметка не изискват обвързване. Вместо това те предпочитат да използват секса като форма на власт, за да владеят другите и да откриват незабравими преживявания за себе си.

Интересно: 10 признака, че сте Скорпион

Съвместимост на Скорпион с други Зодии

CBD

Стрелец

Управляван от Юпитер, Стрелецът е експанзивен и спонтанен, когато става въпрос за секс. Този зодиакален знак е огнен знак, което го прави особено похотлив и авантюристичен. Те непрекъснато жадуват за нови преживявания, като имат почти ненаситен апетит за изненади. Често пъти те обичат сексът да е непринуден и редовен, без да се страхуват да изследват нови възможности, позиции и типове хора. Поради това често ги наричат “ергените на зодиака”, които бягат от обвързване, за да преследват възможно най-много различни завоевания. Колкото по-изобретателен и оживен е сексът, толкова по-щастлив ще бъде Стрелецът. Всъщност, щом сексът стане скучен, Стрелецът ще остави някого в прахта.

Интересно: 10 признака, че сте Стрелец

Съвместимост на Стрелец с други Зодии

Козирог

Като земен знак, Козирозите са много чувствени и физически, когато става въпрос за секс. Те не са толкова експериментаторски настроени, колкото другите, като предпочитат практичността, последователността и познатостта пред авантюристичния импулс. Въпреки това този зодиакален знак е символизиран от овена – което означава, че има рога – и е един от най-любопитните от всички. Те жадуват за страстни романси с някого, който ще се подчини на тях и на желанията им, особено защото трябва да са сигурни, че всеки път ще се възбудят точно както им харесва. Сексът често е силно нежен и изисква чувство на доверие.

Интересно: 10 признака, че сте Козирог

Съвместимост на Козирог с други Зодии

Водолей

Управлявани от Уран, Водолеите обичат секс, който мисли нестандартно. Като въздушен знак те често подхождат интелектуално към сексуалните преживявания. Това може да ги накара да категоризират, анализират и изследват огромен набор от различни стилове, партньори или ситуации. От една страна, това може да накара някои Водолеи да предпочитат нетрадиционен секс или партньорство. За тези хора сексът е изследване на човешкия ум и психология. Благодарение на тази дистанцирана емоционална перспектива те са свободни да изследват уникални инструменти, позиции и роли, за които другите зодиакални знаци дори не биха си помислили като възможност.

Интересно: 10 признака, че сте Водолей

Съвместимост на Водолей с други Зодии

Риби

Управлявани от Нептун, Рибите са мечтателни романтици. Това означава, че те често жадуват за сексуални преживявания, които повдигат духа им и ги изкарват от главата им. Като воден знак те са особено чувствени, емоционални и чувствителни, като откриват, че когато става дума за доверие и уязвимост, това може да им помогне да достигнат най-големите си точки на екстаз. В много отношения най-великите еротични взаимодействия за Рибите са, когато усещат, че ситуацията сближава душата им с някой друг. Поради това ситуациите често са по-меки, сладки и интимни.

Интересно: 10 признака, че сте Риби

Съвместимост на Риби с други Зодии

CBD
За късмет, сподели с приятел: