Най-честите грешки на всяка зодия

Грешка на зодия
CBD

Всеки прави грешки… е нещо, което вероятно ще чуете, след като се провалите жестоко. Обикновено нещата са наред, въпреки че в момента никога не се усеща така. И какво е по-лошото? Всички ние сме обречени да се проваляме отново и отново, понякога по един и същ начин, до края на дните си. Всъщност лесно могат да се определят най-често срещаните грешки, които всеки зодиакален знак допуска, което ще ви напомни, че сте в отлична компания, дори и никога да не се справите напълно с лошите си навици.

Овен: Придържате се към лошо решение, защото, хей, това поне е решение

Вие сте пристрастни към действието, Овни. За разлика от Хамлет, вие не сте известни с дългите си размишления и анализи, когато сте изправени пред избор. Обичате лошото решение много повече, отколкото липсата на решение. Но това, че ви боли да се връщате назад, не означава, че не можете – или не трябва – да се обърнете, когато е ясно, че се движите в грешна посока. Вашият астрологичен стремеж е да се движите напред, но това трябва да бъде балансирано със стратегическа прозорливост. Дори ако “стратегическа прозорливост” звучи подозрително като код за “спъване на работата по големите ви планове”…

Телец: Дръжте непознатите на разстояние от себе си

Може би имате достатъчно приятели, Телец. Но като знак, който е най-устойчив на промени, вероятно бихте могли да освежите вътрешния си кръг. Стандартната ви реакция към нови хора обикновено е “не се интересувам” – не защото повечето хора не са толкова интересни, а защото се чувствате изключително комфортно с постоянния си състав и екип. Но една постоянна гостуваща звезда само ще допринесе за динамиката, така че кажете “да” на мача лате с новия си приятел от работата, който също гледа отново епизоди на Бъфи.

Близнаци: Двойна резервация за себе си

О, Близнаци, това почти не е ваша грешка. Когато комбинирате естествената си жажда за социална стимулация с епичната си дезорганизация, неизбежно се оказвате в ситуации, в които трябва да изпращате съобщения от типа: “Това беше ДНЕС? Извинявай, че тръгвам сега!” Не че не искате да спазвате всеки план, който правите, просто е много по-лесно да кажете “да” и после да го оставите да излезе от главата ви, докато не се наложи да си спомните отново. Обикновено като разочаровате някого. За щастие умеете чудесно да сте “на път”, докато все още сте по пижама и с маска на лицето.

Рак: Да се притеснявате да напуснете зоната си на комфорт

“Хайде просто да си почиваме” – така звучите, когато наистина се наслаждавате на нечия компания. Ако не е така, тогава вероятно сте се измъкнали, без никой да забележи. Но така или иначе, за вас всички пътища водят обратно към домашното стопанство. Вечно се стремите към сигурност и подобно на рака, който носи къщата си на гръб, обикновено носите със себе си аптечка, гумени витамини и кърпички. Но когато провизиите ви свършат или още по-лошо, когато сте твърде далеч от дома за твърде дълго време, тогава ставате наистина сърдити и щипките се появяват.

Интересно: Най-подходящата професия за всяка зодия

Какво казва зодията ви за любовния ви живот?

CBD

Лъв: Прекалявате с проблемите си

Дори Телецът не обича терапията на дребно толкова, колкото вие, защото той бавно инвестира в качествени основни неща, докато вие преоткривате цялото си проклето аз, Лъв. Когато е време за тръгване – което означава, че сте след ново разбито сърце, премествате се в нов град, сменяте кариерата си или просто е сряда – вие сте готови да се превърнете в следващата итерация на себе си. А тази итерация се нуждае от изцяло нов гардероб, защото естетиката ? е силно развита, а процесът ви е отвън-навътре. Ако се наложи да похарчите малко пари, за да вдъхнете живот на себе си, така да бъде. Лъвовете се стремят да свалят кожата си и да открият под нея нова, по-скъпа същност. Ако до края на сезона на Лъвовете не сте разорени, значи не сте направили истински сезон на Лъвовете.

Дева: Говорите на другите със същия тон, с който говорите на себе си

Деви, вие често сте твърде строги към себе си. Никой не отговаря на невероятно високите ви стандарти (ако можеше, просто щяхте да ги вдигнете още по-високо) и забелязвате всичко, което не достига. Вътрешният ви монолог може да прилича на безкрайно мъмрене. И тъй като Девите имат невероятно висок интегритет, обичате да се отнасяте към всички еднакво. Но вместо да обръщате киселия си език към другите, което може бързо да разпадне самочувствието им, опитайте се да разрешите несъответствието в полза на това да бъдете малко по-мили към себе си. Приятелите ви наистина, наистина ще го оценят.

Везни: Отклоняване, когато стане твърде неловко

Везни, знаем, че е по-лесно да изчезнете в облак от елипси в текстовите съобщения, когато нещата станат неловки, но нека да помислим отново, нали? Като естествени дипломати и социални председатели на зодиака, вашият талант е грация, чар и правене на всичко хубаво. Така че всяко нарушаване на тази грижливо поддържана атмосфера е не просто неприятно за вас – то просто не се прави. Но не всяка конфронтация трябва да прераства в нещо грозно. Опитът да преодолеете заедно едно недоразумение може да доведе до една по-красива и сложна динамика, изградена на базата на доверието. Така че, молим ви, нека да останем приятели дори след като сте прочели този параграф.

Скорпион: Еднократна помощ при заплаха

Малко надхитряне никога не е навредило на никого, нали, Скорпиони? Това зависи от това колко често се опирате на този лост. Работата е там, че малкото приятелско съревнование с вас рядко остава малко или приятелско. Вие сте един от най-силно интуитивните и чувствителни знаци в зодиака, което ви прави страшен противник и мощен съюзник. Но дори сред приятели може да сте податливи на несигурност за мястото си в динамиката. Всяко усещане, че някой рови във вас, ще задейства инстинктите ви да доминирате пасивно-агресивно над него. Опитайте се от време на време да ги оставите да “спечелят”, просто за да видите какво ще се случи. Изглежда ли, че те играят същата игра, която играете и вие? Наистина ли копаенето в крайна сметка е било копаене? Трудно ви е да спуснете подвижния мост и да се доверите на най-добрите намерения на другите, но всъщност рискът може да е много по-голям за допускането на най-лошото.

CBD

Стрелец: Удвояване на нетактичността

Всеки понякога си слага крака в устата, Стрелци, но не всеки го защитава до смърт като вас. Обикновено сте готови да приемете една хаплива забележка и да екстраполирате някаква по-широка теоретична рамка, в която сте напълно оправдани за това, което сте казали. Тъй като сте толкова интелектуални и конкурентни, вашата риторична сръчност е ефективен гъвкав механизъм. Но преди да вземете оръжието в ръце, проверете как може да се чувствате, когато сте от другата страна. Извинението може да е по-малко забавно от победата, но е много по-добро от това да загубиш приятел и да трябва да размишляваш защо.

Козирог: Забавлявате се, когато не се забавлявате

Това е само предполагаем проблем, Козирози. Може би най-много се забавлявате, като не се забавлявате, защото това ви позволява да заемате позата на мърморко, което е… доста забавно. Разбирате естетиката. Козирозите са склонни към сериозност и професионализъм, дори и в непринудена обстановка, и за вас е съвсем естествено да изиграете високомерното си поведение – дори и да не е толкова възхитително за всички останали. Ако от време на време разпускате косата си, може би наистина ще ви хареса да се забавлявате като един от хората. Това ще ви накара да оцените още повече мястото си.

Водолей: Целенасочено правиш изключително силно първо впечатление

Водолеи, вие не губите време, когато срещнете някой нов човек. Без значение колко висок е залогът на запознанството (потенциален свекър, шеф, клиент), вие се стремите да разберете дали той може да се справи с вас или не. Дали ще се стреснат от некоректната ви шега, или ще се намесят? Ако направите остро забележка, ще оценят ли смелостта ви или ще се защитят? Като оставим настрана легитимността на вашето запитване и невидимите лични променливи, които могат да нарушат валидността на резултатите, е добре да помните, че хората не са научни експерименти. Колкото и невинни, игриви или любящи да са намеренията ви – а те обикновено са такива, тъй като зодията е хуманитарна – опитайте се да не шокирате умишлено хората веднага след като ги срещнете. Можете да разкажете шегата си още на втората среща.

Риби: Никога не се отказвате от бившия

Романтично е да казваш, че никога няма да спреш да обичаш някого, а след това наистина да не спираш да го обичаш. Но обикновено след края на една връзка най-здравословното нещо е наистина да я оставите. За вас, Риби, борбата винаги е между загрижеността за живота и големите романтични идеали. Нямате желание да живеете в свят без по-голям смисъл, в който житейският ви опит не ви свързва с по-висша цел. Какъв е тогава смисълът от всички тези чувства, нали? Но понякога едно емоционално нараняване просто се нуждае от превръзка и време. Не всяко обещание, което някога сте изричали в окситоцинова мъгла, е свещено. Понякога боговете не искат да страдате. Понякога единственото, което искат, е да изтриете номера им, да се намажете със слънцезащитен крем и да отидете на обяд с майка си. Като нормално и необикновено човешко същество, каквото сте.

CBD
За късмет, сподели с приятел: