С коя зодия не трябва да се карате?

спор зодии
CBD

Независимо дали става въпрос за личния, професионалния или романтичния ви живот, конфликтите са неизбежни. И тъй като астрологичният знак на даден човек може да бъде показателен за неговите личностни характеристики, изучаването на начина, по който се борят зодиакалните знаци, може да помогне за създаването на солидна стратегия за разрешаване на всички възникнали конфликти.

Според астролозите проверката на слънчевия знак на някого (който обикновено се чете в дневния хороскоп) не е добър показател за начина, по който той се справя с предизвикателствата. Разберете как се карат зодиакалните знаци и как да разрешавате конфликти с всеки един от тях.

Овен

Ако огненият Овен не вижда стойност в даден проблем, той може да не се интересува от разрешаването на конфликта около него. Поради тази причина, когато се опитвате да сключите мир с овена, първо искате да му изясните, че разрешаването на проблема е важно за вас.

Те невинаги могат да разберат защо някой може да се обърне към тях с конкретен конфликт, така че първото нещо е да определите тази ценност и се надявате, че това ще ги накара да осъзнаят.

Телец

Тъй като на Телеца му е необходимо много, за да промени гледната си точка, когато се карате със земния знак Телец, първо искате да покажете готовност да разберете откъде идват те. Дори и Телецът да започне да вижда вашата гледна точка, не е сигурно, че ще се съгласи с нея, така че може да ви е от полза да се съгласите да не се съгласявате.

Близнаци

Управлявани от Меркурий, Близнаците обичат да мислят на глас по време на караници, което изисква много търпение от онези, които искат да разрешат конфликт с тях. По-лесно е да се работи с Близнаци, когато сте близък приятел или любим човек и да се обърнете към факта, че сте им близки, да изложите проблема и след това да бъдете отворени към Близнаците да изразят себе си.

Рак

Поради своята възпитателна същност Раците често се ориентират към другите и не е в тяхната природа да се карат. Вместо това те излизат извън рамките на ежедневното си общуване, за да избегнат конфликти. Ако все пак се окаже, че сте се скарали с Рак, покажете му, че го познавате и ви е грижа за него – и му напомнете, че той не е бреме за вас.

CBD

Лъв

Когато се карат, Лъвовете обработват нещата в главата си, преди да ги изкажат пред други хора. Те също така се опитват да предвидят нуждите на хората, за да не се налага да влизат в конфликт. Освен това, когато Лъвовете знаят, че са направили нещо нередно, те обикновено бързо се извиняват. По отношение на начина, по който този зодиакален знак се бори, може да има известно отдръпване, ако не смятат, че са сгрешили.

Дева

Предизвикателство, на което може да се натъкнете по отношение на караниците с Дева, е, че те не споделят мислите си, което може да затрудни разрешаването на конфликти. При Девите може да се случи едно от двете: те не очакват конфликт, защото смятат, че вече са направили всичко правилно, или може да имат ниски очаквания към себе си и да заемат позицията “знаеше в какво се забъркваш” Така че, когато се обръщате към Девата, за да разрешите нещо, бъдете разумни и спокойни. За Девите е важно да бъдат уравновесени. Недейте да избухвате или да се държите като глупаци.

Везни

Хармоничната природа на Везните може да означава, че те запазват емоциите си за себе си, вместо да ги изразяват и да рискуват да изпаднат в конфликт. Те обичат да се появяват за хората и да гарантират, че за тях се полагат грижи, но някои хора неминуемо остават настрана. Ако това сте вие, малко съпричастност може да ви помогне, тъй като поддържането на равновесие може да е нещо, с което Везните се затрудняват, когато имат твърде много топки във въздуха.

Скорпион

Знанието, че Скорпионът е много наблюдателен, е от ключово значение за преодоляване на конфликти с него. Когато стигнете до Скорпион [в кавга], трябва да имате предвид и това, че той вероятно ви е изучавал през цялото време, така че ще има какво да ви каже. Подобно на Везните, Скорпионът обича да има равновесие – а понякога това означава, че те също ще ви кажат как сте ги обидили. Добър план е да подходите към разрешаването на конфликти със Скорпион като към възможност за израстване, защото този знак е свързан със смъртта, прераждането и трансформацията.

CBD

Стрелец

Свободолюбивият Стрелец, подобно на Девата, вярва, че има необходимо ниво на благоприличие, независимо дали хората се карат, или не. Поради това другите може да ги възприемат като студени или сурови. За да се справите по най-добрия начин с това как този зодиакален знак се кара, може би ще е добре първо да им кажете как се чувствате – но определено пропуснете викането. Оттам нататък те вероятно ще работят с вас, за да изчистят конфликта.

Козирог

Трудното при Козирозите е, че те могат да бъдат малко безчувствени. Като целеустремен знак на зодиака, Козирогът иска повечето неща да имат практическа цел и изпечено ниво на зрялост, включително при разговорите. Козирогът ще слуша, а след това Козирогът ще отговори. С други думи, разговорът може да прилича на официален дебат (така че, опитайте се да не ги прекъсвате, когато говорят).

Водолей

Най-добре е да съобщите на Водолея в момента за възникнал конфликт, защото по-късно може да му е трудно да види проблема. (Помислете си: “Е, защо не казахте нищо по-рано?”) Добрата новина е, че Водолеите се интересуват от гледните точки на другите и са отворени да грешат. Не толкова добрата новина е, че тяхната природа на въздушен знак означава, че може да се наложи да им напомняте за това с леки думи.

Риби

Понякога Рибите може просто да не разбират откъде идва другият човек. Концепцията за конфликт може да им е абсолютно чужда и  може да се наложи да се върнете към тази тема. Следователно, за да разрешите кавга с Риби, е важно да им помогнете да разберат защо тя е важна за вас. Вечно емпатичните Риби искат да разберат, затова е важно да не им говорите по снизходителен начин.

CBD
За късмет, сподели с приятел: