Най-голямата тайна на всяка Зодия

тайните на зодиите
CBD

Всеки има изградени представи за всеки зодиакален знак. Например знаем, че Телецът е упорит бик, докато приятелите ви от зодия Лъв са тези, които обичат да са в центъра на вниманието.

В астрологията обаче за всеки зодиакален знак има нещо повече от това, което виждате на повърхността. Всички ние имаме своите тайни и неща, с които се борим всеки ден.

Зодия Овен

Вие сте известни като откриватели на пътя, като тези, които се борят за убежденията си и се излагат. Това е, което светът вижда, защото това е, което вие показвате на света. Но вие имате тайна.

И тази тайна е, че не се чувствате толкова уверени, колкото показвате на света.

Всъщност се чувствате като най-големия измамник на света. И всяка вечер се молите утре да се събудите и най-накрая да осъзнаете, че все пак сте истински новатор, защото сте се събудили и сте си казали: “Днес ще покажа на света кой съм в действителност; днес най-накрая ще притежавам това, което съм.”

Интересно: 10 признака, че сте Овен

Съвместимост на Овен с други Зодии

Годишен Хороскоп на ОВЕН (21 Март – 20 Април)

Зодия Телец

Вие сте упоритият приятел. Помагате за намирането и осигуряването на сигурност. Наслаждавате се на живота и си вършите работата.

Но голямата ви тайна е, че се притеснявате, че не правите достатъчно, за да осигурите всичко, както трябва, и тази усмивка на радост, която носите пред другите, е предимно за показ.

Въпреки че правите всичко възможно, за да осигурите и да се наслаждавате на живота пълноценно, никога не се чувствате удовлетворени и мислите, че това не е достатъчно; че трябва да направите повече. През по-голямата част от времето палите свещта от двата края, за да компенсирате това, което смятате, че ви липсва. Но е невъзможно да сте на върха на възможностите си през цялото време. Невъзможно е да се стремите към съвършенство през цялото време. Телец, вие се стремите да се наслаждавате на живота, но не му се наслаждавате, ако винаги се стремите да правите и да бъдете повече.

Зодия Близнаци

Вие сте животът на партито и насърчавате хората да се събират заедно и да общуват. А също така насърчавате всеки да приеме това, което го прави такъв, какъвто е.

Но когато става въпрос за вас самите, чувствате, че животът ви е на парчета и колкото повече се опитвате да го сглобите и да приемете това, което сте, той все още се разпада.

Продължавайте да опитвате и не се срамувайте да поискате помощ. Точно както вие сте били там, за да насърчите другите, има и други, които са там за вас в замяна.

Интересно: 10 признака, че сте Близнаци

Съвместимост на Близнаци с други Зодии

Годишен Хороскоп на Близнаци (22 Май – 21 Юни)

Зодия Рак

Макар че сте роден възпитател и силно вярвате в изграждането на силни семейни корени, това може да е предизвикателство, но си заслужава.

Но тайната, която носите, е, че не искате деца.

Голямата къщи с бялата ограда и голямото семейство не е за вас, или поне не ви привлича толкова, колкото другите зодии.

Интересно: 10 признака, че сте Рак

Съвместимост на Рак с други Зодии

Годишен Хороскоп на Рак (22 Юни – 22 Юли)

CBD

Зодия Лъв

Макар че може да ви възприемат като кралица на драмата, в действителност изразявате себе си смело и носите сърцето си на ръкава.

Тайната, която носите, е, че просто желаете живот с по-малко трудности, драми и затруднения.

Вие наистина сте обикновен човек с прости желания и нужди. И просто искате да споделите това с някого, който вероятно също носи сърцето си на ръкава.

Интересно: 10 признака, че сте Лъв

Съвместимост на Лъв с други Зодии

Годишен Хороскоп на Лъв (23 Юли – 23 Август)

Зодия Дева

Девата е майсторската помощница.

Тайната, която носите, е, че макар да сте “майстор” в помагането на другите, ви е изключително трудно да позволите на другите да ви помогнат или да помогнете на себе си, без да се чувствате неудобно или виновно за това.

Искането на помощ не ви прави да ви възприемат като по-малко, а само ви прави като всички останали, хора.

Интересно: 10 признака, че сте Дева

Съвместимост на Дева с други Зодии

Годишен Хороскоп на Дева (24 Август – 23 Септември)

Зодия Везни

Вие сте привърженици на търсенето на баланс и хармония. Не само със себе си, но и сред другите. А ако можете да постигнете това с грация и стил, това е още един плюс.

Но голямата ви тайна е, че далеч не всичко ви е под ръка. И че животът ви е всичко друго, но не и балансиран и хармоничен.

Вместо това откривате, че работите по-добре сред организирания безпорядък. И че по време на хаос и смут блестите най-ярко. Въпреки че може да се чувствате като фалшив човек за околните. Винаги се справяте с работата.

Интересно: 10 признака, че сте Везни

Съвместимост на Везни с други Зодии

Годишен Хороскоп на Везни (24 Септември – 23 Октомври)

Зодия Скорпион

Въпреки че сте най-интензивният и съсредоточен от всички знаци и насърчавате тези, които създават трайни връзки с другите, вашата тайна е, че се наслаждавате на времето си сами.

Избирате кръга си внимателно и предпазливо. И нямате време за глупости. Предпочитате да сте сами, отколкото да сте сред хора, които са избрали да не се съвземат. Предпочитате да вървите по собствения си път, вместо да следвате другите. Винаги сте следвали ритъма на собствения си барабан и в този момент се наслаждавате на звука, който можете да издадете съвсем сами.

Интересно: 10 признака, че сте Скорпион

Съвместимост на Скорпион с други Зодии

Годишен Хороскоп на Скорпион (24 Октомври – 22 Ноември)

CBD

Зодия Стрелец

Вие сте известни като големия рисков човек, мечтателя, този, който обича приключенията.

Вашата тайна е, че всъщност изпитвате много страхове.

През цялото време толкова се страхувате от това, което може да се обърка, че не мислите за това, което може да се обърка. Твърде много се страхувате от това колко висок и труден ще бъде скокът, че никога не предприемате този скок на вярата. Не осъзнавате, че всичко в живота е временно, а съжалението е вечно.

Интересно: 10 признака, че сте Стрелец

Съвместимост на Стрелец с други Зодии

Годишен Хороскоп на Стрелец (23 Ноември – 21 Декември)

Зодия Козирог

За вас всичко е свързано със структурата, дългосрочните цели и планирането.

Но в действителност тайно ви се иска животът ви да изисква от вас да бъдете по-спонтанни.

Макар че целите и структурата са напълно нормални черти, които трябва да притежавате, бихте искали да можете да се отпускате малко повече.

Интересно: 10 признака, че сте Козирог

Съвместимост на Козирог с други Зодии

Годишен Хороскоп на Козирог (22 Декември – 20 Януари)

Зодия Водолей

Макар да сте върховен търсач на истината и да се борите за справедливост за хората около вас, вие криете една тайна от всички.

Това, че през цялото време се борите за всички останали, е изтощително и непосилно.

Истината е, че понеже се борите за всички останали, не знаете да се борите за себе си със също толкова енергия, амбиция, решителност и сила. И понякога, когато си в тълпата, която мирно протестира за правата на ближния си, се надяваш, че един ден ще погледнеш в тази тълпа с надеждата да откриеш отново себе си.

Интересно: 10 признака, че сте Водолей

Съвместимост на Водолей с други Зодии

Годишен Хороскоп на Водолей (21 Януари – 19 Февруари)

Зодия Риби

Вие сте мечтател и лечител. Мечтаете мащабно и ако някой е наранен, първата ви реакция винаги е да излекувате болката.

Но тайната, която пазите от всички, е огромният натиск, който изпитвате, за да превърнете всяка своя мечта в реалност и да излекувате от болка и нараняване някого, за когото се грижите и когото обичате.

Това е комплексът на супергероя, увеличен с 10 пъти. И ако някоя мечта не се осъществи, трудно я оставяте да си отиде, толкова много, че се биете в гърдите, че не сте направили достатъчно, за да осъществите мечтата си. Ако не внимавате, Риби, това лесно може да ви създаде много голям проблем на рамото. И с тежестта на нуждата усещате, че трябва да мечтаете мащабно или да се приберете у дома, както и да излекувате всички, които са наранени. Това може да ви остави наранени и изключително разочаровани. Както не можете да помогнете на всички да се излекуват от болката си, така и не всяка мечта, която имате за себе си, ще се сбъдне. Някои мечти си остават мечти и никой, който постоянно си играе на герой, не е истински герой. Всички ние наистина сме човешки същества.

Интересно: 10 признака, че сте Риби

Съвместимост на Риби с други Зодии

Годишен Хороскоп на Риби (20 Февруари – 20 Март)

CBD
За късмет, сподели с приятел: