20 известни Скорпиони, в които ще се припознаете


Интензивният, замислен Скорпион често е определян като “най-мрачния” от зодиакалните знаци. И това всъщност им подхожда, тъй като чувството за неразбиране е нещо като тяхна стихия. Макар че някои бързо определят този страстен знак като “луд”, именно тази страст ги тласка към все по-високи върхове, както показва този списък със знаменитости Скорпиони, които са абсолютни отличници в своите области. Всичко това показва, че това, което за някои може да изглежда “лудост”, за други е ключ към успеха. Ето 20 известни Скорпиона, които олицетворяват какво означава да си роден под осмия знак на зодиака.

1. МАРИЯ АНТОАНЕТА: РОДЕНА НА 2 НОЕМВРИ 1755 Г.

Един Скорпион никога не би казал “Нека ядат торта”, а както се оказва, не го е направила и Мария Антоанета. Тази скандална кралица Скорпион често е била неразбирана и тълкувана погрешно по нейно време поради дистанцираното си и отчуждаващо поведение, което е класическа дилема на Скорпиона. За щастие в наши дни това вече не им струва главата.

2. ПАБЛО ПИКАСО: РОДЕН НА 25 ОКТОМВРИ 1881 Г.

Син период? Целият живот на Скорпиона е син период. Силната емоционалност, цветност и страст на творчеството на Пикасо са типични за мирогледа на всеки Скорпион. Кой казва, че очите на някого не могат да бъдат там, където трябва да бъде устата му? И дори не ги карайте да започват за разположението на носа. Скорпионите се стремят да разтърсват нещата и да предизвикват възприятията на хората, което Пикасо прави с изкуството си.

3. БИЛ ГЕЙТС: РОДЕН НА 28 ОКТОМВРИ 1955 Г.

Може би ще се изненадате, че Бил Гейтс е Скорпион, но погледнете живота и постиженията му и тази изненада ще изчезне. Бил е известен с това, че е направил всичко необходимо, за да напредне в своята област, и не се е страхувал да наруши някои правила, за да го направи. След като постигнал световно господство, той се насочил към благотворителността, очертавайки нов курс за себе си и помагайки му да се свърже с ближните си в този процес, известен още като хляба на Скорпиона.

4. КРИС ДЖЕНЪР: РОДЕН НА 5 НОЕМВРИ 1955 Г.

Крис не е единственият Скорпион в клана Кардашиян-Дженър (Кейтлин и Кендъл също са родени под този воден знак), но Крис въплъщава тази енергия най-добре като вдъхновител на едно от най-драматичните и изпълнени с драма риалити предавания по телевизията. Скорпионите нямат проблем да изследват собствения си емоционален живот, за да го видят всички. Тяхната откритост по отношение на възходите и паденията им и готовността им да преживеят травма в очите на обществото може да помогне на другите да почувстват, че не са сами. Или най-малкото да се превърнат в много интересна телевизионна програма.

5. УПИ ГОЛДБЪРГ: РОДЕНА НА 13 НОЕМВРИ 1955 Г.

Комедиантката, актриса и водеща на предаването The View Упи Голдбърг никога не се е задоволявала да прави само едно нещо – класическа черта на Скорпиона. Тя е прекарала цялата си кариера в проучване на нови възможности и начинания и използва мястото си в The View, за да предизвиква колегите си да се задълбочат в мненията и гледните си точки. Именно този стремеж я прави перфектния Скорпион и вероятно не ? е навредил, за да получи заветната награда EGOT.

6. ДЖЕФ ПРОБСТ: РОДЕН НА 4 НОЕМВРИ 1961 Г.

Има ли нещо по-скорпионско от това да събереш група приятели около огъня и да ги накараш да гласуват един за друг, за да напуснат острова? Не съвсем. Скорпионите се занимават с водене на трудни разговори, което на практика е основното занимание на Джеф Пробст още от премиерата на Survivor през 2000 г. За щастие на тази риалити звезда, Скорпионът няма проблем да се справя с драмите. Всъщност колкото повече драма, толкова по-добре.


7. ДЕЙВИД ШВИМЕР: РОДЕН НА 2 НОЕМВРИ 1966 Г.

Защото само един Скорпион би могъл да направи Рос Гелър симпатичен. Край на темата.

8. ДЖУЛИЯ РОБЪРТС: РОДЕНА НА 28 ОКТОМВРИ 1967 Г.

Да, точно така, любимката на Америка е Скорпион. (Джулия въплъщава всички класически черти на водния знак с умението си да дълбае емоционално, което ? помага, когато интерпретира реални хора (като Ерин Брокович) на екрана. Тя умее да се поставя на мястото на другите и това си личи. Светът не може да й се насити.

9. ДЖИМИ КИМЕЛ: РОДЕН НА 13 НОЕМВРИ 1967 Г.

Скорпионите не са често известни с хумора си, но когато се възползват от забавната си страна, резултатите са безспорно смешни. Вижте комика и водещ на вечерни предавания Джими Кимъл, който не се страхува да изкаже мнението си и да излезе навън, когато става въпрос за забавление. Да се подиграваш с децата? Започва да се бие с политически фигури? Всичко това е нормално за Скорпионите, които са готови да стигнат дотам, когато искат да получат това, което искат. За наше щастие, в случая на Джими това обикновено е голям смях.

10. ШОН “ДИДИ” КОМБС: РОДЕН НА 4 НОЕМВРИ 1969 Г.

На работното място Скорпионите са силно целеустремени. Тяхната страст ги подтиква да постигат все по-амбициозни цели, докато един ден не се окажат в ъгловия офис. Това напълно описва кариерната траектория на Диди, който започва като рапър, а след това става продуцент, моден дизайнер, актьор, звукозаписен мениджър и всеобхватен магнат. Би ли могъл да направи всичко това, ако не го движеше силната страст на Скорпиона? Ние смятаме, че не.

11. МАТЮ МАККОНЪХИ: РОДЕН НА 4 НОЕМВРИ 1969 Г.

Скорпионите по принцип са енигмата на зодиака, а има ли знаменитост, която да е по-голяма енигма от Матю Макконъхи? Понякога той краде сърцето ви като звездата от любимата ви романтична комедия, понякога хвърля бомби с истината в “Истински детектив”… а понякога кара Линкълн за никъде. Ако не можете да разберете за какво точно говори, влезте на неговото ниво. Мозъкът на Матю от галактиката Скорпион не чака никого.

12. УИНОНА РАЙДЪР: РОДЕНА НА 29 ОКТОМВРИ 1971 Г.

Не би трябвало да е изненада, че жената, участвала във филми като “Бийтълджус” и “Едуард Ножиците”, е Скорпион. Този знак по принцип е олицетворение на Хелоуин, а коя знаменитост е по-хелоуинска от звездата от “Странни неща” Уинона Райдър? Уинона не се страхува да се държи странно или да се заиграва в сферата на страховитото, което е само още един начин да развява знамето на своя Скорпион. И светът я обича за това.


13. ХОАКИН ФЕНИКС: РОДЕН НА 28 ОКТОМВРИ 1974 Г.

Само един Скорпион би имал емоционалната дълбочина, за да вдъхне живот на герой като Жокера. Гмуркането в човешката психика е естествено за Скорпионите и те не се страхуват да следват ума по какъвто и да е тъмен и изкривен път. А ако в процеса на работа спечелят няколко номинации за “Оскар”? Те са повече от щастливи да приемат.

14. ЛЕОНАРДО ДИКАПРИО: РОДЕН НА 11 НОЕМВРИ 1974 Г.

Животът на Лео на яхта е перфектното въплъщение на водния Скорпион, който предпочита интимните приключения на далечни места пред живота в постоянната светлина на прожекторите. Скорпионите предпочитат да се обграждат със сплотена клика от близки хора, а не с постоянно променящ се екип от привърженици. А ако тези близки хора са и модели? Още по-добре.

15. ГВЕНДОЛИН КРИСТИ: РОДЕНА НА 28 ОКТОМВРИ 1978 Г.

Гвендолин Кристи се затвърди като икона на Скорпиона, като се кандидатира за “Еми”, когато HBO не го направи. Скорпионите не се страхуват да разтърсват нещата или да объркват най-добрите планове на другите (особено на шефовете си). Те не са от тези, които се въздържат от това, в което вярват, поради страх от конфликт или драма. Всъщност те се радват на това. Точно както направи Гвендолин, когато впоследствие беше номинирана за “Еми” за най-добра актриса в поддържаща роля.

16. РАЙЪН ГОСЛИНГ: РОДЕН НА 12 НОЕМВРИ 1980 Г.

Скорпионът е известен като един от най-сексапилните знаци в зодиака, а това е и знакът, който сърцеразбивачът Райън Гослинг нарича свой дом. Скорпионите са свързани с интензивни романтични и сексуални връзки, което вероятно е причината Райън да е успял да създаде толкова много химия с любовните си интереси на екрана – от Рейчъл Макадамс до Ема Стоун. Шестте пачки вероятно също не вредят.

17. АНЕ ХАТАУЕЙ: РОДЕНА НА 12 НОЕМВРИ 1982 Г.

Само един Скорпион може да направи толкова разнообразни изпълнения, с каквито ни е дарила Ан Хатауей в кариерата си – от изключително привлекателната Миа Термополис до спиращото дъха изпълнение на “I Dreamed a Dream” в “Les Mis”. Дори омразата към Хатауей, която я измъчваше в продължение на години (докато всички не разбрахме, че сме били глупаци), е типична за неразбрания Скорпион, чиято страст може да бъде разчетена като “твърде интензивна” или “досадна” за някои. Колко много грешат всички те.

18. КЕЙТИ ПЕРИ: РОДЕНА НА 25 ОКТОМВРИ 1984 Г.

Като изпълнител Кейти Пери винаги се опитва да надскочи границата и да направи нещо различно, което може би се дължи на факта, че е родена под знака на Скорпиона. Скорпионите предпочитат да вървят срещу течението, което ни кара веднага да се сетим за дивите костюми и лудории на Кейти. А дългогодишната ? битка с Тейлър Суифт доказва, че тя е Скорпион, който може да прощава (но имаме чувството, че никога няма да забрави). Нищо чудно, че тази изпълнителка на “Firework” е част от най-експлозивния знак от всички тях.


19. КЕЛИ ОСБЪРН: РОДЕН НА 27 ОКТОМВРИ 1984 Г.

Гледайте който и да е епизод на култовото риалити шоу от началото на 2000 г. “Озбърн” и ще се досетите за поведението на Скорпиона. Мрачни, замислени, привлечени от интензивността и драмата – Скорпионите имат всичко това. Никой от Озбърн не въплъщаваше това повече от Кели, която можеше да премине от крещяща и плачеща към прегръдка с Шарън в рамките на една рекламна пауза. Някои обвиняваха за нейната непостоянност възпитанието ?. Други – на факта, че по време на излъчването на предаването тя е само на 16 години. Но всички знаем истинската причина: Тя е Скорпион.

20. ДРЕЙК: 24 ОКТОМВРИ 1986 Г.

Никой знак не въплъщава концепцията за това да бъдеш “в чувствата си” повече от Скорпиона, така че не сме невероятно шокирани, когато откриваме, че това е знакът на най-емоционалния хип-хоп изпълнител. Скорпионите се стремят да нагазят във водите на своите чувства, дори ако те са тъжни или болезнени. По дяволите, един Скорпион вероятно би се удавил в емоциите, ако е възможно. И ако това не е тезата, която стои зад всеки албум на Дрейк, не знаем какво е.


За късмет, сподели с приятел: