4-те зодии, които най-често разбиват сърца

плачеща жена
CBD

Посочваме 4-те зодиакални знака, които е най-вероятно да разбият сърца. Разберете за кого е по-добре да внимавате, когато става въпрос за любов и взаимоотношения.

Питате за зодиакалния си знак на първа среща? С право. По този начин можете да избегнете любовно разочарование в бъдеще. Според много хора датата на раждане (не само денят и месецът, но и часът) определя някои от чертите на характера ни, а също така определя и начина, по който действаме в различни ситуации. Това се отнася, наред с другото, за въпроси, свързани с чувствата. Ето защо е по-добре да внимавате за зодиакалните знаци, за които пишем по-долу. Защо? Защото това са зодиакалните знаци, които най-често разбиват сърца.

Близнаци

Зодия Близнаци са общителни по природа, имат проблеми с вземането на решения и обичат в живота им да се случват много неща. Освен това те се отегчават много бързо. Ето защо запознанството с човек, роден между 21 май и 20 юни, може да бъде като разходка с влакче в увеселителен парк. Първоначално той ви отделя сто процента от вниманието си, а след известно време няма време за вас или…. и започва да се среща с някой друг. Не става по-лесно, когато вече сте в постоянна връзка. Знакът на Близнаците се нуждае от постоянна стимулация и дразнители. В резултат на това понякога те могат да предизвикат спорове или умишлено да накарат партньора си да ревнува (например като невинно флиртува с някой друг).

Лъв

Пишейки за професионалните разбивачи на сърца, не можехме и не искахме да пропуснем Лъва. Тоест огненият знак, който отстоява убежденията си на всяка цена и не признава компромисите. Човекът, роден между 22 юли и 23 август, е вглъбен в себе си. Поради това (за съжаление) той или тя не забелязва нуждите и очакванията на партньора си. Ако искате да създадете щастлива връзка с нея, трябва възможно най-скоро да приемете факта, че никога няма да сте на първо място. Ако не си пасвате със зодия Лъв, сърцето ви може да бъде разбито и да се пръсне на малки парченца.

CBD

Стрелец

Човекът, роден под знака на Стрелеца, е авантюрист и вълнуващ се и има силно желание за свобода. Те мразят да бъдат ограничавани от някого или нещо. В някои отношения могат да се чувстват като в клетка. В такъв случай със сигурност ще ги прекрати бързо и ще продължи напред – ще търси още приключения. И то независимо от последствията от действията си. Струва си също така да се има предвид, че зодия Стрелец може да има проблеми с обвързването в една връзка. Възможно е да не искат или да не са в състояние да го направят. Ето защо хората, родени между 22 ноември и 21 декември, са склонни да бъдат разбивачи на сърца, въпреки че понякога нямат лоши намерения.

Водолей

Също като Стрелеца, свободата за Водолея е като кислорода. Той или тя нямат намерение да ограничават партньора си. Той или тя очакват същото в замяна. Ако другата страна не разбере това, тя вероятно ще си тръгне. Подчертаваме вероятно, защото при Водолеите никога не се знае. Те са нестабилни в чувствата си и променят мнението си толкова често, колкото се променя времето над английското море. Освен това човек, роден под този зодиакален знак, не е склонен да говори за чувствата си – както за положителните, така и за отрицателните. Липсата на комуникация в една връзка прави някои проблеми много по-трудни. И често води до (болезнена) раздяла.

CBD
За късмет, сподели с приятел: