5 / 5. 1

Tълкуване:

Ако видиш починал приятел, очаквай новини.Сънувате ли, че разговаряте с починал, бъдете внимателен, защото ще научите неприятна новина, касаеща ваш близък човек.Сънувате ли, че починал човек ви говори, това е знак, че скоро ще научите голяма тайна за ваш близък.Починал човек ако те вика или ти се усмихва насън, ще се разболееш.

Сънуваш ли, че починал е възкръснал, ще постигнеш добри резултати в работата си.Ако оплакваш починал човек, ще получиш добри вести.Сънувате ли починалата си прабаба, това е предупреждение, че животът на близък роднина е в опасност.Ако сънувате отдавна починалата си баба, това е предсказание, че скоро семейството ви ще се увеличи.

Сънувате ли починалия си свекър, това е предупреждение да проявите повече сдържаност в отношенията си към хората. Опитайте се да запазите мнението си само за себе си и да давате съвети само ако са ви поискани.Видите ли насън починалата ви сестра, това означава, че скоро ще получите добри вести, които отдавна чакате и се надявате. Може да става дума за дългоочаквана бременност или заслужено повишение.

Присъни ли ви се приятел, който е починал, това е предупреждение, че сте заплашен от надвиснала опасност.Когато ти се присъни починалата ти майка или баща, това е знак, че се намираш в труден период от живота си имаш нужда от подкрепа и мъдър съвет.Ако починалият ви съпруг или съпруга ви се яви насън, това е сигурен знак, че се опитва да ви предупреди за нещо. Ще научите голяма тайна за близък човек.Когато ви се присъни починалата ви леля, това е знак, че хубави неща ще ви се случат в любовната сфера.

Ако сънувате починало дете, това е предупреждение, че ще бъдете нападнат от коварна болест. Ще се разболеете тежко и животът ви ще бъде в опасност.Сънувате ли, че починал човек ви говори и иска от вас хляб, това е зловеща прокоба, че животът на ваш близък е в смъртна опасност. Може да сте сторили голяма несправедливост към ваш близък, който вече е покойник, и да се опитвате да успокоите гузната си съвест.

Сънувате ли, че на гости ви е дошъл починал човек, семейството ви ще се радва на крепко здраве и дълголетие. Може да означава, че ще получите неочаквана вест за ваш близък, който живее надалеч.Сънувате ли ваш близък починал човек, това може да е предупреждение, че скоро на пътя ви ще се появят неприятности и ще имате нужда от помощта на близки и приятели.Видите ли в съня си починалите си баба и дядо, това е добър знак, че скоро ще получите добри новини.

За късмет, сподели с приятел: