0 / 5. 0

Tълкуване:

Ако видиш насън мишка, ще имаш враг, приятелите ще те изоставят. Може да значи, че нещо ненужно ще си тръгне от живота ти.Много мишки в съня вещаят неприятности и грижи.Бели мишки ако сънуваш, значи се страхуваш без да има причина.

Бялата мишка в съня е знак за успехи и щастие.Черна мишка ако сънуваш, пази се, защото буря се е насочила към теб. Ако в съня ти те полази черна мишка, това е предупреждение да обърнеш внимание на здравето си.Ако гониш или ловиш ли в съня си мишки, ще разбереш за тайни кроежи на проблемите си. Може да значи и спорове с приятел.

Убиваш ли мишки в съня си, ще надвиеш проблемите си и враговете си. Мъртва мишка в съня е знак, че си превъзмогнал негативни мисли.Видиш ли в съня си мишки да се хранят, в дома ти ще има изобилие, семейството ти ще бъде добре.

Сънуваш ли, че нещо е нагризано или препикано от мишки, значи конкурентите ще ти навредят, зложелател ще ти напакости.Уловил ли си мишка в съня си, ще разбереш, че някой ти и верен и предан.Присъни ли ти се мишка в капан, промяна с колегите ти ще има, вероятно смяна.Цвърчат ли мишки в съня ти, неприятни новини ще достигнат до теб.Ако сънуваш мишки, които бягат, ще победиш конкурентите си.Ядеш ли мишки насън, ще получиш печалба.

Ако мишка има в дома ти насън, проблеми в бизнеса или с някой от семейството. Ако си жена, някоя от приятелките ти е хвърлила око на мъжа ти или е нечестна спрямо теб.Присъни ли ти се мишка на компютър, някой от приятелите ти може да те предадат, бъди внимателен.

Видиш ли насън как котка хваща мишка, ще увеличиш парите си, успех във финансите.Ако жена сънува, че поставя мишеловка, няма да успее да оправдае доверието, което някой ? е гласувал.Присъни ли ти се мишка в капан, промяна с колегите ти ще има, вероятно смяна.Поставяш ли насън капан за мишки, ще имаш подобрение във финансите, успехи те чакат.видиш ли в съня си, ще имаш враг.

Ако ловиш мишки, ще узнаеш за тайни кроежи на неприятелите си. Ако си уловил мишка, ще разбереш, че някой ти и верен и предан. Белите мишки са знак за напразни страхове или за бели кахъри. 

 

 

За късмет, сподели с приятел: