4.3 / 5. 3

Tълкуване:

Видиш ли насън майка си, предстои ти успех.Видиш ли насън майка си умряла, значи се безпокоиш за нещо без да има защо.Ако сънуваш, че майка ти умира, предстои ти труден период, премеждия ще имаш.Починалата си майка ако сънуваш е знак, че ти предстои дълъг живот. Ако говориш с нея и тя ти каже, че е дошла за някого, вещае смърт в семейството.Сънуваш ли нечия майка, значи ще се сдобиеш с нещо ценно.Плаче ли майка ти в съня ти, в реалността ще се веселиш.

Сънуваш ли майка си след смъртта ?, предстои ти благополучие и радост.Говориш ли с майка си, значи ще имаш успехи в делата си и ще имаш големи постижения. Успех в работата.Ако сънуваш майка си, но не я познаеш, е знак, че трябва да се занимаваш с музика.

Посетили те майка ти в съня, която в действитлност е здрава, но в съня е отпаднала или болка, значи, че си я обидил с нещо.Обърни внимание какво прави и ти казва майка ти в съня, това е предупреждение за нещо.Когато сънуваш, че се караш с майка си, това е предупреждение да бъдеш по-внимателен в отношенията си с околните.Вслушвай се повече в думите на хората около теб, които те обичат и ти мислят само най-доброто.

Сънуваш ли, че си бременна майка, значи ще имаш дълго време неуспехи и затруднения. Видиш ли насън бременна майка, очаквай сериозна пречка на работното си място.си ако сънуваш, ще имаш успех. Ако е след смъртта й, предсказва благополучие и радост. Ако в съня ти майка ти плаче, наяве ти ще се веселиш. Ако сънуваш майка си умряла, значи напразно се тревожиш за нещо.

Ако насън говориш с майка си, ще имаш големи успехи и добри постижения в начинанията си. Чужда майка ако сънуваш, ще се сдобиеш с нещо ценно.Ако сънуваш майка си — този сън е на добро; ако е починала — ще живеете дълъг живот; ако говорите с нея и Ви каже, че е дошла за някого — смърт в семейството; ако тя умира — това е знак за труден период в живота ви; ако не я познаете — необходимо е да се посветите на музиката; ако плаче — веселба.си ако сънуваш, ще имаш успех. ако е след смъртта й, предсказва благополучие и радост. Aко в съня ти майка ти плаче, наяве ти ще се веселиш.

Aко сънуваш майка си умряла, значи напразно се тревожиш за нещо. ако насън говориш с майка си, ще имаш големи успехи и добри постижения в начинанията си. Чужда майка ако сънуваш, ще се сдобиеш с нещо ценно.Ако сънувате майка си – този сън е на добро.– бебебебе

За късмет, сподели с приятел: