4 / 5. 1

Tълкуване:

Видиш ли насън къщата си, но по-различна, чакай изненади от деца или роднини.Сънуваш ли нова къща, това е знак, че скоро живота ти ще промени изцяло и из основи в положителна посока.Сънуваш ли стара къща, това е предупреждение да обърнеш внимание на здравето си.Сънуваш ли, че събарят стара къща, предстои смърт на стар роднина.Сънуваш ли пълна къща, предстои ти благоденствие и просперитет. Ако сънуваш празна къща, ще имаш загуби и разрушено приятелство.Видиш ли насън голяма и хубава къща насън, ще започнеш нов, по-добър живот.

Сънуваш ли, че къщата ти е добре устроена и уютна, предстоят ти богатство и почести.Сънуваш ли мръсна къща, това е предупреждение да внимаваш по отношение на здравето си, защото си заплашен от рязко влошаване на здравословното състояние.Чистиш ли или измазваш къща насън, ще имаш добри наследници; ще ти се роди син.Видиш ли в съня си срутена къща, стопанинът ? ще обеднее или ще умре.Строиш ли насън нова къща, ще ти потръгне в работите; значи и радост в семейството.Ако сънуваш чиста и подредена къща, предстои ти радост в семейството.

Разрушена къща ако видиш насън, материални несполуки те очакват. Ако виждаш как се руши къща насън, ще тъгуваш.Наводни ли се къщата ти насън, но без да се разруши, ще имаш парични проблеми, които ще решиш.Гори ли ти къщата насън, проблеми или скандали с някой от живеещите там.Ако виждаш няколко къщи да горят, но да не се срутват от огъня, бедните ще има късмет и благополучие, а богатите – нови успешни начинания.Присъни ли ти се, че купуваш къща, нова материална придобивка ще имаш. Може да значи, че скоро ще се ожениш.Ако наемаш къща насън, ще признаеш нечие право в дадена ситуация. Ако даваш под наем къща, скоро ще имаш своя наяве.Къща на село или вила ако ти се присъни, успехи в бизнеса и работата, наследство.Крива къща в съня е знак, че ще загубиш работата си.Присъни ли ти се, че правиш ремонт на къщата си, това е предупреждение, че ще имате поводи за грижи и скръб.

Правиш ли ремонт на къщата си насън, промени в личен план те очакват.Ако жена сънува, че се занимава с ремонт на къща, ще трябва да окаже помощ и подкрепа на мъжа си.Разваляш ли покрива си насън, трудности в семейството, застой. Ако покривът е съборен от вятъра, смяна на местоживеене или дома.Присъни ли ти се, че се качваш на покрива на къщата си, ще забогатееш.Сънуваш ли къща без покрив, това е знак, че си на път да допуснеш голяма грешка.Къща без покрив в съня може да значи, че ще се разделиш с любим човек или ще понесеш голяма финансова загуба.Къща без покрив в съня е предупреждение, че стопанинът на къщата е заплашен от влошаване на здравето.

Дървена къща насън говори, че скоро може да те посетят неочаквани гости, които ще ти гостуват повече отколкото очакваш.Присъни ли ти се бащината къща, това издава нуждата ти от сигурност, от топлота и любов.Може да е знак, че си намерил мястото си сред колегите си.Когато често сънуваш бащината си къща, това може да е знак, че вече си готов да имаш собствено семейство.Присъни ли ти се селска къща, това е знак, че в живота ти настъпва благоприятен период, който ще е изпълнен с успехи и семейни радости.Бяла къща ако ти се присъни, това е знак на просперитет. Присъни ли те си бяла къща, ще се радваш на благополучие, на дълъг и щастлив семеен живот.Ако в съня ти къщата ти е пълна с буболечки, това е знак, че ще постигнеш успехи в начинанията си, но само с цената на много усилия.

Двор ако имаш пред къщата си насън, ще се ожениш скоро, ще забогатееш. Ако дворът е чист – чака те радост, ако е мръсен – тъга.Ако сънуваш, че извор блика в къщата или двора ти, много пари и щастие ти предстоят.Луд човек ако има в къщата ти насън, благополучие и успехи. Просяк ако се появи в къщата ти, много пари ще получиш от неочаквано място.Ако чистиш или изваждаш паяжина от къщата си насън, клевети и неприятни думи ще чуеш.Старинна къща в съня ти, вещае невнимание. Сънуваш ли, че събарят старинна къща в съня ти, предстои ти смърт на стар роднина.Купуваш ли покъщнина насън, скоро женитба те очаква. Продаваш ли покъщнина в съня си, семейни проблеми ще те застигнат.Сънуваш ли, че работиш в заложна къща, свободата ти е под въпрос.Сънуваш ли, че влизаш в заложна къща или залагаш вещи, скоро ще се окажеш под нечия зависимост. Взимаш ли вещите си от заложна къща насън, лошото е зад гърба ти.голяма и хубава ако сънуваш, ще започнеш нов, поАко сънуваш къща — когато сънуваме къща, ние сънуваме самите себе си и всичко, което се случва, би трябвало да го изживеем.

Къщата — такава, каквато я виждаме, това е образът на нашето подсъзнание; ако сте в нова къща — ще Ви настигне тежка болест; ако я купувате — материална придобивка, ако я чистите — ще получите рожба, чакайте голяма радост; ако здрава и хубава — ще Ви се случи здраве и дълъг живот; ако е добре устроена — богатство и чест; ако е крива — възможно е да загубите работата си; ако е подредена — благополучие; ако я строите — щастие работата; ако я ремонтирате или кърпите — скръб; ако е горска ще намерите подслон в чужди хора; ако я покривате — весел семеен живот; ако я наемате — ще признаете правото на другиго ако я давате под наем — ще си построите или купите своя къща, ако е на село или вила — ще спечелите; ако е съборена или пада ще се карате със съседи; ако е стара — Вие сте доста невнимателни; ако събарят стара къщасмърт за ваш роднина; ако объркате с църква или манастир — ще получите печалба; ако е разрушена — материални загуби; ако гори — жените във вас не разбират и пак ще се карат или в дома Ви ще влезе човек с лош характер; ако горят много къщи — ще се разболеете.Голяма и хубава ако сънуваш, ще започнеш нов, по-добър живот. Ако видиш срутена къща, стопанинът й ще обеднее или ще умре. Чиста и подредена къща в съня е знак за семейна радост. Ако къщата ти е добре устроена и уютна, чакат те богатство и почести. Ако строиш нова къща, ще ти потръгне в работите.

Къщата си ако видиш насън, но е по-различна, чакай изненади от деца или роднини. Ако чистиш или измазваш къща, ще имаш добри наследници. Пълна къща е знак за благоденствие и просперитет, а празна – за загуби и разрушено приятелство.Ако сънувате къща, ще настъпи някаква промяна в живота ви. Ако къщата в съня ви е стара, трябва да обърнете внимание на настоящето, за да нямате загуби.Ако къщата е спретната и хубава, ще спечелите пари и уважението на хората. Ако в съня си видите горяща къща, пазете се от болести и загуби.Ако сънувате, че градите къща, ще имате семейна радост.Сънувате ли пълна къща, ще потръгнат плановете ви.– купон– купон

За късмет, сподели с приятел: