• ако сънуваш, ще търсиш помощ или съвет от родителите си
  • Aко ти си в кухня, семейството ти ще те одумва
  • кухненска престилка в съня означава гости, а кухненски прибори и съдове – досада или разходи
  • Ако сънувате кухня — добро предзнаменование за добър успех, независимо от завистниците; ако я гледате отстрани — ще ви наклеветят; ако сте в нея и готвите — скоро ще се задомите

КУХНЯ – ако сънуваш, че къщата ти се е запалила или нещо гори в нея – не е на добро за домакинята /за слугата, камериерката или този, който ти помага в домакинството. – ако насън видиш да гори не само кухнята, а и килерът – предвещава болест за някого от дома.

КУХНЯ – ако сънуваш, ще търсиш помощ или съвет от родителите си. Ако ти си в кухня, семейството ти ще те одумва. Кухненска престилка в съня означава гости, а кухненски прибори и съдове – досада или разходи.

Кухня – гледаш отстрани | ще те наклеветят. – в нея и готвиш | скоро ще се задомиш и добра къщовница ще станеш.

Ако видите кухня в съня си, означава че имате нужда от духовна храна. Също така предупреждава, че може да ви сервират неприятна новина в скоро време.

КУХНЯ – Ако сънувате кухня – добро предзнаменование за добър успех, независимо от завистниците; ако я гледате отстрани – ще ви наклеветят; ако сте в нея и готвите – скоро ще се задомите.

Кухня – Домашни занимания. Домакинства-не.

Да сънувате кухня това символизира нуждата Ви от топлота. Може да е отражение на любяща майка.

Домашни занимания. Домакинстване.

Символ на партньорството, на енергийното захранване, на сърцето на къщата.Ако сънуваш, означава, че в обозримо бъдеще в къщата ще има изобилие.Друго тълкуване – предстои ти случайна среща, която ще те направи щастлив(а).- кухня на къща, те очаква работа, споделяне и нужди, които ще се изпълнят.Ако някой (може и да си ти) приготвя храна в нея, ще станеш обект на не злобливи женски сплетни.

Ако сънувате кухня — добро предзнаменование за добър успех, независимо от завистниците; ако я гледате отстрани — ще ви наклеветят; ако сте в нея и готвите — скоро ще се задомите

За късмет, сподели с приятел: