• ако видиш насън, ще разкриеш или ще научиш тайна
  • Aко отваряш кутия, чакат те изненади
  • Пълна кутия е знак за придобивки и печалби, а празна – за щети и загуби
  • Aко ти дават кутия, ще те изпратят в командировка
  • ако купуваш кутия, чака те път
  • Ако сънувате затворена кутия — някой ще ви довери голяма тайна; ако е отворена — предупреждава, че не всички ваши приятели ви желаят доброто; ако е пълна — признак на щастие и разбирателство; ако е празна — предвещава скандал

КУТИЯ – видиш ли затворена кутия – някой ще ти довери голяма тайна.Отворена, разчупена кутия или с дупки – означава неверни приятели, за които сам не подозираш.

КУТИЯ – ако видиш насън, ще разкриеш или ще научиш тайна. Ако отваряш кутия, чакат те изненади. Пълна кутия е знак за придобивки и печалби, а празна – за щети и загуби. Ако ти дават кутия, ще те изпратят в командировка. Ако купуваш кутия, чака те път.

Кутия – тоалетна | добър доход. – за други неща | назад на работите ти. – купуваш | кавга и препирня – стара че ти дават | ще те измамят.

Символиката й е сходна с тази на ковчежето. Кутията съдържа различни неща. В сънищата тя може да символизира тайнственост, но и опит за разкриване на тайна, свързана с личността, опит, чийто успех би позволил по-добро себеосъществяване. Понякога кутията приема значенията на гардероб. Понеже „се затваря”, тя може и да „задушава”. В такъв случай означава, че личността е задушена от образа на Майката; кутията (пак защото „се затваря”) е символ от женски тип.

Ако насън видиш затворена кутия, някой ще ти повери голяма тайна; отворената кутия те предупреждава, че не всички, които ти смяташ за свои приятели, наистина са такива.

КУТИЯ – Ако сънувате затворена кутия – някой ще ви довери голяма тайна; ако е отворена – предупреждава, че не всички ваши приятели ви желаят доброто; ако е пълна – признак на щастие и разбирателство; ако е празна – предвещава скандал.

КУТИЯ – тоалетна, ако сънуваш – добър доход ще имаш; за други неща – ще изостанеш в работата си.

Кутия – Не си оставяте достатъчно свобода на действията.

Не си оставяте достатъчно свобода на действията.

Символ на ограничения или граници, които са поставени от теб или от другите.Ако видиш, очаквай приятен сюрприз от човек, за когото дори не си помислял, че може да извърши такова нещо.Ако е затворена, някой ще ти довери голяма тайна.- и пълна с нещо, ще се наложи да разгадаваш секрет или тайна и тогава желаното от теб ще стане реалност.- но празна, е предупреждение, че има прекалено много илюзии в някои твои представи и разчети.Ако е отворена, сънят те предупреждава, че не всички твои приятели ти желаят доброто.- и пълна, е обещание за щастие и разбирателство.- и празна, просто предвещава близък скандал.Ако е за скъпоценности и не знаеш нищо за съдържанието й, ще получиш някакво наследство.- и знаеш какво има в нея, очаквай някаква загуба.Ако отваряш кутия за скъпоценности, ще вземеш отговорно, но и приятно решение.Обикновена кутия ако ти се присъни, ще изостанеш в работата си.Тоалетна кутия ако ти се присъни, е знак, че скоро ще имаш добър доход.

Ако сънувате затворена кутия — някой ще ви довери голяма тайна; ако е отворена — предупреждава, че не всички ваши приятели ви желаят доброто; ако е пълна — признак на щастие и разбирателство; ако е празна — предвещава скандал

За късмет, сподели с приятел: