• Aко чертаеш насън, сам предизвикваш съдбата си
  • Aко е голям, очаквай големи беди, а малко кръгче е знак за единичен, но сложен проблем
  • Tриеш ли начертан кръг, ще решиш проблема си
  • Ако сънувате кръг — той е символ на силата, нищо не може да ви сломи; ако е златен — това е символ на наследство; ако е сребърен — пазете се от неискрени хора в бизнеса; ако е железен — мнението ви е законно

КРЪГ – ако чертаеш насън, сам предизвикваш съдбата си. Ако е голям, очаквай големи беди, а малко кръгче е знак за единичен, но сложен проблем. Триеш ли начертан кръг, ще решиш проблема си.

КРЪГ – Ако сте в него, значи сте си направили погрешни сметки какво ще спечелите от работата си. За жена това е предупреждение, че трябва да се замисли над семейния си живот и да го промени.

КРЪГ – Ако сънувате кръг – той е символ на силата, нищо не може да ви сломи; ако е златен – това е символ на наследство; ако е сребърен – пазете се от неискрени хора в бизнеса; ако е железен – мнението ви е законно.

Символ на завършеност, на цялостност, на единството с Господа и силата, че нищо не може да те сломи.Ако е обикновен или нарисуван на хартия, показва, че действията ти ще променят ситуацията и отношението на околните към теб и в края на краищата развитието на нещата ще те върне в начална позиция.Ако е железен, може спокойно да отстояваш мнението си, защото ще е в рамките на закона.Ако е златен, е знак, че ще получиш наследство, което може и да не е материално.Ако е сребърен, ще е добре за бизнеса ти, ако успееш да различиш и се предпазиш от неискрени хора.

Ако сънувате кръг — той е символ на силата, нищо не може да ви сломи; ако е златен — това е символ на наследство; ако е сребърен — пазете се от неискрени хора в бизнеса; ако е железен — мнението ви е законно

За късмет, сподели с приятел: