5 / 5. 2

Tълкуване:

Храчиш ли или плюеш кръв в съня си, ще се разгневиш, ще извършиш глупост от ярост.Преливат ли ти кръв насън, значи че здравословното ти състояние е в опасност.Видиш ли в съня си кръв, ще разбереш истина. Може да значи и неразбирателство с роднини.Ако видиш своята кръв, но не си ранен, ще сбъденеш съкровено желание. Черна ако е кръвта, неприятна новина ще чуеш.

Ближеш ли или пиеш кръв насън, ще те уважават затова, че си честен. Ще забогатееш.Тече ли ти кръв насън от гърдите или гърба ти, ще се тревожиш за близък.Тече ли ти кръв от главата насън, ще чуеш неприятни, но верни думи за себе си. Ако от нечия друга глава тече кръв, успехи в кариерата, трупане на пари.Ако кървиш по време на операция насън, имаш притеснения, свързани с някаква промяна в живота.

Пръста ти ако кърви насън, пази се от измама, загуба на пари. Ръката ти ако кърви, ще претърпиш финансова загуба по своя вина.Крака ти ако кърви – повече пари ще имаш, успех в кариерата и в личен план. Ако имаш кървяща рана на крака, твой подчинен може да те предаде.В корема си ако имаш кръв насън, парични постъпления ще имаш.Тече ли ти кръв от носа насън, предстои ти да се ядосваш за пари или имот. Може да вещае и емоционален проблем.

Ако кръвта е гъста и тъмна, почти черна, кръв, болест може да те застигне.Кръвта от носа може да бъде и знак за предстоящи положителни емоции.

Ако си бизнесмен или се занимаваш с активна дейност и сънуваш, че ти тече кръв от носа, ще сключиш губеща сделка или работата ти ще намалее. След такъв сън не предприемай нищо сериозно, не се занимавай със съдилища.Кръв по земята ако сънуваш, някакви промени ти предстоят. Може да са свързани с печалба или получаване на помощ от неочаквано място.Кръв от цветя ако излиза в съня ти, хората те ценят и уважават заради решителността ти.

Ако видиш цяла локва кръв по земята насън, трудности те очакват, животът ти ще бъде низ от възходи и падения.
Кръв на пода ако видиш насън, не рискувай в дадена ситуация, защото може да загубиш.Видиш ли в съня си, че имаш кръв по дрехите, огледай се около себе си – има хора, които не ти мислят доброто, съзнателно или не ти вредят. Някой може да опита да очерни имиджа ти.Переш ли дрехите си от кръв в съня, навлязъл си в неблагоприятен период на финансови загуби в живота си.

Ако криеш кървава дреха насън, в реалността опитваш да скриеш някаква грешка.Ако сънуваш, че кръвта на определен човек е по дрехите ти, скоро ще осъществиш контакт с него. Нечии чужди дрехи ако сънуваш в кръв, ще надделееш над врага си. Може би този човек е изпаднал в затруднение.Ако видиш по тялото си кръвта на някой друг, който си наранил, наяве той ще ти донесе пари, ако му помогнеш.

Кръв по ръцете си ако имаш насън, не е на хубаво – трудности, период, пълен с проблеми, липса на късмет. Може да значи и неочаквано посещение на гост, роднина, което няма да ти хареса. Семейни скандали.Ако опитваш да измиеш кръвта от ръцете си насън, ще успееш да се справиш с трудност и да прекратиш комуникация с някой, който не харесваш.


Жена ако види кръв в съня си, може да е индикация за бременност. Мъж ако сънува кръв, значи се страхува от женското тяло или от секса.Поток от кръв в съня е знак за вътрешно напрежение и тревога.Присъни ли ти се менструална кръв, ще научиш горчива истина за истинското лице на твой близък и ще го приемеш много трудно.

Друг човек ако видиш да кърви в съня ти, значи си прекалено стресиран, нещо измъчва душата ти.Кървиш ли насън, страх те е да не загубиш близък човек. Може да е индикация за парични загуби, фалит.Ако се радваш, докато гледаш как някой кърви, значи, че не го харесваш и искаш да го нападнеш.Виждаш ли в съня си как някой умира в кръв, значи си лидер и можеш да управляваш голям капитал и бизнес.Стъпваш ли в кръв в съня си, ще получиш помощ от някого в начинанията си.


Покрит ли си с кръв – ще се сбъдне твое желание, проблем, който те мъчи, ще решиш.Някой ако те рани и ти потече кръв насън, парични загуби те очакват. Ако ти раниш някого и на него му потече кръв, може да се ожениш скоро.Присънят ли ти се кървави стъпки, които водят към дома ти, голяма печалба те очаква. Ако тези съпки излизат от дома ти, грижи и финансови затруднения ти предстоят.

Сънуваш ли надписи с кръв, предстоят ти неприятности.Ако даряваш кръв насън, значи ще разкриеш чувствата си пред роднина или любим човек.Ако сънуваш кръвосмешение, предстоят ти сериозни психически или емоционални неприятности.Сънуваш ли съсирена кръв, означава че няма смисъл да се бъркаш в нечии рани и в отминали проблеми, в скрити истини или стари страсти.

Aко насън видиш кръв, ще научиш истина. Aко тече кръв от главата ти, ще чуеш неприятни, но верни думи за себе си. Ако тече кръв от носа ти, ще се ядосваш за пари или имот. Aко тече кръв от гърдите или гърба ти, ще се тревожиш за близък човек. Aко храчиш или плюеш кръв, ще се разгневиш, ще извършиш глупост от ярост.Aко ближеш или пиеш кръв, ще те уважават за честността ти.


Aко ти преливат кръв, здравето ти е в опасност.Храчиш ли или плюеш кръв в съня си, ще се разгневиш, ще извършиш глупост от ярост; преливат ли ти кръв насън, значи, че здравословното ти състояние е в опасност; видиш ли в съня си кръв, ще разбереш истина; ближеш ли или пиеш кръв насън, ще те уважават затова, че си честен; тече ли ти кръв насън от гърдите или гърба ти, ще се тревожиш за близък; тече ли ти кръв от главата насън, ще чуеш неприятни, но верни думи за себе си.Ако сънувате, че плюете кръв, ще се ядосват за дребни неща.Ако сънувате, че видите кръв, ще научите някаква новина. В случай, че сънувате, че капе кръв от носа ви или от друга част на тялото ви, ще имате притеснения свързани с ваш близък или ще имате ядове с роднини. Ако сънувате, че ви преливат кръв, обърнете внимание на здравето си. Ако сънувате менструална кръв, ваш близък ще ви разочарова.– пари– пари

За късмет, сподели с приятел: