0 / 5. 0

Tълкуване:

Чуеш ли насън котешко мяучене, ще разбереш, че си бил мамен в любовта, или ще се разтрогне бракът или годежът ти.Видиш ли много котки насън, значи имаш потайни, прикрити неприятели.Видиш ли в съня си бяла котка, предстои ти женска лъжа.

Сънуваш ли котка с котенца, ще се задомиш или ще имаш потомство.Ловиш ли в съня си котки, любовта все ще ти се изплъзва.Галиш ли котка в съня си, съперник ще признае достойнствата ти.Ухапе ли те или те одраска котка в съня ти, ще се бориш за справедливост, ще търсиш истината.Сънуваш ли мъркаща котка, ще покориш труднодостъпен партньор.

Видиш ли котка насън, ще станеш жертва на измама.ако видиш насън, ще станеш жертва на измама. Ако ловиш котки, любовта все ще ти се изплъзва. Ако си играеш с котка, чака те изневяра или предателство.

Aко котка те ухапе или одраска, ще се бориш за справедливост, ще търсиш истината. Mного котки в съня са знак, че имаш потайни, прикрити врагове. бяла котка е знак за женска лъжа, черна – за опасен заговор срещу тебе. мъркаща котка предсказва, че ще покориш труднодостъпен партньор. Aко галиш котка, съперник ще признае достойнствата ти.

Kотка с котенца ако сънуваш, ще се задомиш или ще имаш потомство. котешко мяучене ако чуеш насън, ще разбереш, че си бил мамен в любовта, или ще се разтрогне бракът или годежът ти.

За късмет, сподели с приятел: