• Aко сънуваш, желанията или амбициите ти няма да се осъществят
  • Aко храниш или докосваш костенурка, трябва да промениш подхода си в работата или отношението към околните
  • Mъртва костенурка в съня е знак за измъчен успех или напразни усилия
  • Ако сънувате костенурка — любовта ви не е споделена или вашите чувства са много посилни от ответните; ако я убиете — няма да се вслушате в добър съвет, за което ще съжалявате; ако сънувате празна коруба от костенурка — изпуснали сте голямата любов

КОСТЕНУРКА – означава несподелена любов или напразни чувства. Убиеш ли костенурка – ще пренебрегнеш полезен съвет, за което после ще съжаляваш. Видиш ли празна черупка на костенурка-изгубил си много ценно нещо в личния си живот.

КОСТЕНУРКА – ако сънуваш, желанията или амбициите ти няма да се осъществят. Ако храниш или докосваш костенурка, трябва да промениш подхода си в работата или отношението към околните. Мъртва костенурка в съня е знак за измъчен успех или напразни усилия.

Костенурка – видиш | тайна радост ти предстои. – ядеш | добро състояние ще достигнеш. – седиш на нея | ще трябва от много неща да се лишиш.

Ако сънуваш костенурка-любовта ти е несподелена или твоите чувства са много по-силни от ответните; ако убиеш костенурка насън, наяве няма да се вслушаш в добър съвет и после ще съжаляваш; ако видиш само празна коруба от костенурка-изпуснал си голямата си любов.

КОСТЕНУРКА – Ако сънувате костенурка – любовта ви не е споделена или вашите чувства са много по-силни от ответните; ако я убиете – няма да се вслушате в добър съвет, за което ще съжалявате; ако сънувате празна коруба от костенурка – изпуснали сте голямата любов.

КОСТЕНУРКА – ако видиш – тайна радост ти предстои; че ядеш – добро състояние ще достигнеш; че седиш на нея – ще трябва от много неща да се откажеш.

Костенурка – Оракул. Случайността ще ви подскаже верния отговор.

Оракул. Случайността ще ви подскаже верния отговор.

Ако видиш, ще изживееш тайна радост.Ако плава, предсказва прекалена мудност в действията ти, независимо че може и да са основателни.Ако седиш върху нея, ще се наложи да се откажеш от доста неща.Ако сънуваш, скоро ще изпиташ огромно огорчение, защото любовта ти няма да бъде споделена и защото чувствата ти са много по-силни от ответните.- празна коруба на костенурка, е ясен знак, че голямата ти любов е вече отлетяла.Ако убиеш, скоро ще съжаляваш, защото няма да се вслушаш в добър съвет, който ще ти дадат.Ако ядеш, ще постигнеш добро състояние.

Ако сънувате костенурка — любовта ви не е споделена или вашите чувства са много по-силни от ответните; ако я убиете — няма да се вслушате в добър съвет, за което ще съжалявате; ако сънувате празна коруба от костенурка — изпуснали сте голямата любов

За късмет, сподели с приятел: