• Ако сънуваш гъста и красива коса — чака Ви голямо богатство и почести; ако е рядка и лошо поддържана — идват неприятности; ако я решите — ще Ви се случи нещо хубаво; ако е прекалено дълга — за мъже — страх и мързел и ще бъде излъган от жена; за жена — грижи и неприятности; ако я стрижете — ще успеете да се отървете от грижите и неприятностите; ако някой Ви подстригва — ще Ви вземат силата и ще заболеете сериозно; ако се видите с побеляла коса — очакват Ви големи почести и признание на професионалните Ви качества; ако е черна — любовни победи; ако е руса — имате неверен приятел; ако сами си боядисвате косата — не трябва да лъжете приятелите си, скоро ще Ви потрябват; ако някой друг Ви боядисва косата — внимавайте, близък човек Ви лъже; ако е подстригана — загуба; ако е сплетена — притеснение и скръб, а в много случаи — разпри и, натяквания; ако плетете чужда коса — ще получите задължение; ако тя е мека — ще изпитате ненавист; ако я навивате — може да станете за смях в обществото; ако е модна — времето ще Ви научи кое е добро за вас; ако е по тялото Ви — дълго ще преговаряте за нещо дребно, за да го постигнете; ако косата Ви е мокра — ненавист от роднина; ако я мажете с нещо — голяма слава и семейна веселба; ако гори — ще се умножи имотът ви; ако е разбъркана — голям срам Ви чака; ако окапват — ще Ви разобличат; ако е обръсната — ще изгубите една голяма част от имота си или ще се разболеете, а може и животът Ви да се окаже в опасност поради невнимание; ако са редки — скръб и бедност; ако Ви скубят косите — притеснение и загуба на имот; Ако сънуваш жена без коса — глад; ако е плешив мъж — богатство в семейството; ако високопоставен човек сънува дълга и хубава коса — ще стане опасен за приятелите си; ако му е бяла — паричните му капитали ще намалеят; ако е по-дълга и черна — неочаквана вест; ако му отрежат или скубят косата — привържениците му ще намалеят
  • клюки

КОСА – видиш ли хубава и гъста коса – богатство и чест. Лоша, рядка и мръсна коса -неуспех и понижен физически тонус. Дълга коса – много грижи и ядове. Решиш ли коса – очаква те нещо хубаво. Подстригват ли те или ти пада косата – ще се лишиш от сила, пази се от болести. Подстригваш ли се сам – ще се отърсиш от грижи и неприятности. Побеляла ли ти е косата-очакват те успехи и израстване в работата.Ако косата ти е черна-завоевания в любовта. Руса ли ти е косата-имаш неверен приятел.Ако боядисваш косата си-ще се опиташ да заблудиш, излъжеш някой, но внимавай да не те разобличат. Ако някой друг ти боядисва косите-опитват се близки хора да те излъжат, затова се пази от обещания и сделки. Ако сплиташ косата на някой – ще се струпат много задължения на главата ти. Ако сплиташ косата си – вещае облекчение на проблемите.Мокра коса-ненавист. Ако косата ти стане остра /на клечки/- ще събереш смелост за нещо.

КОСА – ако мъж се види насън с дълга коса като на жена – признак на страхливост и мързел. Предупреждение, че ще бъде излъган от жена. – ако сънуваш жена без коса – не е на добро. Предвещава глад, бедност, епидемия. Но ако сънуваш мъж с гола глава означава, добро разположение на духа, ситост и спокойствие. – ако сънуваш мръсна коса не е на хубаво. Очакват те неприятности, скандали, мъка и ядове. – ако си решиш косата и гребенът те скубе,ще скърбиш и ще имаш много неприятности. – ако се сънуваш със сресана и добре поддържана коса или някой друг с такава коса – ще ти се случи нещо хубаво, а неприятностите ще останат на заден план. – ако насън си обръснеш брадата или косата – не е на добро. Внимавай, ще се лишиш от имот, ще се разболееш, а може и да станеш прицел на голямо отмъщение. Ако сънуваш друг да си бръсне брадата или косата, всичко това се отнася за него. – ако сънуваш, че ти капе косата или падат кичури от нея – не е на хубаво. Ще имаш големи проблеми във финансово отношение. Загуба на сделка, акции и част от имота. – ако голям човек /заемащ висок пост/ сънува, че е с дълга коса – ще тържествува над неприятелите си, ще спечели нови привърженици и победи. Ако пък се види с бяла коса /без да му е бяла всъщност/ – очаква го финансова загуба или банкрут! – ако косата ти насън е по-черна и по-дълга отколкото е в действителност, ще станеш по-богат и успехите ти ще се множат! – ако сънуваш, че косата ти оредява ще скърбиш за нещо и бедността ще стане спътница в живота ти. – ако трудно ти се отскубват космите от главата – очакват те трудности и проблеми.

Ако на сън видите косата си бяла, чака ви безмерно щастие и несметно богатство

Ако сънувате как решите косата си, ще се избавите от тежките грижи, които са ви налегнали. Ако сте самотни, ще се запознаете с бъдещия си съпруг. Ако в съня си сте с дълга коса, през деня ще предизвикате всеобщото възхищение със своя смела постъпка. Ако пък сте къдрави, ще получите писмо с любовно признание. Ако подстригвате някого, ще научите радостни вести за ваш близък. Ако косите ви побелеят на сън, ще се радвате на благоденствие

Ако косата, която си видял насън, е гъста и красива-чака те голямо богатство и почести; ако е рядка и лошо поддържана-идват неприятности и болести; ако решиш косата си насън, ще ти се случи нещо хубаво; ако косата е прекалено дълга-чакай грижи и неприятности; ако някой те подстригва или ти пада косата-ще ти вземат силата, ще заболееш сериозно; ако ти сам си стрижеш косата-ще успееш да се отървеш от грижите и неприятностите; ако насън се видиш с побеляла коса-очаквай големи почести и признание на професионалистите ти качества; черната коса насън значи любовни победи; русата коса-неверен приятел; ако насън си боядисваш косата сам-не бива да лъжеш приятелите си, скоро ще ти потрябват; ако някой друг ти боядисва косата-внимавай, близък човек те лъже.

КОСА – гъста ако сънуваш значи печалба, радост. Коса гъста и дълга ако сънуваш че имаш, значи добив и радост или покана за годеж. Коса подстригана ако сънуваш значи загуба. Коса чужда ако плетеш насън значи задължение.

КОСА – Ако сънувате гъста и красива коса – чака ви голямо богатство и почести; ако е рядка и лошо поддържана – идват неприятности; ако я решите – ще ви се случи нещо хубаво; ако е прекалено дълга – за мъже – страх и мързел и ще бъде излъган от жена; за жена – грижи и неприятности; ако я стрижете – ще успеете да се отървете от грижите и неприятностите; ако някой ви подстригва – ще ви вземат силата и ще заболеете сериозно; ако се видите с побеляла коса – очакват ви големи почести и признание на професионалните ви качества; ако е черна – любовни победи; ако е руса – имате неверен приятел; ако сами си боядисвате косата – не трябва да лъжете приятелите си, скоро ще ви потрябват; ако някой друг ви боядисва косата – внимавайте, близък човек ви лъже; ако е подстригана – загуба; ако е сплетена – притеснение и скръб, а в много случаи – разпри и, натяквания; ако плетете чужда коса – ще имате задължение; ако тя е мека – ще изпитате ненавист; ако я навивате – може да станете за смях в обществото; ако е модна – времето ще ви научи кое е добро за вас; ако е по тялото ви – дълго ще преговаряте за нещо дребно, за да го постигнете; ако косата ви е мокра – ненавист от роднина; ако я мажете с нещо – голяма слава и семейна веселба; ако гори – ще се умножи имотът ви; ако е разбъркана – голям срам ви чака; ако окапват – ще ви разобличат; ако е обръсната – ще изгубите една голяма част от имота си или ще се разболеете, а може и животът ви да се окаже в опасност поради невнимание; ако са редки – скръб и бедност; ако ви скубят косите – притеснение и загуба на имот; ако сънувате жена без коса – глад; ако е плешив мъж – богатство в семейството; ако високопоставен човек сънува дълга и хубава коса – ще стане опасен за приятелите си; ако му е бяла – паричните му капитали ще намалеят; ако е по-дълга и черна – неочаквана вест; ако му отрежат или скубят косата – привържениците му ще намалеят.

КОСА – Чакат те неприятности в семейството.

Коса – Сексуална сила.

Да видите коса на сън символизира сексуалност, изкусителност, суета и здраве.
Да сънувате, че косата Ви е вързана то това символизира нерешителност в живота. Може би не умеете да преценявате правилно нещата.
Да сънувате, че си отрязвате косата е символ на Вашата загуба на сила. От друга страна това може да е символ на промяната в мисленето Ви.
Да сънувате, че имате дълга коса това показва, че в живота премисляте и преценявате старателно всичко преди да вземете решение. Вие се концентрирате върху план или действие.
Да сънувате, че вятъра духа косата Ви то това е признак за свободомислие и умение да изразявате мислите си ясно.

Сексуална сила.

Символ на собствената ти енергийна система. Затова във фолклора на всички народи косата е обект на много вярвания, свързани с редица забрани.Ако сънуваш, те чакат грижи, неочаквано нещастие или смърт, като жертва ще стане някой от твоите познати, приятели, роднини или колеги по работа.Ако сънуваш собствената си коса, ще имаш сериозни грижи.Ако е по тялото ти, ще преговаряш дълго време, за да постигнеш нещодребно. Помисли дали си заслужава.Ако високопоставен човек има дълга и хубава коса, ще станеш опасен за приятелите си.- бяла коса, паричните ти капитали ще намалеят.- дьлга и черна коса, ще получиш неочаквана вест.Ако на високопоставен човек му отрежат или оскубят косата, приятел или привържениците ти ще намалеят. Ако девойка сънува, че реши косата си, ще се омъжи.Ако жена сънува коса на жена, й предсказва среща, може би с първата любов.Ако жена сплита собствената си коса, ще получи някакво облекчениеДруго тълкуване – възможно е да я намразят близки приятели.Ако сънуваш жена без коса, не е добро предзнаменование, защото е на глад.Ако мъж сънува коса на жена, е обещание за нежна и винаги желана сексуална партньорка.Ако сънуваш мъж без коса, богатство ще влезе в семейството ти.Боядисваш ли си косата, трябва да бъдеш честен с приятелите си, защото скоро ще ти потрябват.Боядисва ли друг косата ти, близък човек те лъже и в случая просто трябва да проявиш по-голяма предпазливост и внимание.Бръсната ако е, те заплашва опасност поради проявено невнимание от твоя страна, загуба на голяма част от имот, или ще се разболееш.Гори ли ти косата, ще получиш голямо богатство или ще се умножи имота и децата ти.Гъста коса ако сънуваш, ще имаш някаква печалба.- и хубава ако е, ще бъдеш здрав и радостен.Друго тълкуване – чака те голямо богатство и почести.- и дълга коса ако имаш, значи придобивка и радост, или покана за годеж.Дълга ако имаш, ще властваш с чест, ще бъдеш почитан и уважаван човек.- прекалено дълга за мъж, означава, че ще бъде излъган от жена и животът му ще бъде съпътстван от страх и мързел.- прекалено дълга за жена, означава, че я очакват грижи и неприятности.Ако мажеш косата си, ще се сдобиеш с успех и ще се прочуеш.- с парфюмерийни миризми, ще постигнеш небивала слава, семейна веселба и успех в предприетата работа.- с мас, масло и други подобни, ще постигнеш съмнителен успех.Мека ако е косата ти, скоро ще изпиташ силно чувство на ненавист.Миеш ли косата си, значи ще премахнеш грижите си.Модна ако е, скоро времето ще ти покаже и ще те научи кое е лошо и кое добро за теб.Мокра ако е, ще те излъжат или ще се сблъскаш с нечия роднинска ненавист.Навиваш ли косата си, има голяма вероятност да станеш за смях в обществото. Затова сънят препоръчва да внимаваш в обществените си изяви.Окапе ли ти косата, ще имаш изобилие и голяма радост.Друго тълкуване – ще бъдеш разобличен за нещо.Побеляла ако видиш косата си, ще имаш проблеми.Друго тълкуване -очакват те големи почести и признание за професионалните ти качества. Побелее ли ти косата, ще имаш радост и благоденствие._ изведнъж, най-накрая ще уредиш изключително заплетена и опасна работа. В резултат на това, от една страна, ще изпиташ естествено удовлетворение, а от друга, страшна умора и депресия.Подстригана ако е косата ти, ще претърпиш загуба.Подстригва ли я някой, ще ти вземат силата, което ще ти докара сериозна болест.Друго тълкуване – означава отхвърляне на стари разбирания.Скубят ли ти косата, ти предстоят сериозни притеснения за имот, който има голяма вероятност да загубиш.Сплетена ако е косата ти, е символ на предстоящи притеснения, скръб, разпри и натяквания.Сплиташ ли чужда коса, възможно е да поемеш и чужди задължения, което няма да те огорчи, напротив дори ще останеш доволен.Стрижеш ли я, голяма пакост ще те сполети, ще те настигнат беди, нещастия и скръб.Друго тълкуване – ще успееш да се отървеш от грижи и неприятности, което ще ти позволи да постигнеш някаква печалба.Стрижеш ли косата на чужд човек, те очаква голямо щастие и благополучие или, ще разкриеш измама.Разбъркана ако ти е косата, те чака голям срам.Расте ли ти коса, е знак, че ти предстои да изпиташ силно безпокойство.Решиш ли си косата, ще ти се случи нещо много хубаво, вероятно ще се избавиш от тежки грижи, може би с помощта на приятели.Решиш ли косата си с гребен, значи ще изпиташ чудесното усещане за истинска свобода.Руса ако е косата ти, знай, че имаш неверен приятел.Рядка ако е, ти предвещава само бедност и скръб.- и лошо поддържана, очаквай скоро неприятности.Червена коса ако имаш, е редно да знаеш, че водиш лицемерен живот.Черна коса ако имаш, ти предстоят любовни победи и щастливи дни.

клюки

За късмет, сподели с приятел: