• Aко зашиваш на дрехата си насън, ще укрепне бизнесът ти и ще заздравиш позициите си в обществото
  • ако от дрехата ти се откъсне или се изгуби копче, ще претърпиш загуба, вреда или пък ще се ядосваш
  • дреха с големи копчета ако носиш, личността и заниманията ти ще се набиват на очи
  • Aко дрехата е с различни копчета, ще страдаш от непостоянството си
  • копчета за ръкавели в съня са знак за изневяра
  • Ако сънувате копче — ще си намерите нов приятел; ако го шиете — ще получите добра материална придобивка; ако го загубите — ще се скарате с любим човек; ако обличате дрехи без копчета — голям скандал в семейството ви

КОПЧЕ – скъсаш ли копче – ще се разделиш с приятел. Изгубиш ли копче – ще се скараш с много близък човек. Шиеш ли копче-придобивка. Обличаш ли дрехи без копчета – конфликти в семейството.

КОПЧЕ – ако зашиваш на дрехата си насън, ще укрепне бизнесът ти и ще заздравиш позициите си в обществото. Ако от дрехата ти се откъсне или се изгуби копче, ще претърпиш загуба, вреда или пък ще се ядосваш. Дреха с големи копчета ако носиш, личността и заниманията ти ще се набиват на очи. Ако дрехата е с различни копчета, ще страдаш от непостоянството си. Копчета за ръкавели в съня са знак за изневяра.

Ако насън ти се откъсне копче-ще смениш приятеля си; ако си шиеш копче-ще получиш материална придобивка; ако си изгубил копче насън-ще се скараш с любимия човек; ако насън обличаш дреха без копчета-голям скандал в семейството.

КОПЧЕ – Ако сънувате копче – ще си намерите нов приятел; ако го шиете – ще получите добра материална придобивка; ако го загубите – ще се скарате с любим човек; ако обличате дрехи без копчета – голям скандал в семейството ви.

Ако сънуваш, скоро ще си намериш нов приятел.Ако загубиш, ще се скараш с любим човек.Ако зашиваш, ще имаш поддръжката на близки роднини и ще получиш добра материална придобивка.Ако е скъсано, не е добър знак, защото парите, които искаш да похарчиш за нещо, което по принцип ти трябва, ще бъдат чиста загуба.Ако всеки момент ще се скъса, в близко бъдеще е възможна известна неустойчивост на материалното ти положение.

Ако сънувате копче — ще си намерите нов приятел; ако го шиете — ще получите добра материална придобивка; ако го загубите — ще се скарате с любим човек; ако обличате дрехи без копчета — голям скандал в семейството ви

За късмет, сподели с приятел: