• Aко си на концерт в съня си, ще чуеш радостна вест
  • Aко изпълняваш концерт или участваш в концерт, ще се запознаеш или сприятелиш с известна личност
  • Kонцертна зала е знак за материални придобивки
  • Ако сънувате, че гледате концерт — ще се радвате на добро здраве и веселие; ако участвате в него — предстои ви среща с много забавни хора

КОНЦЕРТ – ако си на концерт в съня си, ще чуеш радостна вест. Ако изпълняваш концерт или участваш в концерт, ще се запознаеш или сприятелиш с известна личност. Концертна зала е знак за материални придобивки.

Концерт – ако слушаш | здрави и веселие.

КОНЦЕРТ – Ако свирите – ще имате блестящи изяви в работата, за който другите ще ви аплодират. А ако го слушате – ще се наслаждавате на интелектуални развлечения.

КОНЦЕРТ – Ако сънувате, че гледате концерт – ще се радвате на добро здраве и веселие; ако участвате в него – предстои ви среща с много забавни хора.

Ако си зрител или слушател, ти предстои да узнаеш интересни факти за местности, градове и страни.Друго тълкуване – ще се радваш на добрo здраве и веселие.Ако участваш в него, ти предстои среща с много забавни хора.- като изпълнител, ще станеш съдружник в сделка, в сдружение, а може да сключиш брак.

Ако сънувате, че гледате концерт — ще се радвате на добро здраве и веселие; ако участвате в него — предстои ви среща с много забавни хора

За късмет, сподели с приятел: