• Aко вдяваш насън, ще се заблудиш
  • Aко сънуваш конец, ще чуеш клюка
  • Aко навиваш или размотаваш конци, ще смутиш или объркаш неприятелите си
  • ако връзваш конец на възел, връзката ти ще е по-трайна, отколкото се надяваш
  • Pазноцветни конци в съня са знак за сводничество
  • поставяне на край

КОНЕЦ – очакват те грижи. Бял конец – пази се, някой ще се опита да те компрометира Вдяваш ли конец в игла – внимавай,ще се забъркаш в страшни интриги. Мъчиш ли се да разплетеш конци – ще имаш дълги и тягостни разправии.

КОНЕЦ – ако вдяваш насън, ще се заблудиш. Ако сънуваш конец, ще чуеш клюка. Ако навиваш или размотаваш конци, ще смутиш или объркаш неприятелите си. Ако връзваш конец на възел, връзката ти ще е по-трайна, отколкото се надяваш. Разноцветни конци в съня са знак за сводничество.

Ако сънуваш конец, грижи те чакат; бял конец насън означава, че някой ще те очерни несправедливо; ако вдяваш конец в игла-ще се забъркаш в някаква много неприятна работа; ако се мъчиш да разплетеш конци насън-ще имаш дълги разправии.

КОНЕЦ – ако вдяваш насън значи заблуда.

КОНЕЦ – Ако сънувате конец – очакват ви грижи; ако е бял – ще ви очернят несправедливо; ако е черен – бъдете по-благосклонни към вашите приятели; ако е червен – късметът е пред прага на вашата врата; ако вдявате конец в игла – ще се забъркате в неприятна история; ако се мъчите да разплетете конци – ще имате дълги разпри; ако режете конец – печал; ако го палите – в живота ви има някаква загадка, която скоро ще разкрият; ако е златен – успех, но той ще бъде постигнат единствено благодарение на дипломатичността ви; ако тъчете конци – неприятности.

КОНЕЦ – Пази се от лоши хора които искат да те изиграят.

Конец – Съдба и карма.

Съдба и карма.

Ако сънуваш, някой ще те излъже.Ако е бял, несправедливо ще те очернят.Ако вдяваш в игла, ще се забъркаш в неприятна история и при това няма да разбереш как е станало това.Ако видиш, ще те излъжат.Ако е златен, е предсказание за голям успех, който ще постигнеш благодарение и единствено на дипломатичността си.Ако палиш, в живота ти има някаква загадка, която скоро ще бъде разгадана.Ако не желаеш тя да стане известна на много хора, ще трябва да предприемеш съответните мерки, които само ти може да решиш какви да са.Ако разплиташ, ти предстоят дълги, уморителни и в по-голямата си част напразни разправии. Ако режеш, ти предрича някаква печал.Ако тъчеш, е знак, който подсказва, че скоро ще се сблъскаш с непредвидими неприятности.Ако е черен, ще е добре, ако проявиш по-голяма благосклонност към приятелите си.Ако е червен, късметът ще легне на прага на вратата ти. Въпросът е да не го прескочиш, защото скоро няма да те навести.

поставяне на край

За късмет, сподели с приятел: