0 / 5. 0

Tълкуване:

Караш ли кола в съня си, ще постигнеш бърз напредък в заниманията си. Ако самият ти се намираш зад волана, може да претърпиш неуспех.Караш ли кола насън, наяве умееш да управляваш хората, обичаш да командваш. Ако караш по неравен път, значи имаш някакви тревоги или много ангажименти.Бързо каране в съня е знак, че и в ежедневието си бързаш постоянно.Aко се преобърнеш с кола насън, ще претърпиш сериозно разочарование.Видиш ли в съня си кола без гуми, предстои ти едновременно опасност и изненадващ късмет.

Ако сънуваш товарна кола, ще имаш трудно завоюван успех.Сънуваш ли лека кола, ще имаш постижения в областта на интелектуалните занимания.Счупена, одраскана или много стара кола предвещава трудности и неуспехи. Може да се тълкува и като предстояща възможност за забогатяване.

Купуваш ли насън кола, това е много добър знак. Това означава, че ще успееш да си възвърнеш доброто положение и ще имаш финансова изгода. Повишение в службата.Продаваш ли кола насън, успехи в работата ти предстоят.

Пътуваш ли с кола насън, ще направиш печеливши инвестиции. Ако колата е спряла, ще се разделиш с любим човек.Видиш ли насън луксозна кола, която не можеш да имаш в реалността, някаква загуба ти предстои, някой може да открадне колата ти.Открадната ако е колата ти насън, бъдещите ти планове ще се провалят.

Сънуваш ли, че колата ти е изгубена, това е предупреждение, че плановете ти за бърз успех ще бъдат осуетени и ще срещнеш спънки в работата и личния си живот.Присъни ли ти се, че намираш изгубена кола, ще ти се отдаде последна възможност да докажеш качествата си. Провалиш ли се, е много вероятно да загубиш работата си.Колата в съня ти ако има спукана гума, значи в живота усещаш някаква празнина. Ако някои от педалите на колата не работят, силите няма да ти стигнат да осъществиш плановете си.

Сънуваш ли кола без шофьор, пази се от неприятности и опасности.Бяла кола в съня е знак за проблеми. Ако е повредена, може да се скараш с някого, да задлъжнееш към някого или към банка.Присъни ли ти се зелена или червена кола насън, скоро ще откриеш своята голяма любов.Присъни ли ти се синя кола, издигането, което те очаква, ще е шеметно и безпрецедентно. Каквото и да си наумиш, ще го постигнеш без усилия.

Ако те преследва синя кола в съня, може би е добре да си припомниш дали не дължите нещо на някой.Черна кола в съня е знак за лоша вест или събитие, свързано с болест на близък човек.Ако насън видиш катастрофа с кола, ще имаш бързи забавления, които ще ти навлекат неприятности. Ако успееш да излезеш от колата или да избегнеш катастрофа, любовна авантюра и неангажиращи връзки те очакват.

Печатарска кола в съня е знак, че ще сдобиеш с тайна, поверителна информация.Ако в съня си падаш от кола, нещо неприятно ще ти се случи.Сънуваш ли, че миеш кола, това е знак, че ще постигнеш успех, който ще е изненадващ дори и за теб.

Ако се намокриш, докато миеш колата, това е предупреждение да не се главозамайваш от постигнатия успех и да не забравяш да споделиш късмета си с близките си хора.Присъни ли ти се спортна кола, това е предупреждение, че промените в живота ти ще настъпят много по-бързо отколкото очаквате.Може да ви се наложи да взимаш светкавични решения или си заплашен от объркване на плановете или дори провал.

Полицейска кола ако ти се присъни, това е предупреждение към теб да си по внимателен в действията си.Ако си от хората, които обичат да нарушават правилата, полицейска кола насън е предупреждение, че няма да ти се размине и ще трябва да поемеш отговорност за сторените вреди.Горяща кола ако сънуваш, това е много ясен знак, че събитията в твоя живот се развиват с шеметна скорост. Трябва много да внимаваш, защото има опасност пожарът да се разпространи и да осуети плановете ти.Горяща кола насън е знак за бурни промени на работно място и може би смяна в професионалното поприще.Сънуваш ли боклучийска кола, значи неприятност.Сънуваш ли волска кола, предстоят добри известия за децата ви.

Ако сънуваш биволска кола, семейни проблеми ти предстоят.Ако сънуваш бронирана кола, предстоят ти временни затруднения, които могат да бъдат преодолени само с натрупани познания и умения.печатарска кола ако гледаш насън, наяве ще ти попадне поверителна информация.

За късмет, сподели с приятел: