• Ако сънуваш козел — неприятности и нещастие; ако Ви гони — ще Ви преследва ваш съперник; ако пасе — ще се появи човек, който Ви завижда; ако се бие с друг козел — ще получите успех с противоположния пол
  • Ако сънувате козел — неприятности и нещастие; ако ви гони — ще ви преследва ваш съперник; ако пасе — ще се появи човек, който ви завижда; ако се бие с друг козел — ще имате успех с противоположния пол

Козел – пръч те гони | ще те преследва съперника ти. – пасе | ще ти се появи един съперник. – бие се с друг | успех сред жените ще имаш.

КОЗЕЛ – Ако сънувате козел – неприятности и нещастие; ако ви гони – ще ви преследва ваш съперник; ако пасе – ще се появи човек, който ви завижда; ако се бие с друг козел – ще имате успех с противоположния пол.

Козел – , че те гони-ще те преследва съперника ти; – ако пасе-ще се появи съперник; – ако се бие с други-успех сред жените ще имаш.

Да сънувате козел символизира липсата Ви на трезва преценка. От друга страна това отразява сексуалните Ви желания и фантазии.
Да сънувате, че козел Ви напада с рога това значи, че опоненти в бизнеса Ви ще се опитат да Ви попречат.

Ако сънуваш, предвещава само неприятности и нещастие.Ако се бие с друг, ще постигнеш добри успехи сред противоположния пол.Ако те гони, ще те преследва твой съперник или съперница.Ако пасе, ще се появи човек, който ще започне силно да ти завижда.

Ако сънувате козел — неприятности и нещастие; ако ви гони — ще ви преследва ваш съперник; ако пасе — ще се появи човек, който ви завижда; ако се бие с друг козел — ще имате успех с противоположния пол

За късмет, сподели с приятел: