• Ако сънуваш коза — изневяра, но без лоши помисли, по-скоро като каприз; ако е дива — ще напреднете в кариерата; ако я доите — много деца ще получите; ако е бяла — веселба; ако е жълта — омраза; ако е черна — пари
  • проблеми с бивш

КОЗА – бяла коза – радост, веселие; жълта-ще изпиташ омраза към някой.

Коза – дива | скоро ще напреднеш и щастие ще намериш. – питомна доиш | ще се обогатиш с пари и деца.

Ако видите кози в съня си, означава че ви липсва ясна преценка и позиция и лесно можете да бъдете подмамени. Ако сънувате че коза се опитва да ви убоде с рогата си, ви предупреждава да се пазите от врагове.

КОЗА – ако доиш насън значи пари. Коза бяла ако сънуваш значи веселба, жълта – омраза.

КОЗА – Ако сънувате коза – изневяра, но без лоши помисли, по-скоро като каприз; ако е дива – ще напреднете в кариерата; ако я доите – много деца ще имате; ако е бяла – веселба; ако е жълта – омраза; ако е черна – пари.

КОЗА – Празненство.

Коза – Различавайте приятели от врагове.

Различавайте приятели от врагове.

Ако сънуваш, ще ти изневерят, но без лоши помисли и лоши последствия.Ако видиш, ще постигнеш материално благополучие.Ако доиш, ще спечелиш много пари и ще имаш много деца.Бяла ако сънуваш, скоро ще има веселба в дома ти.Дива ако е, ще напреднеш бързо в кариерата си.Жълта ако сънуваш, значи ще проявиш силно чувство на омраза.Черна, е знак, че скоро ще получиш пари.

проблеми с бивш

За късмет, сподели с приятел: