• Ако сънуваш затворена книга — грози Ви опасност; ако е отворена — ще получите материални загуби; ако е с картинки — ще се радвате; ако е с откъснати страници — възможно е да загубите нещо ценно; ако я четете — ще се увенчае с успех вашето постоянство; ако Вие я пишете — трудно ще намерите покой за вашата душа; ако е червена — скорошна веселба; ако я печатате — ще получите добра вест; ако е научна — ще се радвате на уважение; ако е духовна — ще получите успех сред Вашите колеги
  • предстой ви депресия

КНИГА – четеш ли книга-ще спечелиш нещо. Печатат ли книга-на добро е, добра вест. Книгата ако е червена-ще чуеш истина, ако е синя-ще има веселба. Ако книгата е затворена – внимавай, заплашва те опасност. Ако книгата е скъсана, парцалива или мръсна-пази се от загуба на нещо важно или материално. Книга с илюстрации – радост и щастие

Ако видиш насън затворена книга, грози те опасност; ако книгата е отворена-материална загуба; книга с картинки-ще се радваш и веселиш; книга с откъснати страници-ще изгубиш нещо важно.

КНИГА – синя ако сънуваш веселба, червена – истина. Книга ако печаташ насън значи добра вест.

КНИГА – Ако сънувате затворена книга – грози ви опасност; ако е отворена – ще имате материални загуби; ако е с картинки – ще се радвате; ако е с откъснати страници – ще загубите нещо ценно; ако я четете – ще се увенчае с успех вашето постоянство; ако вие я пишете – трудно ще намерите покой за вашата душа; ако е червена – скорошна веселба; ако я печатате – ще получите добра вест; ако е научна – ще се радвате на уважение; ако е духовна – ще имате успех сред вашите колеги.

КНИГА – Ще разбереш истина.

Книга – , че четеш-усилията, които полагаш ще се възнаградят с успех; – ако пишеш-досада; – ако са много и ги разглеждаш-ще се усъвършенствуваш в науката; – ако горят-ще изгубиш добри приятели; – ако я прелистваш-ново запознанство;- ако я разкъсваш-искаш да забравиш нещо.

Книга – Извлечете полза от опита на другите.

Извлечете полза от опита на другите.

Ако е адресна, може да ти се струва невероятно, но семейството ти ще се увеличи.Ако попълваш адресна книга, означава, че в момента си силно разколебан.Ако е духовна, ще постигнеш успех сред колегите си.Ако е затворена, е предупреждение, че те заплашва някаква опасност.Ако е с картинки, ще се радваш на нещо.Ако е научна, ще се радваш на уважение.Ако е с откъснати страници, ще загубиш нещо ценно.Ако печаташ, ще получиш щастливо известие.Ако пишеш, ще имаш неприятности и трудно ще намериш покой за дущa та си.Ако четеш, ще постигнеш успехи и печалба, благодарение на ума и постоянството си.Ако четеш весела книга, ще изживееш някаква радост.- нова книга, ще получиш приятно известие.Ако препрочиташ, ще получиш лоши новини.Синя ако сънуваш, ти предстои веселба.Червена ако е, ще научиш истина, независимо дали ще е горчива.

предстой ви депресия

означава мъдрост. Ако са много – в реалността се затруднявате да изберете вашия жизнен път или приоритети.

За късмет, сподели с приятел: