• Aко видиш в съня си, значи те използват и това те изтощава
  • Tи ако си клоун, ще изпълняваш чужди прищевки
  • Ако сънувате играчка клоун — не се правете на луди, защото ще ви се подиграват и ще пострадате материално; ако е цирков клоун — очаквайте изненади; ако вие сте клоун — ще станете за посмешище

КЛОУН – ако видиш в съня си, значи те използват и това те изтощава. Ти ако си клоун, ще изпълняваш чужди прищевки.

Ако видите клоун в съня си, символизира неблагоразумност, добродушност и детинство в характера ви. Чертите на лицето на клоуна са рефлексия на чувствата и емоциите ви. Дали ще е тъжен или весел клоун, той може да ви покаже как се чувствате действително в момента. Действията на клоуна показват вашите не потиснати чувства.Ако имате страх или фобия от клоуни, клоунът в съня ви може да е превъплъщение на мистериозен човек в живота ви, който не ви мисли доброто. Някой, който познавате може да не е този, за който се представя и да се крие зад фасада.

КЛОУН – Ако сънувате играчка клоун – не се правете на луди, защото ще ви се подиграват и ще пострадате материално; ако е цирков клоун – очаквайте изненади; ако вие сте клоун – ще станете за посмешище.

Клоун – Приемайте нещата по-насериозно.

Приемайте нещата по-насериозно.

Ако сънуваш, твой близък ще те излъже и това много ще те разстрои.Ако е играчка, ще ти се подиграват или ще пострадаш в материално отношение, ако продължиш да се правиш на луд.Цирков ако видиш, някой от познатите ти ще изпадне в много смешна ситуация.Друго тълкуване – очаквай някаква изненада.Ако си, ще станеш за посмешище.

Ако сънувате играчка клоун — не се правете на луди, защото ще ви се подиграват и ще пострадате материално; ако е цирков клоун — очаквайте изненади; ако вие сте клоун — ще станете за посмешище

За късмет, сподели с приятел: