• Ако даваш насън, внимавай какви изявления правиш, за да не се окажеш в трудна ситуация
  • ако някой друг се кълне, не вярвай на всичко, което ти казват
  • Ако кълнеш или заклеваш някого, не допускай чужда намеса в личните си дела
  • Този сън прилича много на действителността
  • Ако сънувате, че някой ви се кълне в нещо — не трябва да вярвате на обещания; ако вие давате клетва — ще се замесите в скандален процес; ако давате клетва за правда — ще се сдобиете с имот и други богатства; ако се кълнете в лъжа — ще се разболеете и ще загубите имота си

КЛЕТВА – ако даваш насън, внимавай какви изявления правиш, за да не се окажеш в трудна ситуация. Ако някой друг се кълне, не вярвай на всичко, което ти казват. Ако кълнеш или заклеваш някого, не допускай чужда намеса в личните си дела.

Клетва – даваш или вземаш | ще те забъркат в някакъв процес.

КЛЕТВА – Този сън прилича много на действителността. Ако сънувате, че някой ви се кълне в нещо – не трябва да вярвате на обещания; ако вие давате клетва – ще се замесите в скандален процес; ако давате клетва за правда – ще се сдобиете с имот и други богатства; ако се кълнете в лъжа – ще се разболеете и ще загубите имота си.

КЛЕТВА – че даваш – ще те забъркат в някакъв процес.

Този сън обикновено е точно копие на действителността.Ако се кълнеш в нещо, ще имаш печалба, ще увеличиш богатството си, ще получиш подкрепа от приятел.- а си излъгал, ще се разориш, а след това ще се разболееш.Ако даваш клетва, скоро името ти ще бъде свързано с неизгодни обещания или ще бъде забъркано в някакъв скандален процес.Ако на теб се кълнат в нещо, ще имаш неприятната възможност да бъдеш наблюдател на гавра с честността.Друго тълкуване – ще трябва да повярваш на дадените ти обещания.Ако нарушаваш дадена клетва, по-добре помисли още веднъж дали си заслужава да правиш това, което си намислил, защото ще се изправиш пред голямо премеждие.Ако друг я нарушава, трябва да проявиш много голямо внимание и предпазливост и по-малко да се доверяваш на околните и дори на близките си.Военна ако е, скоро на някой от приятелите ти ще му е нужна помощта ти. При това за да му помогнеш, ще трябва да рискуваш репутацията си и да похарчиш доста пари.Кълнеш ли се за правда, ще се сдобиеш с имот и ще увеличиш богатството си.

Този сън прилича много на действителността. Ако сънувате, че някой ви се кълне в нещо — не трябва да вярвате на обещания; ако вие давате клетва — ще се замесите в скандален процес; ако давате клетва за правда — ще се сдобиете с имот и други богатства; ако се кълнете в лъжа — ще се разболеете и ще загубите имота си

За късмет, сподели с приятел: