• Ако видиш насън, пази се от самохвалство или недискретност по отношение на близък човек
  • Ако гориш на клада, ще станеш жертва на собствената си глупост или лекомислие
  • Ако сънувате клада — ще загубите имуществото си; ако вие сте на кладата — трудът ви ще се увенчае с успех; ако е друг — ще ви принудят да си търсите нова работа

КЛАДА – ако сънуваш, че те горят на клада или горят друг човек – не е на добро – предвещава болест и загуба на част от имота. – ако видиш насън да горят краката на кревата ти – добър знак е за децата и младежите Освобождаване от меланхолия и лоши навици.

КЛАДА – ако видиш насън, пази се от самохвалство или недискретност по отношение на близък човек. Ако гориш на клада, ще станеш жертва на собствената си глупост или лекомислие.

КЛАДА – Ако сънувате клада – ще загубите имуществото си; ако вие сте на кладата – трудът ви ще се увенчае с успех; ако е друг – ще ви принудят да си търсите нова работа.

Ако сънуваш, задава се опасност от загуба на твое имущество.Ако си на нея, трудът ти ще се увенчае с успех.Ако друг е на нея, ще те принудят да си потърсиш друга работа.

Ако сънувате клада — ще загубите имуществото си; ако вие сте на кладата — трудът ви ще се увенчае с успех; ако е друг — ще ви принудят да си търсите нова работа

За късмет, сподели с приятел: