• Ако сънуваш, че редите керемиди — ще се радвате на нова вещ в дома си; ако ги броите — това е знак за щастие; ако са разхвърляни — малка пречка, която ще преодолеете бързо; ако ги купувате — ще изпитате удоволствие
  • тъга

КЕРЕМИДИ – късмет, отваряй си очите може да на мериш нещо ценно. Редиш ли керемиди – нова къща ще строиш или ще се нанесеш в нов дом. Броиш ли керемиди – вещае сполука, щастие.

Керемиди – купуваш | чест и удоволствие те чака. – нареждаш | ще уредиш забърканите ти работи.

Настъпват щастливи дни

КЕРЕМИДИ – ако редиш насън значи нова къща. Керемиди ако сънуваш известяват ти че ще намериш имане или друга някоя работа. Керемиди ако сънуваш че броиш, белег на добро щастие.

КЕРЕМИДИ – Ако сънувате, че редите керемиди – ще се радвате на нова вещ в дома си; ако ги броите – това е знак за щастие; ако са разхвърляни – малка пречка, която ще преодолеете бързо; ако ги купувате – ще изпитате удоволствие.

КЕРЕМИДИ – Ще се сдобиеш с нова дом.

Керемиди – ще намериш имане или добра работа; – ако ги броиш-добро щастие; ако ги правиш-ще строиш нов дом.

КЕРЕМИДИ – че купуваш – чест и удоволствие те чакат.

Ако сънуваш, те очаква голямо щастие и радост, ще намериш имане или друга работа.Ако броиш, е знак, че ще скоро за теб ще настъпят щастливи дни.Ако купуваш, ти предстоят неизживени удоволствия.Ако са разхвърляни, бързо ще преодолееш някаква малка пречка.Ако редиш, ще започнеш да градиш нова къща.Най-малкото ще се радваш на нова вещ в къщата си.

тъга

За късмет, сподели с приятел: