• Ако копаете картофи, ще имате поводи за радост
  • Ако ядете картофи, ще имате неканени гости
  • Ако сънуваш, че копаете картофи — ще Ви се случи да изживеете радост и веселие; ако ги ядете — ще се сдобиете с необходима вещ; ако ги печете — скорошна женитба; ако ги белите — ще се отървете от грижи; ако ги готвите — ще Ви посети неприятен за вас човек
  • Ако сънувате, че копаете картофи — предстои Ви да изживеете радост и веселие; ако ги ядете — ще се сдобиете с необходима вещ; ако ги печете — скорошна женитба; ако ги белите — ще се отървете от грижи; ако ги готвите — ще ви посети неприятен за вас човек

КАРТОФИ – ядеш ли картофи или ги вадиш – добра реколта, печалба.

Картофи – гледаш | ще те поканят на вечеря. – ядеш | ще се разболееш. – ровиш | труд и неблагодарна работа. – готвиш | неприятна визита ще получиш. – белиш | ще се отървеш от едно принуждение.

Ако видите картофи в съня си, те символизират мързел и/или глупост.Ако ядете пюре от картофи, означава че имате финансови проблеми.

КАРТОФИ – ако белиш насън, значи ще се отървеш от някакво принуждение. Картофи ако готвиш насън, значи ще имаш неприятно посещение. Картофи ако копаеш насън, значи радост и веселие. Картофи ако сънуваш, значи ще те поканят на вечеринка. Картофи ако ядеш насън, значи ще придобиеш нещо; ще се разболееш. Картофи че печеш насън, значи женитба.

КАРТОФИ – Ако сънувате, че копаете картофи – предстои Ви да изживеете радост и веселие; ако ги ядете – ще се сдобиете с необходима вещ; ако ги печете – скорошна женитба; ако ги белите – ще се отървете от грижи; ако ги готвите – ще ви посети неприятен за вас човек.

КАРТОФИ – Ще спечелиш от лотария.

Картофи – , че печеш-ще се срещнеш със стар приятел; – ако ги копаеш-радост и веселие; – ако ги ядеш-ще се разболееш; – ако ги изравяш-предстои ти трудна и неблагодарна работа; – ако ги готвиш-неприятна визита ще имаш; – ако ги белиш-няма да са оставиш да те принудят.

Картофи – Елементарни реакции на елементарни проблеми.

Ако белиш насън картофи, значи ще се отървеш от някакво принуждение. Картофи ако готвиш насън, значи ще имаш неприятно посещение. Картофи ако копаеш насън, значи радост и веселие. Картофи ако сънуваш, значи ще те поканят на вечеринка. Картофи ако ядеш насън, значи ще придобиеш нещо, ще се разболееш. Картофи че печеш насън, значи женитба.

Елементарни реакции на елементарни проблеми.

Ако гледаш, ще те поканят на вечеринка, т.е. на гости.Ако белиш, ще се отървеш от някакво принуждение, от грижи, от тежък товар.Друго тълкуване – някой ще промени мнението си за теб към добро.Ако готвиш, ще имаш неприятно посещение от човек, който ти е още по-неприятен.Ако копаеш или вадиш, за разлика от самата дейност сънят означава радост, веселие и участие в празненства.Ако садиш, ти предсказва интимна близост с нов партньор.Ако ядеш, е добър знак, ще придобиеш необходима за теб вещ и ще спечелиш пари.Друго тълкуване – лош знак, ще се разболееш, или ще си съпричастен към събитие, което отначало ще ти се стори важно, но скоро ще те разочарова.Ако печеш, е знак за скорошна женитба. Не задължително твоята.

Ако сънувате, че копаете картофи — предстои Ви да изживеете радост и веселие; ако ги ядете — ще се сдобиете с необходима вещ; ако ги печете — скорошна женитба; ако ги белите — ще се отървете от грижи; ако ги готвите — ще ви посети неприятен за вас човек

За късмет, сподели с приятел: