• Aко разглеждаш или ако се ориентираш по карта в съня си, предстоят ти неочаквани промени, нови начинания, пътуване, разнообразие
  • Ако е много голяма карта, чака те далечен път
  • Aко е с ярки цветове, ще имаш нови запознанства и интересни преживявания
  • Aко ти набелязваш маршрут по карта, значи ще се стремиш да извличаш полза от всяко събитие
  • Ако чертаеш карта на местност, успехите ти няма да дойдат бързо и лесно

КАРТА – ако разглеждаш или ако се ориентираш по нея в съня си, предстоят ти неочаквани промени, нови начинания, пътуване, разнообразие. Ако е много голяма карта, чака те далечен път. Ако е с ярки цветове, ще имаш нови запознанства и интересни преживявания. Ако ти набелязваш маршрут по карта, значи ще се стремиш да извличаш полза от всяко събитие. Ако чертаеш карта на местност, успехите ти няма да дойдат бързо и лесно.

Да сънувате, че разглеждате или изучавате карта то това символизира, че сте поели по правилния път и ще постигнете целите си в живота и реализацията. Ако сънувате, че Ви е трудно да разчетете картата то това значи, че се чувствате изгубени. Това значи, че се чувствате загубени и се опитвате да откриете себе си.

Ако е асо, скоро ще постигнеш някаква победа.- вале, ти предстоят някакви затруднения.- дама, е знак да овладееш и се пазиш от собствената си и чужда завист.- каро, ти предстои служебна командировка.- пика, ще преживееш малки затруднения или болест.- поп, ще се принудиш да се защитаваш от нещо или от някого.- спатия, очаквай добри парични приходи.Ако е за градския транспорт, символизира спокойно, но твърде еднообразно съществуване.Ако е географска, ще предприемеш неочаквано пътешествие.- и виси на стена, ти предопределя дълги и чести командировки.- и я разглеждаш, ти предстои дълго и приятно пътуване.

За късмет, сподели с приятел: