• Aко наблюдаваш насън, наяве ще търсиш нови познанства и контакти в работата си
  • Aко участваш в карнавал, предстои ти скандал с близък човек
  • Ако сънувате карнавал — карнавалът предшества постите
  • По същата логика, ако сънувате карнавал, това е предупреждение да не прекалявате с лесно постижимите удоволствия, които в момента са част от живота ви; ако вземате участие в него — внимавайте, живеете без сметка

КАРНАВАЛ – ако наблюдаваш насън, наяве ще търсиш нови познанства и контакти в работата си. Ако участваш в карнавал, предстои ти скандал с близък човек.

Карнавал – гледаш,участвуваш | живееш без сметка.

КАРНАВАЛ – Ако участвате в него – скоро ще се наслаждавате на дълга почивка и много развлечения. Ако само го гледате – ще бъдете неудовлетворени в работата и от любовната си връзка.

Ако сънувате, че сте на карнавал, означава лъжи и измами. Ако видите необикновени образи и гледки, е знак за липса на хармония и домашния ви живот. Ще бъдете тъжни във време, когато сте мислили че ще сте щастливи.Ако сънувате, че вие участвате в карнавала, означава че се намирате в затворен кръг, от който не можете да намерите изход. Ако сънувате, че избягвате с карнавал, означава че ще бъдете близко свързани с индустрията за забавление.

КАРНАВАЛ – Ако сънувате карнавалкарнавалът предшества постите. По същата логика, ако сънувате карнавал, това е предупреждение да не прекалявате с лесно постижимите удоволствия, които в момента са част от живота ви; ако вземате участие в него – внимавайте, живеете без сметка.

КАРНАВАЛ – ако гледаш или вземеш участие в него – значи, че ти живееш без сметка.

Ако сънуваш, е предупреждение да не прекаляваш с лесно постижимите удоволствия, които в момента са част от живота ти.Ако е шумен, с музика, с маскарадни костюми и танци, каквито са кукерите например, е предсказание за празнична суматоха, която скоро ще те завърти във вихъра си.Ако участваш в него, ти предстои да водиш живот без сметки.

Ако сънувате карнавалкарнавалът предшества постите. По същата логика, ако сънувате карнавал, това е предупреждение да не прекалявате с лесно постижимите удоволствия, които в момента са част от живота ви; ако вземате участие в него — внимавайте, живеете без сметка

За късмет, сподели с приятел: